Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

QUOTE(karmelaina @ 2017 03 08, 10:24)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Prajuokino  4u.gif
Papildyta:
Dar į vežimų temą pasisakysiu  ax.gif  Na kodėl visi geresnieji vežimai yra visai kitoje Lietuvos dalyje nei kur aš gyvenu. Aš Žemaitijoj, o vežimėliai apie Vilnių  verysad.gif  :  cry.gif

O pas mus aplink Londoną visi tokie nudėvėti kur kaina gera ir būklė reik važiuot 2-3 val I kaimuką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tommute @ 2017 03 08, 11:56)
O pas mus aplink Londoną visi tokie nudėvėti kur kaina gera ir būklė reik važiuot 2-3 val I kaimuką  doh.gif

4u.gif Kaip ten sako? "Gerai ten, kur mūsų nėra" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(karmelaina @ 2017 03 08, 13:32)
4u.gif  Kaip ten sako? "Gerai ten, kur mūsų nėra"  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Tai jau tikrai! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2017 03 08, 11:04)
Vakar netyčia vyras restorane nufotkino.... Jomajo  blink.gif kaip šieno kupeta  unsure.gif

Prajuokinai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Čia gal jūsų šventinė vakarienė buvo?
Atsakyti
Gal kuri turit minčių, kaip man padėti smile.gif
Žodžiu, visai nemiegu naktim. Iš vakaro vartausi, kojas suka, maudžia, kažkoks sudirgimas erzina. Jei nesistengiu užmigti, tai viskas gerai. Tad dabar nusprendžiau net nesikankinti bandant užmigti, o einu megzti. Taip prarakalioju iki trečios-ketvirtos ryto, tada galiu eiti miegoti. Smingu ir iki 11:00 miegu. Bet toks ritmas nekažką, vis tiek pikta būnu. Gerumas tik, kad lelytei baigiu megztinį numegzti smile.gif
Gal kokių raminamų galima, ar arbatų raminančių, net nežinau, ko ir griebtis? Dušas, vonia - nepadeda verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(LUUU @ 2017 03 08, 14:14)
Žodžiu, visai nemiegu naktim. Iš vakaro vartausi, kojas suka, maudžia, kažkoks sudirgimas erzina. Jei nesistengiu užmigti, tai viskas gerai. Tad dabar nusprendžiau net nesikankinti bandant užmigti, o einu megzti. Taip prarakalioju iki trečios-ketvirtos ryto, tada galiu eiti miegoti. Smingu ir iki 11:00 miegu. Bet toks ritmas nekažką, vis tiek pikta būnu. Gerumas tik, kad lelytei baigiu megztinį numegzti smile.gif
Gal kokių raminamų galima, ar arbatų raminančių, net nežinau, ko ir griebtis? Dušas, vonia - nepadeda verysad.gif

Oi, ne kas, kai nesimiega. Gali pabandyti valerijono tabletytę išgerti. Nėštukėms galima, ir ligoninėse jo duoda. O aš ir pati išbandžiau, man padėjo, kai nerimavau ir nemiegojau
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2017 03 08, 10:04)
Oi kaip man viską niežti... Ypač naktį ir atsigulus miegot. Prisitepu visokiais sviestais, kol susigeria kiek geriau, bet paryčiais vėl.
Vakar netyčia vyras restorane nufotkino.... Jomajo  blink.gif kaip šieno kupeta  unsure.gif

Va ir nėštumo ,,švytėjimas,,. hihihi.gif
Atsakyti
Moteris – tai sekmadienis. Vyras – tai šiokiadienis. (P. Hilė)

Su moteryčių diena visas 🎈🎈🎈
Atsakyti
Sveikos!

Tommute, kai netingėsi, pridėk papildomus metus man pirmoj temos žinutėj. 4u.gif Nors ir gimtadienio švęst neišėjo, kai ir pypliukas, ir aš sergam, bet metų ir be šventės vis tiek padaugėjo. biggrin.gif
QUOTE(karmelaina @ 2017 03 07, 07:26)
Būtinai išnešiosim  4u.gif Aš nenusiteikusi keisti gimdymo datos  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif O paruošiamųjų su pirmu neturėjau irgi...

Aš irgi! biggrin.gif Man sesija birželį, tai laikysiu kojas užspaudus ir neleisiu anksčiau gimt. biggrin.gif
QUOTE(LUUU @ 2017 03 08, 14:14)

Aš irgi prasivartau pusė nakties niekaip neužmigdama. Tu bent pamiegot ilgiau gali, o man, deja, rytais tenka keltis, tai išvis kaip sudaužyta jaučiuos su vos keliom valandom miego. unsure.gif Jei taip iki pat nėštumo galo bus - išprotėsiu. blink.gif
Atsakyti
Sorry, Libaja, sumaišiau su Tommute, ir jos šventine vakariene smile.gif Pregnancy brain, indeed biggrin.gif biggrin.gif

Su pasauline moters diena, pas ką pilveliuos mergaičiukes- dvigubi sveikinimai biggrin.gif
Torčiukas šaldytuve, šaltibarščiai paruošti, švęsim biggrin.gif
Atsakyti
Eutrpė Su gimtadieniu happybday.gif happybday.gif happybday.gif Būk laiminga ir sveika!

rimgaude skanios vakarienės! 4u.gif Maniškis I naktinį darbą išlėkė tai damos namie su šuniu likom smile.gif

LUUU už nemigas 🎈🎈🎈Man būna visokių naktų.O kokios melisų arbatėlės gal galima būtų?
Atsakyti
Euterpe sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kokia tu dar jaunutė wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti