QUOTE(wingele @ 2017 02 21, 17:36)
I kačiu paroda dalyvauti.
Turi parodinę katytę?
O dabar pasirodysiu visiška tundra, bet gal sužinosiu atsakymą
Ar yra tokia dalis vežimuko, kuri tarnauja ir kaip pirmoji autokėdutė? Klausiu, nes nė karto neturėjau normalaus vežimo. Vis kažkokius gaunu. Tai va dabar ir galvoju, ar gali būt toks universalesnis daiktas...
Šiandien su mažąja buvom Rimi užėję, tan didelis išpardavimas lėliukiškų drabužių. Labai fainų yra. Griebiau kostiumuką- siaustinukus su kelnytėm, bet vyras liepė kabint atgal

Nes dar tyrimo atsakymų nežinojom. Paskui sako, gal važiuojam atgal, paimsi tą rūbelį.. bet jau nebegrįžom.
Kalbėjot dėl žindymo.... Skausminga man šita tema... Pirmąją maitinau 2 mėnesius. neaugo vaikas visiškai, nors lyg pieno ir buvo, ir nerėkdavo, soti miegodavo. Tik su kakučiu didelės bėdos buvo, seselė kartą per savaitę ateidavo nu
šikint. Nuo 2 mėn pradėjau duot mišinį - situacija pasikeitė per kelias dienas. Ir MP tapo jai nebeįdomus. Taip ir baigėm žaidimus. O nuo 4 mėn. perėjom ant karvės pieno. Taip ir užaugo. Su maža truputį kitaip - labai norėjau pati maitint, SM turėjau palaikymą ir krūvas patarimų iš sėkmingų mamų. Bet kadangi pieno neužteko mano milžinukei, tai šalia gaudavo iš mišinuką. Taip maitinomės iki 1,5 metų. Prieš kurį laiką turėjau krūtų tyrimą, tai gydytoja sakė, kad pas mane yra mažai pieno liaukų. Gal dėl to ir pieno vaikams nelabai užtenka. Bet - yra ir geroji naujiena šitoj vietoj - žymiai mažesnė tikimybė krūties vėžio. Na, kadangi turėsiu dar su kuo eksperimentuoti, tai žiūrėsiu, kaip seksis šį kartą.