Sveikinu! Būsi mano draugė su trim berniukais, reikės tik ketvirtos mergaitės 
labukas visosms 
Tinimu jokiu nejauciu, ziedai lengvai sukiojasi, paburkimo kuno jokio nejauciu, priverstinai geriu daugiau vandes, kava 2 puodelius i diena su pienu skiesta 
per pilva sunku susilenkti, neiseina normaliai koju nagu susitvarkytii, galvoju nevargsiu kita menesi pedikiura nueisiu pasidaryti pas manikiurininke,dar drauges labai rekomenduoja darytis bikini depiliacija su cukrumi, sako, neskauda taip kaip su vasku, dar svarstau del tos depiliacijos, nors ir labai jau sunku paciai apsitvarkyti. Gal kuri bandete tokia depiliacija
Kaip smagu tos 3D 4D ekoskopijos, noreciau, bet pas mus mieste nera, reiketu i Kauna vaziuoti, tai galvoju apseisiu jau 
Aš šiek tiek tinti pradėjau, na rankų pirštai tokie putloki pasidarė.
O depiliaciją cukrumi jau darausi keletą metų. Dabar tiesa iš viso beveik neskauda, nes nieko ten beveik ir neatauga. Pradžioj nėštumo bijojau skausmo labai, tai ilgėliau nėjau, buvo gal skaudžiau. O dabar sakiau nueisiu gegužės vidury, bus pusantro mėnesio praėję, tai užtruks neilgai ir būsiu susitvarkiusi. Darausi ir bikini, ir kojas. Kartais kojas net labiau skauda
Rekomenduoju, nes man berdavo nuo skutimų, o dabar labai retai.
O aš į ligoninę kai išlėkiau pusiau apsirengusi, tai peršalau. Be to, kad koja vos paeinu, tai gerklė visa skauda, užkimau, nosis užsikimšusi. Vargstu
Kaip jūs tą arbatmedžio aliejų naudojat? Nežinau, kur jį teplioti.
Na leliuko apvertimo pratimus reikia atidėti porai savaičių, nes dabar nelabai sugebu iš viso kojas pajudinti. Bet įdomu, reiks bandyti.
Kažkuri rašėt apie bėrimus ant pilvelio. Niekada nebuvo nieko panašaus
Gal pasisakyk gydytojai, gal alergizuoja kas.