Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

QUOTE(tobuliux @ 2017 05 01, 12:37)
Nenusipirkom smile.gif)) vis laukiu stebuklingos nuolaidos smile.gif blogoausiu atveju kai ligonineje jau busim vytas nuvaziuos ir nupirks smile.gif)) turim tik gamily fix deveta

Mes dar irgi neturim. Aj kažkaip nesuku galvos ne karo metas kaip sakai extra atveju ir vyras nupirks ar pasiskolins biggrin.gif Bet atrasim manau iki išsilukštenimo tikrai. smile.gif
Šiandien i shopingus važiuosim reiks užmest akį į kainas.
Taigi šuo tikrai trečias vaikas.Kažko užėdė tai nakti vėmė laksčiau ir valiau doh.gif Tai pusiau miegota naktelė.
libaja Kaip tavo katukas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tommute: 01 gegužės 2017 - 11:52
siandien pagaliau sauleta diena pas mus bigsmile.gif
planuojam i soda nors porai valandeliu nuvaziuoti, kazin ar labai nuveiksiu ten ka nors biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Veronija @ 2017 05 01, 12:51)
siandien pagaliau sauleta diena pas mus bigsmile.gif
planuojam i soda nors porai valandeliu nuvaziuoti, kazin ar  labai nuveiksiu ten ka nors  biggrin.gif

Nieko nedaryk išsitiesk prieš saulyte ir su arbatele D vit gaudyk smile.gif Vyrui reguliuok biggrin.gif Aš sau primenu dabar mano laikas.Vakar vyras svečių pakvietė sakau aš tikrai nieko negaminsiu tai pasidarė pats viska. smile.gif Tik visiem keista aš visa laika buvau namų vietuvės vyrėja.Labai keista visiem matyt,kad nieko nedarau tongue.gif Nepamenu,kad kokį pyraga kepiau. biggrin.gif Pietus šeimai aišku pagaminu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tommute: 01 gegužės 2017 - 11:59

barda su tavo kalendoriniu mėnesiuku 4u.gif

Ačiū!:) dar turiu išvaikščiot beveik visą mėn, jau baisu daros kaip čia viskas bus :)

Atsakyti

Tommute, 01 Geg 2017 - 12:50, parašė: [b]libaja[/b] Kaip tavo katukas?
Nu dar vienas vaikas. Vakar išvežėm sodan ir palikom. Turi jis ten namuką lai gyvena, nes piktybiniai pradėjo į spintas, kampus myžiot. Po savaitės kartosim antibiotikus.
Atsakyti

Važiuosim I shoppinga idomu kiek pasiridensiu. Bet reiks kažkaip smile.gif

Man vaikštant, o jei dar truputį sparčiau, tai pradeda kietėti pilvas ir tie paruošiamieji jaučiasi. O stovėti, vietoj trepsėti, net šokti galiu, bet tik paeinu 50 metrų ir jau jaučiu, kad turiu lėtint tempą. Tau kažkas irgi taip gal?

Nes jau dviese pavargom be vietos, vis ant lagaminų, o čia su mažiuku tokiu leliuku. Plius dar be visų skiepų ir imuniteto.. Aišku, dar gali galvos kitaip susisukt biggrin.gif

Mes apie tai irgi pagalvojom, todėl nusprendėm, kad nuvažiuojam, įsitaisom vienam taške ir ten jau prašom, kas nori gali mus lankyti, apžiūrėti, o mes niekur nejudėsim :D aš tai įsivaizduoju kaip ramias atostogas gamtoje, bet tikriausiai rugpjūtį rašysiu, kad baigiu išprotėt :lol:

Atsakyti

Aš šiąnakt sapnavau, kad pagimdžiau žavų tamsiaplaukį berniuką wub.gif

Pasirodo ne aš viena sianakt gimdžiau 👍

Va ir gyvūnams kažkas pasidarė ziuriu, mano šuo vakar net nesiprases į lauką prisišlapino sau namie,šįryt į dar nespėta katės kraiko dėže isisuko,kas cia jiems darosi?😭

Kad jau saulė išlindo isejom ir mes sunum pasivaikščioti prie ežero, tai Dabar guliu,nes ir nugara ir pilva uzspazmavo kaip reikalas po pasivaikščiojimo😰

Gero sopingo kas šiandien siaučiant 😉

Atsakyti

Labukas,

Kaip įdomu, ir aš sapnavau, kad pagimdžiau, bet ne šiąnakt, o praeitą naktį :blink: .  Tik pačio gimdymo nesapnavau, tik, kad atsigaunu po gimdymo, o šalia vaiko nėra, toks nelabai malonus sapnas buvo, sunkiai ką ir pamenu :D

Išvažiavau į parduotuvę apsiprekinti, bet mane kažkaip parduotuvės veikia blogai... Pradeda pilvą tempti, kietėti, vos bepaeinu. Vėl tos nelemtos rūgštys sukilo, nusipirkau obuolių acto, geriu, bet praeina kiek laiko ir vėl kyla...  Ech, kaip neįdomu. Kodėl negali viskas būti super duper :hmm:

Atsakyti

Vakar važiavom mano mama pasveikinti su gimtadieniu,tai tetules visos neziurejo mane ir sake jau galiu gimdyt,pilvas didziulis ir pati prastai atrodau

Va kokie "komplimentai"... Kaip ir man, pastoviai :blink: :blink: Užėjau į darbą, tai viena kolegė, nemačiusi manęs dvi savaites, kad rėžė "komplimentą", kokia aš jau išsipūtusi (man kaip bjauriai skamba tas žodis pūstis), tai akimirksniu susinervinau ir atrėžiau šį bei tą :bebe:  ir dar paklausiau, koks jos manymu turi būti pilvas aštuntame mėnesyje. Be to ji pati moteris metuose ir palaikanti gana nemažą svorį (kokį 100 kg. )

Atsakyti

Ai zinok aš tai nekreipiu dėmesio, tegul cirskauja ką tik nori, juk ir pačios buvo besilaukiančios, bandeles su pyragaičiai kimso ir akivaizdžiai visi kg liko ir dar jų dasikrove. 

Valgau mamos gaminta tortą 😂Niu kad skanu,gaila kad nedaug jo idejo😝

Atsakyti

Jūs čia apie sapnus kalbat, o man taip saldumynų noris paskutiniu metu ir vakar prieš miegą aplink sausainius ratus sukau, tai naktį sapnavau, kad nuėjau į kavinę ir užsisakiau saldumynų, desertų, visokių pyragėlių už 900 eurų, tai galite įsivaizduoti viso to kiekį... :lol:

Atsakyti

O sakykit, kokias kėdutes planuojat pirkti? Ką manot apie Maxi cosi citi?

Atsakyti