Su jubiliejinėm savaitėm jus
Su jubiliejinėm savaitėm jus
Sveikos
Oi geras, nepyk, bet pralinksmino
Gal tamsiom spalvom nupaišei savo darbelį?
Tiek numetei kg per tuos blogumus iki gimdymo turi sustiprėti! Tai Valgyk!
Mano svoris dabar auga lėčiau, tfu tfu tfu
Bambūzinas mano labai gilus buvo, tai dar neiššoko
Aš ryt eisiu pas gydytoją, tai irgi man vienas iš klausimų yra dėl miegojimo ant nugaros, nes iš skaitymo internete aš labai bijausi ant jos miegoti, nu bet nieko negaliu padaryti, man nėra nieko geriau nei ant nugaros, nes ant šonų nei pagalvės, nei apsikaišymai niekas nepadeda nuo pilvo tempimo ir leliuko malimosi
Beje, nu tikrai nekantrauju nueiti apžiūrai, kad pažiūrėti ar pasivijo savo savaites vaikelis ir ar viskas gerai ar pakanka vandenų, nes nu taaaaaip stipriai malasi, kad tikrai kartais rodos per kurį šoną išlys
Deja, vyrai tikrai nepastebi atidažytų šaknų
Oi, čia aš turėjau šitą baimę, kad neduok Dievuliau ta mano mokinė nepabėgtų, nes tiek energijos buvo atiduota mokymams
Bet dabar dar labai suku galvą ką rengtis fotosesijai
As siandien po poliklinika varinejaui nuo ankstyvo ryto, slapimo tyrima veziau ir gkliukozes tyrima atlikau, skystis nebuvo labai slykstus gerti, labai bijojau tu duriu i vena, pas man venos labai nesimato, todeli daznai buna, kad ir ne is pirmo karto pataiko
Pastebejau ir as, kad apetitas padidejo labai
Reikia tikrai kazkaip riboti tuos saldumynus, tik, kad valios labai mazai
sveikos mrginos
As siandien po poliklinika varinejaui nuo ankstyvo ryto, slapimo tyrima veziau ir gkliukozes tyrima atlikau, skystis nebuvo labai slykstus gerti, labai bijojau tu duriu i vena, pas man venos labai nesimato, todeli daznai buna, kad ir ne is pirmo karto pataikotyrimu atsakymus zinosi tik kita savaite, antradieni vaziuosiu, tikiuosi, kad viskas bus gerai
Pastebejau ir as, kad apetitas padidejo labaidabar prie kavos valgau batona su nutela, pavakariai cia vadinasi
Reikia tikrai kazkaip riboti tuos saldumynus, tik, kad valios labai mazai
Katik sokolada sukirtau pries darba
dievuliau mano kas is manes liks
mano svoris ne tik gryzo i pradini taska bet ir priaugus jau beveik 10kg
Įdomu kaip manoji ten susirangius nes nei skrandžio nei šonkaulių nesiekia.Apačioj tik kepenis kaso man
Man nutela irgi prireikus labai skaniai susivalgo su batonu, ypač kai nubaudžiu save ir nenusiperku nieko skanaus
Pagaliau savaitgalis
. Nu taip nusikaliau darbe, nebegaliu kaip laukiu paskutinės dienos. Liko paskutinė savaitė, bet kiek žadėjau visokių darbų pasidaryti, tai ne kažką ir spėjau. Bijau, kad išeisiu nepabaigusi visko...Bet kaip jau noriu atostogų
Įdomu kaip manoji ten susirangius nes nei skrandžio nei šonkaulių nesiekia.Apačioj tik kepenis kaso man
Mano pipiriukas tai labai aukštai įsitaisęs, bet taip pat ir pirmasis buvo aukštai. Man taip remiasi į šonkaulius, kad dešinėj pusėj po šonkauliais, ties skrandžiu, oda yra apmirusi, galiu gnaibyti, tokia nejautri. Matyt kažkas užspausta