Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Įdėjau foto FB. 

Atsakyti

Laba, 

Kol vaikus į mokyklą suvežiojau, kaimynų auto sudegė. Grįžo, pastatė ir davė liepsna iš po kapoto. Gerai, kad visi aplink gesintuvų turėjo, tai užgesino. 

Va, pas mano draugę salone, akcija lazeriui: 

40898149_2164376497185125_54496947355705

Atsakyti
oho,tai gerai kad niekas aplink neuzsidege.. Patys uzgesino ar ir gaistines atvaziavo? Nuo ko coa ta masina uzsidege ;hm:

Dabar visi salonai susipirko lazetius ir musa kainas biggrin.gif Gerai,zmogui tai i nauda biggrin.gif
Atsakyti

Aš kai grįžau, tai tik gesintuvus išmėtytus radau aplink. Net nežinau ar gaisrinė buvo. Kitas auto spėjo patraukti į šoną. Keistai labai užsidegė. Vidus dar rūksta biški. 

Atsakyti

Sveikos grazuoles, kas per tyla temutej a? 

As tai darbe, bet cia ir taip aisku is rasymo laiko  :D  sestadieni mano mazes gimtadienis, neissirenkam kaip svest, ir i filma" A Star Is Born"nori eit, ir i restorana Fridays nori, ir prie juros su suniuku gal butu nieko pasivaiksciot, va kaip sunku issirinkt. Torta uzsiprase is lietuviu parduotuves, labai gerai, nereiks man terliotis.

Atsakyti
Labukas

Ziurek pagal orus mirksiukas.gif Sestad lygtai nebloga rodo,taivarykit prie juros ir ten kur nors pavalgykit mirksiukas.gif O sekmad i kina mirksiukas.gif Romforde gi tas kino teatras po 4£ zmogui mirksiukas.gif papigiai. Sako geras tas filmas,reiks ir man nueit mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas

Heida, ir kiek metu tavo maziukei sueis bigsmile.gif aha, skaiciau kad geras tas filmas mirksiukas.gif

Mes SB ieskom suniuko wub.gif Heida, per tave cia viskas biggrin.gif parodei savo grazuoliuka ir vsio, prireike ir mums dar vieno augintinio. Skaitinejames apie mazu veisliu suniukus. Linkstam prie taksu, bet dar ne galas biggrin.gif zodziu, vaikejam abu graziai biggrin.gif
Atsakyti

12 sueis maniskei, o filmas pasirodo nuo 15 metu pazymetas, idomu su tevais ileistu, ar jei parase nuo 15, tai ir viskas, negalima  :hmm: 

As tai pati buciau linkus prie juros pasivaiksciot ir pavalgyt, kaip Giega sakai, bet sykart jubilijato nuomone pirmiausia (nors is tikro as labai moku jos norus nukreipt, ko niekad nebuvo imanoma padaryt su vyresniaja)

Nova, na smagu tie mazi padareliai namie, labai daug geru emociju ir pozityvo inesa. Taksiukus Simkab turi, tai galetu papasakot ju pliusus/minusus mazdaug.

Mes kai rinkomes, tai pirmiausias reikalavimas buvo, kad butu miegaliai ir anksti ryte nekeltu seimininku is lovos  :D 

Atsakyti

Laaba panenkos,

na kad jau prakalbot Apie taksus tai parasysiu ir as  :rolleyes: 

jo turiu taksa 4 metai, jokiu nusiskundymu uz ir TIk uz, va maniskis greitai suniuku tures, nezinau kiek ir kaip tai gal noresi nova paziuret.

siaip tai jie irgi Tinginiukai, ramus, draugiski, neamsi Ben reikalo, ryte isvis gali miegot iki pietu... Na bent maniskis 😃

Atsakyti

Sofija, tai tu mūsų buvus narė, ane? Jeigu taip, nepabėk, pasakok kaip gyveni, kaip sekasi? 

Heida, jeigu važiuotumėt prie jūros, pvz Canvey Island, ten yra nenormaliai skanus ir nebrangus Fish & Chips. TGI Friday's kazkada esam svente gimtadieni, tai vaikui labai patiko. Ne tiek maistas, kiek tai, kad isnesa deserta, ir visas restoranas dainuoja ta specialia gimtadienio daina  :D 

Nova, idomu kaip jusu katinas jautruolis reaguotu i suni? :unsure: 

Atsakyti
QUOTE(Sofija Lazarenkaite @ 2018 10 10, 09:40)
<p>Laaba panenkos,</p><p>na kad jau prakalbot Apie taksus tai parasysiu ir as  rolleyes.gif </p><p>jo turiu taksa 4 metai, jokiu nusiskundymu uz ir TIk uz, va maniskis greitai suniuku tures, nezinau kiek ir kaip tai gal noresi nova paziuret.</p><p>siaip tai jie irgi Tinginiukai, ramus, draugiski, neamsi Ben reikalo, ryte isvis gali miegot iki pietu... Na bent maniskis 😃</p>


O suniukai su dokais?
Atsakyti
Anuku jums reikia,o ne suniuku biggrin.gif As tai kaciu motina,manes jokiais sunimis nesuvyliosit..o is darbines patirties,kuo mazesnis,tuo daugiau loja.. Atidaro duris su vilksiniais,pitbuliais,beti koja ikast bande butent taxas.
Atsakyti