Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

QUOTE(LUUU @ 2017 04 11, 22:29)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="libaja" data-cid="71565515" data-time="1491931269"><div><p>LUUU, džiaugiuos, kad palygint gerai baigėsi. Koja sugis, skausmas... Repeticija prieš gimdymą... O mažiukė jau spurda?</p></div></blockquote><p></p><p>Jau spurda, manau viskas jai gerai smile.gif O žinok dėl kojos skausmo, tai naktį galvojau, kad net gimdyti taip neskauda, kaip blogai buvo. Vieni juokai bus smile.gif</p>

Tai smagu dėl mažiukės. O mes gi viską galim iškentėti, ane? 👍Jeigu taip kokiam 1 trimestre tai galas žino kaip būtų.... 🤔
Atsakyti

Luuu laikykis. Ech, as ir baime laiptams turiu, nes esu skridusi tikraja to zodzio prasme nuo puses laiptu i apacia su kartcher siurbliu... Blogiausia, kad siena nuo siurblio vandens buvo visa vafliuota, nes antra auksta jau buvau sutvarkiusi, bet cia aisku ne nestumo metu, bet baime isivarius gerai esu... Man ir del vaiku su laiptais baisu namie, bet musiske kazkaip laiptais labai atsargiai lipdavo ir lipa, tai ramu, bet vis primenu...Ziuresim kaip bus su antraja :)

Bet tai kai mamukai musu liniuotes mazeja, o mama mija :yahoo:  :hmm:  :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirstukas29: 12 balandžio 2017 - 12:34
QUOTE(LUUU @ 2017 04 11, 17:18)
Vakar ginekologė sako, atvažiuok pas mus apie tris savaites iki gimdymo, apsuksim, bet man kažkaip nelimpa šitas variantas ir tiek. Reiks žiūrėti, gal dar sugebės atgal atsisukti.

Aš jau geriau rinkčiausi CP nei vaiko apsukimą. Bet gal dar apsivers, laiko dar yra. 4u.gif
QUOTE(Lilė_supynėse @ 2017 04 11, 17:29)
Va va man irgi skaudžių tų susitraukimų yra, bet tikiuosi, kad taip turi būti.</p><p></p><p>Savaitgalį jau mane vyras barė, kad per daug darau. Bet taip kvaila, kai atrodo va čia paimsiu ir padarysiu tuoj, kas čia tėra. Na bet liko ne daug, pasaulis nesugrius jei porą mėnesių truputį pristabdysime tempus ir pagulinėsime daugiau  4u.gif </p><p></p><p>Jau pas mane ateis kitą savaitę seselė apžiūrėti namus ir duoti visokių patarimų ko reikia ir pan. O atrodė šitas susitikimas dar taip toli  unsure.gif </p>

Aš tai mėginau pagulinėt, bet, žinok, nė velnio nepadeda. Vyras su vaiku užsiėmė ir leido man kelias valandas patinginiaut, bet baigėsi tuo, kad net ir gulint porą kartų skaudžiai gimdą sutraukė. Vyrui, aišku, nesakiau, kad nesugalvotų po to, jog manęs lepint nebereikia, nes vis tiek lepinimai nepadeda. biggrin.gif biggrin.gif
QUOTE(vandene6 @ 2017 04 11, 18:30)
Na va, mes po pasimatymo  wub.gif
Gydytoja iškart pasveikino: sveikinu, jūs turėsite trečią berniuką  wub.gif

Būsi karalienė tarp vyrų. bigsmile.gif
QUOTE(kirstukas29 @ 2017 04 12, 12:33)
<p>Bet tai kai mamukai musu liniuotes mazeja, o mama mija yahoo.gif  hmm.gif  wub.gif</p>

Įdomu kurios pirmos ims byrėt. nestuke.gif Kai pagalvoji, kad liko tik mėnesis su puse iki birželio... bigsmile.gif Sunku patikėt, kad tiek nedaug! bigsmile.gif
Atsakyti

Aš niekaip nerandu, kaip tą linuotę įsidėti. Kur man ieškoti?

Atsakyti

Aš jau geriau rinkčiausi CP nei vaiko apsukimą. Bet gal dar apsivers, laiko dar yra. 4u.gif
Aš tai mėginau pagulinėt, bet, žinok, nė velnio nepadeda. Vyras su vaiku užsiėmė ir leido man kelias valandas patinginiaut, bet baigėsi tuo, kad net ir gulint porą kartų skaudžiai gimdą sutraukė. Vyrui, aišku, nesakiau, kad nesugalvotų po to, jog manęs lepint nebereikia, nes vis tiek lepinimai nepadeda. biggrin.gifbiggrin.gif
Būsi karalienė tarp vyrų. bigsmile.gif
Įdomu kurios pirmos ims byrėt. nestuke.gifKai pagalvoji, kad liko tik mėnesis su puse iki birželio... bigsmile.gifSunku patikėt, kad tiek nedaug! bigsmile.gif

Aš irgi už cp būčiau nei apsukimą. Kiek visokių girdėjau, kad moterys net alpsta nuo skausmo, nežinau..labai neskaniai skamba.

Žinok, aš irgi gulinėju, bet niekas nepadeda. Toks jausmas, kad mėnesinės tuoj prasidės ir bloga, ir tą apačią maudžia. Aišku begulėdama pradėjau galvoti kaip čia kitos tokius vos vos jausdamos gimdyt nuvažiavo ir jau viskas ten buvo pasiruošę. O fantazija aš nesiskundžiu, tai galite tik įsivaizduoti  :D Bet pati suprantu, kad mažiau nėščia jau nebebūsiu, tai šitie dalykai dalis pasiruošimo prieš didįjį finalą  :bis 

Bet šakės! Tik tiek liko ir bus pas mus leliukų!!  :wub:  nerealu!

Atsakyti

Va ir aš linkstu prie CP. Pas mane sakė daug vietos leliukui, tai dar gali apsiversti. Žiūrėsiu po kelių savaitėlių, kaip čia bus. Reiks pasitarti ir su savo ginekologu.

Atsakyti

Aš irgi nerizikuočiau su tuo apsukimu...

Va šnd išsikuopiau namus, vos pajudu, bet gera vistiek :)

Atsakyti
Man pilvelį smulkiai išbėrė ir ant šlaunų biškiuką... ar kam taip buvo? pasigooglinau, kad į nėštumo pabaigą taip būna, kažkokie PUPPS berimai, ale hormonai... kol kas neniežti, nieko nejaučiu, maisto, skalbiklių nieko nekeičiau, vitaminų šiuo metu nevartoju... va taip iš niekur nieko ėmė ir pabėrė unsure.gif nusiprausus, bėrimas paryškėja, dieną tai priblėsta, tai vėl paryškėja...
Atsakyti

:oh: Mano leliukas taip zemai krapstosi kad kartais atrodo pamesiu  :hmm: kai mamai pasakiau kad maziukas labai zemai isitaises ji iskarto tai turbut mergaite bus  :lol: o as juokiaus sakau butu gera tureti mergaite bet jei bus berniukas tikrai nenuliusiu vadinas toks musu likimas  :soske:   turiu du variantus mergaites vardui ir viena berniukui biski pajudejau i prieki  :lol: 

Atsakyti

O mes su vardo rinkimo nepsistūmėjom į priekį :unsure:  net nežinau, neturiu nei vieno varianto :blink: 

Atsakyti

Labas rytas mamukai!

As I darba nebeisrydejau siandien, per daug intensyvi man sita savaite, sveciai-darbai-sveciai-darbai ir dar vakar po darbų į Rygą kate isvezem.Rugstimi vemiu tai šiandien pagulinesiu iki pietų bent jau.

LUUU o siaubeli,laikykis, nusipirk kaulazoles tepalo,man labai padėjo kai ana birželį per bėgiojima traumą patyriau.

O mes jau vardą išrinkome savo mazutei :yahoo: 

Atsakyti

Labas rytas mamukai!

As I darba nebeisrydejau siandien, per daug intensyvi man sita savaite, sveciai-darbai-sveciai-darbai ir dar vakar po darbų į Rygą kate isvezem.Rugstimi vemiu tai šiandien pagulinesiu iki pietų bent jau.

LUUU o siaubeli,laikykis, nusipirk kaulazoles tepalo,man labai padėjo kai ana birželį per bėgiojima traumą patyriau.

O mes jau vardą išrinkome savo mazutei :yahoo:

Na va ir tu persitempei! Pailsėk ir pasaugok save  :4u: 

Žinokit ir mes jau turim vardą  :D 

Atsakyti