Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(cambala @ 2021 04 25, 11:03)
Labukas, pilnatine biggrin.gif .
Matai, normalus zmigus niekada nebijos pasakyti kuo jis tiki, nes jam nera ko gedytis jei jis tikrai kazkokia teligija ispazista. Normaliam zmogui bus visiskai pofig jei kokia nupusus monteverte saipysis is krikscionybes , Kristaus ir pan.
Tu gi priesingai bijai b7t isjuokta, negali net konkreciai pasakyti kuo tu tiki. Tai tik rodo kad tu gedyjiesi to kuo tiki. Na ir kai tu 5asaei j9g skraidei Visatoj, matei dievus, norejai pas viena, bet tave issirink9 kiras kazkoks kato dievas - tai tokios sapaliones manau psichiatrai is ligoniu faznao girdi 4u.gif .

Aš nenoriu, kad tokia susitepusi ir ligota žmogysta kaip tu minėtų mano Dievo vardą be reikalo. Jasno? biggrin.gif Ar dar bus debiliškų klausimų, vyro numylėtoji tu, kurie ėdeisi su vyru visas paskutines dienas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 04 25, 11:39)
Kad nelabai rupindavosi -  antibais sere nuo astmos uzuot vezioje i sanatorijas, reabilitacijos centrus, del sysiojimo i lova gydytojams nerode...
O kur dar montevertes nicu rasei kad vaikystej taves mama nelabai ziurejo, nes vis lakste pas savo mama priziuret.
Baik vartytis. Apgailetinai atrodai.

Baik nusišnekėti, apgailėčiau jau neišeina. Dar parašyk kaip nuo manęs tėvas Palangoje pabėgo biggrin.gif čia buvo tavo debilizmo viršūnė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 04 25, 13:43)
Ka jums nori pasakyti Ubuntiene apie jusu supuvusia Europos Sajunga ir aplamai vakaru civilizacijos agonija

https://www.delfi.lt...a.d?id=86998451

Nu ka ura pqtriotkos. Cia paaiskinta, kad sparciai artejam prie senai pazistamu SSSR VDR vertybiu

gerai, kad nors kokių protestų dar yra. Kokie šaunuoliai tėvai wub.gif
https://www.delfi.lt...031153#cxrecs_s
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 04 25, 20:01)
"Мавр сделал своё дело..."

vartotojo įkelta nuotrauka

Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 04 26, 12:19)
labai tiksliai apei Moonte  biggrin.gif kaip ji issisukineja nuolat nuo pasakymo, kuom ji tiki  biggrin.gif
ir tau siek tiek tinka, na gal nemaciau, bet ar tu esi ivaridnusi kuom tu tiki, koki arleigija ispazysti? bigsmile.gif

jinai sakė, kad nusilenkia visiems Dievams. Kai žmogui reikia visų Dievų, tai ant kiek jis susitepęs biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 04 26, 13:08)
Esu rasiusi kuo tikiu.
O siaip atsakymai yra normaliems zmonems, o tu glusa, tai susigalvok pati.

nu pagaliau supratai, kad visi atsakymai tik normaliems rašomi, nes tau nė rašyti nereikia, susigalvoji viską pati biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 04 26, 15:06)
Aš nenoriu, kad tokia susitepusi ir ligota žmogysta kaip tu minėtų mano Dievo vardą be reikalo. Jasno? biggrin.gif Ar dar bus debiliškų klausimų, vyro numylėtoji tu, kurie ėdeisi su vyru visas paskutines dienas biggrin.gif
Papildyta:

Baik nusišnekėti, apgailėčiau jau neišeina. Dar parašyk kaip nuo manęs tėvas Palangoje pabėgo biggrin.gif čia buvo tavo debilizmo viršūnė biggrin.gif
Papildyta:

Lam idomus tavo haliucinaciju dievo vardas?🤣
Ar vel menesines, per kurias tu nervuota, a Viciok? Ar nuo kontraceptiku vel puse veido uztino, net akies nesimato?
Oi oi, kiek ten apie save prirasei, Viciuos Vici biggrin.gif .

Tai iad pati apie savo teva rasei jau montevertes nici - paliko Palangoj dvieju metuku ir tu ejai jo ieskot.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 04 26, 16:11)
Tai iad pati apie savo teva rasei jau montevertes nici - paliko Palangoj dvieju metuku ir tu ejai jo ieskot.

Rašiau, kad išėjo į paštą. Gal jau pargrįš tavo protelis ar vis dar ne? biggrin.gif
Atsakyti
Na, mano sesuo gyvena šiek tiek kaimo/mažesnio miestelio aplinkoje, tai jokių varpelių katinams tikrai niekas nededa. Antkaklio kokio (nuo erkių pvz) nerekomenduoja veterinarai toms katėms kur į lauką išeina ir į medžius laipioja (nes gali pasismaugti). Sesers sodyboje kaime giliai miške tai du katinai kastruoti gyvena, kurie neretai yra paliekami kelioms dienoms savarankiškai pagyventi-jie kaip ir turi patys susimedžioti, dažniau būna pelės, bet buvo ir kėkštą į kambarį vienas katinas atnešęs. Suaugusį. Gal koks ligotas paukštis buvo. Kažkiek daug neprigaudo, nes gauna maisto paprastai ir yra tapę tinginiais. Bet tikrai nemaža dalis kaime gyvenančių žmonių į katinus žiūri paprastai-kartais maisto įdedama, o šiaip tai dalinai jie prasimaitina patys.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 04 26, 15:14)
Rašiau, kad išėjo į paštą. Gal jau pargrįš tavo protelis ar vis dar ne? biggrin.gif

Ne, nerasei. Bet vartykis, kas nesupranta. Realiai jei tave antibais nuo astmos sere ir myzancio i lova vaiko gydojams nerode - pijokas gal koks, todel ir maza vaika toki9 amziaus paliko...
Papildyta:
QUOTE(Kristi_na @ 2021 04 26, 15:15)
Na, mano sesuo gyvena šiek tiek kaimo/mažesnio miestelio aplinkoje, tai jokių varpelių katinams tikrai niekas nededa. Antkaklio kokio (nuo erkių pvz) nerekomenduoja veterinarai toms katėms kur į lauką išeina ir į medžius laipioja (nes gali pasismaugti). Sesers sodyboje kaime giliai miške tai du katinai kastruoti gyvena, kurie neretai yra paliekami kelioms dienoms savarankiškai pagyventi-jie kaip ir turi patys susimedžioti, dažniau būna pelės, bet buvo ir kėkštą į kambarį vienas katinas atnešęs. Suaugusį. Gal koks ligotas paukštis buvo. Kažkiek daug neprigaudo, nes gauna maisto paprastai ir yra tapę tinginiais. Bet tikrai nemaža dalis kaime gyvenančių žmonių į katinus žiūri paprastai-kartais maisto įdedama, o šiaip tai dalinai jie prasimaitina patys.

Bet abejoju kad katinai sueda MILIJONA pauksciu per diena. Nes buvo ikelti butent tokie skaiciai is stebejimu. Tai kiek tu kaciu kiemuose turetu lakstyti? Milijonas irgi?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 04 26, 14:45)
As manau kad skiepytusi tuo sputniku kazkokia dalis is tos dalies.

Kada Simonyte Trakuose buvo jai vyr gydytoja tiesiai sviesiai pasake kad dalis gyventoju laukia Sputnik. Tai jai ir atsake - nebus, Lietuva neuzsakines.

Jei Lietuva laikosi principo, kad skiepyja patikimos valstybės pagamintu produktu, tai tik džiaugtis tuom reikia. Kad nepasiduoda kiekvieno norinčio padiriguoti nuomonei. Tai tik atsakingumo reikalas, o ne populiarumo vaikymasis. Ką Slovakija patyrė užsisakiys sputniko, buvau nuorodą įdėjus. Bet pvz.jūs tik pažvygavot tema kubyylius kaltas.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 04 26, 15:28)
Ne, nerasei. Bet vartykis, kas nesupranta. Realiai jei tave antibais nuo astmos sere ir myzancio i lova vaiko  gydojams nerode - pijokas gal koks, todel ir maza vaika toki9 amziaus paliko...

Cambala, ar jums su galva viskas gerai ? Koks pačios reikalas ką darė jos tėvai ? Šitaip priekabiauti prie žmogaus gali tik apsėstasis. Kas jums yra ?
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2021 04 26, 15:49)
Bet pvz.jūs tik pažvygavot tema kubyylius kaltas.

Galva persisvieskit jei as kazkur rasiau apie Kubiliu.

Jus gryna rusofobe, jau uzteko jusu rasliavos kad rusai normalaus maisto pasigamint nemoka. Tiesiog trykstat neapykanta rusams, atrodo juks vaika nekalta paduok - galetumet susaudyt.
Zurnale The Lancent yra mokslininku straipsniai apie visas vakcinas, pilna vakaru pasaulio, Amerijos yra perpirke rusu mokslininkus, profesorius, tik oad per savo pagieza ir neapykanta nieko nesusivokiat jau.
p.s.Nesiruosiu ne viena vakcina skiepytis. ir Sputniku irgi.

Papildyta:
QUOTE(mementoo @ 2021 04 26, 15:52)

Cambala, ar jums su galva viskas gerai ? Koks pačios reikalas  ką darė jos tėvai ? Šitaip priekabiauti prie žmogaus gali tik apsėstasis. Kas jums yra ?

Gal nesikiskit kur nieko nesuprantat ir nesuvokiat. Siulyciau imti pavyzdi is Moontes.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 04 26, 14:10)

ka padarysi, kad kai kurios is jusu visiskai nesupranta teksto, net elementariu zodziu neskiria  biggrin.gif

Pasakė pėdutės lygu pėdkelnėms,
milijonas lygu milijardui, o niekas lygu beveik visi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 04 26, 15:57)
Galva persisvieskit jei as kazkur rasiau apie Kubiliu.

Jus gryna rusofobe, jau uzteko jusu rasliavos kad rusai normalaus maisto pasigamint nemoka. Tiesiog trykstat neapykanta rusams, atrodo juks vaika nekalta paduok - galetumet susaudyt.
Zurnale The Lancent yra mokslininku straipsniai apie visas vakcinas, pilna vakaru pasaulio, Amerijos yra perpirke rusu mokslininkus, profesorius, tik oad per savo pagieza ir neapykanta nieko nesusivokiat jau.
p.s.Nesiruosiu ne viena vakcina skiepytis. ir Sputniku irgi.
D
Papildyta:

Gal nesikiskit kur nieko nesuprantat ir nesuvokiat. Siulyciau imti pavyzdi is Moontes.

Parodykite man nors vieną mano sakinį, kur aš nors kažkaip užsiminiau kad rusų vaikai yra blogi. Neskiriate elementaraus dalyko, pačių rusų ir rusijos vykdomos politikos. Taip kad savo neapykantos visiems nepermetikinėkite man.
Skiepykitės sputniku, jei nuo to jums bus geriau. Ar nesiskiepykit jokia. Bet nekvailinkite kitų, už jus geriau suprantančių ką daro. Apie jūsų nuorodą į tyrimą net nekomentuosiu ir negaišiu, tiek jau prikomentuota ir paaiškinta, kad tik tokie kaip jūs nesugebate suprasti. Ne prie ko rusų mokslininkai, jie yra aukščiausios klasės. Ne prie ko gamyklos. Prie ko yra nuostata kenkti, daryti bele kaip ne tik svetimiems, bet ir saviems. Prie ko yra nuostata nepaisyti saugumo reikalavimų. Prie ko yra dėl visko kaltinti Kubilių ir LT vykdomą politiką.
Net paukščių pavyzdys į temą. Pilna nuorodų į tyrimus su metodika, bet jūs gi geriau žinote kiek paukščių sunaikina katės. Jūs viską visur žinote geriau. Nesvarbu kad nesigraibote aplink.
....

Kišiuosi, nes užknisote juodai. Ne jūsų asmeninis forumas yra, kad savo kasdienę vėmalų dozę užpiltumėte ant Montevertės ar kito nario. Užknisote. UŽKNISOTE !
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 04 26, 15:28)
Bet jau Simonyte anadien rusiskai kviete skiepytis, siandien Simasius rusiskai to pacio kreipiasi..
Negi nejuokinga? Lietuvoje kalbekim lietuviskai, nes visi rusakalbiai 8r lenkai supranta lietuviskai nors nekalva arba del to kad neismoko arba is principo.
Ju tas kreipimasis rusu kalba neprivers ju skiepytis. Simonyte aiskiai pasake - Sputniko Lietuva nepirks. O nepirks is principo, nors Prancuzija, Vokietija, Italija perka. Nu tai principinkis, bet jei ji nori tureti kuo daugiau skiepytu zmoniu - ar neprotingiau butu nupirkt to sputniko, o necirkintis rusiskai kalbant?

Paryškinimas mano. Iš kur tokios žinios? Šios dienos duomenimis, nei Prancūzija, nei Vokietija Sputniko neparka (bent jau kol nėra EMA patvirtinimo), o Italija pasigamins pati: https://www.statista...sia-by-country/
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2021 04 26, 16:13)
Parodykite man nors vieną mano sakinį, kur aš nors kažkaip užsiminiau kad rusų vaikai yra blogi. Neskiriate elementaraus dalyko, pačių rusų ir rusijos vykdomos politikos. Taip kad savo neapykantos visiems nepermetikinėkite man.
Skiepykitės sputniku, jei nuo to jums bus geriau. Ar nesiskiepykit jokia. Bet nekvailinkite kitų, už jus geriau suprantančių ką daro. Apie jūsų nuorodą į tyrimą net nekomentuosiu ir negaišiu, tiek jau prikomentuota ir paaiškinta, kad tik tokie kaip jūs nesugebate suprasti. Ne prie ko rusų mokslininkai, jie yra aukščiausios klasės. Ne prie ko gamyklos. Prie ko yra nuostata kenkti, daryti bele kaip ne tik svetimiems, bet ir saviems. Prie ko yra nuostata nepaisyti saugumo reikalavimų. Prie ko yra dėl visko kaltinti Kubilių ir LT vykdomą politiką.
Net paukščių pavyzdys į temą. Pilna nuorodų į tyrimus su metodika, bet jūs gi geriau žinote kiek paukščių sunaikina katės. Jūs viską visur žinote geriau. Nesvarbu kad nesigraibote aplink.
....

Kišiuosi, nes užknisote juodai. Ne jūsų asmeninis forumas yra, kad savo kasdienę vėmalų dozę užpiltumėte ant Montevertės ar kito nario. Užknisote. UŽKNISOTE !

Nesiputokit, eikit kokio valerjono isgert. Tiesiog akivaizdu kad sm lutuke varo ant Lietuvos, o jus ant Rusijos. Jums paciai nejuokingas jusu teiginys kad rusai nesugeba maisto pasigamint? 🤣
Kodel nepaisoma zmoniu sveikata del kresuliu susidarymo nuo Astrazeneka? Jul jei nuo Sputniko butu kresuluai - cyptumet iki pamelynavimo, dabar gi AZ vakcina tiesiog super produktas, kuriuo pasiskiepyjes maximos darbuotojas gauna 10 euru dovanu ceki Eurovaistineje, o amerikieciai balandzio 20 diena gavo zoles suktini ( dar anksciau spurga).
Dar karta klausiu - prie ko cia Kubilius? Juk akivaizdu kad esat senuko Landsbergio slovintoja, kusat n metu sm cia ta jo politika, tai jau turbut besiputodana maisotes kas ka raso.

Pvz apie pauiscius. Skaiciuose gaudotes? Milijonas pauksciuku per diena Australijoje suedami naminiu, nepriziuretu kaciu. Is kur siti duomenys? Kas ir su kuo tyre? Filmavo, dronais seke? Ar tokius duomenis pateikia tas, kuris nejencia kaciu taip kaip Idomuc sunu? Nes yra ir kita tiesa - didieji plesrus pauksciai. Pati gyvenu prie miskelio, anapus tvoros( pas mane suo ir katinas) kad negasdint ziema pauksciams m8ske pakabinau lesykla. Ir viena popiete radau kraujo kelis lasus ir plunksneles netoli tis lesyklos vietos prie krumu. Jokiu gyvunu pedu sniege. Todel prielaida kad pauksciuka sugavo stambesnis paukstis. Taip, jauciuosi kalta, nukabinau ta lesykla, bet ligikos irgi turiu kad neversti visko ant kaciu.

Diosiu patarima - paspauskit ignor ant mano nico - nereiks putom apsipilt 4u.gif .
Papildyta:
QUOTE(Ašaka @ 2021 04 26, 16:35)
Paryškinimas mano. Iš kur tokios žinios? Šios dienos duomenimis, nei Prancūzija, nei Vokietija Sputniko neparka (bent jau kol nėra EMA patvirtinimo), o Italija pasigamins pati: https://www.statista...sia-by-country/

Vokietija ragina eva pripazinti sputnik. Nuorida gal veliau ikelsiu, dabar neieskosiu. Prancuzai irgi rase.
Tai pagal kieno sukurta gamins? Ar ne rusu?
Latviai irgi svarste sputnika gamint.
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2021 04 26, 11:38)
Niekada apie katės paukščio santykį negalvojau, nors intuityviai taip ir jaučiau.  Apie vargelius paukščiams auginant palikuonis yra susuktas nepaprasto grožio dokumentinis serialas, kažkaip ar Sodas ar Sode vadinasi. Vargšai tie paukšteliai, kiek jie turi dirbti, kol vada užauga. Naminės katės tikrai neturi jų gaudyti ėdesiui. Kates mėgstu, auginu ir lepinu. Bet paukštukams pirmenybė. Paukščių mylėtojai dažniausiai labai geros širdies žmonės.

Visiškai pritariu.
Savo katinus myliu be galo, be krašto, bet už pagautą paukštuką užsitraukia mano nemalonę. Atimu iš nasrų ir paleidžiu. Jau už tokius darbus pykstu. Maisto pilni dubenėliai, gaudyti paukščio nėra reikalo. smile.gif

Bet koks oras baisus. cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimejaa: 26 balandžio 2021 - 18:57