Įkraunama...
Įkraunama...

✼✼✼Mūsų katytės ir katinėliai✼✼✼

Jetau, tikiuosi Zugi issikapstys...
Atsakyti

Viena baltutė iškeliavo į naujus namus.

Rašo trys merginos man asmeniškai jau net (viena tai draugė, pažįstu ją gerai).

Nesistebiu, kad labai paklausios, nes tikrai be galo gražios ir kokybiškai foto padarytos.

Atsakyti

Ruste, nuotraukos tikrai daug ką duoda :)

MB truputi daugiau papasakojo. Tai taip, Zugi nusimato lašalinės. Minimum mėnesį. Namuose pakalbėsiu daugiau, daugiau žinosiu, kas ir kaip. 

Atsakyti

Laba diena 4u.gif

Jau turiu maketo pdf. Bus norinciu apziureti kitu metu kalendoriu, ar norit intrigos?

Bus :P ypač tų, kurie neturės...

(aš gaunu dovanų prieglaudos kalendorių už darbą, tad tikrai nenuskriaustas lieku :) )

--------------

Lapyna, pasidariau jogurtinio padažo panašiai kaip pas tave ragavom su daržovėm. Prie ryžių ir krabų lazdelių apkepo - super kaip tinka :)

Atsakyti
Daug daug sveikatos Zugi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2016 12 14, 15:13)
Aiškiai darbuotojai komandos trūksta. Pedro pasiimtumėt į kompaniją. A daug šikpopierio namie yr?

Šikpopierius aišku suslėptas buvo biggrin.gif Todėl UAB veikla nevyko.

Zugi daug daug sveikatos 4u.gif Šponkiuk, prašyk tik kas ir kaip, neramu labai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2016 12 14, 16:53)

Bus tongue.gif ypač tų, kurie neturės...

Kitos tyli fish2.gif Dar palauksiu, jei neatsiras norinciu, parodysiu tau asmeniskai 4u.gif
Atsakyti

Kitos tyli fish2.gifDar palauksiu, jei neatsiras norinciu, parodysiu tau asmeniskai 4u.gif

Aš irgi norėtau

Atsakyti

MB nešnekus. Bet kuriuo atveju dabar reikia daryti echoskopiją,  nes pagal dabartinę situaciją nei priskirti lėtinei, nei ūminei ligai neina, nes kaip ir lėtinė,  bet organizmo reakcija į gydymą labai arši. 

Noriu pamatyti kalendorių :)

Atsakyti

busiuk, rodyk rodyk

Atsakyti
Gerai, grieztai neteiskit

Pristatau virseli

vartotojo įkelta nuotrauka

Belos sausis

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 14 gruodžio 2016 - 19:53
Šponkiukai laikau kumstis 🐈