QUOTE(karmelaina @ 2017 05 03, 09:36)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Euterpė" data-cid="71606621" data-time="1493795084"><div><p>Nepanikuok, ramiai!

Aš tik galvoju, kad gal jau laikas nusipirkt tašę ir susidėt į ją viską, ką vežčiausi ligoninėn, nes ne tik daiktai nesukrauti, bet ir suvokiau, kad talpios tašės neturiu.

</p></div></blockquote><p>O aš galvojau, kad mano tašė talpi, pasirodo nea... Niekas netelpa, tai gimdyklai daiktus susimečiau į mamos ir vaiko tašę nuo vežimo... O dar pasirodo, kad neįsidėjau rūbų, tik naktinius su chalatuku. Kažkaip pamiršau, kad ir apsirengti dar reikės

Jau ir taip dėjausi ir ploniausią rankšluostį, ir plonesnius naktinius, su chalatu nežinau ką daryti.. Kažin, ar kvailai neatrodyčiau, jei įsimesčiau tokį kaip šilkinį chalatuką, jis tiek nedaug vietos užima

Art dėtis normalesnį, užimantį pusę tašės
</p>
O taviškėj ligoninėj neduoda naktinių ir chalato? Aš savų net nesidėsiu, su pirmu naudojau tik ligoninės.

Labai sparčiai skysčiai šalinosi, nuolat šlapia būdavau, tai labai patogu, kai ligoninėj bet kada kitų naktinių paprašyt galima ir nereikia savų gadint.

Ir plius automatiškai dviem daiktais mažiau į tašę dėtis.
Papildyta:
Beje, pamenu kažkada kalbėjot, kad nėštumo gale reikėtų gert aviečių lapų (jei nemaišau) arbatą. O kada tiksliau ją reikėtų pradėt gert ir kiek kartų per dieną?