QUOTE(karmelaina @ 2017 03 06, 07:13)
Labas rytas
Gydytoja tik liepė magnį gerti,nors aš ir šiaip jau gėriau kurį laiką.Nelabai man padeda.Kietėja ir tiek.Akuśerė tik patarė daugiau ilsėtis,pasiimti atostogas iki dekreto,jei išeina. Bet man šis variantas niekaip nepavyks,deja.Tai taip ir vargsiu.
Man irgi magnis nepadeda... Ir irgi atostogos neįmanomos - net jei atsisakyčiau visų kitų veiklų, vis tiek namuose mažasis, kuriam jokios atostogos neegzistuoja.

Na, bet tikėkimės, kad tie kietėjimai nėra jau taip blogai ir išnešiosim iki termino abi. Ar bent jau iki to laiko, kai vaikutis jau skaitosi išnešiotas.
QUOTE(Tommute @ 2017 03 06, 09:02)
Labas rytukas.Lengvo pirmadienio !
Man naktį tokie lengvi kaip mmm paskaudenimai užėjo.Kažkaip sunerimau lyg anksti paruošiamukams.Man paruošiamieji su pirmu nėštumu tik paskutini mėnesi buvo irgi naktiniai pamaudenimai.
Papildyta:
vandene6 Užjaučiu dėl danties.Man 2 protiniai lenda.Šiaip nieko, tik vakar mausti irgi pradejo.Tikiuosi nurims.Reikia ištemti,kai pagimdysiu tada juos tvarkysiu.Jei toks jausmas ir vaikiukams kai dygsta dantukai tai vargšiukai.Tas maudimas ne kaip sugedusio danties,o giliai kažkur atrodo niežti dantenas net.
Vat ir man atrodo, kad paruošiamiesiems dar ankstoka...

Bet aš su pirmu išvis jokių paruošiamųjų nejaučiau, tai galiu ir nusišnekėt kada tas "per anksti/normalu".
QUOTE(tobuliux @ 2017 03 06, 13:03)
Na tikiuosi geriausio ir as su gimdymu
Papildyta:
Mergaites kokias voneles zadat isigyti ar jau turi savo naujagimiams?
Noretusi,kad perdaug vietos neuzimtu
Mes turim tą elementariausią plasmasinę vonelę, likusią dar nuo sūnaus. Vietos, manau, jos visos panašiai užims.

Gal nebent keliais cm tesiskirs jų ilgis, jei standartines žiūrėsi. O jei žiūrėsi visokias miniatiūrines, tai kažin ar apsimoka - labai greit išaugs. Mes, tiesą sakant, su sūnum gan trumpai naudojom tą vonelę. Kai paaugo (maždaug 6 ar 7 mėn.), patogiau pasidarė maudyt paprastoj vonioj.

Dabar gal net išvis nepirkčiau vonelės, bet kadangi turim likusią, tai naudosim.
QUOTE(karmelaina @ 2017 03 06, 15:03)
Sakykit, ar visos darėtės echo 18-20 sav.? Ar pasitikit dariusiais gydytojais?
Dariausi. Echo darė tas pats gydytojas, kuris darė ir visus pirmojo vaikučio echo, tai jaučiu pasitikėjimą. Bet vis tiek nepatinka, kad kitas echo tik nėštumo gale...
QUOTE(Tommute @ 2017 03 06, 16:22)
Ar vairuojat mamukai? Aš pernai teises išsilaikiau,bet dar savarankiškai nevairavau.Kažkaip reiks padėti nes 2 vaikai neprivaikščiosiu.Plius atstumai pas mus nemenki! Nors didelio noro vairavimui nejaučiu.
Aš prieš 6 metus išsilaikiau, nuo tada vairavau tik vieną kartą ir net ne Lietuvoj.

Mes mašinos neturim (vyras išvis net teisių neturi), tai kažkaip net nesusimąsčiau, kad būtų laikas pradėt vairuot. O realiai teisingai sakai - su dviem jau tikrai sunkiau bus visur spėt. Ypač, kai prasideda visokie darželiai, būreliai, gydytojai, dar n reikalų... Ech, bet net nupurto, pagalvojus, kad reikės sėstis už vairo.
QUOTE(Tommute @ 2017 03 06, 18:34)
Sunkus reikalas su tais vežimais.Mirga jau akyse
Man irgi! Neįsivaizduoju kaip išsirinksiu tą vieną vienintelį.