Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

Mums pravertė techniškai tik kai vartytis pradejo tada buvo labai gerai,kad neįkištu koju ranku tarp lovytes tarpu.O šiaip tik dėl grožio bus smile.gif
Yra tokių mamų kurios apsaugėlių bijo.Bet aš tai nematau dėl ko bijot. biggrin.gifMan gražu lovytė jaukesnė.

Man irgi apsaugėlės gražu, bet aš pradžioj jų nedėsiu, kad atsigulus matyčiau vaikutį, nes pažįstu save kitaip stresuosiu ir kas 5 minutes atsisėdus žiūrėsiu ar viskas gerai... :unsure:

Aš penktadienį irgi metais pasenau ax.gifTai dabar tikriausiai vyriausia iš jūsų esu. Tai prašau mylėt ir gerbt bigsmile.gif
Vis dar svečių sulaukiu 😆 taip faina 😋
Sesė savaitgalį atvežė drabužių mažyliui, tai aišku sesėm įdomiausi jie 😄

Su gimtadieniu :yahoo: :4u:  :clap:

Atsakyti

Man apsaugėlės labai patiko. Pradžioj jas rišdavau iš trijų šonų, kad pusė nuo lovos liktų atvira ir matyčiau leliuką. O paskui perrišdavau, kad už vaikiuko galvos ir šonuose būtų. Ir kojų su rankom nekaišiodavo pro groteles, ir šiaip kai nusiridena minkščiau atsiremti. O kartais ir šiaip gulėdavo ir krapštydavo paveikslėlius ant apsaugėlių :) Nežinau, kas blogo gali būti :)

Atsakyti

Libaja su gimtadieniu  :4u: 

Atsakyti
Labutis, mamytės 4u.gif

Su gimtadieniais Veronija ir libaja 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ilgiausių metų, ilgiausių birthday.gif

Oi, kokia sunki naktis buvo, praktiškai be miego esu. Negana to, kad vakar po darbo labai pilvas kietėjo, tai dar visą naktį vargau su neramiomis kojomis doh.gif doh.gif doh.gif Kadangi nėjo užmigti, tai į tualetą keletą kartų gavau eiti. Jau net vyras susirūpino, kad man kažkas negerai ax.gif

Kažin, ar galima gerti magnio dvigubą dozę? Nes ta normali dozė man nieko nepadeda... cry.gif O darbe tiek darbų laukia, o kaip dirbti, kai reikia šviesaus proto. O po tokios nakties tai galva visiškai neveikia fool.gif
Atsakyti

Kažin, ar galima gerti magnio dvigubą dozę? Nes ta normali dozė man nieko nepadeda... cry.gifO darbe tiek darbų laukia, o kaip dirbti, kai reikia šviesaus proto. O po tokios nakties tai galva visiškai neveikia fool.gif

O kokį tu magnį geri? Koks ten jo kiekis?

Atsakyti
QUOTE(Lilė_supynėse @ 2017 04 04, 09:36)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="karmelaina" data-cid="71549937" data-time="1491285702"><div><p>
Kažin, ar galima gerti magnio dvigubą dozę? Nes ta normali dozė man nieko nepadeda... vartotojo įkelta nuotraukaO darbe tiek darbų laukia, o kaip dirbti, kai reikia šviesaus proto. O po tokios nakties tai galva visiškai neveikia vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>O kokį tu magnį geri? Koks ten jo kiekis?</p>

Geriu magnesium diasporalum, tai net nežinau, koks ten kiekis. Geriu po viena lapelį vakarais. ..
Atsakyti
Sveikos merginos, aciu labai uz sveikinimus 4u.gif

Libaja ir tave su praejusia gimimo diena bigsmile.gif birthday.gif

Nakti labai prastai miegojau, vakar vakare pas anyta sveciuose prisikirtau per daug bulviniu blynu
doh.gif Pabudau 3 nakties nuo jausmo, kad bloga labai, lipa tie blynai doh.gif bet issivemti nepavyko, pasedejau virtuveje, isgeriau mineralinio ir lyg ir pradejo skrandis dirbti. Vis nesugebu pajausti saiko ant maisto kas skanu unsure.gif

As lovyte turiu kur sonai nusiima, tai viena sona nuemusi galvoju pristumti prie lovos, lopsiuko nepirksiu nors ir labai man jie grazu,bet brolienei labai trumpai jis tarnavo, nes ir mergaite gime didesnio svorio, tai greitai isaugo. dar turiu manieza va toki http://www.skelbia.l...aujas-5504.html

Atsakyti

Geriu magnesium diasporalum, tai net nežinau, koks ten kiekis. Geriu po viena lapelį vakarais. ..

Ten beveik 300 mg..o nėščiosioms rekomenduoja 320g, tai gal pabandyk maistu likusį kiekį prisidėti? Riešutų, bananų pavalgyt?

Atsakyti
Sveikutes cia Linute87 bet kadangi niekaip nebeleido prisijungti tai teko susikurti nauja blink.gif jau kelias dienas kaip atjunge ir daryk ka nori viska isbandziau ax.gif
Eisiu sendien pas gydytoja apziurai tai krauja nuleis ko labiausiai nemegstu unsure.gif bet bent jau zinosiu kokiu vitaminu truksta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(karmelaina @ 2017 04 04, 09:48)

As geriu bio magni, šiandien pas gine buvau sakė drąsiai du pakelius per parą galiu išgerti,nes naktimis meslungis pakamuoja.
Libaja su praėjusiu tave!!! 🌹
Gine pamatavo pilvuką nuo bambos,sakai labai jau mazas tik 21cm.,tai neplanuota echo apturėjau,pasimeciau su mūsų mergyte😍
Vakar intensyviai skalavau gerkle,isla čiulpiau ir arbatų su citrina ir visai nieko jau siandien su gerkle.
As ir naudojau apsaugeles,dabar ir naudosiu jau ir nusipirkau. Kažkaip man saugiau😊
Atsakyti
Labukas.Linute87- sveika pargryžus šnipo pavidalu biggrin.gif (juokauju žinoma ). Oj kraujo nuleidimas man košmarui prilygsta! Kai pas mane venų normaliai nerasta.Po praito nuleidimo 1 menkos kolbeles 3 savaites mėlynės gijo.
Priminkit man sklerotikei iki kelintos savaitės kalci reik gerti kada nutraukti? Iki 32 lyg? Kaip jums ten ginės sako LT?
Papildyta:
QUOTE(wingele @ 2017 04 04, 13:00)
As geriu bio magni, šiandien pas gine buvau sakė drąsiai du pakelius per parą galiu išgerti,nes naktimis meslungis pakamuoja.
Libaja su praėjusiu tave!!! 🌹
Gine pamatavo pilvuką nuo bambos,sakai labai jau mazas tik 21cm.,tai neplanuota echo apturėjau,pasimeciau su mūsų mergyte😍
Vakar intensyviai skalavau gerkle,isla čiulpiau ir arbatų su citrina ir visai nieko jau siandien su gerkle.
As ir naudojau apsaugeles,dabar ir naudosiu jau ir nusipirkau. Kažkaip man saugiau😊

Niu va kokia coliukė auga. wub.gif Kaip tam filmuke pusė grūdo per dieną wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tommute @ 2017 04 04, 13:08)
Labukas.Linute87- sveika pargryžus šnipo pavidalu  biggrin.gif (juokauju žinoma ). Oj kraujo nuleidimas man košmarui prilygsta! Kai pas mane venų normaliai nerasta.Po praito nuleidimo 1 menkos kolbeles 3 savaites mėlynės gijo.
Priminkit man sklerotikei iki kelintos savaitės kalci reik gerti kada nutraukti? Iki 32 lyg? Kaip jums ten ginės sako LT?
Papildyta:

Niu va kokia coliukė auga. wub.gif Kaip tam filmuke pusė grūdo per dieną  wub.gif

Jau po patikrinimo. Krauja nuleido tikiuos paskutini karta nors jei gelezies trukumas tai dar pries pabaiga sake ims unsure.gif o gelezies manau man tikrai truksta :/ pamatavo pilva nu aiga proporcingai bigsmile.gif kol sirdutes klauses tai ja apsparde maziukas bigsmile.gif slapima patikrinis pradejo klausineti ar nebuvo deabeto praeitam nestume ir ar niekas neserga is seimos nariu nes kazka uzmate o as paskutiniu metu negaliu be saldumynu :/ reikes apmazinti ju vartojima tik nezinau kaip unsure.gif
Atsakyti