Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

QUOTE(Tommute @ 2017 03 22, 09:16)
Už ne kokia naktelę 🎈🎈🎈Lauksim žinių iš tavęs po gydytojos! Naktį aš ir sugebu priskaityt kai nesimiega ir kažkas negerai ot mes moterys !
Aš vos pajudu, vakar nusilakščiau šiandien išsiskėtus kaip boilerio viščiukas  biggrin.gif

Aš galvojau, kad aš viena nesąmones skaitau naktimis ax.gif

Ir kad po intensyvios dienos norisi išskėsti kojas- pvz turkiškai sedėti...

Atsakyti

Aš galvojau, kad aš viena nesąmones skaitau naktimis ax.gif

Ir kad po intensyvios dienos norisi išskėsti kojas- pvz turkiškai sedėti...

Oi tikrai ne tu viena :D

Bet per šį blogumą visi susikaupę patinimai/skysčiai lauk išėjo, rankos ir kojos į save panašios. Tik aišku dabar sėdžiu pergyvenu ar skysčių mažiukei netrūksta, bet raminu save, kad tuose 10 kg yra daug sankaupų, kurias dabar naudoja jai aprūpinti.

Gera diena  :4u: prisėdau pagaliau ir aš parašyti. Priaugau jau visus 10kg., jaučiuosi begalo negraži :cry2:  :cray: , bet net ne dėl svorio, tiesiog veido oda tokia negraži man pasidarė. Aš čia pasižiūrėjau per FB tobuliux tokia graži tu atrodai, spindinti  :wub:

Pagaliau gavau kraujo tyrimus iš savo šeimos daktarės, tai rezultatai nedžiuginantys. Geriu labai stiprius vaistus nuo mažakraujystės, vitaminus nėščiosioms ir magnį - every day, jokios pauzės. Šeimos gydytoja labai sunerimusi, išsiuntė kraują dar kartą tirti ir ieškos kur slypi visa problema, o hemaglobinas vos 100 siekia. Tai galvoju jeigu ne visi vitaminai ir vaistai tai kokie tada rezultatai būtų :hmm: Rytoj kaip tik turiu susitikimą su ginekologe, esu tokia pikta ir nusivylusi, kad ji taip paviršutiniškai dirba, tai tikrai išsakysiu savo nuomonę. 

Dėl visų šitų dalykų kaip kūno niežėjimas, kraujas blogas, nuolatinis pilvo skausmas mane kažkaip varo į depresiją. Pradėjo lįsti blogos mintys, kad vaikeliui kažkas negerai. Stengiuosi net negalvoti apie bogą, bet gaunasi savaime, Juk sakoma svarbiausia, kad sveikas gimtų tai labiausiai to ir tetrokštu. Galbūt jausčiausi kitaip ir taip negatyviai negalvočiau jeigu bent jau mano ginekologė tinkamai atliktų savo darbą.  :mad2:

Vakar gavau siuntinį iš Lietuvos, draugė rinko kraitelį visą mėnesį, tai buvo džiaugsmo išpakuojant. Kai pagalvoju tai vaikelis dar negimęs, o dovanų jau tiek prikaupęs  :oh:  :ax:

Kaip aš tave suprantu, dabar pati jaučiuos blogai, tai toks visiškas nusivylimas viskuo. Bet pasistenk susikoncentruoti ties gerais dalykais, vat gautu kraiteliu iš Lietuvos, kuriuo galėtum ir su mumis pasidalinti :ax:

Man atrodo su tuo trečiu trimestru prasidės vis daugiau negalavimų ir perteklinių emocijų, nuovargio, tai reikia mums nusiteikti, kad čia tik trys mėnesiai, o tada džiaugsimės savo vaikučiais :bigsmile:

Atsakyti
Pasiguosiu siandien jums ir as 4u.gif siandien visa diena labai bjauriai rugstys kyla, buvo karta net iki burnos atlipe blink.gif labai noretusi, kad tai tik nebutu nuolatinis palydovas tos rugstys, drauge kai laukesi pamenu visa trecia trimestra kankinosi del ju, gale net miegojo sededama nes buvo neimanoma guleti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Veronija @ 2017 03 22, 20:35)
Pasiguosiu siandien jums ir as  4u.gif  siandien visa diena labai bjauriai rugstys kyla, buvo karta net iki burnos atlipe  blink.gif  labai noretusi, kad tai tik nebutu nuolatinis palydovas tos rugstys, drauge kai laukesi pamenu visa trecia trimestra kankinosi del ju, gale net miegojo sededama nes buvo neimanoma guleti  unsure.gif

Aš irgi vargstu su rūgštimis... verysad.gif Ypač kaip leliukas pakeitė padėtį ir atsirėmė į skrandį, tada net pirmą ir vienintelį kartelį pavėmiau unsure.gif

P. s. Kokia žiauri nelaimė Šilutės rajone, taip už širdies pagriebė, baisu...
Atsakyti
QUOTE(Veronija @ 2017 03 22, 20:35)
Pasiguosiu siandien jums ir as  4u.gif  siandien visa diena labai bjauriai rugstys kyla, buvo karta net iki burnos atlipe  blink.gif  labai noretusi, kad tai tik nebutu nuolatinis palydovas tos rugstys, drauge kai laukesi pamenu visa trecia trimestra kankinosi del ju, gale net miegojo sededama nes buvo neimanoma guleti  unsure.gif

Kadangi turiu GERL'ą, tai beveik sedėdama miegu nuo kalėdų. Susidėjus šiokią tokią piramidę lovoj- tik 5pagalvės ax.gif ir nuolatinis borjomio gurkšnojimas smile.gif
Tik paryčiais galiu leisti sau atsigulti normaliai ant bet kurio šono, jei leliukas leidžia, nes nelabai mėgsta..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vandene6: 22 kovo 2017 - 20:44
QUOTE(Garso_Ledi @ 2017 03 22, 15:58)
<p>:mad2: </p><p>Vakar gavau siuntinį iš Lietuvos, draugė rinko kraitelį visą mėnesį, tai buvo džiaugsmo išpakuojant. Kai pagalvoju tai vaikelis dar negimęs, o dovanų jau tiek prikaupęs  doh.gif  ax.gif </p>

Jau irgi žadėjau rašyti, kad parodytum grožybes, bet užmečiau akį į FB wub.gif
Atsakyti
Nesuprantu šiandien kaip pilvą buvo pradėję skaudėti.Guliu tai nieko tik mažutė malasi apačioj smaginasi.Tai ar čia gimda plečiasi ar koks biesas. Su pirmagime taip nebuvo varinėjau pilnu tempu.Dabar vakar daug ėjau, dirbau ir šiandiena surietė.Biški išgazdino tas surietimas! Gal lelytės skesa padėtis prie to prisideda užspaudžia ką nors apačioj.Nes pirmagimė tokiu laiku žemyn galva tupėjo pamenu ir diskomforta tik 39 -40 sav jutau.Nes šonkaulius spaudė biggrin.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

prapuolus buvau biggrin.gif intensyvios pastarosios dienos, jau sakiau gana, reikia sau poilsio ax.gif šią savaitę ir paskaitėlėse buvau, galvoje daug naujų dalykų, kaip viskas pasikeitę nuo pirmųjų gimdymų.... ką mamos mąstote apie bambutės nupulsavimą, nekirpti iš karto, leisti nupulsuoti? sužinojau, jog taip vaikelis susigrąžina 100ml kraujo, jam labai naudingų medžiagų! Ir dėl vandenų kirpimo, jeigu veikla normaliai vystosi, nereiktų jų nuleisti, vaikeliui geriau, mažiau streso ir daugiau deguonies... susipainiojusi kiek daug visko sužinojau... bet kaip su gydytojais įeiti į kompromisą, jeigu užtaikysi ant kokio sovietinių pažiūrų, tai neleis ir vaikelio ilgai palaikyti ant krūtinės, sako, jog išvis matuoti, sverti, jeigu nėra komplikacijų gali ir po valandos-dviejų imti, kad tik užgimęs prie mamos kuo ilgiau pabūtų... o su pirmaisiais vos 5min pabuvo ir paėmė matavimui doh.gif

atėjau išsilieti, atsiprašau, kad gadinu nuotaikas, tiesiog... kaupiasi viduje ašaros verysad.gif kažkaip mamos žodžiai įskaudino, net nesinori dalintis su ja... taip negatyviai viską nupiešia, ale kaip sunku bus su trim, nemigo naktys, ir dėl tų paskaitėlių, ko aš ten einu, taigi trečias gimdymas! Ir iš daktarų neišsireikalausi, ko čia prisigalvoji.... o paskaitėlėse taip mus drąsino, taip nuteikia pozityviai, nes mes gimdom, mes jaučiam, renkamės kaip patogiau... o čia dabar... jaučiuosi artimųjų nesuprasta verysad.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

As ir kaip ziurkenas issisukau i visokius reikaliukus tevyneje,tai ten begu tai ten smile.gif smagu ir gera but artimaisiais smile.gif
Truputi pasilepinau pas kirpeja apsilankiau,pas kosmetologe,i zmogu vel virstu smile.gif)) su kiekviena diena jauciu kaip pilvukas auga smile.gif dabar didziausias issukis atlaikyti spyrius i sonkaulius smile.gif)) kartais taip duoda,kad net krupteliu smile.gif

Garso Ledi aciu uz komplimenta,bet jei atvirai taip nesijauciu smile.gif visi cia lt mane vadina storuliuke,nesismulkina su komplimentais biggrin.gif neprate manes matyti su didele krutine ir pilvu biggrin.gif
Siaip daugiau pozityvumo tau reiktu,kad ir kaip sunku! Bet tikiu,kad viskas bus ok!

Rubiniuke nezinau kiek tavo mamai metu,bet is savo artimuju irgi labai daug komentaru sulaukiu,kad i viska perdetai ziuriu ir t.t. Mazokai to palaikymo. Nors atrodo patys artimiausi turi labiausi suprasti,deja ne...
Atsakyti

atėjau išsilieti, atsiprašau, kad gadinu nuotaikas, tiesiog... kaupiasi viduje ašaros verysad.gif kažkaip mamos žodžiai įskaudino, net nesinori dalintis su ja... taip negatyviai viską nupiešia, ale kaip sunku bus su trim, nemigo naktys, ir dėl tų paskaitėlių, ko aš ten einu, taigi trečias gimdymas! Ir iš daktarų neišsireikalausi, ko čia prisigalvoji.... o paskaitėlėse taip mus drąsino, taip nuteikia pozityviai, nes mes gimdom, mes jaučiam, renkamės kaip patogiau... o čia dabar... jaučiuosi artimųjų nesuprasta verysad.gif

mes cia tam ir esam, kad viena kita paguostumem ir niekas viena kitos geriau dabar nesuprantam nei mes dabar nestuke.gif 4u.gif
Del viksreles nupulsavimo cia jau ziuri pagal situacija, maniskei buvo atsisukusi viksrele stipriai apie kakla kai gime, tai kai galvyte uzgime jie jau ten atsukinejo ir suspaude jau viksrele jei neklystu, jau nieko manes neklause, kartais ziuri pagal situacija, labai priklauso nuo gydytojo, akuseres. Man pamenu buvo svarbiausiai, kad tik vaikas nepridustu,bet jei gimdymas sklandus manau jos jau ten nesiskubina taip, gal cia daugiau pakomentuotu ir kitos gimdziusios mamytes 4u.gif

O del sunkumo su vaikais, tai pradzia visoms buna sunki, daug streso, nuovargio,hormonu audros o veliau viskas stoja i savas vezias mirksiukas.gif Pagalvoju kartais apie ta moteri lyg ir is Taurages ji, kuriai gime ketvertukas ir dar viena be vyro liko, o namuose dar du berniukai biggrin.gif o moteris zydi dabar nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Tommute @ 2017 03 22, 22:01)
Nesuprantu šiandien kaip pilvą buvo pradėję skaudėti

Vakar man irgi kairį šoną taip diegė, kad lovoj gulėdama su kiekvienu įkvėpimu aikčiojau. Vyresnioji net nusigando. Aš ėmiau ir pajuokavau - sakau, gal brolis kokio skanumyno nori biggrin.gif Tai ta nulėkė į praduotuvę, atnešė ledų ir 3 bandeles "broliui". (Bandeles paskutinį kartą valgiau prieš kokius 4 metus blink.gif )Net nepajutau, kaip prarijau viską, po to išėjom su šuniu į miškus, 4 km prasiėjom, ir praėjo viskas.

QUOTE(Rubiniuke @ 2017 03 22, 23:41)
kažkaip mamos žodžiai įskaudino, net nesinori dalintis su ja...

Žinok, mūsų mamos kito požiūrio yra.... Man irgi taip noris pasirodyt nuotraukytes, drabužiukus nupirktus... o ji matau kad nenori kalbėt visai apie tai. Nors tikrai žinau, kad laukia vaikiuko ir džiaugias, bet nuo senų laikų čia tokios tabu temos. Buvo apie Kalėdas toks atvejis, kad mes važiavom ir policijos reidas sustabdė, žiūriu alkotesterį kiša pūst. Tai aš tokia pakalbėt mėgėja, sakau - nu baikit, vyrai, nėščia, už vairo kur jau čia dar įpūsiu. Tai po to mama kai davė pylos, atseit, ko čia giries visiem.... ir šiaip žiūriu po pirmųjų vaikų tai tikrai gerų patarimų esu gavus, pvz. dėl vystymo ar kokio vandenuko davimo. Bet nėštumo temom kalbėt nenori visai, nors pati 6 pagimdžius...

O dėl paties gimdymo... Nu ką aš žinau... Jaučiu pas ką papulsi, kas kokią teoriją pasiūlys ar pritaikys tai taip ir gimdysi. Nebent jei nori pagal tuos paskaitėlių standartus tai reiktų tada konkretų gydytoją pasirinkt ir susitart, jeigu neramu. Šiaip manau, kad bent jau Vilniaus ligoninėse dirba tikrai patyrę gydytojai ir tas naujas rekomendacijas tikrai žino ir pagal galimybes taiko. Jau prieš 10 metų mano maža ant krūtinės gulėjo virš valandos. Dabar, kiek žinau, net nebeišneša lėliuko nupraust kažkur kitur, o viską padaro gimdykloj prie tėvų ir į palatą veža kartu. Mano brolis sūnelį nusinešė glėby paskui mamą ant ratukų.

Atsakyti
Labas rytas smile.gif Marinela123 -Ačiū už info! Sveikinimai su damute! 4u.gif Damų pasaulis kolkas pas mus biggrin.gif

libaja -net susigraudinau kokie faini nuoširdūs vaikučiai kaip mamyte rūpinasi! wub.gif Tiek gerimo juose! O dėl bandelių kokia tu šaunuolė kiek laiko nevalgei! Aš tai kartais negaliu atsispirti,gerai,kad čia skanių nėra kaip LT visos iš croissants tešlos keptos.Tai retai perku biggrin.gif
Aš vakar ir truputį susinervinau (turiu sesę kuri pasistengia ,bet čia kitos istorijos )tai dukrytė nosinių, mano tapkes atnešė tai dar labiau apsižliumbiau kiek pas vaiką gerumo ir nuoširdumo wub.gif

Dėl mamyčių branginkit tokias kokios jos yra.Sunku būti nesuprastai ir vienai kai kuriais klausimais.Bet jos vėl gavo auklėjimą iš savo mamų kurios dar kitaip mąstė.Nieko nepadarysi.
Aš jau 12 metų neturiu mamos tai viską atiduočiau,kad būtų šalia.Tai su pirmagime iš vis šnekejaus google internetu kol išmokau iš jo daug ko.O sunkiom akimirkom vyras buvo šalia,bet nesuprasdavo moteriškų reikalų tai kai kuriais klausimais norėjosi kaukti kaip vilkui kaip trūko mamos 4u.gif O anyta lieka anyta ne mama...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tommute: 23 kovo 2017 - 09:28