Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

QUOTE(Veronija @ 2017 03 07, 15:29)

Vairavau ir Airijoje kaip gyvenau ir cia LT vairuoju, nors pamenu vyrui sakiau, kad Airijoje gyvenime nevairuosiu, vis gi kitoje puseje vairas ne taip kaip mokinausi LT  biggrin.gif  Bet nupirko masina automatine pavaru deze ir neatrode taip sunku kaip galvojau. biggrin.gif

Man LT vairavimas sudėtingesnis atrodo.Gal dėl to,kad uk teises išsilaikiau smile.gif Bet uk aišku didesnė košė makaliošė keliuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tommute @ 2017 03 07, 18:40)
Man LT vairavimas sudėtingesnis atrodo.Gal dėl to,kad uk teises išsilaikiau  smile.gif Bet uk aišku didesnė košė makaliošė keliuose  smile.gif

As taip pat neperseniausiai issilaikiau teises po biskuti vazineju, turiu net savo masina bet daznai jos nepanaudoju del savo sveikatos nes niekur nesinori vaziuoti ir pan. Kaip bus veliau bus matyti smile.gif nes issilaikiau teises ir nusipirkau masina ir suzinojau kad laukiuos 😂 Buciau suzinojus anksciau del nestumo nebuciau pirkus smile.gif butu uzteke ir vyro masinos smile.gif
As vis dar nesusiruosiu pradet pirkinetis viska leliukui kazkaip laukiu vos ne paskutines minutes 😂 Tiksliau laukiu siltu oru gal tada ir sveikata pasitaisys wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Linute87 @ 2017 03 07, 19:28)
As taip pat neperseniausiai issilaikiau teises po biskuti vazineju, turiu net savo masina bet daznai jos nepanaudoju del savo sveikatos nes niekur nesinori vaziuoti ir pan. Kaip bus veliau bus matyti smile.gif nes issilaikiau teises ir nusipirkau masina ir suzinojau kad laukiuos 😂 Buciau suzinojus anksciau del nestumo nebuciau pirkus smile.gif butu uzteke ir vyro masinos smile.gif
As vis dar nesusiruosiu pradet pirkinetis viska leliukui kazkaip laukiu vos ne paskutines minutes 😂 Tiksliau laukiu siltu oru gal tada ir sveikata pasitaisys  wub.gif

Sveikatėlės tau 4u.gif 🎈Man vyras sakė mašiną pirks po leliuko gimimo.Sako nėra ko tau nervuotis nėščiai.Dabar ir nevairuočiau nes pilvas tikrai maišytų.Dabar kol išsiritu iš mašinos biggrin.gif Šiaip I sveikatą pasivaikščiojimas yra ir pliusų!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tommute: 07 kovo 2017 - 19:44
Vairuoju daugiau nei dešimt metų. Niekaip be mašinos neišsivarsčiau. Kas antrą dieną nuo keturių dirbu mama- taksiste smile.gif Vieną nuveži, palieki, kitą paimi, nuveži, palieki, tada aną pasiimi, važiuoji pas kitą ir t.t. smile.gif Vairuoti man patinka. Kažkada net sakiau vyrui, jei neteksiu darbo, eisiu tolimųjų reisų vairuotoja dirbti smile.gif

Dėl vonelių tai nieko nepatarsiu. Vaikus maudžiau didelėj vonioj iš karto, nuo gimimo. Dabar tas pats bus. Aišku, pati nesugalvojau jų ten kišti, bet po Šemetos kursų atvažiavo akušerė, kuri parodė ką ir kaip daryti. Labai smagu mažiukams po tą didelę vonią tampomiems. O nuo kokių dviejų - trijų mėnesių į tokį ratą kišau, labai patogus. Buvau pasiskolonusi, tai reiks dabar nusipirkti. Aišku negali palikti vaiko tokiam rate vieno, reikia prižiūrėti labai, bet tikrai palengvina reikalą.
Atsakyti
QUOTE(Renete @ 2017 03 07, 05:07)
Labas rytas smile.gif
Puikus , informatyvus video apie kūdikio maidymą
https://m.youtube.co...4Kpy0Z88&sns=em

Čiut neapsiverkiau žiūrėdama į tą mažą trapų spirgiuką. Kaip tik mano pilvelis pradėjo kilnotis... Kažkaip baisu pasidarė man... unsure.gif
Atsakyti
Kaip jusu plaukai mamytes? Mano slenka, ir sausi be proto, net nepamenu, kada taip blogai buvo. Nupesu milijona, kol issukuoju.. gerai , kad daug turiu, tai labai nepergyvenu, kad visi isslinks. Ir dar plius pleiskanu atsirado. Nefaini mano plaukai siuo metu verysad.gif
Atsakyti

Ačiū ačiū ponios! Mėgaujuos :D

Lile, kaip faina tau Lietuvoj, visai net nepavydžiu net bebe.giflotuliukas.gifValgyk, mėgaukis, ilsėkis ir dar žiema spėsi pasidžiaugt bigsmile.gifKaip mama/tėvai reagavo pamatę tavo grožį? nestuke.gifbigsmile.gifwub.gifNes mano mama visai suskydus, tiek laukė tų anūkų, o kadangi aš vienturtė, tai jai galimybės ribotos. Suprantu, kad džiaugiasi, bet kartais per saldu, ypač kai mano mama gyvenime tokia uch motera biggrin.gif

Mano tėvams jau čia bus trečia tokia pagrandukė, sesės vaikai jau visai dideli, tai tos jų emocijos išlaikytos :) labiausiai vaikams tas pilvas toks įspūdį paliko ir pilvukui pusseserė patiko, tik ji šneka ir jaučiu, kad katučių ploja jau pilve :lol:

Toks dar juokas šiandien suėmė, sakau mama einam į Maximos tą specialią kasą, priėjom, susižvalgėm ir neišdrįsom stot :lol: tokia kvaila situacija, nes "ai nugi galiu ir bet kurioj pastovėti", tai taip ir neišėjo privilegijom pasinaudoti  :ax: 

Atsakyti
QUOTE(Lilė_supynėse @ 2017 03 07, 22:36)
<p>Ačiū ačiū ponios! Mėgaujuos biggrin.gif</p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="rimgaude" data-cid="71488789" data-time="1488881354"><div><p>
Lile, kaip faina tau Lietuvoj, visai net nepavydžiu net vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukaValgyk, mėgaukis, ilsėkis ir dar žiema spėsi pasidžiaugt vartotojo įkelta nuotraukaKaip mama/tėvai reagavo pamatę tavo grožį? vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukaNes mano mama visai suskydus, tiek laukė tų anūkų, o kadangi aš vienturtė, tai jai galimybės ribotos. Suprantu, kad džiaugiasi, bet kartais per saldu, ypač kai mano mama gyvenime tokia uch motera vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p>  </p><p>Mano tėvams jau čia bus trečia tokia pagrandukė, sesės vaikai jau visai dideli, tai tos jų emocijos išlaikytos smile.gif labiausiai vaikams tas pilvas toks įspūdį paliko ir pilvukui pusseserė patiko, tik ji šneka ir jaučiu, kad katučių ploja jau pilve lotuliukas.gif</p><p></p><p>Toks dar juokas šiandien suėmė, sakau mama einam į Maximos tą specialią kasą, priėjom, susižvalgėm ir neišdrįsom stot lotuliukas.gif tokia kvaila situacija, nes "ai nugi galiu ir bet kurioj pastovėti", tai taip ir neišėjo privilegijom pasinaudoti  ax.gif </p>

O as buvau pamirsus apie ta kasa tik mama man sako eisim i tau skirta kasa as net apsidziaugiau bet kai pamatem eile kokia tai nuejom prie kitos kasos lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(rimgaude @ 2017 03 07, 21:42)
Kaip jusu plaukai mamytes? Mano slenka, ir sausi be proto, net nepamenu, kada taip blogai buvo. Nupesu milijona, kol issukuoju.. gerai , kad daug turiu, tai labai nepergyvenu, kad visi isslinks. Ir dar plius pleiskanu atsirado. Nefaini mano plaukai siuo metu verysad.gif

Kaip nebūtų keista, mano plaukai jau pora savaičių nustojo slinkti. Net išplovus galvą, teiškrenta keli plaukai. Šiaip tai man pastoviai kuokštais slenka. Ir oda man labai riebi, linkusi užsikišti, o dabar daug gražesnė pasidarė. Net pačiai keista. biggrin.gif Ar tik nebūsiu to prietaro apie besilaukiančias berniukų patvirtinimas. Bet įsivaizduoju, kad pagimdžius viskas vėl grįš į savas vėžes...
Papildyta:
QUOTE(Lilė_supynėse @ 2017 03 07, 22:36)
<p>Ačiū ačiū ponios! Mėgaujuos biggrin.gif</p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="rimgaude" data-cid="71488789" data-time="1488881354"><div><p>
Toks dar juokas šiandien suėmė, sakau mama einam į Maximos tą specialią kasą, priėjom, susižvalgėm ir neišdrįsom stot lotuliukas.gif tokia kvaila situacija, nes "ai nugi galiu ir bet kurioj pastovėti", tai taip ir neišėjo privilegijom pasinaudoti  ax.gif </p>

Aš visai pasinaudočiau privilegijomis parduotuvėje, pvz. ta kasa specialia. Bet pas mane tokių nėra. Tai stoviu kol kas kartu su visais ir niekas neužleidžia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
O man užtat pradėjo niežėti pilvą...matyt tempiasi oda. Dabar labai pradėjau bijoti, kad neišlįstų strijos. Kol kas neturėjau nė vienos, bet šįkart turiu kitokių įtarimų ... huh.gif
Atsakyti
Oi kaip man viską niežti... Ypač naktį ir atsigulus miegot. Prisitepu visokiais sviestais, kol susigeria kiek geriau, bet paryčiais vėl.
Vakar netyčia vyras restorane nufotkino.... Jomajo blink.gif kaip šieno kupeta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2017 03 08, 10:04)

Vakar netyčia vyras restorane nufotkino.... Jomajo  blink.gif kaip šieno kupeta  unsure.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Prajuokino 4u.gif
Papildyta:
Dar į vežimų temą pasisakysiu ax.gif Na kodėl visi geresnieji vežimai yra visai kitoje Lietuvos dalyje nei kur aš gyvenu. Aš Žemaitijoj, o vežimėliai apie Vilnių verysad.gif : cry.gif
Atsakyti