QUOTE(perlamutras @ 2017 02 18, 00:35)
Nu idomu, nes kai visi kaip vienas taip issireiskia "tai mergaites dazniausiai slepias"

nu taip smalsu ar pasitvirtins

As ir kaip didziuojuosi savimi del tos atrastos stiprybes, nuostabus jausmas

Na o del dekreto - nerealiai, jau taip greitai!

)) mane jei isleis kasmetines sukauptas atostogas issinaudot, tai irgi isleistu kovo 20

) bet vis mastau ar visu pirma taip greit paleis, o antra kas naudingiau issieiti jas ar visgi pasilikti

tik per tiek laiko gali ir istatymai keistis, kad tik prasciau nepasidaryciau
Mano panos abi nesirodė. Tai sėdėdavo kojas sukryžiavę, tai nusisukę būdavo. O šį kartą net neprašomas demonstravosi išraiškingai

Gal tikrai, kaip berniukėlis besisuktų vistiek išlenda tai per vieną tai per kitą galą
Dėl atostogų - aš pasilikčiau.... Logiškai. Baigiasi VPA, o tu dar turi galimybę namie pabūt. Na nebent darbas fiziškai sunkus ar kokios naktinės pamainos - tuomet gal ir norisi jau pasilepint anksčiau.
Man taip išeina, kad aš į dekretą mažiausiai savaite vėliau turėsiu eit

Priklauso gegužės 15, bet 23 d mokiniai pasirinkę egzaminą laikyt, o jei aš, kaip darbo vadovė nedirbu, jie negali to daryt... O anksčiau 20 d. egzas negali įvykt pagal instrukcijas... Tai nieko baisaus

Administracija labai atsargiai pradėjo prašyt, kad dar savaitėlę pratraukčiau
Su tuliku irgi ...vakar kokius 30 kartų turėjau lėkt, bet po labai nedaug, nors atrodo, kad jau sprogsiu. Dar popiet važiavom pas mamą apie 200 km. tai kiekvienoj degalinėj stojau

Bet naktį viskas gerai buvo. O jau į kokią žiemą atvažiavom!
Pora dienų lyg jaučiau krebždukus kairėj pusėj bet labai labai žemai, vos ne kirkšny. Vakar ramybė, šiandien lyg irgi ryte kažkur knibždėjo. Visgi placenta prieky duoda savo.... Su merginom tokiu laiku jau aiškiai jausdavau.... Ant pilvo miegu kiek noriu, fotkint irgi nėr ką... Tik išplatėjus esu gerokai....
Ai, dar šiandien į baseiną planuojam važiuot, nes mažam miestelyje tokios kainos, kad griekas būtų nepasinaudot...
Čia vadinas prie kompo pripuoliau rašyt

nes paprastai per telefoną tai darau
Pelene, lįsk iš pogrindžio