QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 05 07, 15:57)
Butent - jos vyras ivertino situacija, mes nei zinom visu detaliu, po to kaltina kas pakartojo ar net mane kurie pritare pakartojusiems...
O pirmiausia tai su tuo vyrru mes nebendraujam tai ka tik Moonte pasake, tai ta ir zinom...
Pati papasakoja po to pati piktinasi.
butent

O dabar ilgiausias litanijas raso visai kitaip

jei tada ne taip issireiske, tai rekejo is kart ir aiskintis, o ne man suversti beda , del ivardinimo vienu zodziu , jos vyro mokymo, bent tuo metu nusakyto. Taip mokomi tik buti kurininkais , o ne kazkokiu vertybiu...px panos, svarbu namo nesivesk
Na bet yra gi tokiu seimu, tipo, lai eina vyras i kaire, svarbu gi grista

Tai is anosiso kalbos as va ir susidariau toki vaizda, kad pas juos taip priimtina...
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 05 07, 16:01)
Konfliktas butu buves, nes pries tai, jau buvo kiles konfliktas, o tai tapo lutukei pretekstu issilieti.
Kaip jau minejau, tai ne mano problema, mane tai ir neskaudina. Kad as karts nuo karto eskaluoju si ivyki, tik todel, kad tai puiki lutukes kaip zmogaus atestacija. Rasydama savo interpretacijas lutuke parode savo vidu, ne mano. As lutkes vaiku, niekada nelieciau, neziurint i labai, labai, labai didele jai, kaip zmogui, antipatija. Kaip rasiau, man yra TABU, riba kurios neperzengsiu.
i rvel meluoji, bet taip tai labai gera tavo sazines atestacija, manau visi sazinigi zmone smato ant kiek tu pavritai i meluojancia , pasieklusia asaba....
as irgi tavo sunaus nelieciau, nepaisant tavo visu melu....
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 05 07, 16:03)
lenkai bjaurybėlės turi ir tą ir tą ir ežerų dar daug didelių
o maža šalis, nu tai ką, šikinykas
nu tai va Lenkijos koks plotas

Bet man Lenkija nepatinka, nezinau kiek vaziavau, ten miesteliai, kaimai man tokie netvakringi, reklamu milijonai, pastatai belekaip, kazkaip nezinau sunku net nusakyti, nera to architekturinio, estetinio rislumo...
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 05 07, 16:16)
Nemegstu apibendrinti. Linkusi atsakyti uz savo veiksmus, ne pastininkes, ne Montekristos, ne tos pacios cambalos... Dar suprasciau, kad jos butu vaikais, o dabar visi esame suauge zmones, brandus, mastatys, protingi individai.
As neturiu pusiu, tiesiog yra zmones, su kuriais man patinka bendrauti.
Ne bio laukuose esme...
Neikam nepatinka, kai zmones vengia atsakomybes uz savo zodzius, nesvarbu, ar tai gyvenimas, ar forumas.
ir nepatinka saziningiem zmonem melas, o va tau patinka
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 05 07, 16:21)
Na matai MOnteverte, ir viskas is naujo...
TAigi, as buvau visiskai teisi, nera prasmes aiskinti, kai zmogui to nereikia
Jis gi geriau zino, kas ir kaip yra, ji turi pilna informacija apie mano seima ir t.t. ir t.t. Ania Idomucia?
nu va dar karta irodei, kad neturi sazines mano atzvilgiu ir toliau tysiosi savo melus

arba su galvele jau engerai ri elementariai teksto nesupranti