Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

geriu magni as taip pat jau kokie du menesiai istisai, kalci jau baigineju, o meslungis mane naktimis stipriai kamuoja, miegu kojas susikelusi ant Zappy pagalves, nepadeda :( Man tos rugstys vakarais nervina, vakar nuo to rugstingumo ir apsivemiau, fuii.

Pliusas pasedet namie diena ramiai: susipirkau visas priemones sau ir leliukui i ligonine :ploja2: Rubelius kitai savaitei pasilieku, pirksiu is Asdos jauciu ir pas draugus i uk, nes jie man des siunta savo mergytes rubeliu tuo paciu issius. 

Jau kiausinius marginate?vyksta pasiruosimas Velykoms?

Atsakyti

Jau kiausinius marginate?vyksta pasiruosimas Velykoms?

Man tos Velykos visai iškrito iš galvos. Pirmą kartą jas švęsime ne su šeimomis, tai kažkaip net labai nėra noro stengtis.

Aš čia apie būtinus dalykus galvodama prisiminiau, kad saulės kremo tai neaptarėme! Ar turit kokių rekomendacijų leliukams, kurie geriausi? Juk visgi visą vasarą mūsų laukia.

Atsakyti

As turiu 50uv nivea vaikams skirtas, sūnui ji naudojau tai geras buvo,nusiskundimų neturiu 😊

Atsakyti
Na ką, mamukai, būsiu aš pagerbta tarp vyrų. Turėsim trečią bernaitį wub.gif
Galima pataisyti mano amžių (man jau 35m) ir lytį leliuko ax.gif
Ryt įkelsiu į FB ką nors gražaus iš 3D disko ax.gif
Beje, tyrimo metu vaikinas apsivertė žemyn galva smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vandene6: 13 balandžio 2017 - 18:43

Labuka, mergaitės :) nu ir prasidėjo visokie smagumai visoms :) aš irgi kelias dienas buvau vos ne kaip nekilnojamas turtas, tvarkiausi su pertraukom kas 10 min ir pykau, kad taip sunku :) tačiau šiandien kažkokia stebuklinga diena, atsikėliau labai anksti, nulėkiau į miestą, atsidažiau šaknis, grįžusi pridariau valgyt, ir sriubos, ir kugelį ir makaronų su jautiena :) šiaip jautienos nemėgstu, bet sako nėščiom labai gerai, tai kelinta diena viską su jautiena ruošiu :) Apetito anas dienas nelabai buvo, o šiandien tokia lengva diena, neskaudėjo nieko, tai net ir apetitas buvo, prisikirtau visko ir dabar jau pilvelį išvertus darausi pirkinių sąrašą rytojui :) reikia jau pasipildyti tašę į ligoninę :))

Atsakyti
labukas visosms 4u.gif

Tinimu jokiu nejauciu, ziedai lengvai sukiojasi, paburkimo kuno jokio nejauciu, priverstinai geriu daugiau vandes, kava 2 puodelius i diena su pienu skiesta ax.gif

per pilva sunku susilenkti, neiseina normaliai koju nagu susitvarkytii, galvoju nevargsiu kita menesi pedikiura nueisiu pasidaryti pas manikiurininke,dar drauges labai rekomenduoja darytis bikini depiliacija su cukrumi, sako, neskauda taip kaip su vasku, dar svarstau del tos depiliacijos, nors ir labai jau sunku paciai apsitvarkyti. Gal kuri bandete tokia depiliacija

Kaip smagu tos 3D 4D ekoskopijos, noreciau, bet pas mus mieste nera, reiketu i Kauna vaziuoti, tai galvoju apseisiu jau ax.gif
Atsakyti
Labas penktadienio rytas.
Atsikėliau šiandien kaip po gero baliaus- galva net plyšta nuo skausmo cray.gif
Atsakyti
QUOTE(barda @ 2017 04 13, 12:20)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Prometėja" data-cid="71568798" data-time="1492081622">
<div>
<p>O ką ginė sako? Man liepė į nėštumo galą pas traumatologus kreiptis ir jie turi įvertint galimas rizikas po natūralaus gimdymo...
Papildyta:</p>
</div>
</blockquote>
<p>Niekas nieko nesako, visi kam pasakau traukioja pečiais ir sako tai čia dėl to kad pirmas didelis vaikas gimė. Bet nuo to man negerėja...  frusty.gif</p>

Man sakė, kad traumatologai turės spręsti, ar leist pačiai gimdyt ar įvertinus rizikas, kad po to gali būti dar blogiau, - rekomenduot cezarį ax.gif Nes gali po gimdymo ir dar situacija pablogėt, kurią jau tik Op taisoma... unsure.gif
Tai va aš to labiausiai ir bijau... nes pagindžius dar ir paskui tris vaikus reiks bėgiot rolleyes.gif
Gal ir tamstai vertėtų apsilankyt pas traumatologus ir pasikonsultuot.... eilės tai ten keli mėn į priekį jeigu ką unsure.gif
Atsakyti

as tai ryte atsikeliau lengvai, taip saulute sviete skaisciai, o dabar kazkokia be jegu sedziu, nieko veikti nenoriu, net pusrycius vos ne per prievarta suvalgiau, mielai grysciau namo ir i lova :D

Vakar sužinojau, kai apžiūrinėjo mažiukę, kad jau sveria apie 1,8 kg. Ir sugebėjusi mergina per porą paskutinių savaičių apsiversti. Vėl sėdi  :blink: Vakar ginekologė sako, atvažiuok pas mus apie tris savaites iki gimdymo, apsuksim, bet man kažkaip nelimpa šitas variantas ir tiek. Reiks žiūrėti, gal dar sugebės atgal atsisukti.

Man šiandien geriau, nors naktis buvo baisi, labai skaudėjo koja, į tualetą šliaužiau palei sienas.

Bet sveikstu, ačiū už palaikymą  :4u:

Mums Semeta per kursus rode pratima vaiko apsisukimui :) bandysiu paaiskinti, gal pavyks suprasti :) pasistatai dvi kedes, atsiguli ant zemes ir pakeli kojas placiai ant tu kedziu, na prasizergus busi ir gaunasi, kad nuo keliu zemyn kojos ant kedes guli, po klubais pasikisi pagalviu, kad gautusi klubai pakelti (45 laipsniu kampas gaunas) ir kada turi laiko taip  gulineji :) ir atseit vaikas turetu isitaisyti galvute zemyn :) tai jei nori gali pabandyti :)

Nors per nesciuju kursus aiskino, kad dabar galima gimdyti ir uzpakaliuku apacioje, nebutina cezario daryti :)

labukas visosms 4u.gif

Tinimu jokiu nejauciu, ziedai lengvai sukiojasi, paburkimo kuno jokio nejauciu, priverstinai geriu daugiau vandes, kava 2 puodelius i diena su pienu skiesta ax.gif

per pilva sunku susilenkti, neiseina normaliai koju nagu susitvarkytii, galvoju nevargsiu kita menesi pedikiura nueisiu pasidaryti pas manikiurininke,dar drauges labai rekomenduoja darytis bikini depiliacija su cukrumi, sako, neskauda taip kaip su vasku, dar svarstau del tos depiliacijos, nors ir labai jau sunku paciai apsitvarkyti. Gal kuri bandete tokia depiliacija

Cukraus depiliacija esu bandzius, aisku ne bikini, nes ten jokio skausmo neistveriu :D bet kojas kai dariau, tai tikrai maziau skauda ir maziau oda alergizuojasi :) galiu rekomenduoti cukrine depiliacija :)

Atsakyti

Na ką, mamukai, būsiu aš pagerbta tarp vyrų. Turėsim trečią bernaitį wub.gif
Galima pataisyti mano amžių (man jau 35m) ir lytį leliuko ax.gif
Ryt įkelsiu į FB ką nors gražaus iš 3D disko ax.gif
Beje, tyrimo metu vaikinas apsivertė žemyn galva smile.gif

Sveikinu! Būsi mano draugė su trim berniukais, reikės tik ketvirtos mergaitės :)

labukas visosms 4u.gif

Kaip smagu tos 3D 4D ekoskopijos, noreciau, bet pas mus mieste nera, reiketu i Kauna vaziuoti, tai galvoju apseisiu jau ax.gif

Aš šiek tiek tinti pradėjau, na rankų pirštai tokie putloki pasidarė. 

O depiliaciją cukrumi jau darausi keletą metų. Dabar tiesa iš viso beveik neskauda, nes nieko ten beveik ir neatauga. Pradžioj nėštumo bijojau skausmo labai, tai ilgėliau nėjau, buvo gal skaudžiau. O dabar sakiau nueisiu gegužės vidury, bus pusantro mėnesio praėję, tai užtruks neilgai ir būsiu susitvarkiusi. Darausi ir bikini, ir kojas. Kartais kojas net labiau skauda  :oh: Rekomenduoju, nes man berdavo nuo skutimų, o dabar labai retai. 

O aš į ligoninę kai išlėkiau pusiau apsirengusi, tai peršalau. Be to, kad koja vos paeinu, tai gerklė visa skauda, užkimau, nosis užsikimšusi. Vargstu :( Kaip jūs tą arbatmedžio aliejų naudojat? Nežinau, kur jį teplioti.

Na leliuko apvertimo pratimus reikia atidėti porai savaičių, nes dabar nelabai sugebu iš viso kojas pajudinti. Bet įdomu, reiks bandyti.

Kažkuri rašėt apie bėrimus ant pilvelio. Niekada nebuvo nieko panašaus  :hmm:  Gal pasisakyk gydytojai, gal alergizuoja kas.

Atsakyti

Tiesa, kadangi galiu tik sėdėti ir gulėti, tai vakar prie lyginimo lentos pasedėjau, išlyginau mažiukei visus rūbėlius. Šiandien atvežė užsakytą kepurytę šilkinę ir vilnones kojinytes. Reiks išsiplauti ir panelė ligoninei bus pilnai paruošta. Net ramiau pasidarė. O ir man tik įklotus reiks nusipirkti. Būsiu pasiruošusi bent ligoninei.

Dar vystyklų laukiu, irgi prisisakiau užvakar, turėtų šiandien atvežti. Taip gerai tos internetinės parduotuvės, gali ir klipatėlė lovoj būdama visko gauti :)

Atsakyti
QUOTE(raudonoji @ 2017 04 14, 10:26)
<p>as tai ryte atsikeliau lengvai, taip saulute sviete skaisciai, o dabar kazkokia be jegu sedziu, nieko veikti nenoriu, net pusrycius vos ne per prievarta suvalgiau, mielai grysciau namo ir i lova biggrin.gif

Va va, aš turėjau susiplanavus daug darbo padaryti kol nėra mokinės, o nepadariau absoliučiai nieko.
Net pietus valgyt tingėjau.
Sėdžiu internete ieškau drėgnų servetėlių pigiau....
Rutuliukus šaudau.....
Atsakyti