QUOTE(libaja @ 2017 02 21, 17:46)
Mergaitės, žinau jau atsakymus tyrimo! Susitiksim su sveiku berniuku!
Gydytoja pati paskambino ir pranešė 🤣
Sveikinu su gerom ziniom
Kazin yra mergaiciu, kuriu lyti nustate su NIPT ar VVT? Nes kiek uzmatau po siu tyrimu tik bernai buna
QUOTE(tobuliux @ 2017 02 21, 13:34)
Kokia jusu nuomone apie devetas autokedutes?
o as nezinau ka del devetos kedutes daryti, vyras kaip ir uz deveta, bet prisiskaicius, kad jos gali buti i avarija pakliuve, o kaip jas paskui patikrinti? Kuris pardavejas sakys teisybe? Jauciu reiks spausti vyra, kad mums naujos reikia siuo atveju.
QUOTE(karmelaina @ 2017 02 21, 22:33)
Mergaitės, sakykit, man iškilo tokia dilema- labai mėgstu geltoną spalvą, pamačiusi normaliai geltoną vežimėlį seilę varvinu

ir vos priepuolio negaunu nuo grožio

Bet, sau buvau pažadėjusi, kad ryškaus vežimo nepirksiu, nes manau, kad vasarą labai puls vabzdžiai man ant jo, nes kaime gyvenu, tai ir leliukas labai daug gyvens lauke, vežimuke. Ar pirktumėt ryškų vežimą?
Karmelaina viskas su tavim gerai, mano vyras jau nustates, kad visiems veziams reikia ryskiu spalvu, man kuo ryskiau ir spalvingiau tuo viskas graziau

jau deruosi su vyru, kad galeciau bernui, bent raudonai dryzuotus bodzius uzdeti

Nes as labiausiai kreizeju nuo raudonos ir zalios spalvos

Ir pirkciausi vezima kokios as noriu spalvos, nes kas ji matys be manes, ir as juo dziaugsiuosi

o nuo vabzdziu, gal tinkleliu galima apsisaugoti?
QUOTE(Tommute @ 2017 02 22, 11:08)
Visos taip perkasi man jau baimė, kad aš taip neskubu,bet kažkaip atrodo yra dar laiko

Ar yra dar tokių kurios irgi beveik nieko neturi nusipirkę?
as dar nieko neturiu, apart drauges atiduotu rubeliu

dabar susikoncentravus i lovytes, sestadieni bandysim i dvi parduotuves uzsukti, gal bus ekspozicijoje musu norima lovyte apziureti gyvai, o tada bandysiu pigiau deveta ieskotis

Anyta pataliukus jau siuva

sakiau reiks uzsiprasyti, kad ir lovos apsaugeles pasiutu, kas zino i jas ten kazkokie paralonai gal dedasi? ar is ko jos padarytos?