QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 04 27, 19:45)
Tai kad to sergamumo niekas nezino. Izuliai painiojama teigiami testai su ligomis. Tarp ju nera jokio tiesioginio rysio.
Gall prileidziama, kur daugiau testu teigiamu ten daugiau ir serganciu bet cia tik prielaidos.
Visi nusikaltimai prasideda nuo melo
manau, jei testuotu, tik tuos, kurie realiai serga, labai smarkiai suazetu "serganciu " skaicius

Realiai serganciu labai mazai, pas mus pranese, ligoninese per visa sali apie 150 ir apie 40 intecyvioje slaugoje. Jauciu tiek, kas diena ir nuo kokiu avariju gydomi kas dien...
Melo dangsrtomo gerais tikslais, zinai kaip reketininkai sakydavo, mes jus ginsim
Papildyta:
QUOTE(Aimejaa @ 2021 04 27, 18:09)
Tai va, kad viskas liečia visus, o tave liečia tik Lietuvos reikalai. Tu gi ir domiesi tik Lietuva, kasdien, atsikeli su Lietuva ir eini gulti su Lietuva. Toks ilgesys ir pavydas čia likusiems tave spaudžia. Vargšiukė.

Na visiem savi interesai, va tau labai idomus mano gyvenimas ir mano asmenybe, koks 90 % zinuciu siame forume tavo, vien apie mane, paskutinius keli smetus. Ar as ka tau sakau, megaukis, domekis, i sveikata

Tai jei pasitelkciau tavo logika reiktu sakyti, kad manes labai ilgiesi, spaudzia tave pavydas ar ne?
Priminsiu, kad as lietuve pagla tautybe ir pilietybe, taigi Lietuvos dalis, tai niekaip negaliu gultis ir keltis be Lietuvos