Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(Nakviša @ 2021 04 28, 13:38)
Kur negauna? Faktus ant stalo.

Mano kolegos iš Vilniaus tuoj antrą Pfizer skiepą gaus (pirmą gavo kai dar taip nejuodavo Vilnius biggrin.gif, tiesa viena prieš kelias dienas susirgo vis vien), pas mus, sakė, po mėnesio gal ir bus. Nepasiskiepijau iš karto astra, tai dabar nė tos nebėra biggrin.gif . O dabar dar atima , tai neaišku kada bus biggrin.gif . Seku savo merą fb, nors šiaip nepatinka man jis, bet parašo viską ką galvoja biggrin.gif . O ir kitų merų piktų pasisakymų pilna.
Atsakyti
Kaip man patinka, kad zmones del tu skiepu musasi.... biggrin.gif man ramiau.... Pas mus tai is vis tik 65 m skiepyja tik dar biggrin.gif
Ikure dideli centra pas mus skiepytis, airiai juokauja, please God, by next year we will get vaccines lotuliukas.gif

Patarciau bent pasidaryti kraujo tyrima del kraujo kresuliu, kaimynui padare del kitu problemu, niekad neitare, pasirodo labai padidejusi kresuliu galimybe, tai va toks nueitu skiepytis tai mazu ir neisgyventu...
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 04 28, 13:06)
Mano kolegos iš Vilniaus tuoj antrą Pfizer skiepą gaus  (pirmą gavo kai dar taip nejuodavo Vilnius biggrin.gif, tiesa viena prieš kelias dienas susirgo vis vien), pas mus, sakė, po mėnesio gal ir bus. Nepasiskiepijau iš karto astra, tai dabar nė tos nebėra biggrin.gif . O dabar dar atima , tai neaišku kada bus biggrin.gif  . Seku savo merą fb, nors šiaip nepatinka man jis, bet parašo viską ką galvoja biggrin.gif . O ir kitų merų piktų  pasisakymų pilna.

Tai jau dabar viskas? Skiepo nėra, atsirado noras skiepytis?
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2021 04 28, 14:16)

O ar aš kada nenorėjau? Astra nesiskiepijau, nes 3 mėnesiai iki 2 dozės, noriu greičiau važiuoti laisvai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 28 balandžio 2021 - 13:21
QUOTE(Nakviša @ 2021 04 28, 13:16)

biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 04 28, 13:18)
O ar aš kada nenorėjau?

Bet tao kaip pamirsta zmomes ka raso biggrin.gif . Taigi bivai is tu besipiktinanciu kad vercia skiepytis biggrin.gif .
C8a geras🤣🤣
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 04 28, 13:18)
O ar aš kada nenorėjau? Astra nesiskiepijau, nes 3 mėnesiai iki 2 dozės, noriu greičiau važiuoti laisvai.

Supratau. Tai gal palauk J&J? Ten tik vienos dozės tereikia.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 04 28, 12:23)
Moterys, padekit man socialineje sferoje bendraujant darbe.
Noriu bendradarbiams perteikti lietuviska - rusiska darbo kultura, nes prisiveise visokiu darboholiku.

Reiktu pagalbos verciant rusu lietuviu patarliu lobyna darbo tema.

1. Nuo darbo netapsi bagotas, busi kurpotas.
Hard work won't make you rich, it will make you sick. (Sita isverciau)

2. Darbas megsta durnius, durniai megsta darba.

3. Darbas ne by..., pastoves.

Dar kokiu patarliu apie darba zinote?

Rinkitės: https://www.patarles...les-apie-darba/

QUOTE(Nakviša @ 2021 04 28, 14:00)
Dėl Šiaulių nežinau, bet KLP turejo perteklių kelių dešimčių tūkstančių. Staiga pritrūko?
Merus biski emocijos apėmusios, gerai skamba hiperbolizuota fraze “skambino visom bobutėms”. Rimtai?

Šiam momentui Vilniuje yra likę 9213 laisvų talonėlių skiepams, pasiskiepijusių procentas 22,59 proc., kai tuo tarpu Lietuvoje jis trečdaliu didesnis...
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2021 04 28, 14:22)
Supratau. Tai gal palauk J&J? Ten tik vienos dozės tereikia.

Nu, nuo pat pradžių sakiau kad tą imčiau, bet jų iš viso deficitas biggrin.gif . Pas mus ir Modernos praktiškai negauna. Skambinau pati į centrą, sakė astra pagrinde gaunama, na ir Pfizer dalis, modernos norint arba J&J tai tada tik kai masinė vakcinacija prasidės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 04 28, 13:43)
Nu, nuo pat pradžių sakiau kad tą imčiau, bet jų iš viso deficitas biggrin.gif . Pas mus ir Modernos praktiškai negauna. Skambinau pati į centrą, sakė astra pagrinde gaunama, na ir Pfizer dalis, modernos norint arba J&J tai tada tik kai masinė vakcinacija prasidės biggrin.gif

Astra tuoj buksuos. Gamintojas nespėja. Imk ką duoda.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2021 04 28, 14:45)
Astra tuoj buksuos. Gamintojas nespėja. Imk ką duoda.

Nu man kelionė birželio antroj pusėj biggrin.gif . Nenoriu strypų į nosį biggrin.gif . Na gal kitą savaitę gaus Pfizer, skambinau, šiai dienai ir Astra negaučiau biggrin.gif . Labai mažai kas iš bendradarbių Astra ėmė, kol dar į darbą be testų galima, laukia geresnės, arba, aišku, kaip ir visur, antivakserių yra.
Atsakyti
Sitiek dejuot kad vakcina Vilniuj atidave ir visi norintys Vilniuj is bet kur gali skiepytis - tai vaziuok i Vilniu ir skiepykis, kame problemos jei jau toks noras skiepytis uzejo biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 04 28, 13:53)
Nu man kelionė birželio antroj pusėj biggrin.gif . Nenoriu strypų į nosį biggrin.gif . Na gal kitą savaitę gaus Pfizer, skambinau, šiai dienai ir Astra negaučiau biggrin.gif . Labai mažai kas iš bendradarbių Astra ėmė, kol dar į darbą be testų galima, laukia geresnės, arba, aišku, kaip ir visur, antivakserių yra.

Čia priklauso nuo tos valstybės reikalavimų. Yra tikimybė, kad pagalių reikes į nosį.
Atsakyti