Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

LAbukas

As senoj versijoj biggrin.gif Kol galutinai jos neisjungs,tol ir busiu cia mirksiukas.gif


Uzmustu vaiku....uzmustu...Neisgyveno vaikiukas...Baisu..Kiek dar vaiku uzmust reikia,kad kazkas pasikeistu...Siuo atveju ir soc darbuotojus baust reikia,nes zinojo jie..Ir prokuratura,kad nutrauke tyrima...
Atsakyti

Tai va. Kartais ir pagalvoji, gal ir gerai, kad cia visi bijo tos soc.tarnybos. Nors ir cia pasitaiko ziauriu atveju. 

Atsakyti

Tai, kaip tau vakar? Susitvarkei, patiko? 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2017 01 27, 09:32)
<p>Tai, kaip tau vakar? Susitvarkei, patiko? </p>

Aga,susitvarkiau mirksiukas.gif LAbai tvarkingai padare,tik gal ilgokai krapstes mirksiukas.gif Nors plepejom ir neprailgo tas laikas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giega: 27 sausio 2017 - 12:36

Nu ir fainai.  :4u: 

Atsakyti

Laba. As naujoj versijoj.

Gaila vaikiuko, per 4 savo gyvenimo metus kiek jam skausmo teko iskentet. O aplaidumas tai ziaurus, visi zinojo kad dubasina ir vaika, ir mama, nusikaltelis ir smurtautojas issigimelis. Prokurorai nutrauke byla, taip gi paprasciau, o ta Kedainiu vaiku teisiu virsininke kazkokia intekekto nesuzalota atrodo, kaip ji is viso tokioje vietoje sedi  :blink:  isvis kiek vaiku yra siuo metu panasioje padetyje, neaisku kelis dar reiks nudubasint kad pradetu kazka daryt.

Pas mus tai kaime buvo atvejis, mama dar juos ten vis priziuredavo, labdaras jiems tempdavo ir ju kasmetini prieaugi patronuodavo. Tevai abu pijokai, vaiku debesis, ziema salta, vyriausia mergaite su mazesniu broliu ejo lentgaliu rinkt i sugriuvusia ferma, nukrito nuo aukstai, pataike ant kazko astraus, perdure plauti, pasikelt nebegalejo, o brolis issigando ir pabego. Po kazkiek valandu kaimynas ejo pro sali ir isgirdo kriokiant, atrado dar aciu D gyva. Galvojat nors viena vaika is ju paeme, visai ne, jie gal iki siol juos sekmingai veda.

Atsakyti

Ka veikiat damackos? Mes iki pardes maisto apsipirkt trauksim, o poto gal vyno kokio reiks atsidaryt, o rytoj tai isvis nauji metai, galima svest  :D 

Atsakyti

Istorija panasi, kaip pas mus su Baby P. Ir, va, kai pagalvoji pakliuvo karta i nagus, kad ranka pries vaika pakele, turejo buti stebimas, tikrinamas. O, cia pora savaiciu tyrima padare, bac... ir uzdare byla. Vaiko i darzeli nevede, niekas nieko nemate, tai ir tvatino ta vaika, kaip pliauska. Oi fui, negaliu, kaip pikta. 

Pas mus savaitgalis tik viena diena, ir tai. Va, maziu tuoj i stovykla vezam. Su skautais. Sekmadieni  man MRI tyrimas, tai ligonineje busiu. Vyro gimtadienis, tai gal vakarienes kur po visko nuvaziuosim. 

Atsakyti

Sveikos,

Pūga, nuostabios žinios - sveikinu! :4u:

Limcamca, kad skanas patvirtintų tavo gerą sveikatą :4u:

Kas liečia tą kraupią istoriją tai aš šiandien ir paašarojau...kažkaip dvi dienas siurbi į save tas naujienas...sunkiau darosi ir sunkiau.. galvoj netelpa tiesiog. Net naktį blogai miegojau.

Kažko kimba liga prie manęs. Ką tik akių uždegimą išsigydžiau, tai dabar peršalaus kažkur. Reikia per rytojų išsveikti, nes sekmadienį važiuoju raudonplaukę fotografuoti su pelėda.

Beje šiandien pasitikrinau akis po 4 metų pertraukos, tai pablogėjo :unsure:  iš -1.75 iki -2.50 :unsure: galvoju reikia pradėti taupytis operacijai. nepakenčių aš tų akinių, o ir uždegimai dėl nuolatinio lynzių dėvėjimo kažko ėmė kartotis.

Atsakyti

Aciu Gotte. Gerai, kad parasei, visai pamirsau, kad mes su tavim reikala turejom :)

Gaminu zele torta. MB labai megsta, tai bus jam gimtadienio proga. 

Vakar maziu palikom stovykloje ir su asarom. Vadovas parase sms, kad dalyvauja visuose activities, viskas ok, bet dusia kazkaip spaudzia. Ech, tie vaikai  :rolleyes: 

Atsakyti
Limcamca, viskas bus ok, pamatysi 4u.gif 4u.gif

Dirbau siandien ...ir visa savaite po darbo likdavau. Nauja sistema pradejom naudot. Nu tokiu blogu laiku jie cia sugalvoja ta sistema keist. Nu genijai, daugiau nieko pasakyt apie vadovus negaliu biggrin.gif
Atsakyti

Labas vakarelis.

Limcamca, kaip tau sekesi ligoninej, pasake ka nors ar atsakymas veliau bus?

Kaip mazasis po stovyklos? 

Gotte, nesirk, o del akiu nesmagu, sakyciau gal kokiu papildu akims pagerk, bet gal ne kazka jie ten tedaro gera.

Praziurejom filmus visa savaitgali, Passengers, Elle ir Svyturys tarp dvieju vandenynu. Elle man maziausiai patiko, kazkoks negeras jausmas paziurejus, psicholigiskai slegiantis ir kazkoks "lipnus".

Atsakyti