Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(Monteverte @ 2021 05 07, 16:07)
ar nejauti kaip tai abipusiai? iki skausmo tiesiog smile.gif
jūsų pusė pastoviai mūsų nesuprantate ir jums iki nukritimo reikia aiškinti ir peraiškinti viską.
Na bio laukai nesutampa, vidiniai demonai kariauja ir tiek smile.gif

Nemegstu apibendrinti. Linkusi atsakyti uz savo veiksmus, ne pastininkes, ne Montekristos, ne tos pacios cambalos... Dar suprasciau, kad jos butu vaikais, o dabar visi esame suauge zmones, brandus, mastatys, protingi individai.

As neturiu pusiu, tiesiog yra zmones, su kuriais man patinka bendrauti.

Ne bio laukuose esme...
Neikam nepatinka, kai zmones vengia atsakomybes uz savo zodzius, nesvarbu, ar tai gyvenimas, ar forumas.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 05 07, 15:47)
Na matai MOnteverte, jei mokai vaika plaukti, tai nereiskia, kad ji ruosi paskendimui, ar tai kad jis butinai skes.
Jei kalbi su vaiku apie atsakomybe pries tevus, seima, tai neresikia, kad tas vaikas jau tuo momentu yra degradas, grandinei nutrukus puls dergti i seimos lzida, narius ir t.t.

Tas pats galioja ir su paaugliui, kai kalbama apie santikius su priesinga lytimi. Tiesiog yra nustatomos ribos ir jo atsakomybe jas perzengus.

Mano vyras lygiai taip pat sake, o as ne karta cia rasiau. "Kol negali finansiskai pasirupinti savo ir savo seimos reikmemis, neturi teises kurti seimos. Todel pradziai privalai mokytis, isigyti profesija, gauti pastovias ir pakankamas pajamas..."

Reziume. Nori pasirinkimo lasives, uzsidirbk ja. Nori neipareigojanciu santikiu, pagalvok pries tai apie pasekmes... Mes tevai tau nepadesime. Kaip sakoma, ispejome is anksto, kad zinotu. Jo buvo teise rinktis, man jo pasirinkimas patinka, didziuojuosi juo ir dziaugiuosi jo laime.

ko dabar suki uodega, niekas tam nepriestarauja, kad su vaiku sneketi apie VERTYBES reikia. Ne taip snekejai tada biggrin.gif
Mano pastaba tau pries n metu ir buvo, del nuostabos, ko mokot vaika, taip sakydami? kad jei namo parsivesi tai jau bus musu marti(nepazodinis ciatvimas) Akcentas jusu namai, o ne jo kunas, ne merginos kunas, ne morale, ne dvasiniai dalykai, ne pagarba merginom visom bendrai, o tik tai vienai, kuria parsives, dasils tau pagaliau kad anors.???

va tokius vyrus, kurei eina per mergas ir vadina kruvininkais, tai nebuvo kreipinys i tavo sunu, tai buvo pasakymas, kad taip kalbedamas tavo vyras, taip ziuri i sunu, kaip i kurvinika, kuris duosis su mergom, bet va tures viena issirinkti, kuria parisves namo, va ta jus gerbist, o kai bus su kitom jum nesvarbu, bet tada butent taip vsia susakei.
i tai as akcentavau, nezinau turi buti visiska bukute, kad per tiek metu mano aiskinimu visa tai ignoruotum, bet juk tai tavo fiska, kruti mitus paie mane, cambalos padejeja esi, o manaisi uz ja geresne. mirksiukas.gif

jei butum sazningas zmogsu butum tada vietoje viska issaiskinusi ir tema butu isemta, o dabar metu metus tai tampai, mane kaltini nebutais dalykasi ir atrodo tuo megaujiesi. ar tai sveika ir normalu?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 05 07, 15:50)
labai ačiū už atsakymą.
Tik kitas klausimas dabar. Kodėl to nepaaiškinai nuoširdžiai tada, kai tas klausimas kilo Lutukei? Buvai nenuotaikoje, bėdos buvo, sirgai, pikta buvai ir ant jos taip išsiliejai? smile.gif

na tada tai tada, bet kiek kartu jau apie tai diskutavom ir vel ji ta pati karksi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 05 07, 16:10)
AR TAMSTELE suvoki, kad mes nepazistam nei taves nei tavo vyro nei kitu zmoniu.
Gal jie net neegzistuoja o tamstos kurybos vaisius? Ar iskreipti kokie personazai kuriuos realybeje matei?

Gal ir pati neegzistuoji... Sukurus kazkoki imidza... Na kurybini heroju...
Cia nera pavardziu, tikru asmenu, viskas virtualu...

Mes cia dalinames idejomes, nagrinejam situacijas ir visai nera net noro ilisti i kazkieno realu pasauli...

Gal jis sutampa ar beveik sutampa. Bet cia jis virtualus... Jei kazkas giria ar peikia, zavisi ar keikia tai yra adresu virtualiu heroju...

Taip skaudu, kai sukuri ar atvaizduoji palei tave gera heroju, o ji keikia....

Jei nesutinki su sia bendravimo situacija... tai prisistatyk... Parasyk savo vara pavarde, gimimo metus pridet kopijas dokumentu, iskaitant kur gyveni,, dirbi, kur mokeisi...

Ir pamatysi, kad bendravimas pasikeis... Jo liks mazai... Jis pasidarys panasu i ta kur patiri realia zmones nenores su gyvu zmogumi eiti i bendravimo rizikas...

FB kaai kurie prisitate savo tikrais vardais nu ir ka... Bendravimas ten labai su distancija...

TAmstele tai suvokia, bet va jums tamstele anuomet suvokimo neuzteko, kad jus nepazistate zmoniu, bet interpretuojate...

Praleidote proga patyleti, juk jums nebutina gi buvo komentuoti, neva gi zmoniu nepazsitate... O taip, tik prademonstravote save visam savo grazume.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 05 07, 15:51)
Viskas po sezono puiku. Gal cia tie kur megsta draugus kviestis kurie viska dralina prroblema...
Tik viena problema.... Ant to virsutinio vamzdzio labai pamego pauksciai tupti ir sikti. Tai kazka ten MB sprende

as turiu omeny veja, lietu ir t.t. labiau. Medinis tikrai ilgiau tarnaus, kaip bebutu.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 05 07, 16:18)
ko dabar suki uodega, niekas tam nepriestarauja, kad su vaiku sneketi apie VERTYBES reikia. Ne taip snekejai tada  biggrin.gif
Mano pastaba tau pries n metu ir buvo, del nuostabos, ko mokot vaika, taip sakydami? kad jei namo parsivesi tai jau bus musu marti(nepazodinis ciatvimas) Akcentas jusu namai, o ne jo kunas, ne merginos kunas, ne morale, ne dvasiniai dalykai, ne pagarba merginom visom bendrai, o tik tai vienai, kuria parsives, dasils tau pagaliau kad anors.???

va tokius vyrus,  kurei eina per mergas ir vadina kruvininkais, tai nebuvo kreipinys i tavo sunu, tai buvo pasakymas, kad taip kalbedamas tavo vyras, taip ziuri i sunu, kaip i kurvinika, kuris duosis su mergom, bet va tures viena issirinkti, kuria parisves namo, va ta jus gerbist, o kai bus su kitom jum nesvarbu, bet tada butent taip vsia susakei.
i tai as akcentavau, nezinau turi buti visiska bukute, kad per tiek metu mano aiskinimu visa tai ignoruotum, bet juk tai tavo fiska, kruti mitus paie mane, cambalos padejeja esi, o manaisi uz ja geresne. mirksiukas.gif

jei butum sazningas zmogsu butum tada vietoje viska issaiskinusi ir tema butu isemta, o dabar metu metus tai tampai, mane kaltini nebutais dalykasi ir atrodo tuo megaujiesi. ar tai sveika ir normalu?
Papildyta:

na tada tai tada, bet kiek kartu jau apie tai diskutavom ir vel ji ta pati karksi lotuliukas.gif

Na matai MOnteverte, ir viskas is naujo...

TAigi, as buvau visiskai teisi, nera prasmes aiskinti, kai zmogui to nereikia mirksiukas.gif
Jis gi geriau zino, kas ir kaip yra, ji turi pilna informacija apie mano seima ir t.t. ir t.t. Ania Idomucia?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 07 gegužės 2021 - 15:25
QUOTE(Moonte @ 2021 05 07, 16:16)
Nemegstu apibendrinti. Linkusi atsakyti uz savo veiksmus, ne pastininkes, ne Montekristos, ne tos pacios cambalos... Dar suprasciau, kad jos butu vaikais, o dabar visi esame suauge zmones, brandus, mastatys, protingi individai.

Ne bio laukuose esme...
Neikam nepatinka, kai zmones vengia atsakomybes uz savo zodzius, nesvarbu, ar tai gyvenimas, ar forumas.

vieniems tai nepatinka, kitiems kitai. Visi mes skirtingi.
Man pvz. žiauru, kaip galima tiek įsimylėti forumietį, kad pvz. į marčias kviestis, kai net neskaitei jo visų žinučių, nepastebi kiek jis išverstaskūriauja ir t.t. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 05 07, 15:57)
Butent - jos vyras ivertino situacija, mes nei zinom visu detaliu, po to kaltina kas pakartojo ar net mane kurie pritare pakartojusiems...

O pirmiausia tai su tuo vyrru mes nebendraujam tai ka tik Moonte pasake, tai ta ir zinom...

Pati papasakoja po to pati piktinasi.

butent smile.gif O dabar ilgiausias litanijas raso visai kitaip biggrin.gif jei tada ne taip issireiske, tai rekejo is kart ir aiskintis, o ne man suversti beda , del ivardinimo vienu zodziu , jos vyro mokymo, bent tuo metu nusakyto. Taip mokomi tik buti kurininkais , o ne kazkokiu vertybiu...px panos, svarbu namo nesivesk doh.gif

Na bet yra gi tokiu seimu, tipo, lai eina vyras i kaire, svarbu gi grista doh.gif Tai is anosiso kalbos as va ir susidariau toki vaizda, kad pas juos taip priimtina...
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 05 07, 16:01)
Konfliktas butu buves, nes pries tai, jau buvo kiles konfliktas, o tai tapo lutukei pretekstu issilieti.

Kaip jau minejau, tai ne mano problema, mane tai ir neskaudina. Kad as karts nuo karto eskaluoju si ivyki, tik todel, kad tai puiki lutukes kaip zmogaus atestacija. Rasydama savo interpretacijas lutuke parode savo vidu, ne mano. As lutkes vaiku, niekada nelieciau, neziurint i labai, labai, labai didele jai, kaip zmogui, antipatija. Kaip rasiau, man yra TABU, riba kurios neperzengsiu.

i rvel meluoji, bet taip tai labai gera tavo sazines atestacija, manau visi sazinigi zmone smato ant kiek tu pavritai i meluojancia , pasieklusia asaba.... biggrin.gif
as irgi tavo sunaus nelieciau, nepaisant tavo visu melu.... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 05 07, 16:03)
lenkai bjaurybėlės turi ir tą ir tą ir ežerų dar daug didelių smile.gif
o maža šalis, nu tai ką, šikinykas smile.gif

nu tai va Lenkijos koks plotas smile.gif Bet man Lenkija nepatinka, nezinau kiek vaziavau, ten miesteliai, kaimai man tokie netvakringi, reklamu milijonai, pastatai belekaip, kazkaip nezinau sunku net nusakyti, nera to architekturinio, estetinio rislumo...
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 05 07, 16:16)

Ne bio laukuose esme...

ir nepatinka saziningiem zmonem melas, o va tau patinka biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 05 07, 16:21)
Na matai MOnteverte, ir viskas is naujo...

TAigi, as buvau visiskai teisi, nera prasmes aiskinti, kai zmogui to nereikia  mirksiukas.gif
Jis gi geriau zino, kas ir kaip yra, ji turi pilna informacija apie mano seima ir t.t. ir t.t. Ania Idomucia?

nu va dar karta irodei, kad neturi sazines mano atzvilgiu ir toliau tysiosi savo melus biggrin.gif arba su galvele jau engerai ri elementariai teksto nesupranti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 05 07, 16:27)
nu tai va Lenkijos koks plotas smile.gif Bet man Lenkija nepatinka, nezinau kiek vaziavau, ten miesteliai, kaimai man tokie netvakringi, reklamu milijonai, pastatai belekaip, kazkaip nezinau sunku net nusakyti, nera to architekturinio, estetinio rislumo...

jo, tas tai taip. Ir žmonės bjauroki biggrin.gif
pas mus dar išlikęs reklamų bajeris Zameček. Pirmą kartą visai jaunučiai varom su dar tik būsimu vyru į Slovakiją per Lenkiją ir pamatom pirmą reklamą užeiginės, viešbutuko Zameček. Neatkreipėm dėmesio, kad ten dar 100 km iki jo biggrin.gif ot dirba ant reklamų ne? Ir žodžiu varom varom ir vis ieškau aš po dešine, bl kur tas Zameček. Nu tiek važiuojam ir vis nėra. Žiūrim vėl reklama, vėl Zameček. Nu ok, dar varom. Vėl nėra. Vėl žiūrim reklama biggrin.gif Ir taip ieškojom, kol... nepastebėjom kaip pravarėm biggrin.gif Varom sau toliau nu ir nieko, reklamos jo baigėsi. Ir tada mums dašuto, kad gi už tokių tai žalių krūmų buvo gi kažkoks pastatas, tipo kažkas kaip pilaitė... Tai sekančiais metais jau suradom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 05 07, 17:15)
net jei ir 20000 mirčių Baltarusijoje, tai Lietuvoje 4000. Tai tada būtų tik čiut daugiau protencialiai nei Lietuvoje, pagal gyventojų skaičių proporcingai.
Tai? tada vadinasi taip pat nesitvarko kaip ir Lietuva rolleyes.gif o turint omenyje, kad ten žmonės būriais streikavo, marširavo, o mes kaip durniai buvom uždaryti, tai?

siaubas biggrin.gif ką aš veikiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 05 07, 16:34)
jo, tas tai taip. Ir žmonės bjauroki biggrin.gif
pas mus dar išlikęs reklamų bajeris Zameček. Pirmą kartą visai jaunučiai varom su dar tik būsimu vyru į Slovakiją per Lenkiją ir pamatom pirmą reklamą užeiginės, viešbutuko Zameček. Neatkreipėm dėmesio, kad ten dar 100 km iki jo biggrin.gif ot dirba ant reklamų ne? Ir žodžiu varom varom ir vis ieškau aš po dešine, bl kur tas Zameček. Nu tiek važiuojam ir vis nėra. Žiūrim vėl reklama, vėl Zameček. Nu ok, dar varom. Vėl nėra. Vėl žiūrim reklama biggrin.gif Ir taip ieškojom, kol... nepastebėjom kaip pravarėm biggrin.gif Varom sau toliau nu ir nieko, reklamos jo baigėsi. Ir tada mums dašuto, kad gi už tokių tai žalių krūmų buvo gi kažkoks pastatas, tipo kažkas kaip pilaitė... Tai sekančiais metais jau suradom biggrin.gif

biggrin.gif
na dabar bent saugiau, seniau tai stengdavomes iki Vokietijos davaziuoti beveik be sustojimu, ypac pradzioje ten per miskus, buyvo ten visokiu atveju. Bet jau sutvarke visus banditus, Bet tos merginos vis dar stovedavo ne taip seniai,neiznau ar tebestovi, taip taip graudu...
Dabar jau permiegam Lenkijoje, ten kol kas dar buvo gana pigu.
O siaip gamta jo grazi Lenkijoje, na jau panasi i lietuviska, Jau nuo Vokietijos prasideda tas musiskas maistas, gamta ir tas jausmas toks saviskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 05 07, 16:38)
biggrin.gif
na dabar bent saugiau, seniau tai stengdavomes iki Vokietijos davaziuoti beveik be sustojimu, ypac pradzioje ten per miskus, buyvo ten visokiu atveju. Bet jau sutvarke visus banditus, Bet tos merginos vis dar stovedavo ne taip seniai,neiznau ar tebestovi, taip taip graudu...
Dabar jau permiegam Lenkijoje, ten kol kas dar buvo gana pigu.
O siaip gamta jo grazi Lenkijoje, na jau panasi i lietuviska, Jau nuo Vokietijos prasideda tas musiskas maistas, gamta ir tas jausmas toks saviskas  biggrin.gif

stovi stovi kai kur. Tipo taip 'netyčia', laukia kažko.
Atsakyti
Nu ką, vėl ūkininkė ne savo aruose dirba, o mamkose vemia?
biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2021 05 07, 15:35)
siaubas  biggrin.gif ką aš veikiu  schmoll.gif

O ko tu cia visa diena dantis pakabinus, laimingoji tu musu?
Atsakyti