Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

Labas rytas, sėdžiu poliklinikoj gliukozės prigėrus. Labai gerai jaučiuos, jau tik 15 min liko laukt. O jau mažiukas duodasi... Net negaliu tinkamos pozos sėdėjimo rast....
Atsakyti
Dėl sapnų, tai mano vyras jau kelis kartus sapnavo, kad pagimdžiau. biggrin.gif Matyt pergyvena, vargšiukas, kad gimdymas prasidės, kai jo namuose nebus, tai ir sapnuose ramybės neranda. unsure.gif Aš vieną sykį irgi sapnavau, kad pagimdžiau - anksčiau laiko, vaikutis svėrė ~1,9kg... Matyt paveikė vyro įsitikinimas, kad gimdysiu gegužę. biggrin.gif
QUOTE(tobuliux @ 2017 05 01, 11:37)
Man asmeniskai geriau jau laisveski viduriai,nei uzkieteje smile.gif nes kaip balionas vaikstai  biggrin.gif plius visokie skausmai prasideda smile.gif

Laisvesni - tikrai geriau. smile.gif Bet man, deja, nuo geležies jie ne šiaip laisvesni, o visiškai paleisti. biggrin.gif Tai malonumo tikrai nėr, gerai, kad bent su maistu išeina kažkiek pataisyt situaciją.
QUOTE(wingele @ 2017 05 01, 19:31)
<p>Atvykau,pagulde stebejimui maximum parai,uzeina dideli skausmai vienam sone, saremiu nefiksuoja ir kaklelis normoj,paeme tyrimus ir spres ar ne prie inkstu kas nors.Gavau zvakute I uzpakali nuo skausmo ir lasalines nuo galvos skausmo, spaudimas 90x65😷😵</p><p>Mes ta pirmaja su Baze kedute turim,antraja be bazes pamenu naudojom,o va trecia su isofixu,bet isofix ne kiekvienai masinai tinkama. Su Baze patogesnis uzsegimas ir ale saugiau,bet siaip svarbu,kad avarijos butu nepatyrusi kedute ir tiek.</p>

Svarbiausia, kad ne sąrėmiai, vadinasi mažiukas dar neskuba į pasaulį! Sveikatos tau, tikėkimės, kad nieko rimto neras ir greit paleis namo. 4u.gif
QUOTE(DjuSoleil @ 2017 05 02, 08:56)
<p>Sveikutes smile.gif <strong>wingele </strong>sveikatytes jums,db ilsekitės smile.gif </p><p>Kaip laikotės mergaitės? Kaip pilvinukai jūsų ? smile.gif Mes visai neblogai,eisim penktadieni i pasimatyma Santariskese,ziuresim kaip vystosi musu princesyte smile.gif kai paskutini karta buvau tai buvo 28sav.tai jau sverem 1340g,db idomu kiek smile.gif</p>

Aš irgi penktadienį vėl lėlytę pamatysiu. wub.gif Paskutinį kartą mačiau sausį. Gaila tik, kad vyrui niekaip neišeis iš darbo ištrūkt, tai jis jau su vaikučiu susitiks tik po gimdymo, nes daugiau echo nebenumatyta. Bus pirmas kartas, kai į echo eisiu viena - nei su pirmu nėštumu, nei su šiuo dar niekad viena nėjau. biggrin.gif
Atsakyti
Žiūriu daugiausiai visos bijo pagimdyti anksčiau. O aš labai bijau pernešiot. Man jau 40 savaičių skamba grėsmingai, o 41 42 tai išvis...
Atsakyti

As irgi nenoreciau pernesioti,bijau skatinimo ;) bet manau man ir neleistu stipriai pernesioti,nes del diabeto :( o seip kaip bus taip,jau cia leliukai pasirenka kada jiems ateiti :) bet iki geguzes galo reikia isbuti,noriu vaiko isleistuves pamatyt ir 7 gimadieni atsvesti :D :D 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DjuSoleil: 02 gegužės 2017 - 11:02
QUOTE(libaja @ 2017 05 02, 11:35)
Žiūriu daugiausiai visos bijo pagimdyti anksčiau. O aš labai bijau pernešiot. Man jau 40 savaičių skamba grėsmingai, o 41 42 tai išvis...

Laba ryta 4u.gif Prisidedu prie tavęs aš ir labiau nerimauju, kad pernešiosiu.Dukrą pernešiojau 3 dienas ir tai buvo labai sunku.Pats sunkiausias etapas per visą nėštumą...
Euterpe Aš ir tokioj situacijoj kaip tu kalbant apie vyro darbą.Nuo penktadienio keičiasi darbą į naktinį ir būtent 6 sav. tas darbas nakį.Šiaip nebūčiau viena. Bet be vyro vykti į ligoninę jei nespėtų gryžti butų man stresiukas.
Papildyta:
QUOTE(DjuSoleil @ 2017 05 02, 12:00)
<p>As irgi nenoreciau pernesioti,bijau skatinimo ;) bet manau man ir neleistu stipriai pernesioti,nes del diabeto verysad.gif o seip kaip bus taip,jau cia leliukai pasirenka kada jiems ateiti smile.gif bet iki geguzes galo reikia isbuti,noriu vaiko isleistuves pamatyt ir 7 gimadieni atsvesti biggrin.gif biggrin.gif </p>

Va būtent vaikiukas pasirenka datą.Gal aš didelė romantikė,bet dukra būtent gimė 19d ne termino 15.Dabar tik išsiaiškinau, kad vyro a.a.tėtis taip pat 19 gimęs.Turbūt norėjosi jai senelio datos smile.gif Ir taip turėjo būti.O mes daug ko norim... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(libaja @ 2017 05 02, 10:27)
Labas rytas, sėdžiu poliklinikoj gliukozės prigėrus. Labai gerai jaučiuos, jau tik 15 min liko laukt. O jau mažiukas duodasi... Net negaliu tinkamos pozos sėdėjimo rast....

Tiek cukraus gavo mažiukas tai šoka polka su ragučiais biggrin.gif
Atsakyti

Svekutės :4u:

Na ką, štai ir trečia dekreto savaitė prasidėjo (vakar dienos neskaitau, nes kaip savaitgalis atrodė :D ) . Ir ką jūs sau galvojat, pasijaučiau šiek tiek nuobodžiai, tvarkytis kiek gi galima, gerai, kad dar reikia sūnų nuvežti ir parvežti iš mokyklos, o tai mirsiu iš nuobodulio. Ką čia sugalvoti, kuo užsiimti? :blink:

Atsakyti

Ar visas tas dvi valandas poliklinikoj ir prasėdėjai?

Atsakyti

wingele  kaip laikaisi?

Atsakyti

wingele  kaip laikaisi?

Jau namie, kažkas prie inkstu ar kasos, maistą reikia daugiau prižiūrėti man,mazinti saldumynų kiekį. Po ligonines miego tik norisi,nekazka ten ir pamiegojau sianakt. 

Jeeeee,nuo šiandien dekretas😏, tik gaila kad šventiniai pietus nuplaukė su keliais klientais ir kolektyvų.

Atsakyti
QUOTE(karmelaina @ 2017 05 02, 12:51)
<p>Svekutės 4u.gif
</p><p></p><p>Na ką, štai ir trečia dekreto savaitė prasidėjo (vakar dienos neskaitau, nes kaip savaitgalis atrodė biggrin.gif ) . Ir ką jūs sau galvojat, pasijaučiau šiek tiek nuobodžiai, tvarkytis kiek gi galima, gerai, kad dar reikia sūnų nuvežti ir parvežti iš mokyklos, o tai mirsiu iš nuobodulio. Ką čia sugalvoti, kuo užsiimti? blink.gif
</p>

Varyk pas mane mano troba iškuopsi jei jau taip nuobodu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Varyk pas mane mano troba iškuopsi jei jau taip nuobodu biggrin.gifbiggrin.gif

Kažkaip tolokai varyti  :hmm: 

Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2017 05 02, 10:35)

O taip, labai nesmagu pernešiot... Labai nenoriu ir vėl sulaukus termino dar vis lėlytės neturėt. Išvis, paskutinės savaitės - nervų tampymas. Jau nekalbant apie bendrą nekokią savijautą. unsure.gif Atrodo pirmą pernešiojau ne tiek ir daug - 5 d. - bet nė už ką nenorėčiau, kad ir su šiuo leliuku taip būtų...
QUOTE(Tommute @ 2017 05 02, 11:10)
Laba ryta  4u.gif Prisidedu prie tavęs aš ir labiau nerimauju, kad pernešiosiu.Dukrą pernešiojau 3 dienas ir tai buvo labai sunku.Pats sunkiausias  etapas per visą nėštumą...
Euterpe Aš ir tokioj situacijoj kaip tu kalbant apie vyro darbą.Nuo penktadienio keičiasi darbą į naktinį ir būtent 6 sav. tas darbas nakį.Šiaip nebūčiau viena. Bet be vyro vykti į ligoninę jei nespėtų gryžti butų man stresiukas.
Papildyta:

Va būtent vaikiukas pasirenka datą.Gal aš didelė romantikė,bet dukra būtent gimė 19d ne termino 15.Dabar tik išsiaiškinau, kad vyro a.a.tėtis taip pat 19 gimęs.Turbūt norėjosi jai senelio datos  smile.gif Ir taip turėjo būti.O mes daug ko norim... biggrin.gif
Papildyta:

Tiek cukraus gavo mažiukas tai šoka polka su ragučiais  biggrin.gif

Aš irgi stresuočiau, jei tektų be vyro vykt į ligoninę... Tokią akimirką jau tikrai norisi, kad vyras būtų šalia. Gerai, kad bent susitariau su savo tėvais, kad tomis naktimis, kai vyro nebus, kažkuris iš jų vis pakaitom atvyks pas mus, tai bent nebebaisu, kad vaiko neturėsiu kam palikt. bigsmile.gif Tik neapsisprendžiu nuo kada jau prašinėt, kad atvažinėtų. Labai anksti prašyt nesinori, bet ką, jei per ilgai uždelsiu ir po to rimtai gimdymas prasidės, kai nieko namuose nebus? biggrin.gif Kaip aš nekenčiu tos nežinomybės... Ot būtų gerai, jei iš anksto žinočiau kada viskas prasidės. biggrin.gif
Atsakyti