Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(lutuke123 @ 2021 04 23, 13:14)
? pasizvalgai norejai parasyti? kokia prasme? is vis prie ko cia tas klausimas?

Na šiaip:) pasižvalgai, nužvelgi gražų vyrą?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 04 23, 13:04)
labiau gėda dėl nieko negali būti nei dėl savo vaiko luošinimo. Dar suprasčiau svetimą pvz. primušti, kad užkniso. Na bet savo kraują... Žiauru

Tai dėl to ir neturi, nes priluptum juos? Juk tu nesi prieš smurtą unsure.gif ( gali neneigt, turiu tavo postą apie tai)
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 04 23, 13:12)
nu va tik siandien rasiau ir jau iskraipei lotuliukas.gif va eilinis pvz, kaip jus isvartot kitu zmoniu zinutes, meluojat...

rasiau visi ZMONES smurtauja vieni pries kitus ivairiai nuolat, psichologiskai, fiziskai, ekonomiskai , vaziuodami per sazine, primesdami savo valia norus. Nezinau kaip tu ta smurta isivaizduoji, gal tik taip kaip tave vanoja vyras lovoje. Bet smurto yra labai labai ivairaus, psichologiska syr apats baisiausias.... O didziausias - ka mes darom pries save, pvz nesveika mityba, alkoholis, ir t.t. visa tai smurtas pires save. jei dar nuo kito zmogaus galime pabegti nuo saves nepabgesim.
va tu pvz ismokei vyra, kad prioes tave smurtautu, nes taip patiri orgazmus, nors realiai reiktu eiti gydytis, degraduoi apti ir vyra tempi su savim...
past smurtas yra pasaulio dalis, svarbu ji suvokti kaip smurta, o nesitenkinti juo....

Kokia paklodė smile.gif orgazmus aš patiriu laisvai, galėčiau pamokyti tave, atsipalaiduotum kiek, vyrą pagaliau oraliniu nudžiugintum
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 04 23, 13:07)
Ne mano tėvai. Mano tėvai labai geri. Jie manimi rūpinosi, dabar aš jais. Kasdien bendraujam tongue.gif

Taip, kartais realybę neigti lengviau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 04 23, 14:15)
Na šiaip:) pasižvalgai, nužvelgi gražų vyrą?

siaip? bigsmile.gif matau visus zmones , garziais pasigeriu. O tu?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 04 23, 13:14)
? pasizvalgai norejai parasyti? kokia prasme? is vis prie ko cia tas klausimas?

Aferiste, nemeluokit rolleyes.gif

QUOTE(lutuke123 @ 2021 04 15, 21:28)
Geriau apie vyrus pasnekam, siandien koki vyruka maciau uhhh  biggrin.gif pagalvojau, kazin ar jis pats zino kaip jegiskai atrodo, viskas prie jo ir figura, ir veidas, ir eisena su tokiu ir sugriesinti  galima, bet jau ne siame gyvenime lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 04 23, 13:08)
taip niekaip negali būti visų pirma dėl to, kad mano vyras labai smarkus. Jo kraujas karštas. O mano šaltas ax.gif Tai kad nefantazuok, nesiseka tau tos fantazijos. Ne tavo sritis biggrin.gif

Kada jau spėjai atšalt? Gi rašei, kad esi karšta ir valdinga moteris lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 04 23, 14:19)
Kokia paklodė smile.gif orgazmus aš patiriu laisvai, galėčiau pamokyti tave, atsipalaiduotum kiek, vyrą pagaliau oraliniu nudžiugintum

nu sakau issamei paaiskinsiu mazu taip dasils...nepasiseke man prisibelsti?

neturiu bedu toje srityje.

tai ka dirbi? ar gediniesi pasakyti?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 04 23, 13:20)
Kada jau spėjai atšalt? Gi rašei, kad esi karšta ir valdinga moteris lotuliukas.gif

biggrin.gif biggrin.gif čia kai vaistų nebegeria, karšta tampa biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 04 23, 13:21)
nu sakau issamei paaiskinsiu mazu taip dasils...nepasiseke man prisibelsti?

neturiu bedu toje srityje.

tai ka dirbi? ar gediniesi pasakyti?

Rašau straipsnius. Tai ko mokei vaikus prieš 20 metų?
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 04 23, 14:20)

???kuris mano klausiams tamstai nuskambejo kaip melas? lotuliukas.gif ka dar nusisnekesit labiau? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 04 23, 13:20)

biggrin.gif ji kažkada baisėjosi, kaip galima kitais žavėtis biggrin.gif biggrin.gif sugadinot siurprizą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 04 23, 14:22)
Rašau straipsnius. Tai ko mokei vaikus prieš 20 metų?

kokius straipsnius rasai, kur? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 04 23, 14:23)
biggrin.gif ji kažkada baisėjosi, kaip galima kitais žavėtis biggrin.gif  biggrin.gif sugadinot siurprizą biggrin.gif

ir vel eilinis melas lotuliukas.gif
Atsakyti