Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

Nu šakės. Skauda negyvą dantį. Kaip šlykštu. Jokios naminės priemonės, nei leistini vaistai nepadeda. Nors galvą į sieną daužyk.

Man bent momentiškai nuima tą nemalonų skausmą skalaujant vandeniu su soda (stiklinė šilto vandens ir sodos šaukštelis). Efektas labai trumpalaikis, bet bent leidžia atsikvėpti...

Aš irgi naujagimio rūbus skalbiau ir lyginau, etiketes nukarpiau, taip darysiu ir šį kartą. Nors girdėjau, kad nėra gerai juos lygint... 

Kuo gali drabužėlių lyginimas pakenkti?  :hmm:

Atsakyti
QUOTE(*Niloticus* @ 2017 03 05, 20:12)

</div>
</blockquote>
<p>Kuo gali drabužėlių lyginimas pakenkti?  hmm.gif</p>

Na aš irgi girdėjau,kad negerai lyginti patalynę,nes nebe taip gerai prakaitą sugeria ir pan. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(karmelaina @ 2017 03 05, 19:59)
Na prisišnekėjau šiandien....Supyko mano skrandis ir šiandien pirmą kartą per nėštumą vėmiau  verysad.gif Nesuprantu kodėl, tikiuosi ne virusas,o tik taip nuo belekokio valgymo sunegalavau...
Papildyta:

Man gimdos kietėjimas yra palikęs nuolatinis palydovas...

Gal kažkoks maistas netiko? verysad.gif
O ką dėl to nuolatinio kietėjimo sako gydytojai? Kad normalu? Pas saviškę tik ketvirtadienį kulniuosiu...
Papildyta:
QUOTE(*Niloticus* @ 2017 03 05, 20:12)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="vandene6" data-cid="71484983" data-time="1488727702">
<div>
<p>Nu šakės. Skauda negyvą dantį. Kaip šlykštu. Jokios naminės priemonės, nei leistini vaistai nepadeda. Nors galvą į sieną daužyk.</p>
</div>
</blockquote>
<p>Man bent momentiškai nuima tą nemalonų skausmą skalaujant vandeniu su soda (stiklinė šilto vandens ir sodos šaukštelis). Efektas labai trumpalaikis, bet bent leidžia atsikvėpti...</p>
<p> </p>
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Euterpė" data-cid="71485066" data-time="1488729901">
<div>
<p>Aš irgi naujagimio rūbus skalbiau ir lyginau, etiketes nukarpiau, taip darysiu ir šį kartą. Nors girdėjau, kad nėra gerai juos lygint... </p>
</div>
</blockquote>
<p>Kuo gali drabužėlių lyginimas pakenkti?  hmm.gif</p>

Kažkada skaičiau, kad dėl lyginimo drabužiai neleidžia odelei kvėpuoti, nesugeria prakaito, todėl geriau jų nelygint. Bet aš kadangi skalbiu ant gan žemos temperatūros, tai tikrai lyginsiu. Ir šiaip, čia tikriausiai kaip ir su n kitų dalykų - vieni vienaip pataria, kiti kitaip, o kur ta tiesa, tai velniai žino. biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Euterpė @ 2017 03 06, 01:30)
Gal kažkoks maistas netiko? verysad.gif
O ką dėl to nuolatinio kietėjimo sako gydytojai? Kad normalu? Pas saviškę tik ketvirtadienį kulniuosiu...
Papildyta:

Gydytoja tik liepė magnį gerti,nors aš ir šiaip jau gėriau kurį laiką.Nelabai man padeda.Kietėja ir tiek.Akuśerė tik patarė daugiau ilsėtis,pasiimti atostogas iki dekreto,jei išeina. Bet man šis variantas niekaip nepavyks,deja.Tai taip ir vargsiu.
Atsakyti
O man panašu kad prasidėjo etapas, kada dieną snaudi, o naktį nuo šono ant šono...
Atsakyti
Labas rytukas.Lengvo pirmadienio !
Man naktį tokie lengvi kaip mmm paskaudenimai užėjo.Kažkaip sunerimau lyg anksti paruošiamukams.Man paruošiamieji su pirmu nėštumu tik paskutini mėnesi buvo irgi naktiniai pamaudenimai.
Papildyta:
vandene6 Užjaučiu dėl danties.Man 2 protiniai lenda.Šiaip nieko, tik vakar mausti irgi pradejo.Tikiuosi nurims.Reikia ištemti,kai pagimdysiu tada juos tvarkysiu.Jei toks jausmas ir vaikiukams kai dygsta dantukai tai vargšiukai.Tas maudimas ne kaip sugedusio danties,o giliai kažkur atrodo niežti dantenas net.
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2017 03 06, 08:46)
O man panašu kad prasidėjo etapas, kada dieną snaudi, o naktį nuo šono ant šono...

Vaje nesmagu ypač kai dirbti reik. unsure.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

Labai smagu savaitgali turejome visi su seimyna, vakar buvo labai silta 12 laipsniu rode, buvau sode, truputi pasikapciau savo gelynuose ant mazos kedutes atsisedusi, kiek buvo laimes man biggrin.gif biggrin.gif Siandien oras labai bjaurus lija pas mus smarkiai ir tik plius 4 laipsnius termometras rodo doh.gif

Tobuliux - ne del gimdymo mano patyrimai blogi, o del dukters ligu, teko su ja paguleti ir Tralee ligonineje ir su musu miestelio Killarney, gydytojais visokiu diagnoziu nesamoningu buvo prigalvoja doh.gif Drauges ne viena Tralee ligonine gimde tai nusiskundimu jokiu tikrai neturejo ir epidura be problemu cia duoda, aires dauguma su epiduru gimdo ir per gimdyma sake labai graziai elgiasi.

Priespienio neturejau ir su pirmu nestumu nera ir dabar smile.gif

Libaja - as irgi pagalvojau, kad 0 kg priaugai biggrin.gif nes pasidziaugiau uz tave biggrin.gif 4u.gif

Sianakt i WC keliausi net 3 kartus blink.gif vakar nemazai skysciu isgeriau pries miega. Toks oras tik i lova paguleti norisi dabar, visoms grazios dienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Veronija @ 2017 03 06, 09:55)
Libaja - as irgi pagalvojau, kad 0 kg priaugai  biggrin.gif  nes pasidziaugiau uz tave  biggrin.gif  4u.gif

Netraukia lipt ant svarstyklių, bet manau apie kokius 7 turėtų būt.
Atsakyti
QUOTE(Veronija @ 2017 03 06, 07:55)
labas rytas  4u.gif

Labai smagu savaitgali turejome visi su seimyna, vakar buvo labai silta 12 laipsniu rode, buvau sode, truputi pasikapciau savo gelynuose ant mazos kedutes atsisedusi, kiek buvo laimes man  biggrin.gif  biggrin.gif  Siandien oras labai bjaurus lija pas mus smarkiai ir tik plius 4 laipsnius termometras rodo  doh.gif

Tobuliux - ne del gimdymo mano patyrimai blogi, o del dukters ligu, teko su ja paguleti ir Tralee ligonineje ir su musu miestelio Killarney, gydytojais visokiu diagnoziu nesamoningu buvo prigalvoja doh.gif Drauges ne viena Tralee ligonine gimde tai nusiskundimu jokiu tikrai neturejo ir epidura be problemu cia duoda, aires dauguma su epiduru gimdo ir per gimdyma sake labai graziai elgiasi.

Priespienio neturejau ir su pirmu nestumu nera ir dabar  smile.gif

Libaja - as irgi pagalvojau, kad 0 kg priaugai  biggrin.gif  nes pasidziaugiau uz tave  biggrin.gif  4u.gif

Sianakt i WC keliausi net 3 kartus  blink.gif  vakar nemazai skysciu isgeriau pries miega. Toks oras tik i lova paguleti norisi dabar, visoms grazios dienos  4u.gif

Na tikiuosi geriausio ir as su gimdymu wub.gif

Papildyta:
Mergaites kokias voneles zadat isigyti ar jau turi savo naujagimiams? smile.gif

Noretusi,kad perdaug vietos neuzimtu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tobuliux: 06 kovo 2017 - 13:04
QUOTE(tobuliux @ 2017 03 06, 13:03)
Na tikiuosi geriausio ir as su gimdymu wub.gif

Papildyta:
Mergaites kokias voneles zadat isigyti ar jau turi savo naujagimiams? smile.gif

Noretusi,kad perdaug vietos neuzimtu smile.gif

Aš apie tokia galvoju.Man taip pat nesinori apsikrauti. Čia gultukas i vonią.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tommute: 06 kovo 2017 - 13:15
QUOTE(Tommute @ 2017 03 06, 11:14)
Aš apie  tokia galvoju.Man taip pat nesinori apsikrauti. Čia gultukas i vonią.
vartotojo įkelta nuotrauka

Zinok gal nuskambes db labai juokingai,o kaip tas vaikutis laikysis ant jos? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti