QUOTE(karmelaina @ 2017 03 05, 19:59)
Na prisišnekėjau šiandien....Supyko mano skrandis ir šiandien pirmą kartą per nėštumą vėmiau

Nesuprantu kodėl, tikiuosi ne virusas,o tik taip nuo belekokio valgymo sunegalavau...
Papildyta:
Man gimdos kietėjimas yra palikęs nuolatinis palydovas...
Gal kažkoks maistas netiko?

O ką dėl to nuolatinio kietėjimo sako gydytojai? Kad normalu? Pas saviškę tik ketvirtadienį kulniuosiu...
Papildyta:
QUOTE(*Niloticus* @ 2017 03 05, 20:12)
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="vandene6" data-cid="71484983" data-time="1488727702">
<div>
<p>Nu šakės. Skauda negyvą dantį. Kaip šlykštu. Jokios naminės priemonės, nei leistini vaistai nepadeda. Nors galvą į sieną daužyk.</p>
</div>
</blockquote>
<p>Man bent momentiškai nuima tą nemalonų skausmą skalaujant vandeniu su soda (stiklinė šilto vandens ir sodos šaukštelis). Efektas labai trumpalaikis, bet bent leidžia atsikvėpti...</p>
<p> </p>
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Euterpė" data-cid="71485066" data-time="1488729901">
<div>
<p>Aš irgi naujagimio rūbus skalbiau ir lyginau, etiketes nukarpiau, taip darysiu ir šį kartą. Nors girdėjau, kad nėra gerai juos lygint... </p>
</div>
</blockquote>
<p>Kuo gali drabužėlių lyginimas pakenkti?

</p>
Kažkada skaičiau, kad dėl lyginimo drabužiai neleidžia odelei kvėpuoti, nesugeria prakaito, todėl geriau jų nelygint. Bet aš kadangi skalbiu ant gan žemos temperatūros, tai tikrai lyginsiu. Ir šiaip, čia tikriausiai kaip ir su n kitų dalykų - vieni vienaip pataria, kiti kitaip, o kur ta tiesa, tai velniai žino.