Aš vos pajudu, vakar nusilakščiau šiandien išsiskėtus kaip boilerio viščiukas
Aš galvojau, kad aš viena nesąmones skaitau naktimis
Ir kad po intensyvios dienos norisi išskėsti kojas- pvz turkiškai sedėti...
Aš galvojau, kad aš viena nesąmones skaitau naktimis
Ir kad po intensyvios dienos norisi išskėsti kojas- pvz turkiškai sedėti...
Oi tikrai ne tu viena
Bet per šį blogumą visi susikaupę patinimai/skysčiai lauk išėjo, rankos ir kojos į save panašios. Tik aišku dabar sėdžiu pergyvenu ar skysčių mažiukei netrūksta, bet raminu save, kad tuose 10 kg yra daug sankaupų, kurias dabar naudoja jai aprūpinti.
Gera diena
prisėdau pagaliau ir aš parašyti. Priaugau jau visus 10kg., jaučiuosi begalo negraži
![]()
, bet net ne dėl svorio, tiesiog veido oda tokia negraži man pasidarė. Aš čia pasižiūrėjau per FB tobuliux tokia graži tu atrodai, spindinti
Pagaliau gavau kraujo tyrimus iš savo šeimos daktarės, tai rezultatai nedžiuginantys. Geriu labai stiprius vaistus nuo mažakraujystės, vitaminus nėščiosioms ir magnį - every day, jokios pauzės. Šeimos gydytoja labai sunerimusi, išsiuntė kraują dar kartą tirti ir ieškos kur slypi visa problema, o hemaglobinas vos 100 siekia. Tai galvoju jeigu ne visi vitaminai ir vaistai tai kokie tada rezultatai būtų
Rytoj kaip tik turiu susitikimą su ginekologe, esu tokia pikta ir nusivylusi, kad ji taip paviršutiniškai dirba, tai tikrai išsakysiu savo nuomonę.
Dėl visų šitų dalykų kaip kūno niežėjimas, kraujas blogas, nuolatinis pilvo skausmas mane kažkaip varo į depresiją. Pradėjo lįsti blogos mintys, kad vaikeliui kažkas negerai. Stengiuosi net negalvoti apie bogą, bet gaunasi savaime, Juk sakoma svarbiausia, kad sveikas gimtų tai labiausiai to ir tetrokštu. Galbūt jausčiausi kitaip ir taip negatyviai negalvočiau jeigu bent jau mano ginekologė tinkamai atliktų savo darbą.
Vakar gavau siuntinį iš Lietuvos, draugė rinko kraitelį visą mėnesį, tai buvo džiaugsmo išpakuojant. Kai pagalvoju tai vaikelis dar negimęs, o dovanų jau tiek prikaupęs
![]()
Kaip aš tave suprantu, dabar pati jaučiuos blogai, tai toks visiškas nusivylimas viskuo. Bet pasistenk susikoncentruoti ties gerais dalykais, vat gautu kraiteliu iš Lietuvos, kuriuo galėtum ir su mumis pasidalinti
Man atrodo su tuo trečiu trimestru prasidės vis daugiau negalavimų ir perteklinių emocijų, nuovargio, tai reikia mums nusiteikti, kad čia tik trys mėnesiai, o tada džiaugsimės savo vaikučiais