Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

Aš nebesuprantu kodėl nebeina išmiegot bent iki 7 :unsure:  5-6 val. Aš jau gyva, guliu, kad neprižadinčiau vyro, jam tai i darbą ir diena pokaituko niekaip neužmiegu :hmm: 

Atsakyti
Man tai miegasi normaliai jei ne 3 kart I tualetą ėjimas.Diena numigom su šunėku. biggrin.gif
Kaip tik galvoju kaip reiks priprast vėl keltis naktimis...
Atsakyti

Man tai miegasi normaliai jei ne 3 kart I tualetą ėjimas.Diena numigom su šunėku. biggrin.gif
Kaip tik galvoju kaip reiks priprast vėl keltis naktimis...

Kai pagalvoju, kad mano sūnus miegojo tik pirmą mėnesį, o paskui nebemiegojo du metus (ta prasme, atsibusdavo kas valandą-dvi), man plaukai šiaušiasi :cry2:

Atsakyti

Labukas mergaites :) man ir si naktis kosmariska buvo,keliausi i tualeta n kartu...anxciau taip nebuvo :( o ir kojas kazkaip traukt pradejo. :( o magnio turbut jau negalima gerti....

Sendien dar atradau jegu i miesta nuvaziuoti ir pasivaikscioti :) tai fainiai pasibuvau su savimi :D  

Atsakyti

karmelaina, 03 Geg 2017 - 16:29, parašė: Tokios tos naktys dabar mūsų visų :( O dar ne dekretas?
Miegu kaip užmušta. Tik keliuosi gana anksti, kokią 6 jau gyva. Bet nieko, ramiai kavytę išgeriu, ką nors nuveikiu kol nieks netrukdo.
Atsakyti

Prisigirsiu jaučiu, bet paskutiniu metu miegu. Atsikeliu tik daug kartų į tualetą, bet jau įvaldžiau autopilotą, tai nereikia prabust. 

Karmelaina, o jis valgyt keldavosi ar atsigert? Ar tiesiog? Du metai... Gąsdina ir mane paskaičius.

Gavau šiandien nusipirktas sauskelnes, vaje kokios jos mažos  :wub:  man ir taip sunku suvokti, kad pilve visa asmenybė gyvena ir ji tikro žmogaus pavidalo. Atrodo kaip ji ten telpa... :nestuke 

Atsakyti
QUOTE(karmelaina @ 2017 05 03, 16:29)
</p></div></blockquote><p>Tokios tos naktys dabar mūsų visų verysad.gif O dar ne dekretas?
</p>

Aš vėliau einu, nes taip pati norėjau ax.gif bet liko tik 2dienoooos yahoo.gif

QUOTE(Lilė_supynėse @ 2017 05 03, 19:35)
Gavau šiandien nusipirktas sauskelnes, vaje kokios jos mažos  wub.gif  man ir taip sunku suvokti, kad pilve visa asmenybė gyvena ir ji tikro žmogaus pavidalo. Atrodo kaip ji ten telpa... nestuke.gif </p><p></p><p></p>

Mano vyresnis šiandien ryte ilgai žiūrėjo ir tikriausiai bandė suvokti kaip jis ten kažkada tilpo smile.gif
O paskui paklausė: o vandenys per kur išbėga- per užpakalį ar per burną?
Atsakyti

As kai pirmo laukiausi,tai tokiu klausimu man nekilo :) o db vis mastau kaip gi ten telpa tas turtas musu,kaip paskui uzauga ir pasako "Myliu mamyte tave"... Ir isvis buti mama,tai yra nerealu... Nes nieks nelauks taves taip stipriai kaip tavo vaikas :)

Atsakyti

Pas mane irgi tas biologinis laikrodis suveikia :D as prabundu 5.50,o vyro zadintuvas 6h skamba :D 

Atsakyti
QUOTE(karmelaina @ 2017 05 03, 18:09)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Tommute" data-cid="71607507" data-time="1493823107"><div><p>Man tai miegasi normaliai jei ne 3 kart I tualetą ėjimas.Diena numigom su šunėku. vartotojo įkelta nuotrauka
Kaip tik galvoju kaip reiks priprast vėl keltis naktimis...</p></div></blockquote><p>Kai pagalvoju, kad mano sūnus miegojo tik pirmą mėnesį, o paskui nebemiegojo du metus (ta prasme, atsibusdavo kas valandą-dvi), man plaukai šiaušiasi cry.gif
</p>

Aš nemiegojau normaliai 2 metus irgi po dukros gimimo.Suprantu !
Lilė jei pati maitinsi tai retai vaikas nesikelia naktį valgyti pienuko.Čia mano atveju nes breadfeedinau 2 metus.Tai antras metais aišku rečiau prabusdavo.Kiti vaikai patys metų laiko atsisako žindymo.Kiekvienas vaikas indvidualus.O šiaip I tas nemigas susideda dantų dygimai ir šiaip pablūdinimai biggrin.gif Mano dama 1 metuku sumastė viena savaitę 3 ryto atsikelti 1-2 val sau ramiai pasivaikščioti ir ką tu jai.Sėdžiu nuo 3 ir teliką žiūriu biggrin.gif visko buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tommute: 03 gegužės 2017 - 20:33

Karmelaina, o jis valgyt keldavosi ar atsigert? Ar tiesiog? Du metai... Gąsdina ir mane paskaičius.

Iš pradžių maitinau,bet tik 8 mėn.Po to jau atsibudinėdavo ir tiek.Gerdavo,verkdavo... vaje kai prisimenu. Būdavo naktų,kai atsibudinėdavo ir kas 15 min. Kažkas baisaus. Buvau žiauriai nusikamavusi,net migrena įsisuko nuo neišilsėjimo ir nuovargio greičiausiai. 😕

Aš vėliau einu, nes taip pati norėjau ax.gifbet liko tik 2dienoooos yahoo.gif

Mano vyresnis šiandien ryte ilgai žiūrėjo ir tikriausiai bandė suvokti kaip jis ten kažkada tilpo smile.gif
O paskui paklausė: o vandenys per kur išbėga- per užpakalį ar per burną?

Na,tie vaikų klausimai tai prajuokina visada. O ką mamytė atsakė? 😆

Atsakyti

Dėl miegojimo aš tau miegu,bet labai vartausi.Jaučiu net per miegus ..Ir į tualetą ne visada keliuosi. Bet prieš miegą būtinai pavargstu su kojom.

O kodėl nebegalim magnio gerti? Nepasidomėjau kažkaip  :hmm:​ 

Atsakyti