Mane jau nervina tad grybavimas tai uzkrauna tai ne Busy koks seltiskas Ozzio lakstymas , kitus sunis is proto vedancios ir erzinancios nes juos pagauti sunku
Kalendorius labai puikus Busy šaunuolė, gražiai pasidarbavo
Olis su Ozziu, smagiai dūksta, gražu žiūrėt į berniūkščius
Zugi sveikatos
Labas rytas
Zundyt - pokalbiai dėl kalendoriaus nedingo, senojoje versijoje man rodos viską į pašto dėžutę padrikai suverčia
Zugučiui - daug sveikimo balionų ir laikysim sumegztas uodegas kad viskas gerai būtų
Olio su Ozzy video pažiūrėsiu kai kabinete nieko nebus
Snaigytės šiltas poilsis labai smagus
UABo darbuotoja vųena palikta be darbo namie sėdėjo - Gielux, nu kaip šitaip, nu tikrai galėjai nors vieną šikpopierio ritinėlį išskirti katytei
Kai kas visuomet nubunda geros nuotaikos
Labas rytas, nauja diena
Dar labai giriu Busy darbą kuriant kalendorių - puikiai gavosi mačiau prieš užsakymą darant ir dabar su malonumu peržiūrėjau
Labas rytas,
Busy medalis už darbą!
O Zugiukui, mažam vargeliui, net nebežinau, kaip prilinkėti sveikatos, kad tikrai suveiktų
Vakar gi pagaliau pamačiau, dėl ko mano katės apsišnypštauja. Tai viskas ten tvarkoj. Tiesiog Tytė nori dūkti. O Mika, kuri ankstesniuose namuose buvo viena didžiausių, nesupranta, kodėl didesnis ir baisesnis už ją padaras šoka ant jos arba čiumpa jos uodegą.
Tai ir šniokščia persisukusi
Manau, pora savaičių, ir lakstys abidvi.
O jau Grikelio koks saldus tinginys
Labas rytas,
Busy medalis už darbą!
O Zugiukui, mažam vargeliui, net nebežinau, kaip prilinkėti sveikatos, kad tikrai suveiktų
Vakar gi pagaliau pamačiau, dėl ko mano katės apsišnypštauja. Tai viskas ten tvarkoj.
Tiesiog Tytė nori dūkti. O Mika, kuri ankstesniuose namuose buvo viena didžiausių, nesupranta, kodėl didesnis ir baisesnis už ją padaras šoka ant jos arba čiumpa jos uodegą.
Tai ir šniokščia persisukusi
Manau, pora savaičių, ir lakstys abidvi.
O jau Grikelio koks saldus tinginys
Aha- situacija ir pas mus pradžioj buvo tokia- šnypštavo ir rėkavo Lapė. Trišė bandė artimesnius santykius užmegzti. Dabar viskas liuks. Na, kai baltas dramblys užvirsta per smarkiai, Lapė rikteli piktai ir vėl draugystė. Meilės nėra- viena kitos neprausia- kartu nemiega, nebent ant radiatoriaus užpakalius suglaudę.
Labas rytas
Zugutei kiškutei daug sveikatos. O Šponkučiui balionų
Busy, man labai labai kalendorius Ir lakstūnai po namus šaunūs.
Lapyna, šaunumėlis, susidraugaus mergos
Viskas, dingau
tik pagalvoju kaži ką gruodžio mėnesio Tytės rūstus žvilgsnis spėja.....

aš ilgai mąsčiau dėl to ar reikia man jo. Kadangi tikrai neturiu kur kabinti ir tikrai nemuose nepakabinsiu, o darbe tuo labiau...o pasigaminti ir numesti...tai ir nebeužsisakau. Bet labai gražu

Zugiukui sveikatėlės

Ir labai noriu pagirti kalendorių, tikrai labai gražus gavosi

Giriu visus kačiukus, giriu visas mergaites, o Busiukui pagarba didžiausia.
Zugiukui jau nebežinau kaip belinkėti sveikatėlės, Šponkiukui ir jos gaspadoriui kantrybės gydant ligoniukę.
Registras naujoje temoje.
O mes gulim, gulim, tingim, tingim.
Bet tai koks fainas tas Molis minkštutis toks atrodo
O mano neliečiamoji Matilda vakar man pirštą palaižė, mat labai skaniuko laukė