Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(Monteverte @ 2021 04 23, 11:15)
o tu įvardijai kokia tu agnostikė? niekaip. Tik vis išsivartinėdavai, kad ne, ne tokia. Man pačiai teko iki to prieiti vakar. Tai dabar tavo eilė. Stenkis, bandyk, gal prieisi smile.gif

OK. Priimkime tavo eilini vartymasi ir pritaikykime ji tau, tavajai sitaucijai.

Ar galima piktintis cambala, kad ji tave vadina psichine ligone, kuri kalbasi su Dievais, nes tu neivardinai kokiai pagonybes pakraipai priklausai. Juk tu, Monteverte, neivardinai mirksiukas.gif
VAdinasi, kaip ir as, nesi atsakomybe uz tai kaip tave apvadino, nes zmogiskai zmogui neisaiskinai.
Papildyta:
As irgi noreicau visu cia rasnaciu mintis paskaityti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 04 24, 21:04)
OK. Priimkime tavo eilini vartymasi ir pritaikykime ji tau, tavajai sitaucijai.
Ar galima piktintis cambala, kad ji tave vadina psichine ligone, kuri kalbasi su Dievais, nes tu neivardinai kokiai pagonybes pakraipai priklausai. Juk tu, Monteverte, neivardinai  mirksiukas.gif
VAdinasi, kaip ir as, nesi atsakomybe uz tai kaip tave apvadino, nes zmogiskai zmogui neisaiskinai.
Papildyta:
As irgi noreicau visu cia rasnaciu mintis paskaityti...  ax.gif

žmogiškai paaiškinama žmogui, o cambala po to kaip pradėjo dergtis ar be žmogus? ax.gif
žmonės ir su gyvūnais kalbasi, nors jie neatsako žmogaus kalba ir manau ji tą patį daro su savaisiais, taigi? Kas čia psichinis? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 04 24, 21:10)
žmogiškai paaiškinama žmogui, o cambala po to kaip pradėjo dergtis ar be žmogus? ax.gif
žmonės ir su gyvūnais kalbasi, nors jie neatsako žmogaus kalba ir manau ji tą patį daro su savaisiais, taigi? Kas čia psichinis? biggrin.gif

Ar as zmogus? Tu man irgi neprisistatei, kokiai gi pagoniu grupei priklausai. Pagonys, kai ir agnostikai turi aibes pakraipu. Juk siaip, mandagus zmones prisistato. Tarkim
-As Petras, kuo Jus vardu...

Analogiskai, as tokia ir tokia pagone, o kokia Jus Moonte esate agnostie?

O ka tu darai, MOnteverte? Kelis metus, man bruki savo isgavotus vejus ir uz tai, veliau apkaltini mane, mat tave suklaidinau. Tai ir rasau, ar as galiu tave vadinti ligone, uz tai kad neparasei kokia esi pagone, o svarbiausia uz toki savo nekorektiska brukima galiu apkaltinti tave, kad tu samoningai neinformuodama mane kalidinai, nes neparasei kokia esi pagone.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 04 24, 21:42)
Ar as zmogus?
Tu man irgi neprisistatei, kokiai gi pagoniu grupei priklausai. Pagonys, kai ir agnostikai turi aibes pakraipu. Juk siaip, mandagus zmones prisistato. Tarkim
-As Petras, kuo Jus vardu...
Analogiskai, as tokia ir tokia pagone, o kokia Jus Moonte esate agnostie?
O ka tu darai, MOnteverte? Kelis metus, man bruki savo isgavotus vejus ir uz tai, veliau apkaltini mane, mat tave suklaidinau. Tai ir rasau, ar as galiu tave vadinti ligone, uz tai kad neparasei kokia esi pagone, o svarbiausia uz toki savo nekorektiska brukima galiu apkaltinti tave, kad tu samoningai neinformuodama mane kalidinai, nes neparasei kokia esi pagone.

nežinau, tu gi iš jos šutvės. Pati sau atsakyk bigsmile.gif
Atsakyti
Neturit ka veikti tai edates del menku ar neesminiu dalyku
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 04 24, 22:31)
Neturit ka veikti tai edates del menku ar neesminiu dalyku

sakai? juk ne taip pavadinus galima net nuteistu likti smile.gif o čia žmogus bendrai save agnostiku vadina, bet pasirodo labai toli yra nuo bendro apibrėžimo, nes yra teistinės krypties. O tai juk viską keičia.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 04 24, 23:00)
sakai? juk ne taip pavadinus galima net nuteistu likti smile.gif o čia žmogus bendrai save agnostiku vadina, bet pasirodo labai toli yra nuo bendro apibrėžimo, nes yra teistinės krypties. O tai juk viską keičia.

Pavadinimas nieko nekeicia... Pavadinimai siaip turetu leisti viens kita geriau suprasti, bet jei del to tenka estis, tai paprasciau nenaudot to pavadinimo.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 04 24, 23:06)
Pavadinimas nieko nekeicia... Pavadinimai siaip turetu leisti viens kita geriau suprasti, bet jei del to tenka estis, tai paprasciau nenaudot to pavadinimo.

žmonės ėdasi, kai nesutampa bio laukai, energetika smile.gif tada ir dėl pavadinimų niekaip neina apsispręsti
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 04 24, 22:10)
nežinau, tu gi iš jos šutvės. Pati sau atsakyk bigsmile.gif

Ka atsakyti? Kad jei tu neparasei kokiai pagoniu grupei priklausai, tave galia vadinti sizofrenike?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 04 24, 23:17)
žmonės ėdasi, kai nesutampa bio laukai, energetika smile.gif tada ir dėl pavadinimų niekaip neina apsispręsti

Netiesa, Moteverte, todel kad tu esi zmogus, NEGEBANTIS PRIPAZINTI SAVO KLAIDU IR ATSIPRASYTI. Permeti atsakomybe, uz savo nekorektiska elgesi zmogui, kuri pati savo brukalais ir bandei, bet tau neisejo, izeisti.

Kokia priezastis pastorosios polemikos, man tik idomu ziureti kaip tu vartaisi, o tu vartais, ir visi cia esantys tai mato. Man nesunku bruktu tau tavo pacios parasytus teiginius, perteklines pretezijas oponentams.

Siaip nieko naujo. Tokio tipo polemika su tavimi vyksta pastoviai. Polemika apie metrascius, Dievus, angosticizma ir t.t. ir t.t.

Tau atrodo, kad tu baisiai protingai "issisukineji" nuo tiesaus atsakymo. Na vaiksciok per aplinkui, bet esme nekinta, tu vengi prizpainti savo nekoretiska elgesi, nors uz toki pat smerki cambala.

TAi, vadinasi tu sizofrenike, kuriai vaidensi, neatskiri isivaizduojamo nuo realybes?

As tikiuosi, tu lygiai taip pat, kaip ir as, isliksi mandagi ir rami. Pripazinsi savo klaida, kad nevykusiai pateiki informacija apie savo ZINOJIMA, nes gi tu irodineji, kad tiesiogiai bendrauji su Dievais. Todel siuo atveju pritaikysi sau, man mestus reikalavimus. Suprasi, kad visa tai parasiau, nes tu TAIP IR NEIVARDINAI KOKIA ESI PAGONE. Taip mane, beje ir kitas forumo dalyves, suklaidinai. Todel mes padarem klaidingas isvadas. Tik tu del to kalta, Moteverte.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 25 balandžio 2021 - 07:49
QUOTE(Moonte @ 2021 04 25, 08:18)
Ka atsakyti? Kad jei tu neparasei kokiai pagoniu grupei priklausai, tave galia vadinti sizofrenike?

baik nusišnekėti, durnai atrodai. Kerštais kažkokiais vaikiškais užsiimi ir dėl to man agnostiko termino nepaaiškinai ar visgi pati nieko ta tema nežinojai kol tau apibrėžimų nepakišau? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 04 25, 08:42)
Netiesa, Moteverte, todel kad tu esi zmogus, NEGEBANTIS PRIPAZINTI SAVO KLAIDU IR ATSIPRASYTI. Permeti atsakomybe, uz savo nekorektiska elgesi zmogui, kuri pati savo brukalais ir bandei, bet tau neisejo, izeisti.

už ką turiu tavęs atsiprašyti? už tavo tulžingas trydas? smile.gif man tai atrodo, kad už jas tu turi atsiprašyti smile.gif nes dabar žinok vaizdas, kad ar aš, ar Lutuke, ar Idomucia, ar uarda (pagal tavo nuotaiką) tarsi vaiką tavo būtume užmušę tai dėl to tiek tulžimi spjaudaisi ir moralizuoji. Labai nesveika ax.gif
Niekas tau nieko neprivalo atsakinėti. Atsakinėjima tik tiek, kiek norisi. T ir pati tą darai, o iš kitų kaži ko reikalauji. Tu net negebėjai su žmogumi dėl to kurvininko išsiaiškinti iš karto ką ji turi omeny, tai ko čia man moralizuoji, kai pati netobula?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 04 24, 20:10)

Labukas, pilnatine biggrin.gif .
Matai, normalus zmigus niekada nebijos pasakyti kuo jis tiki, nes jam nera ko gedytis jei jis tikrai kazkokia teligija ispazista. Normaliam zmogui bus visiskai pofig jei kokia nupusus monteverte saipysis is krikscionybes , Kristaus ir pan.
Tu gi priesingai bijai b7t isjuokta, negali net konkreciai pasakyti kuo tu tiki. Tai tik rodo kad tu gedyjiesi to kuo tiki. Na ir kai tu 5asaei j9g skraidei Visatoj, matei dievus, norejai pas viena, bet tave issirink9 kiras kazkoks kato dievas - tai tokios sapaliones manau psichiatrai is ligoniu faznao girdi 4u.gif .
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 04 24, 22:17)

Taip biggrin.gif

Monteverte Super senbuvis

2018 08 13, 16:14

Paskelbta: #72

Va va, aš irgi labai daug pykstuosi su vyru,

Atsakyti