QUOTE(karmelaina @ 2017 04 07, 19:49)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Euterpė" data-cid="71558183" data-time="1491582688"><div><p>Man su pirmu irgi nebuvo paruošiamųjų. O vakar taip surietė, kad viskas - liepė vyras susikraut tašę dėl viso pikto... Tai dabar mąstau ką susipirkt reikia ir artimiausiu metu susikrausiu. O ketinau tik gegužės gale viską susiruošt.

</p></div></blockquote><p>Na va, su ta taše pas mane tokie reikalai, kad vis dar neturiu ką į ją dėti. Jei ką, su tuščia gausiu lėkti

Bet man pilvą taip dažnai spazmuoja ir kartais paskauda kaip per mėnesines pilvo apačią, tai bijau,kad nebūtų kada koks priešlaikinis

Čia mano didžiausia baimė. Labai noriu gimdyti birželį....

ne kitą mėnesį
</p>
Na, damos be eilės nuo vidurio prasidės lukštenimasis
Man prieš savaitę ar dvi irgi buvo stiprus mėnesių skausmeliai,dabar jaučiuosi puikiai dar 9 mėn galiu taip vaikščiot atrodo

Galvoju gal buvo ten koks pilvuko augimo šuolis tas skausmas...
Papildyta:
QUOTE(karmelaina @ 2017 04 07, 20:29)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Euterpė" data-cid="71558293" data-time="1491585515"><div><p>Aš irgi, jei tektų dabar važiuot, nieko neturiu - tik tai, ką įmanoma rast, nes ir taip naudoju (pvz., šlepetės).

Gimdyt irgi tikrai noriu tik terminui suėjus. Bet ką tie norai - ne mes sprendžiam kada prasidės gimdymas... Na, bet tikėkimės geriausio.

</p></div></blockquote><p>Nu jo, šlepetes namuos rasčiau, o gal ir kai ką daugiau, iš higienos priemonių nebent. Bet naktinukus, chalatuką noriu naujus nusipirkti, patogius, bet vėl neišsirenku... Kas man darosi, kaip man sunku kažką išsirinkti pastaruoju metu

Dabar kelias valandas internete komodos ieškau... ir nerandu tinkamos, vaje vaje
</p>
Utenos trikitaže išpardavimas buvo.Naktinukų ir chalatuką mačiau gal patiks