Labas:) buvau šiandien pas gyd, pasirodo ji jau išėjo iš darbo
tai baigsiu pas kitą vaikščiot. Labai nesureikšminu, kol viskas sklandžiai ir gerai, tai nėra skirtumo kas prižiūrės.. Ir šiandien jau užrašė dekretą. Echo darys tik po mėnesio, paskutinį kartą darė sausio pradžioj, tai db vien pagalvojus apie tą susitikimą, jaudulys ima, kad tik viskas būtų gerai... bet judesius jaučiu aiškiai, tai mane labai ramina
)
QUOTE(tobuliux @ 2017 03 20, 21:46)
Labukas mamytes
As jau Lietuveleje,siandien buvau pas gydytoja, patikrino labai nuosirdziai,kiekviena organa isziurejo viskas normos ribose
bico svoris netoli 1200kg,sake idealiai! Airijoje buvo mineje,kad mazas pilvukas mano,cia sake viskas idealu ir nera prie ko prikibti
Gydytoja vos infarkto neivare,sako nu va mergyte bus, sakiau nejuokaukit jus
sako tikrai! Bet geriau paziurejus rado ir kiausiukus
siaip tikrai nebuciau nuliudus,labiau gal sunerimus, nes tada Genetikai butu buve stipriai suklyde.... bet nuramino ,kad tikrai bicas auga 
As jau Lietuveleje,siandien buvau pas gydytoja, patikrino labai nuosirdziai,kiekviena organa isziurejo viskas normos ribose
Gydytoja vos infarkto neivare,sako nu va mergyte bus, sakiau nejuokaukit jus
Sveika atvykusi į Lietuvą
Papildyta:
QUOTE(barda @ 2017 03 20, 22:30)
<p>Labas:) buvau šiandien pas gyd, pasirodo ji jau išėjo iš darbo
tai baigsiu pas kitą vaikščiot. </p>
Čia panašiai kaip man, kur rašiau anksčiau. Nuėjau pas gydytoją, o šios net tik, kad nebėra, bet ir kitos nėra
QUOTE(libaja @ 2017 03 20, 22:41)
Mažius vis labiau jaučiasi
Maniškė irgi su charakteriu. Jei važiuojant mašina kiek spaudžia džinsų siūlė, tai baksnoja į tą vietą, kol patempiu ir atlaisvinu. Arba ant šono gulint jei ant pilvo padedu alkūnę, duoda į tą vietą princesė, kol patraukiu
Tėčiui kartais pabeldžia, bet broliams niekaip
QUOTE(libaja @ 2017 03 20, 21:41)
Sveikos,
žiūriu visom šiandien diena komplikuota. Aš labai prastai naktį miegojau, tai dieną irgi, tai papykina, tai karštis muša... Kažkokia išvirus jaučiuos.
žiūriu visom šiandien diena komplikuota. Aš labai prastai naktį miegojau, tai dieną irgi, tai papykina, tai karštis muša... Kažkokia išvirus jaučiuos.
Gal sakau, mėnulis koks įtakoja- vakar visą naktį nuo vieno šono ant kito varčiausi, o dieną galvojau, kad pilvas kai sukietės, tai ir ligoninėn išvažiuosiu. Visą mielą dieną kietėjo. Ir karšta labai buvo, o kojos drėgnos ir šaltos
QUOTE(LUUU @ 2017 03 21, 01:02)
Maniškė irgi su charakteriu. Jei važiuojant mašina kiek spaudžia džinsų siūlė, tai baksnoja į tą vietą, kol patempiu ir atlaisvinu. Arba ant šono gulint jei ant pilvo padedu alkūnę, duoda į tą vietą princesė, kol patraukiu
Man darbe sėdint taip pat būdavo kol nenusipirkau kombinezono
Sėdžiu darbe pasirėmus ir snaudžiu
QUOTE(vandene6 @ 2017 03 21, 13:01)
as irgi siandien namuose aptingusi, toks bjaurus oras uz lango, lija nuo ryto su trumpomis pertraukomis
QUOTE(vandene6 @ 2017 03 21, 13:01)
Labas
tobuliux - su smagiu pasymatimu tave
Dėl rūbų tai pirksiu sau kokių maikučių maitinamčioms,liemenukų. O iki nėštumo galo prasiversiu.Tik bėda paskutinė striukė braška.Susisegu vos vos ir damutė jau įsispyria,kad jos namą griaunu.
Marinela123 mačiau ryte lyg bandei rašyti ir neparašei vis gi.Kaip tu ?
Sveikutės
Šiandien turėjau įtemptą dienelę, pilną "motiniškų" rūpesčių
Buvau pasidaryti ultragarsą, tai šį kartą esu labai patenkinta, nors ir ne 4D, bet palyginus, kaip man darė 20 sav., tai labai aiškiai viskas matėsi, gydytoja sakė leliukas auga kuo puikiausiai, viskas išsivystę, jau sveria be kelių gramų visą kilogramą
Guli jau kaip ir žemyn galva, taip kaip ir įtariau, su kojytėm man spardo po šonkauliais... 
Negana to, šiandien dar pabuvau ir paskaitėlėj apie pasiruošimą gimdymui. Vyko pas mane poliklinikoj, nemokamai ir dar dvi vyks apie natūralų maitinimą ir pirmuosius kūdikio metus. Tai nors ir nežadėjau niekur beiti, bet akušerė pakvietė, paprašė ateiti, tai ir sudalyvavau
Bet žinokit, nieko naujo nesužinojau, ko būčiau nežinojusi. Viskas žinoma, patirta arba perskaityta internete
Tik tiek, kad sukilo prisiminimai apie pirmąjį gimdymą ir toks jauduliukas, kad jau jau artėja tas įvykis
Taip mano dienelė ir praslinko, darbe pabuvau tik pora valandėlių ir tai nieko nebesinorėjo daryti, po tiek įspūdžių
Negana to, šiandien dar pabuvau ir paskaitėlėj apie pasiruošimą gimdymui. Vyko pas mane poliklinikoj, nemokamai ir dar dvi vyks apie natūralų maitinimą ir pirmuosius kūdikio metus. Tai nors ir nežadėjau niekur beiti, bet akušerė pakvietė, paprašė ateiti, tai ir sudalyvavau
Taip mano dienelė ir praslinko, darbe pabuvau tik pora valandėlių ir tai nieko nebesinorėjo daryti, po tiek įspūdžių
QUOTE(karmelaina @ 2017 03 21, 18:43)
Sveikutės
Buvau pasidaryti ultragarsą, tai šį kartą esu labai patenkinta, nors ir ne 4D, bet palyginus, kaip man darė 20 sav., tai labai aiškiai viskas matėsi, gydytoja sakė leliukas auga kuo puikiausiai, viskas išsivystę, jau sveria be kelių gramų visą kilogramą
Guli jau kaip ir žemyn galva, taip kaip ir įtariau, su kojytėm man spardo po šonkauliais... 
Bet žinokit, nieko naujo nesužinojau, ko būčiau nežinojusi. Viskas žinoma, patirta arba perskaityta internete
Tik tiek, kad sukilo prisiminimai apie pirmąjį gimdymą ir toks jauduliukas, kad jau jau artėja tas įvykis
Su pasimatymu!
Man užtai nesiskaito knygos atrodo viskas aišku.Nors aš ir knygų nepirkau.Tik apie gimdymą Šemetos reiks baigti vartyti.Gal pasisemsiu naudingų patarimų.
QUOTE(Tommute @ 2017 03 21, 21:03)
Su pasimatymu!
Aš jau tik gyvai susitiksiu niekas jau ultragarso nedarys.
Bet širdelę visada klauso.
Man užtai nesiskaito knygos atrodo viskas aišku.Nors aš ir knygų nepirkau.Tik apie gimdymą Šemetos reiks baigti vartyti.Gal pasisemsiu naudingų patarimų.
Nepirkai jokių knygų ir aš...Viską paskaitau ir internete.Kartais gal net per daug
Turiu tokią bėdelę..Ant pilvo apačios,toj vietoj kur dabar kelnės laikos,pas mane nemažas apgamas.Ir besitaisydama kelnes aš jį stipriai užkliuvau ir pusę beveik nuplėšiau.Biški kraujo išbėgo ir skaudėjo.Net nežinau ar apsimoka pas odos gydytoją dabar kreiptis dėl jo,kažin ar ką darytų?
Turiu tokią bėdelę..Ant pilvo apačios,toj vietoj kur dabar kelnės laikos,pas mane nemažas apgamas.Ir besitaisydama kelnes aš jį stipriai užkliuvau ir pusę beveik nuplėšiau.Biški kraujo išbėgo ir skaudėjo.Net nežinau ar apsimoka pas odos gydytoją dabar kreiptis dėl jo,kažin ar ką darytų?
Stebeti reiketu ar apgamas nekraujuoja, neslapuoja, as turiu apgama ant sono ir kazkaip sugebejau jo kazkiek nulupti, nukasiau pamirsusi, kad ten apgamas,
QUOTE(Tommute @ 2017 03 21, 14:41)
Labas
Pas mus vakar lijo.Šiandien saulė.Daug nuveikiau.Buvau pas akušere viskas gerai.Damutė pasimaivė prieš ją pabangavo pilve,palinksmino
Klausiau kokioj pozicijoj sakė skersa guli.Na dar yra laiko tikiuosi tvarkingai pasiruoš gimimui.
Džiugu, kad viskas ok gali būti rami.
Dėl rūbų tai pirksiu sau kokių maikučių maitinamčioms,liemenukų. O iki nėštumo galo prasiversiu.Tik bėda paskutinė striukė braška.Susisegu vos vos ir damutė jau įsispyria,kad jos namą griaunu.
Tai reik ieškoti kokio megztinio šilto susiaučiamo.Orai kažko banguoja su šiluma.Neskuba labai įšilti.
Sveikos,
Taip, pradėjau rašyti bet darbe suskambo telefonas ir pamiršau
Norėjau papasakoti, kad pradėjau lankyti Solo latino pamokas nėščiosioms Vilniuje. Žinokit kaip faina pajudėti! Man jau buvo pradėję skaudėti kojas ir ypač jaudėsi gimdos raiščiai, o po treniruočių žymus skirtumas
Papildyta:
QUOTE(Veronija @ 2017 03 21, 23:25)
Stebeti reiketu ar apgamas nekraujuoja, neslapuoja, as turiu apgama ant sono ir kazkaip sugebejau jo kazkiek nulupti, nukasiau pamirsusi, kad ten apgamas,
bet dabar uzsidejo sasas ir viskas ok jau gija
Aš siūlau stebėti ar nekraujuoja. Pati turiu apgamą tai kartais irgi pamirštu ir galvoju kad ten spuogas, bet laiku prisimenu
Šiaip jei nukrapštytas apgamas, lengviau gali patekti infekcija ar prasidėti uždegimas. Bet manau, kad mes ir šiaip save nėštumo laikotarpiu pakankamai prisižiūrim, tai viskas bus gerai!