Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

QUOTE(karmelaina @ 2017 05 01, 19:12)
<p>O ar naudosit kas autokėdutę  be bazės?
</p>

Mes be bazės naudojom ir naudosim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vandene6: 01 gegužės 2017 - 18:17

O bandei jau dėti į mašiną su ta baze? Ar normaliai telpa iš aukščio?

Na nebandem dar bet turim dvi masinas i viena tikrai tiks  :D seip musu masina didele manau tiks  :B 

Atsakyti
Gryžom prikimšau grikių su lašiša. nestuke.gif Dar ledų kokteilis buvo..
Nusipirkau sau į ligoninę bliuskučių,maikučių.Lėlytei tik kelnytes su pedutėmis.Žmonių begales nebuvo noro ilgai kuistis.Dičkei biški šio bei to.
Nu mano vyrui shopintis tikra kančia 2 val klausiau bambėjimu. biggrin.gif Bet aš jau pratusi tas 2-3 val kaip radijo pasiklausau.Ir sako su moterim sunku...
lilė tavo sapnas superinis laugh.gif lotuliukas.gif Bandau isivaizduoji kiek galima saldumynų nusipirkti už 900eu biggrin.gif Turbūt super posh restorane buvai...
Kėdutę naudota pirksim, nebuvo akcijų naujom.Neilgai tos leliukiškos reik.Tik reiks pagalvoti ar su tuo base pirkti ar ne.Teks pasikuisti internete paieškoti.
Moterys -merginos kas čia jums su kietėjimais daros. unsure.gif Nesubyrėkit tik dar nestuke.gif Man tik gaktikaulį skauda va jau išsiskėtus einu po namus po shoppingu biggrin.gif Šiaip jaučiuosi gerai tai termino manau sulauksiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tommute: 01 gegužės 2017 - 18:52

Atvykau,pagulde stebejimui maximum parai,uzeina dideli skausmai vienam sone, saremiu nefiksuoja ir kaklelis normoj,paeme tyrimus ir spres ar ne prie inkstu kas nors.Gavau zvakute I uzpakali nuo skausmo ir lasalines nuo galvos skausmo, spaudimas 90x65😷😵

Mes ta pirmaja su Baze kedute turim,antraja be bazes pamenu naudojom,o va trecia su isofixu,bet isofix ne kiekvienai masinai tinkama. Su Baze patogesnis uzsegimas ir ale saugiau,bet siaip svarbu,kad avarijos butu nepatyrusi kedute ir tiek.

Atsakyti
oj sveikatos wingele 4u.gif gerai, kad nuvaziavai 4u.gif
Atsakyti

Atvykau,pagulde stebejimui maximum parai,uzeina dideli skausmai vienam sone, saremiu nefiksuoja ir kaklelis normoj,paeme tyrimus ir spres ar ne prie inkstu kas nors.Gavau zvakute I uzpakali nuo skausmo ir lasalines nuo galvos skausmo, spaudimas 90x65😷😵

Mes ta pirmaja su Baze kedute turim,antraja be bazes pamenu naudojom,o va trecia su isofixu,bet isofix ne kiekvienai masinai tinkama. Su Baze patogesnis uzsegimas ir ale saugiau,bet siaip svarbu,kad avarijos butu nepatyrusi kedute ir tiek.

Sveikatos :4u:  Gerų atsakymų, kad nebūtų jokių nesąmonių :4u:

O dėl kėdučių tai patirties nemažai pas tave :B

Atsakyti
QUOTE(wingele @ 2017 05 01, 20:31)
<p>Atvykau,pagulde stebejimui maximum parai,uzeina dideli skausmai vienam sone, saremiu nefiksuoja ir kaklelis normoj,paeme tyrimus ir spres ar ne prie inkstu kas nors.Gavau zvakute I uzpakali nuo skausmo ir lasalines nuo galvos skausmo, spaudimas 90x65😷😵</p><p>Mes ta pirmaja su Baze kedute turim,antraja be bazes pamenu naudojom,o va trecia su isofixu,bet isofix ne kiekvienai masinai tinkama. Su Baze patogesnis uzsegimas ir ale saugiau,bet siaip svarbu,kad avarijos butu nepatyrusi kedute ir tiek.</p>

Sveikatėlės 4u.gif Svarbu priežiuroj.Man atrodo pats laikas stopą nuo darbų įjungti čia ženklai tau mirksiukas.gif
Atsakyti

karmelaina, 01 Geg 2017 - 19:12, parašė: O ar naudosit kas autokėdutę be bazės?
Taip. Wingele, sveik! Aš dabar pagalvojau, kad kai su geguziukem draugavau tai viena pagimdė kovą, o kitos sėkmingai balandžio 26 pradėjo byrėti. Tai joms kaip ir laikas buvo. Net dienos rekordą turėjom - 5!
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2017 05 01, 21:17)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="karmelaina" data-cid="71603227" data-time="1493655124">karmelaina, 01 Geg 2017 - 19:12, parašė: O ar naudosit kas autokėdutę be bazės?</blockquote> Taip. Wingele, sveik! Aš dabar pagalvojau, kad kai su geguziukem draugavau tai viena pagimdė kovą, o kitos sėkmingai balandžio 26 pradėjo byrėti. Tai joms kaip ir laikas buvo. Net dienos rekordą turėjom - 5!

Aš 2009 buvau kažkoki oj grupej SM.Tai visos kažkaip irgi + - laiku lukštentis pradėjo.Ir ankstukų nebuvo.
Atsakyti

Labai zemas spaudimas. Na svarbiausia esi gydytoju prieziuroj tai viskas bus gerai. Ilsekis ir stiprek! 

Atsakyti
Sveikos smile.gif

QUOTE(karmelaina @ 2017 05 01, 19:12)
O ar naudosit kas autokėdutę  be bazės?

Naudosim šį kartą be bazės. Su pirmom dviem turėjau kėdutę su baze,tai labai patogu mašinoj prisegti, bet dabar pasitaikė variantas už gerą kainą be bazės tai ir nusipirkom. Papildomai pinigų bazei neleisim, bus gerai ir be jos smile.gif

wingele, pailsėsi bent priverstinai ligoninėje 4u.gif Gerai, kad nuvykai mirksiukas.gif
Atsakyti

Sveikutes :) wingele sveikatytes jums,db ilsekitės :) 

Kaip laikotės mergaitės? Kaip pilvinukai jūsų ? :) Mes visai neblogai,eisim penktadieni i pasimatyma Santariskese,ziuresim kaip vystosi musu princesyte :) kai paskutini karta buvau tai buvo 28sav.tai jau sverem 1340g,db idomu kiek :)

Atsakyti