Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

QUOTE(Linute87 @ 2017 02 16, 19:00)
Sveikutes  4u.gif as pitkau Tena triusikelius man buvo labai patogu nes kraujavau tikrai nemazai o per tuos iklotus kiaurai bego nes pradzioj nemazai gulejau tai vis kur prabegdavo.  unsure.gif

Aš ir gausiai kraujavau ir ilgai.Vyras net pirko paketų vis..
Kaip su mėnsinėm jums po gimdymų? Man po šito mėnesinės neskausmingos buvo nors ir gausios kaip visada. O prieš pirmą nėštumą tai labai skausmingos buvo.Įdomu kokios po šito gimdymo gryš.
Atsakyti
QUOTE(Tommute @ 2017 02 16, 20:00)
Kaip su mėnsinėm jums po gimdymų? Man po šito mėnesinės neskausmingos buvo nors ir gausios kaip visada. O prieš pirmą nėštumą tai labai skausmingos buvo.Įdomu kokios po šito gimdymo gryš.

Maniskes is pradziu nebuvo skausmingos bet paskui gryzo visi skausmai kol nepradejau kontraceptiku tada menesines dingo ax.gif kaip as ju nepasiilgstu rolleyes.gif
Papildyta:
Si karta pasipirksiu daugiau tu triusikeliu kad vyrui netektu vaziuoti pirkti smile.gif nes nupirko baisiai storus bigsmile.gif man ypac nakti buvo patogu nereikejo jaudintis kad kur prabegs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tommute @ 2017 02 16, 20:00)

Aš irgi gausiai kraujavau, todėl iš pradžių buvau su tais pampersais, bet gydytoja pamačius liepė būtinai su orui pralaidžiais (na, ne kokiais Always) paketais būt, o pampersus mest lauk. Tai buvo avarijų, bet aš gulėjau pasitiesus po savimi palutę dėl viso pikto.

O mmm po gimdymo liko tokios pačios - labai gausios, neskausmingos, bet trunkančios savaitę. Ir ciklas sutrumpėjo, seniau buvo 36-38d, o po gimdymo 34-35d. Bet man po gimdymo mmm grįžo vėlai, prieš pastojant tik kelis kartus buvo, o iš tu berods 4 kartų tik 2 buvo normalaus ilgio, tai nežinau - gal ciklas ir nesutrumpėjo, tik nespėjo iki galo susinormalizuot. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euterpė: 16 vasario 2017 - 21:31
QUOTE(Linute87 @ 2017 02 16, 21:14)
Maniskes is pradziu nebuvo skausmingos bet paskui gryzo visi skausmai kol nepradejau kontraceptiku tada menesines dingo  ax.gif kaip as ju nepasiilgstu  rolleyes.gif
Papildyta:
Si karta pasipirksiu daugiau tu triusikeliu kad vyrui netektu vaziuoti pirkti smile.gif nes nupirko baisiai storus  bigsmile.gif man ypac nakti buvo patogu nereikejo jaudintis kad kur prabegs  biggrin.gif

Man po gimdymų kelis metus neskausmingos, o paskui prasideda... 😫 mano pana dabar pavydi man labai.. Nes jai labai bjaurios būna...
O va dėl tų triusiku tai įdomu ar Lt jų yra...
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2017 02 16, 22:50)
Man po gimdymų kelis metus neskausmingos, o paskui prasideda... 😫 mano pana dabar pavydi man labai.. Nes jai labai bjaurios būna...
O va dėl tų triusiku tai įdomu ar Lt jų yra...

Tena kelnaites tikrai yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas mamytės 4u.gif
Šiandien man kaip pirmadienis, visai susimaišiau dienose ax.gif Bet smagu, kad ryt vėl savaitgalis bigsmile.gif Iš tikro, tai jau noriu į dekretines, nes kažkaip aptingusi esu...
Atsakyti
QUOTE(karmelaina @ 2017 02 17, 09:24)
Labukas mamytės  4u.gif
Šiandien man kaip pirmadienis, visai susimaišiau dienose  ax.gif Bet smagu, kad ryt vėl savaitgalis  bigsmile.gif  Iš tikro, tai jau noriu į dekretines, nes kažkaip aptingusi esu...

Labas rytas su penktadieniu! 🎈Pas mus jau gieda pavasaris tikiuosi jau ilgam. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tommute: 17 vasario 2017 - 10:22
QUOTE(karmelaina @ 2017 02 17, 09:24)
Labukas mamytės  4u.gif
Šiandien man kaip pirmadienis, visai susimaišiau dienose  ax.gif Bet smagu, kad ryt vėl savaitgalis  bigsmile.gif  Iš tikro, tai jau noriu į dekretines, nes kažkaip aptingusi esu...

Man irgi pirmadienis biggrin.gif
Einu pro turgų ir galvoju kokio velnio turgus pirmadienį dirba? Paskui susivokiau.. biggrin.gif
Atsakyti

Labas. Su savaitgaliu  :rolleyes: nors ir neabai jis ir man jaučiasi. Vakar užsimaniau mielinių blynų, tai žinokit juokiausi iš savęs iki ašarų, nes padėjau tešlą ant palangės prie radaitoriaus šiltai kad pakiltų ir išėjau sriubos gaminti. Patikinu po gero laiko tešlą, o ten ant lango, ant radiatoriaus, ant palangės, ant grindų, kur bepasisuksi - visur tešla :oh: per mažą indą paėmiau  :frusty:  :help:

Šiandien ryte mažasis gyventojas jau 7h. po visą pilvą davėsi.  :oro_buckis: Vardą mes kaip jau ir išrinkom, kol kas ne 100%, bet turim du favoritus. Kaip jums su vardais?  :ax:

Atsakyti
QUOTE(Garso_Ledi @ 2017 02 17, 15:13)
Vardą mes kaip jau ir išrinkom, kol kas ne 100%, bet turim du favoritus. Kaip jums su vardais?  ax.gif</p>

vakar vyras visa diena vardus skaite, tai tokiu stebuklu prisiskaitem biggrin.gif Vaziavom pas mama cepelinu valgyt, tai klausiau mamos kuris anukeliui geriau vardas Agipinas ar Zorijanas? biggrin.gif o siaip turim 1 berniukui varda, bet sakem reikia ir kitais pasidometi, gal dar variantu rasim smile.gif Beto norim dviskiemenio vardo, tai dalis labai atsifiltruoja, dar dalis atkrito vardo reiksme beskaitant smile.gif Tai as nusprendziau, kad turbut negalima vardo reiksmes skaityti, nes tada joks vardas nebetiks.
Atsakyti
QUOTE(Garso_Ledi @ 2017 02 17, 14:13)
<p>Labas. Su savaitgaliu  rolleyes.gif nors ir neabai jis ir man jaučiasi. Vakar užsimaniau mielinių blynų, tai žinokit juokiausi iš savęs iki ašarų, nes padėjau tešlą ant palangės prie radaitoriaus šiltai kad pakiltų ir išėjau sriubos gaminti. Patikinu po gero laiko tešlą, o ten ant lango, ant radiatoriaus, ant palangės, ant grindų, kur bepasisuksi - visur tešla doh.gif per mažą indą paėmiau  frusty.gif  help.gif</p>
<p>Šiandien ryte mažasis gyventojas jau 7h. po visą pilvą davėsi.  oro_buckis.gif Vardą mes kaip jau ir išrinkom, kol kas ne 100%, bet turim du favoritus. Kaip jums su vardais?  ax.gif</p>

Labas visoms 4u.gif mano pilvuko gyventojas pastoviai duodas, ir zagsi gana daznai bigsmile.gif smagiausia tai kai i pusle spardo ar krapsto ten tai oj fantastiskas jausmas ax.gif
Mes su vardukais uzstrige todel dabar negalvojam. Mergaitei lyg ir turim dar nuo praeito nestumo vat berniukui mums sunkiausia net galva paskausta hmm.gif
Tikrai kad kvepia pavasariu o ir saulute maloniai sviecia ir gelyciu pora turiu geltonu wub.gif
Atsakyti

Sveikos! O aš šiandien buvau pasimatyme su panele, labai faina gydytoja, ji vis man "na pažiūrim greit kaip širdelė plaka", tai ir po nuotraukytę gaunu. Daugiau nelabai ką ir tikrina, bet kad aš gerai jaučiuosi, neturiu kuo skųstis, tai ir nėra ką tikrinti. Panele žemyn galva guli, matyt dėl tualete galiu savo dienas leist...na labais spaudžia ji man.

Mes jau tikriausiai turim pirmą vardą, dabar galvojam apie antrą, bet ir tą lyg jau ir sugalvojom. Jeigu dar nepasikeis iki gimimo...

Atsakyti