Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(Montekrista.back @ 2021 04 23, 14:02)
nelupdavo, deja, tai, matyt, ir vyrą išsirinkau nesmurtaujantį smile.gif
Žėk, yra skirtumas tarp klausimo laiko ir linksnio-kuo dirbai ir kur dirbi.

pas tave iškrypęs smurto supratimas. Tu jau net nebesuvoki kur jis prasideda
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 04 23, 14:04)
Rašo ta, kurios tėvai net baziniais dalykais, tokiais kaip sveikata, nesugebėjo pasirūpinti  unsure.gif

ir kaip vaikai atsako uz tevu klaidas, net jei tikrai taip bunu, Ji sneka apie tavo elgesi, ne apie tavo tevu.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 04 23, 13:05)
pas tave iškrypęs smurto supratimas. Tu jau net nebesuvoki kur jis prasideda

AŠ tai labai gerai suvokiu. Štai tu esi psichologinė smurtautoja-tavo vyras bijo būti savimi. Lutukė gyvena su smurtautoju, pati rašė, ir net neįsivaizduoja, kad yra vyrų, kurie nesmurtauja. Nes toks jūsų pasaulėlis.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 04 23, 14:04)
Rašo ta, kurios tėvai net baziniais dalykais, tokiais kaip sveikata, nesugebėjo pasirūpinti  unsure.gif

Ne mano tėvai. Mano tėvai labai geri. Jie manimi rūpinosi, dabar aš jais. Kasdien bendraujam tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 04 23, 12:59)
. Aferistė.

biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 04 23, 13:04)

greičiausiai todėl ir ji nenori vaikų.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 04 23, 13:57)
Moktoja tu moktoja...

viskas isikvepei, nei melu nauju nesugalvoji? lotuliukas.gif beliko gramatika, na standartas su jumis, pavarot melu, paskui vartotees, o paskui prisikabinat prie gramatikos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 04 23, 14:06)
AŠ tai labai gerai suvokiu. Štai tu esi psichologinė smurtautoja-tavo vyras bijo būti savimi. Lutukė gyvena su smurtautoju, pati rašė, ir net neįsivaizduoja, kad yra vyrų, kurie nesmurtauja. Nes toks jūsų pasaulėlis.

taip niekaip negali būti visų pirma dėl to, kad mano vyras labai smarkus. Jo kraujas karštas. O mano šaltas ax.gif Tai kad nefantazuok, nesiseka tau tos fantazijos. Ne tavo sritis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 04 23, 13:08)
viskas isikvepei, nei melu nauju nesugalvoji? lotuliukas.gif beliko gramatika, na standartas su jumis, pavarot melu, paskui vartotees, o paskui prisikabinat prie gramatikos  biggrin.gif

nu sakyk, pasivalgai kartais į kitus vyrus? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 04 23, 14:06)

nu va tik siandien rasiau ir jau iskraipei lotuliukas.gif va eilinis pvz, kaip jus isvartot kitu zmoniu zinutes, meluojat...

rasiau visi ZMONES smurtauja vieni pries kitus ivairiai nuolat, psichologiskai, fiziskai, ekonomiskai , vaziuodami per sazine, primesdami savo valia norus. Nezinau kaip tu ta smurta isivaizduoji, gal tik taip kaip tave vanoja vyras lovoje. Bet smurto yra labai labai ivairaus, psichologiska syr apats baisiausias.... O didziausias - ka mes darom pries save, pvz nesveika mityba, alkoholis, ir t.t. visa tai smurtas pires save. jei dar nuo kito zmogaus galime pabegti nuo saves nepabgesim.
va tu pvz ismokei vyra, kad prioes tave smurtautu, nes taip patiri orgazmus, nors realiai reiktu eiti gydytis, degraduoi apti ir vyra tempi su savim...
past smurtas yra pasaulio dalis, svarbu ji suvokti kaip smurta, o nesitenkinti juo....
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 04 23, 14:07)
greičiausiai todėl ir ji nenori vaikų.

nenoriu, nes nenoriu tiek savęs atiduoti. Aš esu labai atsakingas žmogus, maksimalistas, tai man tai per daug kainuotų. Teisingai ir atsakingai auginti labai sunku, labai daug laiko reikia, žinių ir t.t. Tą matau net šunį augindama, dėl to vis dar jį turiu, nes labai stengiuosi smile.gif Negi norėčiau būti tokia mama kaip pvz. mylimuke? Žiauru
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 04 23, 14:11)
nu sakyk, pasivalgai kartais į kitus vyrus?  rolleyes.gif

? pasizvalgai norejai parasyti? kokia prasme? is vis prie ko cia tas klausimas?
Atsakyti