Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

QUOTE(vandene6 @ 2017 04 16, 19:13)
Su šventėm! Mus tai anyta 5val pažadino tel skambučiu: pažiūrėkit per langą...
Kaip susinervinom su vyru abu. Pats įmigis buvo... Aš pagaliau galėjau miegoti ant to šono, kurio noriu, nes rūgštys ryte nekyla, o vyras nuo mano naktinių mėšlungių pavargęs...

nu ankstyva pas tave anyta labai biggrin.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Veronija @ 2017 04 16, 20:31)
nu ankstyva pas tave anyta labai  biggrin.gif  blink.gif

Jaučiu į bažnyčią ruošėsi kokiai 6 val.
Maniškė irgi trepsejo nuo kokių 5, nors tik 6.30 iš namų išėjo.
Beveik nemiegojau šiąnakt. Vakar vakare pas anytą nuvažiavom, o ten... Lova ne mano, antklodė ne mano... Žodžiu viskas negerai... Paskui paryčiais prisnūdau, tai jau pradėjo bobutė po namus kuistis...
Susitikau su vyro brolio žmona. Ji dvynukų laukiasi. Skirtumas kokios 4 savaitės tarp mūsų. Bet jau pilvuko gražumas 😍 Toks taisyklingas kaip filmuose būna. Tai tokia mažutė prieš ją pasijaučiau 😆
Atsakyti

Mes gryzom su vaiku i LT nes reikejo ir pasa pasidaryt. Tai kaip tik issiemem gimimo liudijima ir pasiemem ismoka ;)     :victory2:
O tai kokio dydzio ta pasalpa?  :hmm:

Ir galbūt žinot ar visiems vaikams priklauso gimusiems užsienyje? Pvz. Vokietijoje? Jeigu vaikas turės dvigubą pilietybę? :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garso_Ledi: 16 balandžio 2017 - 21:35
QUOTE(vandene6 @ 2017 04 16, 19:13)
Kaip susinervinom su vyru abu. Pats įmigis buvo... Aš pagaliau galėjau miegoti ant to šono, kurio noriu, nes rūgštys ryte nekyla, o vyras nuo mano naktinių mėšlungių pavargęs...

Rado kada skambint... Dar suprasčiau, jei dėl kažko labai svarbaus ir neatidėliotino, o čia - dėl sniego! Ir dažnai ji taip nepadoriu laiku skambinėt sugalvoja? Išprotėčiau, jei man taip. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Garso_Ledi @ 2017 04 16, 21:26)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Melione123" data-cid="71572386" data-time="<a href="> Mes gryzom su vaiku i LT nes reikejo ir pasa pasidaryt. Tai kaip tik issiemem gimimo liudijima ir pasiemem ismoka ;)     victory.gif</blockquote> O tai kokio dydzio ta pasalpa?  hmm.gif
<p>Ir galbūt žinot ar visiems vaikams priklauso gimusiems užsienyje? Pvz. Vokietijoje? Jeigu vaikas turės dvigubą pilietybę? hmm.gif</p>

Jei turit omeny vienkartinę išmoką gimus vaikui, tai ji 418 eu. smile.gif Bet man regis vienas iš tėvų turi būti gyvenantis LT, kad ją gaut.
Atsakyti
QUOTE(Euterpė @ 2017 04 17, 00:57)
Rado kada skambint... Dar suprasčiau, jei dėl kažko labai svarbaus ir neatidėliotino, o čia - dėl sniego! Ir dažnai ji taip nepadoriu laiku skambinėt sugalvoja? Išprotėčiau, jei man taip. biggrin.gif

Labai retai, bet visada netinkamiausiu momentu unsure.gif
Atsakyti

O tai kokio dydzio ta pasalpa?  :hmm:

Ir galbūt žinot ar visiems vaikams priklauso gimusiems užsienyje? Pvz. Vokietijoje? Jeigu vaikas turės dvigubą pilietybę? :hmm:

Kiek mačiau 418€, dėl pilietybės tai tikrai manau ne bėda, mūsų irgi turės dvigubą. Čia labiau ar pati esi dar prisiregistravus Lietuvoje ar ne? Aš kažkaip vat dėl tos registracijos abejoju ar tokiu atveju priklauso, ar ne.

Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2017 04 16, 20:49)
Jaučiu į bažnyčią ruošėsi kokiai 6 val.
Maniškė irgi trepsejo nuo kokių 5,  nors tik 6.30 iš namų išėjo.
Beveik nemiegojau šiąnakt. Vakar vakare pas anytą nuvažiavom, o ten... Lova ne mano, antklodė ne mano... Žodžiu viskas negerai... Paskui paryčiais prisnūdau,  tai jau pradėjo bobutė po namus kuistis...
Susitikau su vyro brolio žmona. Ji dvynukų laukiasi. Skirtumas kokios 4 savaitės tarp mūsų.  Bet jau pilvuko gražumas 😍 Toks taisyklingas kaip filmuose būna.  Tai tokia mažutė prieš ją pasijaučiau 😆

Aš taip pat tik savuos namuos miegu gerai.Sava lova,kvapas ,tualetas biggrin.gif Todėl gryžusi I LT atostogų tai beveik normaliai nepamiegu.
Vakar buvom išvykę tai džiaugiausi namo gryžus 😀Man tie vieši tauletai nepatinka labai.O dabartinėj padėtyje neišvengiau kelis kart aplankyti.Dukrytė bijo tų viešų tualetų iki paskutiniu kenčia ir tai su ašarom eina.Nors uk tie tūlikai pakankamai švarūs būna.
Oj tos uošvenėlės pokštininkės.Na moteriškėm dėmesio reik nuo 5 ryto biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(wingele @ 2017 04 16, 18:58)
<p>Su Velykomis  nestuke.gif </p><p>Mes jau nuo ryto pas uosvius nuvažiave pabuvome ir jau namie ramiai prie židinio pilvuką glostau.Snigti ir pas mus pradėjo.Naktys žiaurios pas mane, bet kaip nors išgyvensiu😊</p>

Kaip faina židinys wub.gif
Atsakyti

Kiek mačiau 418€, dėl pilietybės tai tikrai manau ne bėda, mūsų irgi turės dvigubą. Čia labiau ar pati esi dar prisiregistravus Lietuvoje ar ne? Aš kažkaip vat dėl tos registracijos abejoju ar tokiu atveju priklauso, ar ne.

Na dabar pasiskaiciau apie ta vienkartine ir viska supratau :) pries tai pasiklioviau pazystamu patarimais ir susitvarkiau gal baisiai nuskambes bet gryzus tvarkytis gimimo liudijimo ir paso pasiemiau ismoka nes buvau registruota lt. kadangi del gimimo liudijimo reikia buti registruotai. Bet man niekas nesake kad vos nesukciavau as :) gi Lietuvoj negyvenu ir nieko nemoku. Bet ir sodroj ar kur ten nuejus del ismokos snekejom ir pasakojau kad gyvenu uk nieko nesake kad man nepriklauso viska ismokejo. Tai dabar nesuprantu gal istatymai pasikeite  :hmm: 

Atsakyti

Aš esu vis dar registruota Lietuvoje, Vokietijoje taip pat  :D  pas mus čia tokių dalykų nėra, gauni12mėn. 65% nuo atlyginimo ir viskas, paskui nieko. Bet kuriuo atveju ačiū, reikės labiau pasidomėti  :nestuke 

Atsakyti

Gal pamėgink Vaikutis pažiūrėti,man rodos Vilniuje yra irgi,nes Siauliuose jie turėdavo atskiromis komplektacijomis.

As visai užmiršusi,kad dar ir išmoka priklauso gimus vienkartine,gerai kad užvedėte kalba reikes pasinaudoti.Tik priminkite kur ją tvarkytis? Tikrai ne Sodroj.

Atsakyti
QUOTE(vandene6 @ 2017 04 16, 17:13)

Oj tos antytos smile.gif)) mano kartais ir ne del sniego papokstauja,tarp lietuvos ir airijos dvi valandos skirtumas smile.gif tai per laisvadienius megsta paskambinti Lt laiku 8 ryto,pas mus 6 smile.gif ir klausia vaikai nejau jus miegat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wingele @ 2017 04 17, 12:17)
<p>Gal pamėgink Vaikutis pažiūrėti,man rodos Vilniuje yra irgi,nes Siauliuose jie turėdavo atskiromis komplektacijomis.</p><p></p><p>As visai užmiršusi,kad dar ir išmoka priklauso gimus vienkartine,gerai kad užvedėte kalba reikes pasinaudoti.Tik priminkite kur ją tvarkytis? Tikrai ne Sodroj.</p><p></p>

Galima tiesiog per spis.lt - niekur eit nereikės. smile.gif O šiaip šitus reikalus, bent Kaune, seniūnijoje, kurioje esi registruota, tvarko.
Atsakyti