Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

Man irgi apsaugėlės gražu, bet aš pradžioj jų nedėsiu, kad atsigulus matyčiau vaikutį, nes pažįstu save kitaip stresuosiu ir kas 5 minutes atsisėdus žiūrėsiu ar viskas gerai... :unsure:

Ha aš lygiai taip pat :) Tik pas mane lovytė prie sienos stovi, tai aš nuo savo pusės atitraukiau apsaugėlę, kad matyčiau leliuką :) O dar kuriozas pamenu g namuose buvo - mano mažas miega, sotus, pamaitintas, jau lyg ir aš galėčiau pamiegoti, nes po gimdymo pavargus, nu bet nesimiega nors tu ką - atrodo žiūrėti į tą mažą angeliuką daug didesnis poilsis nei miegoti :D:D

Šiaip naktimis sunku ir man - galiu miegoti tik ant dešinio šono, ant kairiojo atrodo dūstu, praeitą kartą buvo atvirkščiai :unsure:

Atsakyti
QUOTE(barda @ 2017 04 04, 16:25)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lilė_supynėse" data-cid="71549420" data-time="1491249436">
<div>
<p>Man irgi apsaugėlės gražu, bet aš pradžioj jų nedėsiu, kad atsigulus matyčiau vaikutį, nes pažįstu save kitaip stresuosiu ir kas 5 minutes atsisėdus žiūrėsiu ar viskas gerai... unsure.gif</p>
<p> </p>
</div>
</blockquote>
<p>Ha aš lygiai taip pat smile.gif Tik pas mane lovytė prie sienos stovi, tai aš nuo savo pusės atitraukiau apsaugėlę, kad matyčiau leliuką smile.gif O dar kuriozas pamenu g namuose buvo - mano mažas miega, sotus, pamaitintas, jau lyg ir aš galėčiau pamiegoti, nes po gimdymo pavargus, nu bet nesimiega nors tu ką - atrodo žiūrėti į tą mažą angeliuką daug didesnis poilsis nei miegoti biggrin.gif:D</p>
<p> </p>
<p>Šiaip naktimis sunku ir man - galiu miegoti tik ant dešinio šono, ant kairiojo atrodo dūstu, praeitą kartą buvo atvirkščiai unsure.gif</p>

Man tas pats tik ant dešnio šono galiu miegoti. Pasiilgau kairio šono biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tommute @ 2017 04 03, 19:50)
Mums pravertė techniškai tik kai vartytis pradejo tada buvo labai gerai,kad neįkištu koju ranku tarp lovytes tarpu.O šiaip tik dėl grožio bus  smile.gif
Yra tokių mamų kurios apsaugėlių bijo.Bet aš tai nematau dėl ko bijot. biggrin.gif Man gražu lovytė jaukesnė.

Man jos laaabai gražu, tik galvoju gal tada užsisakinėti, kai gims jau vėliau ;)

QUOTE(barda @ 2017 04 04, 15:25)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lilė_supynėse" data-cid="71549420" data-time="1491249436">
<div>
<p>Man irgi apsaugėlės gražu, bet aš pradžioj jų nedėsiu, kad atsigulus matyčiau vaikutį, nes pažįstu save kitaip stresuosiu ir kas 5 minutes atsisėdus žiūrėsiu ar viskas gerai... unsure.gif</p>
<p> </p>
</div>
</blockquote>
<p>Šiaip naktimis sunku ir man - galiu miegoti tik ant dešinio šono, ant kairiojo atrodo dūstu, praeitą kartą buvo atvirkščiai unsure.gif</p>

Aš kai mėgėja iš viso ant nugaros, tai man ant tų šonų tikra kankynė smile.gif Žinau kad ant nugaros negerai ir žinau, kad ant kairio skaitosi šono geriausia, bet nu va ant kairio irgi man nelabai, jau tada ant dešinio geriau, bet ryte vis tiek pabundu ant nugaros ir daryk su manim ką nori biggrin.gif turbūt reikia už nugaros pasidėti pagalvę, kad ant jos negulčiau biggrin.gif
Atsakyti

Aš kai mėgėja iš viso ant nugaros, tai man ant tų šonų tikra kankynė smile.gifŽinau kad ant nugaros negerai ir žinau, kad ant kairio skaitosi šono geriausia, bet nu va ant kairio irgi man nelabai, jau tada ant dešinio geriau, bet ryte vis tiek pabundu ant nugaros ir daryk su manim ką nori biggrin.gifturbūt reikia už nugaros pasidėti pagalvę, kad ant jos negulčiau biggrin.gif

Aš pasidedu pagalvėlę, nes irgi dažnai nubundu ant nugaros. Nepadeda :D ta pagalvė atsiduria ar prie kojų, ar ant žemės, ar dar kažkur, tik ne už nugaros :D

Atsakyti

:hmm: Man niekas nepadeda vistiek miegu ant nugaros kai noriu

Atsakyti

O aš kartais pabundu puse pilvo nuguleto :unsure:  visada miegojau taip pusiau ant pilvo ir turbut uzmigus vis taip atsisuku :huh2:  pamenu taip pat buvo ir su dukrryte buvo,net paskuti menesi atikeldavau nuguletu pilvu :blink: 

Atsakyti
Va kiek sveikinimų prisiprašiau! Ačiū, mergikės! 🎈 🎈 🎈
Šiandien diena, kai visas pasaulis susitaręs man nuotaiką gadint... Viskas blogai.. O gal čia kokie hormonai veikia...
Atsakyti
QUOTE(Lilė_supynėse @ 2017 04 04, 16:50)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="perlamutras" data-cid="71551067" data-time="1491314852"><div><p>Aš kai mėgėja iš viso ant nugaros, tai man ant tų šonų tikra kankynė vartotojo įkelta nuotraukaŽinau kad ant nugaros negerai ir žinau, kad ant kairio skaitosi šono geriausia, bet nu va ant kairio irgi man nelabai, jau tada ant dešinio geriau, bet ryte vis tiek pabundu ant nugaros ir daryk su manim ką nori vartotojo įkelta nuotraukaturbūt reikia už nugaros pasidėti pagalvę, kad ant jos negulčiau vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p></p><p>Aš pasidedu pagalvėlę, nes irgi dažnai nubundu ant nugaros. Nepadeda biggrin.gif ta pagalvė atsiduria ar prie kojų, ar ant žemės, ar dar kažkur, tik ne už nugaros biggrin.gif
</p>

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif man iš po kojų ji visada atsiduria kažkur kitur biggrin.gif ir tada atsikeliu kaip minėjau ant nugaros arba geriausia-pusiau ant pilvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tommute @ 2017 04 04, 16:40)
Man tas pats tik ant dešnio šono galiu miegoti. Pasiilgau kairio šono  biggrin.gif

Tik ant kairio užmiegu. Atsibundu kaip kada.
Atsakyti

Aš irgi būna ant nugaros atsibundu, bet kažkaip nepergyvenu, man nutirpsta tas šonas dešinys, tai kaip gulėt :D Aš jau lb laukiu kada gi pagaliau ateis ta gimdymo data:) Vakar HM neblogą palaidinę nuroviau, bus kuo apsirengt kai šilta.

Nu nesuprantu savo nėštumo nuotaikų, kodėl jaučiuosi lyg kokia pastojus nepilnametė... Kai laukiaus pirmojo tai tokia išdidi ir pakelta galva visur vaikščiojau, o db regis nuo visų slėptis norisi... Mąstau sau, kad viskas yra ok, pagal mūsų planą, tai čia tik džiaugtis, nu bet iš kur tas jausmas lyg prisidirbus. Ketvirtadienį eisiu į kirpyklą, gal iš ten išėjus pasitikėjimo įgausiu...

Atsakyti
Pradėjau kratyti dukros leliukiškus drabuželius tai kažkoks chaosas galvoje. Visai pradžiai pasirodo neturiu išdalinusi liko nuo 6 mėn tik daugiau likę. Turtingi kepurėm ir kojnėm ir visokiais tepukais biggrin.gif Atrodo nieko nebežinau biggrin.gif Irgi kaip paauglė pasimetus hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(barda @ 2017 04 04, 22:48)
<p>Aš irgi būna ant nugaros atsibundu, bet kažkaip nepergyvenu, man nutirpsta tas šonas dešinys, tai kaip gulėt biggrin.gif Aš jau lb laukiu kada gi pagaliau ateis ta gimdymo data:) Vakar HM neblogą palaidinę nuroviau, bus kuo apsirengt kai šilta.
</p><p></p><p>Nu nesuprantu savo nėštumo nuotaikų, kodėl jaučiuosi lyg kokia pastojus nepilnametė... Kai laukiaus pirmojo tai tokia išdidi ir pakelta galva visur vaikščiojau, o db regis nuo visų slėptis norisi... Mąstau sau, kad viskas yra ok, pagal mūsų planą, tai čia tik džiaugtis, nu bet iš kur tas jausmas lyg prisidirbus. Ketvirtadienį eisiu į kirpyklą, gal iš ten išėjus pasitikėjimo įgausiu...</p>

Aš vis pagalvoju apie tave,kad pirma pabyrėsi iš mūsų smile.gif O gal I gegužės galą papulsi kas čia žino ax.gif
Atsakyti