Kaip susinervinom su vyru abu. Pats įmigis buvo... Aš pagaliau galėjau miegoti ant to šono, kurio noriu, nes rūgštys ryte nekyla, o vyras nuo mano naktinių mėšlungių pavargęs...
nu ankstyva pas tave anyta labai
Mes gryzom su vaiku i LT nes reikejo ir pasa pasidaryt. Tai kaip tik issiemem gimimo liudijima ir pasiemem ismoka ;)O tai kokio dydzio ta pasalpa?
Ir galbūt žinot ar visiems vaikams priklauso gimusiems užsienyje? Pvz. Vokietijoje? Jeigu vaikas turės dvigubą pilietybę? ![]()
O tai kokio dydzio ta pasalpa?
Ir galbūt žinot ar visiems vaikams priklauso gimusiems užsienyje? Pvz. Vokietijoje? Jeigu vaikas turės dvigubą pilietybę?
Kiek mačiau 418€, dėl pilietybės tai tikrai manau ne bėda, mūsų irgi turės dvigubą. Čia labiau ar pati esi dar prisiregistravus Lietuvoje ar ne? Aš kažkaip vat dėl tos registracijos abejoju ar tokiu atveju priklauso, ar ne.
Kiek mačiau 418€, dėl pilietybės tai tikrai manau ne bėda, mūsų irgi turės dvigubą. Čia labiau ar pati esi dar prisiregistravus Lietuvoje ar ne? Aš kažkaip vat dėl tos registracijos abejoju ar tokiu atveju priklauso, ar ne.
Na dabar pasiskaiciau apie ta vienkartine ir viska supratau
pries tai pasiklioviau pazystamu patarimais ir susitvarkiau gal baisiai nuskambes bet gryzus tvarkytis gimimo liudijimo ir paso pasiemiau ismoka nes buvau registruota lt. kadangi del gimimo liudijimo reikia buti registruotai. Bet man niekas nesake kad vos nesukciavau as
gi Lietuvoj negyvenu ir nieko nemoku. Bet ir sodroj ar kur ten nuejus del ismokos snekejom ir pasakojau kad gyvenu uk nieko nesake kad man nepriklauso viska ismokejo. Tai dabar nesuprantu gal istatymai pasikeite
Aš esu vis dar registruota Lietuvoje, Vokietijoje taip pat
pas mus čia tokių dalykų nėra, gauni12mėn. 65% nuo atlyginimo ir viskas, paskui nieko. Bet kuriuo atveju ačiū, reikės labiau pasidomėti
Gal pamėgink Vaikutis pažiūrėti,man rodos Vilniuje yra irgi,nes Siauliuose jie turėdavo atskiromis komplektacijomis.
As visai užmiršusi,kad dar ir išmoka priklauso gimus vienkartine,gerai kad užvedėte kalba reikes pasinaudoti.Tik priminkite kur ją tvarkytis? Tikrai ne Sodroj.