QUOTE(Rubiniuke @ 2017 04 17, 13:37)
Su Velykomis, mamytės
Nors Velykų džiaugsmą mums buvo biškelį aptempdęs striokas

Ketvirtadienį atsidūriau ligoninėje, perėjoje mus su vyru kliudė automobilis, griuvau šonu, baisiai išsigandau, su greitąja išvežė į klinikas

visa laimė greičio didelio nebuvo, bet kiek išgasčio... šeštadienį paleido, ištyrė, viskas gerai, dar laimingai nusileidau, placentos nekliudžiau, pora sumušimų, bet nieko, čia išgydoma, svarbu leliukui viskas gerai... vyras irgi mėlyne atsipirko... tai tokios mūsų ir prieššventinės nuotaikos buvo

ir dėl bėrimų ligoninėje ištyrė, darė kepenų fermentų tyrimą, viskas normoje, tad pilvelio bėrimas nėštuminis, daug daug drėkinti, lyg irgi gerėja, niežulį kiek nuima...
laikykitės mamytės

saugokit savo
Va todėl aš labai atsargiai einu per gatvę ir įžengiu į ją tik tada, kai įsitikinu, kad mašinų nėra arba jos saugiai sustojusios. Nes pilna tokių, kur, tarkim, pirmoj eilėj sustojusi mašina, o antroj eilėj pralekia dar net gazuodami...

O kiek tokių, kur apsižioplina ir nespėja sustabdyt arba piktybiškai net neketina stabdyt - kad ir sulėtintai, bet rieda į priekį ir vos ne ant kojų užvažiuoja... Niekad nesuprasiu to baisinio visų skubėjimo Lietuvoj. Atrodo, kad numirs, jei sugaiš tas kelias sekundes, normaliai praleisdami žmogų per perėją...
QUOTE(libaja @ 2017 04 17, 17:15)
Aš kojinytes mezgu 💞. Vyras netiki, kad tokių mažų reiks 🤔
Aš sūnelio pirmąsias kojinytes aptikau, tai pati negaliu patikėt, kad jo kojytės buvo tokios mažos.

O pamenu, kad netgi didokos tos kojinytės buvo! Išvis, prieš kelias dienas žiūrėjau sūnaus nuotraukas ligoninėj, tai jau toks mažiukas, toks mažiukas... Negaliu patikėt, kad jis toks buvo ir niekaip nesuvokiu, kad tuoj tuoj turėsiu dar vieną tokį mažuliuką.

Vis dėlto koks tai stebuklas!