Va matai kaip gerai, kad pasitikrinai. Aš rytoj einu į susitikimą su midwife, paprašysiu taip pat to tyrimo. Bus ramiau, nes tos galimos ligos labai gąsdina.
Kalbat apie lyginimus, man tai visai patinka lygint, bet dabar perskaičiau, kad geriau kuo mažiau lygint patalynę, rankšluosčius, nes tada blogiau drėgmę sugeria. Tai minimaliai lyginu. Suprasi čia vieną kartą taip geriau, kitą jau kitaip.
Gero vizito! Pas mane tas streptokokas irgi klausimų sąraše, įdomu ar mums darys, kažkaip neužfiksavau.
Aš leliukui viska lyginau, o šiaip tik vyro marškinius ir kelnes lyginu, sau beveik nieko. Staltieses dar :-D
Žinok, aš ir tokių minčių kartais turiu, ar nepakeitė padėties mano nenuorama
Nors jau 26 sav. buvo žemyn galvyte, o dabar tiek visur jaučiu bildesiukus,kad nebesuprantu visai. O kad skersai atsigula kartas nuo karto, tai labai jaučiu, nes kiša kojytes man į šonus,kad net keista,kaip jam taip išeina
Aš visad irgi galvojau, kad maniškė skersa guli, bet pasirodo ne. Paaiškino man gydytoja anąkart: galva žemyn, kairėj pusėj užpakalis o dešine visu perimetru spardo. Tai ramiau kažkaip :-) Būna- glostau užpakalį, būna- kutenu kojytes :-)
Nesuprantu ko jai eit. Ne pirmakarte esu.Per daug man to dėmesio
Papildyta:
Labs rytas.šuo prikėlė gaus i kuprą
Graži diena, šuo nori kartu su tavim džiaugtis :-)
Mano naktis ir vėl siaubinga, kojas skaudėjo, nu blyn blyn, kaip nervina, kėliaus šimtą kartų kol užmigau, o užmigau paryčiais.. Megzti bandau-rankos tirpsta. Šiaip jaučiuosi super gerai, bet tik dieną.. Vakar išdažėm baby room'o vieną sieną, bus su debesėliais :-) Manėm porą val max užtruksim, o pradėję septintą, baigėm prieš vidurnaktį. Vien kol debesėlius iš kartono išsikirpom :-D Bet vyras su tokiu noru ėmėsi, kad gražu žiūrėt. Jam per darbus nėr kada per daug įsijausti į būsimo tetuko vaidmenį ir graužiasi, kad man padėti negali.
Dar kažkokia zaraza į akį įsimetė, jaučiu kokie ašarų kanalai užsikišę ar kas. Dešinės akies akis ištisai ašaroja, o dabar jau ir skaudėt pradėjo tas kampukas tarp nosies ir akies. Ką kažin galėčiau daryt, ar jau čia brautis pas gydytoją?