Įkraunama...
Įkraunama...

✼✼✼Mūsų katytės ir katinėliai✼✼✼

Mane jau nervina tad grybavimas tai uzkrauna tai ne  :)​  Busy koks seltiskas Ozzio lakstymas , kitus sunis is proto vedancios ir erzinancios nes juos pagauti sunku :)

Atsakyti

Kalendorius labai puikus  :4u: Busy šaunuolė, gražiai pasidarbavo  :4u: 

Olis su Ozziu, smagiai dūksta, gražu žiūrėt į berniūkščius  :wub: 

Zugi sveikatos  :4u: 

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Zundyt - pokalbiai dėl kalendoriaus nedingo, senojoje versijoje man rodos viską į pašto dėžutę padrikai suverčia

Zugučiui - daug sveikimo balionų ir laikysim sumegztas uodegas kad viskas gerai būtų :4u:

Olio su Ozzy video pažiūrėsiu kai kabinete nieko nebus :)

Snaigytės šiltas poilsis labai smagus :)

UABo darbuotoja vųena palikta be darbo namie sėdėjo - Gielux, nu kaip šitaip, nu tikrai galėjai nors vieną šikpopierio ritinėlį išskirti katytei :)

Kai kas visuomet nubunda geros nuotaikos

20161215_054429.jpg

Labas rytas, nauja diena

20161215_054406.jpg

Atsakyti

Dar labai giriu Busy darbą kuriant kalendorių - puikiai gavosi :4u:  mačiau prieš užsakymą darant ir dabar su malonumu peržiūrėjau

Atsakyti

Labas rytas,

Busy medalis už darbą! :thumb_yello:

O Zugiukui, mažam vargeliui, net nebežinau, kaip prilinkėti sveikatos, kad tikrai suveiktų :4u:

Vakar gi pagaliau pamačiau, dėl ko mano katės apsišnypštauja. Tai viskas ten tvarkoj. :) Tiesiog Tytė nori dūkti. O Mika, kuri ankstesniuose namuose buvo viena didžiausių, nesupranta, kodėl didesnis ir baisesnis už ją padaras šoka ant jos arba čiumpa jos uodegą. :D Tai ir šniokščia persisukusi :rolleyes:  Manau, pora savaičių, ir lakstys abidvi.

O jau Grikelio koks saldus tinginys :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 15 gruodžio 2016 - 07:51
Labas rytas, koookia Grikelio šypsena wub.gif
Labai gražus katinų kalendorius 4u.gif
Tytei ir Mikai greito susidraugavimo 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas,

Busy medalis už darbą! :thumb_yello:

O Zugiukui, mažam vargeliui, net nebežinau, kaip prilinkėti sveikatos, kad tikrai suveiktų :4u:

Vakar gi pagaliau pamačiau, dėl ko mano katės apsišnypštauja. Tai viskas ten tvarkoj. :) Tiesiog Tytė nori dūkti. O Mika, kuri ankstesniuose namuose buvo viena didžiausių, nesupranta, kodėl didesnis ir baisesnis už ją padaras šoka ant jos arba čiumpa jos uodegą. :D Tai ir šniokščia persisukusi :rolleyes:  Manau, pora savaičių, ir lakstys abidvi.

O jau Grikelio koks saldus tinginys :wub:

Aha- situacija ir pas mus pradžioj buvo tokia- šnypštavo ir rėkavo Lapė. Trišė bandė artimesnius santykius užmegzti. Dabar viskas liuks. Na, kai  baltas dramblys užvirsta per smarkiai, Lapė rikteli piktai ir vėl draugystė. Meilės nėra- viena kitos neprausia- kartu nemiega, nebent ant radiatoriaus užpakalius suglaudę.

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Zugutei kiškutei daug sveikatos. O Šponkučiui balionų  :4u:  :4u:  :4u: 

Busy, man labai labai  :wub:  kalendorius Ir lakstūnai po namus šaunūs.

Lapyna, šaunumėlis, susidraugaus mergos  :D 

Viskas, dingau  :unsure:​ 

Atsakyti
Sveikos, labai gražus kalendorius...šaunuolės mergaitės...
tik pagalvoju kaži ką gruodžio mėnesio Tytės rūstus žvilgsnis spėja..... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
aš ilgai mąsčiau dėl to ar reikia man jo. Kadangi tikrai neturiu kur kabinti ir tikrai nemuose nepakabinsiu, o darbe tuo labiau...o pasigaminti ir numesti...tai ir nebeužsisakau. Bet labai gražu wub.gif
Atsakyti
Laba diena, 4u.gif
Zugiukui sveikatėlės 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir Šponkiukui 4u.gif

Ir labai noriu pagirti kalendorių, tikrai labai gražus gavosi
thumbup.gif
Atsakyti

Giriu visus kačiukus, giriu visas mergaites, o Busiukui pagarba didžiausia. a040.gif

Zugiukui jau nebežinau kaip belinkėti sveikatėlės, Šponkiukui ir jos gaspadoriui kantrybės gydant ligoniukę.

Registras naujoje temoje.

O mes gulim, gulim, tingim, tingim. d010.gif

8c394af83f82.jpg

Atsakyti

Bet tai koks fainas tas Molis  :wub:  minkštutis toks atrodo   :wub: 

O mano neliečiamoji Matilda vakar man pirštą palaižė, mat labai skaniuko laukė  :rolleyes:​ 

Atsakyti