Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

QUOTE(tobuliux @ 2017 03 06, 15:21)
O viespatie! Man iskart negera pasidare!
Stiprybes tai panelei!
Bet kaip bebutu iskart apie save pamastau! Nes man niekas nieko nedare! Tos praktikantes scano isvis nevadinu skanu....

Tik nesijaudink, be reikalo ir parašiau, bet man kai pasakė, tai ir išsprūdo čia papasakot ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Tommute @ 2017 03 06, 15:48)
Mano dukrytė dušo bijojo kaip velnias kryžiaus.Gal tik nuo 4-5 metuku iśdrasėjo.Pas močiutę LT yra tik dušas prileisdavom vandens I tą dušą tai pamatydavo kabiną ir dušo galvą ir į ašaras! Niekada nebuvo įšgasdinta.Tiesiog kažkas baisaus buvo jai.

Va kokia, tokio varianto nesitikėjau, kad gali būti bigsmile.gif Maniškis nieko nebijojo, pliuškendavosi toj kabinoj kuo puikiausiai (bet ne nuo mažumės)
Atsakyti
Ar vairuojat mamukai? Aš pernai teises išsilaikiau,bet dar savarankiškai nevairavau.Kažkaip reiks padėti nes 2 vaikai neprivaikščiosiu.Plius atstumai pas mus nemenki! Nors didelio noro vairavimui nejaučiu.
Atsakyti
QUOTE(Tommute @ 2017 03 06, 16:22)
Ar vairuojat mamukai? Aš pernai teises išsilaikiau,bet dar savarankiškai nevairavau.Kažkaip reiks padėti nes 2 vaikai neprivaikščiosiu.Plius atstumai pas mus nemenki! Nors didelio noro vairavimui nejaučiu.

Aš tai vairuoju kasdien. Nes gyvenu už miesto, tai kitaip nepasiekčiau nei darbo, nei kitų vietų. Ir sūnų vežioju į mokyklą. Jei nevairuočiau, sustotų gyvenimas pas mane, nežinau, kaip reiktų išsiversti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tommute @ 2017 03 06, 17:22)

as vairuoju 12 metu, vairavimo stazas kai teises gavau 18 metu, tai jau be masinos neisivaizduoju savo gyvenimo smile.gif man cia vienas is gyvenimo malonumu, jei leistu rinktis ar nauja suknele pirktis ar kura i masina piltis, tai svarbiau kuras butu biggrin.gif
Atsakyti

O taip... Mano brangiausias niekaip nesiryžta... Nors teisės yra jau keli metai... Nevairuodama pražūčiau.
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2017 03 06, 17:26)
O taip... Mano brangiausias niekaip nesiryžta...  Nors teisės yra jau keli metai... Nevairuodama pražūčiau.

Dar ir vyrai nesiryžta biggrin.gif Tada sau atleidžiu už neryžtą hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(raudonoji @ 2017 03 06, 17:13)
as vairuoju 12 metu, vairavimo stazas kai teises gavau 18 metu, tai jau be masinos neisivaizduoju savo gyvenimo smile.gif man cia vienas is gyvenimo malonumu, jei leistu rinktis ar nauja suknele pirktis ar kura i masina piltis, tai svarbiau kuras butu  biggrin.gif

Nu tu iš vis ralistė! Respect clap_1.gif
Atsakyti
Sunkus reikalas su tais vežimais.Mirga jau akyse biggrin.gif
Atsakyti

Kasdien važinėju ir aš su masina, nes gyvename už miesto,o ir neisivaizduoju kaip be masinos reiktu gyventi.😊
As ieškausi pas ką privačiai nueiti echo,nes man labai daug neaiškumų yra dėl vaikelio.
Dėl vystymo stalo,tai su pirmuoju turėjau komoda miegamajame ir ant jo ta vystymo lenta buvo uždėta,tai I wc nešioti vis rura plauti labai nepatogu buvo.O vonele paprasta turėjome tai priespirtyje ant stalo padedavome ir maudydavome,bet be vyro pagalbos niekaip būčiau nepakelusi prileistos. dabar turim jau dideli vonios kambarį sočiai ten vietos tai noriu šalia kriauklės vystymo stalo,gal būt net kur vonele apačioje. neužmirškite mamos kad dažnas reikalas po gimdymo nugaros skausmai,tai vaikiuka išmaudyti vonioje ojojoj kaip sunku.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(raudonoji @ 2017 03 06, 15:00)
drauge labai isgyre OK baby vonele
vartotojo įkelta nuotrauka

bet pas mus namuose ta vadinama masazine duso kabina, tai nesugalvoju kokia ten vonele itaikyti, reiks kazkada issimatuoti ir galvoti  kas ten tilptu unsure.gif  dar maciau yra voneles ant koju, bet i musu vonios kambari tai tik ta vonele ilystu, as jau nebetilpciau, o kambari statyti nenoreciau, ten ka paskui su kibiru nesiokis vandeni? ar as nesuprantu tu voneliu veikimo, kur vystymo stalas ant virsaus buna?  unsure.gif

mano svoris pagal grafikus tai normaliai auga smile.gif aisku vyras priziuri, kad vakarais saldumynu nevalgyciau, nes turbut iseiciau is normos ribu biggrin.gif

mes turim vonelę su stovu ir ratukais, viršuje su lankstais pritvirtinta vystymo lenta, kai reikia vonelės, lenta nulenkiama, vanduo iš vonelės išleidžiamas per žarnelę apačioje. Kai reikia vystyti vaikutį, vystymo lenta vėl atlenkiama ant vonelės. ax.gif Šiaip patogu, bet vietos užima, vis tik nemažas gargaras. Esu mačiusi, jog tie stovai susilanksto, tuomet tiek vietos neužima... o dėl vystymo, tai aš irgi svarsčiau... pas mus šiuo metu irgi tik duso/wc kambariukas nėra didelis... nors ir įtalpiname vonelės/vystymo stovą, vietos jau mažokai pasidaro, o kaip ir patogu bent pradžioje turėti ir miegamajame vystymo vietą... tai irgi galvojau, arba ant lovytės viršaus dėti vystymo lentą, arba ant komodos kažką galvoti... rolleyes.gif

dėl vairavimo, vairuoju, pasyviai, kai labai labai reikia, vaikus iš mokyklos susirinkti ir pan. Tik man dabar jau nelabai patogu įsitaisyti mašinoje, pilvas trukdo biggrin.gif nei atsilošti labiau, nei stačiau... neįsitaisau patogiai... Ir kažkoks saugumo ar nepasitikėjimo savimi jausmas apėmęs, daug atsargesnė visur pasidarius, net tarp žmonių, kur nors parduotuvėje pilvuką pridengusi vaikštau,kad kas neužkabintų ax.gif atstumo laikausi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(karmelaina @ 2017 03 06, 07:13)
Labas rytas  4u.gif
Gydytoja tik liepė magnį gerti,nors aš ir šiaip jau gėriau kurį laiką.Nelabai man padeda.Kietėja ir tiek.Akuśerė tik patarė daugiau ilsėtis,pasiimti atostogas iki dekreto,jei išeina. Bet man šis variantas niekaip nepavyks,deja.Tai taip ir vargsiu.

Man irgi magnis nepadeda... Ir irgi atostogos neįmanomos - net jei atsisakyčiau visų kitų veiklų, vis tiek namuose mažasis, kuriam jokios atostogos neegzistuoja. smile.gif Na, bet tikėkimės, kad tie kietėjimai nėra jau taip blogai ir išnešiosim iki termino abi. Ar bent jau iki to laiko, kai vaikutis jau skaitosi išnešiotas.
QUOTE(Tommute @ 2017 03 06, 09:02)
Labas rytukas.Lengvo pirmadienio !
Man naktį tokie lengvi kaip mmm paskaudenimai užėjo.Kažkaip sunerimau  lyg anksti paruošiamukams.Man paruošiamieji su pirmu nėštumu tik paskutini mėnesi buvo irgi naktiniai pamaudenimai.
Papildyta:
vandene6  Užjaučiu dėl danties.Man 2 protiniai lenda.Šiaip nieko, tik vakar mausti irgi pradejo.Tikiuosi nurims.Reikia ištemti,kai pagimdysiu tada juos tvarkysiu.Jei toks jausmas ir vaikiukams kai dygsta dantukai tai vargšiukai.Tas maudimas ne kaip sugedusio danties,o giliai kažkur atrodo niežti dantenas net.

Vat ir man atrodo, kad paruošiamiesiems dar ankstoka... unsure.gif Bet aš su pirmu išvis jokių paruošiamųjų nejaučiau, tai galiu ir nusišnekėt kada tas "per anksti/normalu".
QUOTE(tobuliux @ 2017 03 06, 13:03)
Na tikiuosi geriausio ir as su gimdymu wub.gif

Papildyta:
Mergaites kokias voneles zadat isigyti ar jau turi savo naujagimiams? smile.gif

Noretusi,kad perdaug vietos neuzimtu smile.gif

Mes turim tą elementariausią plasmasinę vonelę, likusią dar nuo sūnaus. Vietos, manau, jos visos panašiai užims. mirksiukas.gif Gal nebent keliais cm tesiskirs jų ilgis, jei standartines žiūrėsi. O jei žiūrėsi visokias miniatiūrines, tai kažin ar apsimoka - labai greit išaugs. Mes, tiesą sakant, su sūnum gan trumpai naudojom tą vonelę. Kai paaugo (maždaug 6 ar 7 mėn.), patogiau pasidarė maudyt paprastoj vonioj. smile.gif Dabar gal net išvis nepirkčiau vonelės, bet kadangi turim likusią, tai naudosim.
QUOTE(karmelaina @ 2017 03 06, 15:03)
Sakykit, ar visos darėtės echo 18-20 sav.? Ar pasitikit dariusiais gydytojais? unsure.gif

Dariausi. Echo darė tas pats gydytojas, kuris darė ir visus pirmojo vaikučio echo, tai jaučiu pasitikėjimą. Bet vis tiek nepatinka, kad kitas echo tik nėštumo gale... unsure.gif

Aš prieš 6 metus išsilaikiau, nuo tada vairavau tik vieną kartą ir net ne Lietuvoj. biggrin.gif Mes mašinos neturim (vyras išvis net teisių neturi), tai kažkaip net nesusimąsčiau, kad būtų laikas pradėt vairuot. O realiai teisingai sakai - su dviem jau tikrai sunkiau bus visur spėt. Ypač, kai prasideda visokie darželiai, būreliai, gydytojai, dar n reikalų... Ech, bet net nupurto, pagalvojus, kad reikės sėstis už vairo. unsure.gif
QUOTE(Tommute @ 2017 03 06, 18:34)
Sunkus reikalas su tais vežimais.Mirga jau akyse  biggrin.gif

Man irgi! Neįsivaizduoju kaip išsirinksiu tą vieną vienintelį.
Atsakyti

Sveikos, man tai šiandien kraujas ne iš šio nė iš to iš nosies tekėt kaip iš krano darbe pradėjo... išsigandau... 

Atsakyti
QUOTE(*Niloticus* @ 2017 03 06, 20:43)
<p>Sveikos, man tai šiandien kraujas ne iš šio nė iš to iš nosies tekėt kaip iš krano darbe pradėjo... išsigandau... </p>

Gal spaudimas nukrito arba stipriai pakilo,saugokis!
Atsakyti