Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

Va matai kaip gerai, kad pasitikrinai. Aš rytoj einu į susitikimą su midwife, paprašysiu taip pat to tyrimo. Bus ramiau, nes tos galimos ligos labai gąsdina.

Kalbat apie lyginimus, man tai visai patinka lygint, bet dabar perskaičiau, kad geriau kuo mažiau lygint patalynę, rankšluosčius, nes tada blogiau drėgmę sugeria. Tai minimaliai lyginu. Suprasi čia vieną kartą taip geriau, kitą jau kitaip.

Gero vizito! Pas mane tas streptokokas irgi klausimų sąraše, įdomu ar mums darys, kažkaip neužfiksavau.

Aš leliukui viska lyginau, o šiaip tik vyro marškinius ir kelnes lyginu, sau beveik nieko. Staltieses dar :-D 

Žinok, aš ir tokių minčių kartais turiu, ar nepakeitė padėties mano nenuorama  :hmm: Nors jau 26 sav. buvo žemyn galvyte, o dabar tiek visur jaučiu bildesiukus,kad nebesuprantu visai. O kad skersai atsigula kartas nuo karto, tai labai jaučiu, nes kiša kojytes man į šonus,kad net keista,kaip jam taip išeina  :blink:

Aš visad irgi galvojau, kad maniškė skersa guli, bet pasirodo ne. Paaiškino man gydytoja anąkart: galva žemyn, kairėj pusėj užpakalis o dešine visu perimetru spardo. Tai ramiau kažkaip :-) Būna- glostau užpakalį, būna- kutenu kojytes :-)

Nesuprantu ko jai eit. Ne pirmakarte esu.Per daug man to dėmesio biggrin.gif
Papildyta:
Labs rytas.šuo prikėlė gaus i kuprą biggrin.gif

Graži diena, šuo nori kartu su tavim džiaugtis :-) 

Mano naktis ir vėl siaubinga, kojas skaudėjo, nu blyn blyn, kaip nervina, kėliaus šimtą kartų kol užmigau, o užmigau paryčiais.. Megzti bandau-rankos tirpsta. Šiaip jaučiuosi super gerai, bet tik dieną.. Vakar išdažėm baby room'o vieną sieną, bus su debesėliais :-) Manėm porą val max užtruksim, o pradėję septintą, baigėm prieš vidurnaktį. Vien kol debesėlius iš kartono išsikirpom :-D Bet vyras su tokiu noru ėmėsi, kad gražu žiūrėt. Jam per darbus nėr kada per daug įsijausti į būsimo tetuko vaidmenį ir graužiasi, kad man padėti negali. 

Dar kažkokia zaraza į akį įsimetė, jaučiu kokie ašarų kanalai užsikišę ar kas. Dešinės akies akis ištisai ašaroja, o dabar jau ir skaudėt pradėjo tas kampukas tarp nosies ir akies. Ką kažin galėčiau daryt, ar jau čia brautis pas gydytoją?

Atsakyti

Aš nuo Konchitos laikų nebežiuriu Eurovizijos. smile.gifAtgrasė kultūrinis lygis.
Pas mane veiklos daug.Ir to ir to griebiuosi ir vakaras ateina. Sapnavau,kad grybukus kepu.Nes jau man jie antra savaitė sukasi kaip noriu iškept biggrin.gifTik va reik pastoveti prie virykles su jais.

Aš šiaip dėl įdomumo dėlei pažiūrėjau, kokių dainų prisiuntė šiemet į kokursą, ir ką, tik pora dainų iš viso pusfinalio tepatiko...

O virtuvėj suktis kaip aš nemėgstu, nepasisekė mano vyrui su manim šiuo atžvilgiu... Turi mane įkvėpimas pagauti, o dabar nėštumo metu tai ypatingai mažai gaminu, sekasi man :D

Atsakyti

Vajetus, lyginimas mano nemegstamiausias darbas, bet leliuko lyginsiu kai issiskalbsiu. Man vis atrodo,kad labai dar toli mano gimdymas.

Laukiu dekreto pinigų, uztruko Sodra😬

Tommute labai skaniai nuskambejo- grybukai,niam niam. Su sunum vakar šokoladinius keksiukus kepem,prase pora dienu manes. Gryzo tetis velai ir prie jo Pristojo,kas valgytu ju, o kur tau mano mitybininkas valgys😂

Rimgaude yra tokie lasiukai- Tobrin,tai jie padetu, tik klausimas ar pas jus ju yra. Graziu debeseliu Jums😉

Atsakyti
Sveikos,

OT.. gal žinot kaip užblokuot iššokančias reklamas? Nu negaliu, šiand visą rytą ta Pergalės reklama prieš akis šoka ir šoka, - reikia turėt saiką jau... nusibodo išjunginėt doh.gif

Lyginti aš gautus/pirktus drabužėlius pirmą kartą išskalbiu ir išlyginu, o vėliau jau nebelyginu, - ir nėra kada ir nebematau prasmės ;)

Eurovizija tai man seniai nepatinka, - dažniausiai, - (na, - beveik visada biggrin.gif ) mano skonis visiškai nesutampa su likusios Europos skoniu bigsmile.gif Na bet vistiek spoksom grynai dėl smalsumo...

kitą savaitę eisiu pas gyd nusileist kraują pakartotinai nuo visu ziv, sifiliu ir visų kitų nesąmonių... nesuprantu kam to reikia 2xnėštumo metu, bet suprantu, kad niekur nesidėsiu, - tai tenka žygiuot... dar ir bendrą kraują padarys, - gal ir man geležis pakritus, nes žvaigždutės dažnai akyse skraido 4u.gif

O dėl streptokoko tai sekantį vizitą (po 2sav) jau žadėjo ginė pasėlį imti... Su dukra nebuvo, su sūnum jau buvo... db daugiau šansų, kad bus negu nebus, - bet visaip gi nutinka ax.gif tikiuosi stebuklo 4u.gif

Beje, man vienai neleidžia prisirinkt daugiau citatų ir atsakinėt?...
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Miegojau kaip uzmusta tik viena karta i wc keliausi, jauciuosi pailsejusi tikrai biggrin.gif

Pasiskaiciavau, kiek vakar per visa para isgerta skysciu, o kiek pasislapinta, tai nesusilaiko man tie skysciai biggrin.gif 140 ml dar daugiau pasislapinta nei isgerta biggrin.gif Tikrai pastebejau, kad kai vakar daugiau skysciu isgeriau, tai ir paburkimas koju ir ranku pirstu atlego, bandysiu vis prisiversti daugiau tu skysciu isgerti.

Merginos, o kodel pas kai kurias kur ne LT gyvenate, tos akuseres ateina pries pat gimdyma, taip cia pakalbeti rupimais klausimais apie gimdyma ar ivertina salygas naujam seimos nariui ax.gif IE kaip gyvenau pas nei viena nescia drauge nejo, tai ir smalsu pasidare, gal kitokia vis tvarka skirtingose salyse.

Rimgaude - pabandyk pamasazuoti vis akies kampa latakeli, jei negereja lasiukai zinau, kad kazkoki buna, vyrui mano kazkada taip buvo.

Siandien vel neiseis tik namie sedineti, suveziosiu dukra i burelius, pas mama pazadejau uzsukti, i parduotuve,dar i vaistine vaziuosiu, baigiasi vel mano biooil biggrin.gif
Striju ant pilvo neatsirado, bet as irgi manau, kad cia daugiau genetika, po pirmo nestumo, kelios atsirado tik vidinese slaunu pusese, bet taip aukstai, nesimato jau jos beveik isblukusios, speju jos per pati gimdyma ir atsirado, nes pries gimdyma neturejau nei vienos.Bet as del ju nepergyvenu, man baisiau atrodo celiulitas, noreciau jo daug maz isvengti, ot optimiste esu biggrin.gif biggrin.gif

Skalbimu nepradejau rubeliu, laukiu vis geresniu oru, sniegas ryte buvo ir dabar balkone vesu, letai viskas dzius doh.gif

Atsakyti

Labuka,

as snd po vizito pas gine, tyrimai geri, pakartotinai padare magni ir D vitamina, tai bent jau D vitaminas pasieke apatine galima riba :) tai sake taip ir toliau, nes hemaglobinas 115, tai sake taip ir toliau...

kas del striju, tai nei mano mociute, nei mama neturi ju anei vienos, o pas mane ju yra, bet atsirado anksciau nei pirma karta pastojau, nes buvau numetus 20 kg :hmm: tai ir pasirode visame grazume. Po pirmo nestumo ju nepadaugejo, tai tikiuosi ir dabar nebus papildomo grozio...

kokios jus saunuoles del tasiu susidejimo, vaje vaje, reiks eiti prie skalbimo ir lyginimo, bet kad taip nesinori :ax: kas cia pas mus megejos lyginti, gal i svecius :ploja2:

o kas liecia judesiukus, tai mano pirmagime tikrai buvo ramuole, o dabar vaje vaje laikykis kartais, nu taip skaudziai ispiria, kad net nebejuokinga. Snd sedziu pas gydytoja ir sona masazuoju, gydytoja sako kas yra, sakau nu va kamuoliukas isdyges sone ir taip skaudziai, tai duodasi iki siol. Vienu zodziu pilve auga naujas direktore, kuri mamai parodo, kada ka daryti ir kas jai nepatinka :))) be ja, manoji apsiverstusi jau tinkamai ir pati ta pajauciau, nes kuris laikas jauciasi kaip sikna i virsu kyla :)

Atsakyti
Veronija Man atrodo nori pažiūrėti kokiom sąlygom leliukas gyvens.Įvertins patalpų dydį ,aplinką biggrin.gif Nes kitų klausimų nežinau ką gali klausti.Čia naujovė ir man.
I gimdymo klausimus juk akušere atsakinėja. [/B]rimgaude[B]
už tą blogą savijautą 4u.gif Torbin lašiukai turėtų padėti. Įmesk i FB foto ir mum pasidžiaugti debesėliais wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tommute: 11 gegužės 2017 - 10:35

Gero vizito! Pas mane tas streptokokas irgi klausimų sąraše, įdomu ar mums darys, kažkaip neužfiksavau.

Kiek aš skaičiau, tai nedaro čia visoms, tik jeigu patenki į rizikos grupę ir ta rizikos grupė tokia labai siaura. Bet sakau gal tau kaip ligoninėje kitaip pasakys. O šiaip galima pasiprašyti ir pačiai už jį susimokėti. Aš į tą vizitą kaip į karą jaučiuos, kad eičiau :D Nes dar ta bus, kuri man nepatinka. Gal man visai farikt, bet jos panagės visada nešvarios ir nu negaliu man čia jau didelis minusas žmoguje, kuris savo rankas kiš į mano kūną. :blink: :lol:

O virtuvėj suktis kaip aš nemėgstu, nepasisekė mano vyrui su manim šiuo atžvilgiu... Turi mane įkvėpimas pagauti, o dabar nėštumo metu tai ypatingai mažai gaminu, sekasi man :D

Aš sau pasižadėjau nebepirk...sumažinti pirkimą sausainukų ir šokoladukų, o vietoj to kepti namie. Kol kas beveik laikausi. Išsikepiau šokoladinį pyragą ir kemšu :P

OT.. gal žinot kaip užblokuot iššokančias reklamas? Nu negaliu, šiand visą rytą ta Pergalės reklama prieš akis šoka ir šoka, - reikia turėt saiką jau... nusibodo išjunginėt {C}doh.gif{C}

Ar turi AdBlock? Su juo turėti niekas nešokinėti :victory2:

Merginos, o kodel pas kai kurias kur ne LT gyvenate, tos akuseres ateina pries pat gimdyma, taip cia pakalbeti rupimais klausimais apie gimdyma ar ivertina salygas naujam seimos nariui {C}ax.gif{C} IE kaip gyvenau pas nei viena nescia drauge nejo, tai ir smalsu pasidare, gal kitokia vis tvarka skirtingose salyse.

Pas mane buvo atėjus, kad taip įvertinti namų sąlygas, supažindinti kokia bus tvarka po gimdymo, nes po jo visą savaitę po 3 val seselė kasdien pas mane ateis būti. Tai aptarėme, ko aš iš jos tikiuosi, ką ji gali atlikti ir panašiai. Taip pat dar pateikė sąrašą kokie būtini daiktai leliukui, visokios rekomendacijos, kur statyt lovytę ir panašiai.

Atsakyti
Kiek už streptokoko tyrimą mokėjot/ mokėsit?
Atsakyti

Nu tikrai su žalia. Logistiką šeimynai dėliojau:kas su kuo kada kur turi atsirast. Betgi galėjai prieit... Aš tai žinokit nepažinčiau nei vienos iš veido :( Man reik gyvai pasimatyt, tada jau viskas ok, o iš fotkių :hmm:

O man tas vandenukas toks skanus pasirodė. Mano mergos prasiėmė visas dovanotas sultis, tyreles surijo, sako, negi lauksim kol broliui pusė metų bus :D Tai ir vandenuką pradrėskė tuo pačiu.

Dar su drauge buvau :) buciau viena buvus, tai buciau gal palaukus kol baigsi sneketi :) as visu ir nepazinciau, bet tu papuoli tarp tu, kur isiminiau veida :D

Tai sauniai padare, kad suvalge :D as irgi avizine kose valgysiu, nes galioja tik iki liepos :D

Mamukai, ar darėt kuri nors kada nors pratimus kad leliukas apsiverstų. Aš šiandien startavau. Bet nesitikėjau, kad tai bus taaip sunku unsure.gifneišsilaikiau 10 min- silpna kažkaip pasidarė, galvą spausti pradėjo unsure.gif

o kokius pratimus darai? :) Mums Semeta viena rode, bet gal dar ir kitokiu sakau yra?

Labas rytas :4u: Aš kad ir mėgstu lyginti, bet nelyginu visko išsijuosus :D . Patalynės pvz. niekada nelyginu, nes tikrai daug sveikiau nelyginta. Bet kadangi leliuko rūbelius visus skalbiau, tai kad gražiau ir tvarkingiau susidėti,kad maloniau būtų man į juos žiūrėti,viską išlyginau.Taip gaila buvo skalbti naujus rūbelius,tad norėjau, kad vėl tokie atrodytų :D

man tai lyginimas irgi nera atgrasus, bet irgi nelyginu visko is eiles :D patalyne, nebent sveciam islyginciau, o pati miegu nelygintoje :) tai lyginuos tik savo drabuzius, nes vyras pats savo issilygina ir as jau nesisiulau, kad nepereitu tas darbas man :D o vaikucio tai lyginsiu, tik galvoju islygintus, gal reiks i maisiukus kokius sukrauti, nes megsta pas mus viskas labai dulketi, kad ir komodoje atrodo sukrauta :unsure:

kitą savaitę eisiu pas gyd nusileist kraują pakartotinai nuo visu ziv, sifiliu ir visų kitų nesąmonių... nesuprantu kam to reikia 2xnėštumo metu, bet suprantu, kad niekur nesidėsiu, - tai tenka žygiuot...

man irgi atrodo kam 2 kartus daryti, bet is kitos puses paziurejus, tai cia musu seimos issilavine ir tvarkingai gyvena ir tokiu dalyku neparsinesa, o manau yra nemazai tokiu, kur realu nestumo metu uzsikresti tokiom zarazom :)

. Įmesk i FB foto ir mum pasidžiaugti debesėliais wub.gif

aga as irgi noreciau pamatyti, pintereste maciau kaip debeseliais siena dazo, tai taip man grazu ech :wub: dabar tai vyras neleis miegamojo sienos man debeseliais piesti, bet tikiuosi ateityje turesim nama ir jau tada as pasireikssiu vaiku kambariuose :yahoo:

Atsakyti

man siandiena klinikoje sake, kad streptokoko tyrimas 10 euru kainuoja

Ir dar gi zygdarbi padariau, is visu uzuolaidu isemiau segtukus, ant kuriu kabinasi, pagaliau i valykla vesiu, juk reikia kaip nors prisiruosti tvarkai. Tik visa laime, kad vyras viska nukabino, o as tik atsisedus ant zemes viska istraukiau, kitaip tai nezinau kaip cia butu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirstukas29: 11 gegužės 2017 - 12:07

ufff. Skaičiuoju darbo dienas jau...  7 iš viso liko o tada... lafaaaa.. Sugalvojau, kad keliausiu :) Kaip tik pavasarį visos kolegės su klasėm kur nors važiuoja, tai prisimuilinau kur tik galėjau :D

Atsakyti