Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(Aimejaa @ 2021 04 26, 18:54)
. Atimu iš nasrų ir paleidžiu. Jau už tokius darbus pykstu. Maisto pilni dubenėliai, gaudyti paukščio nėra reikalo.  smile.gif

Tik mastau - musu sklypas 12 a, katinas isleidziamas i k7ema tik kada mes namie. Ne karto per 3 metus nebuvo paukscio sugaves.
O tai is nsru istraukus paukstujas nesuzalotas?
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2021 04 26, 17:35)
Paryškinimas mano. Iš kur tokios žinios? Šios dienos duomenimis, nei Prancūzija, nei Vokietija Sputniko neparka (bent jau kol nėra EMA patvirtinimo), o Italija pasigamins pati: https://www.statista...sia-by-country/

Airija neatsisakytu sputniko, bet laukia patvirtinimo apie jos sauguma. Manau, jei tos pacios agenturos, kur tikrina kitas, patvirtintu ir sia, tai butu logiska, kitu atveju zinoma niekas nenores rizikuoti. Nors ir su patvirtintom gana nemazai klausimu ir ivairiu salutiniu reakciju, bet mirciu....

Bet kas Lietuvoje mane nustebino skiepu klausimu, kad valstybe sugeba per kelias savaites paruosti elektronini galimybiu pasa...As neisivaizudoju, ka galima kokybisko per kelias savaites paruosti is IT projektu, pas mus dazniausiai reportas tiek trunka apie tai, kaip ka darysim, na dizaina galima sukurti. Ar jie jau seniai kure, ir tik dabar informavo. Kas per saugumas bus tokio dalyko? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 26 balandžio 2021 - 19:05
Kvailiai, kas is to skiepu paso, jei siandien paskiepytas anadien Simasius neatvyko i Litexpo valcinavimo centro atidaryma, nes turejo kontakta su serganciu ir dabar izoliuojasi.
https://m.delfi.lt/l...php?id=87031921
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 26 balandžio 2021 - 19:10
QUOTE(lutuke123 @ 2021 04 26, 19:02)
Airija neatsisakytu sputniko, bet laukia patvirtinimo apie jos sauguma. Manau, jei tos pacios agenturos, kur tikrina kitas, patvirtintu ir sia, tai butu logiska, kitu atveju zinoma niekas nenores rizikuoti. Nors ir su patvirtintom gana nemazai klausimu ir ivairiu salutiniu reakciju, bet mirciu....

Bet kas Lietuvoje mane nustebino skiepu klausimu, kad valstybe sugeba per kelias savaites paruosti elektronini galimybiu pasa...As neisivaizudoju, ka galima kokybisko per kelias savaites paruosti is IT projektu, pas mus dazniausiai reportas tiek trunka apie tai, kaip ka darysim, na dizaina galima sukurti. Ar jie jau seniai kure, ir tik dabar informavo. Kas per saugumas bus tokio dalyko?  blink.gif

Bet kas mane stebina, tai kaip žmogus gyvendamas Airijoje, nežadantis grįžti į Lietuvą, rūpinasi visomis jos aktualijomis. Kasdien. Airijoje veiklos nėra? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 04 26, 18:58)
Tik mastau - musu sklypas 12 a, katinas isleidziamas i k7ema tik kada mes namie. Ne karto per 3 metus nebuvo paukscio sugaves.
O tai is nsru istraukus paukstujas nesuzalotas?

Visko būna. Dažniausiai sveikas. Pagauna retai, bet pagauna.
Atsakyti
QUOTE(Aimejaa @ 2021 04 26, 19:17)

Visko būna. Dažniausiai sveikas. Pagauna retai, bet pagauna.

Man tai juokingai atrodo oaip del vienu raudoja, o del kitu nesuka galvos. Tiesiog ka matom( va tu atimi ir paleidi) tau gaila ju. Jei matyciau kad pagavo - irgi butu gaila. Suo varle sukramte, oi ir dar akvariumine auksine zuvi prarijo - gaila. Bet ar pauksciuku myletojoms negaila zebru kur liutai sugauna ir sueda, uodu ir masalu kur tie patys pauksciai lesa( juk vabzdziai gamtai irgi kazkuo naudingi). Pasirenka kas grazus ar patinka ir virkauja.
O kiek fb sodybu kiem9 ideju grupese patarimu kaip su katinais kovot - nuo nuodu iki saudymu...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 04 26, 19:27)
Man tai juokingai atrodo oaip del vienu raudoja, o del kitu nesuka galvos. Tiesiog ka matom( va tu atimi ir paleidi) tau gaila ju. Jei matyciau kad pagavo - irgi butu gaila. Suo varle sukramte, oi ir dar akvariumine auksine zuvi prarijo - gaila. Bet ar pauksciuku myletojoms negaila zebru kur liutai sugauna ir sueda, uodu ir masalu kur tie patys pauksciai lesa( juk vabzdziai gamtai irgi kazkuo naudingi). Pasirenka kas grazus ar patinka ir virkauja.
O kiek fb sodybu kiem9 ideju grupese patarimu kaip su katinais kovot - nuo nuodu iki saudymu...

Man visų ir visko gaila. Bet žymusis Čepulis aiškino, kad gamtoje viskas natūralu ir ta mirtis yra natūrali. Vieni kitus ėda ir tiek. Aš suprantu, žinau, bet man vis tiek gaila. Kodėl storulis, skaniausius skanukus ryjantis katinas, turi nužudyti paukštuką. Dėl pramogos. Tik mano katinai yra patiklūs biggrin.gif , viską iš karto atneša man, pasigirti, tai ir atimu dar geros formos. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 04 26, 19:02)

Bet kas Lietuvoje mane nustebino skiepu klausimu, kad valstybe sugeba per kelias savaites paruosti elektronini galimybiu pasa...As neisivaizudoju, ka galima kokybisko per kelias savaites paruosti is IT projektu, pas mus dazniausiai reportas tiek trunka apie tai, kaip ka darysim, na dizaina galima sukurti. Ar jie jau seniai kure, ir tik dabar informavo. Kas per saugumas bus tokio dalyko?  blink.gif

Visi matom, kaip tu "dirbi", tad tavo tempai nestebina. Vieną klavišą spaudi minutę, turbūt, kad tik nepersidirbtum
Atsakyti
Asakai
https://www.15min.lt...imas-57-1450488
Tiesiog tai yra politines rietenos, dideli pinigai ir visas kitas politinis sudas.
O tokios kaip memento / landsbergis jau bijo bet ko kas surista su zodziu" rusai".
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 04 26, 20:06)
Asakai
https://www.15min.lt...imas-57-1450488
Tiesiog tai yra politines rietenos, dideli pinigai ir visas kitas politinis sudas.
O tokios kaip memento / landsbergis jau bijo bet ko kas surista su zodziu" rusai".

biggrin.gif susiskiepys dalis ir... liks tik estai 🤣
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 04 26, 20:08)
biggrin.gif susiskiepys dalis ir... liks tik estai 🤣

Taigi gripo neber. Nuo gripo nebereiks skiepytis. Dabar covid tik liko. Tai saudysis nuo jo pastoviai.
Atsakyti
memento, isgerkit vandens kad neziogciaut
http://www.landsbergizmas.lt/08.html
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 04 26, 20:37)
Visi matom, kaip tu "dirbi", tad tavo tempai nestebina. Vieną klavišą spaudi minutę, turbūt, kad tik nepersidirbtum

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Nepavydek, paklausk, bet ko kas dirba IT srityje, ka galima sukurti per kelias savaites. Na viskas aisku imanoma, bet kainos tada sieks milijonus, samdant patikimiausias firmas, geriausius developerius. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Aimejaa @ 2021 04 26, 20:17)
Bet kas mane stebina, tai kaip žmogus gyvendamas Airijoje, nežadantis grįžti į Lietuvą, rūpinasi visomis jos aktualijomis. Kasdien. Airijoje veiklos nėra?  biggrin.gif

Islysk is to kaimietisko mastymo, tavo mano kiemas, maziau stebinsiesi save...siaip draugiskas patarimas 4u.gif ...pasaulis bendras visu, viskas visur liecia visus, o ypac gyvenant ES vienoje sajungoje, vienam zemyne, vienoje teisineje jurisdikcijoje, dieve, nu ant kiek turi buti siauras mastymas, kad apsiriboti tik sava bala demejimuisi... unsure.gif
Atsakyti