<div>
<p>Kaip tavo savijauta? Jau kaip ir pasiruošusi tu startui
</p>
</div>
</blockquote>
<p>Ačiū, gerai
Tavo vyras kietakaktis
Papildyta:
Man arbatmedis gerai gydo slogą.Nors atrodo tu esi aliejukų asė nėra ko patarinėti
Buvau šiandien apžiūroje, tai mažokas mano pilvas ir leliuką iki 3 kg prognozuoja. Ir konsultacijoje nemažai moterų buvo, tai pasijaučiau tokia maža, vaikelis toks visai
visoms joms po pažastimi tilpčiau ![]()
Taip keista, padarėme kitų konsultacijų grafiką, tai net ir po termino jau turiu laiką, kurio gal net neprireiks...
Buvau šiandien apžiūroje, tai mažokas mano pilvas ir leliuką iki 3 kg prognozuoja. Ir konsultacijoje nemažai moterų buvo, tai pasijaučiau tokia maža, vaikelis toks visai
visoms joms po pažastimi tilpčiau
Taip keista, padarėme kitų konsultacijų grafiką, tai net ir po termino jau turiu laiką, kurio gal net neprireiks...
Kas kiek laiko dabar turi lankytis?
Lengviau bus gimdyt nediduką mažuliuką
Papildyta:
Vyras galės dovanot servizus
Papildyta:
Kaip jūsų krūtinė?Mano antra diena tokia skausminga,kaip prieš mėnesines būdavo.
Užsikabinau ant Sabaliauskaitės,,silva rerum,,.Negaliu patikėti,kad lt rašytojas mane įtraukė.Paskutinis patikęs buvo R.Granauskas.
Iš kur gauni lietuviškų knygų? Ar elektroninius variantus skaitai?
Na, o aš toliau žioplinėju...Vėl sudaužiau stiklinę. Nu velnias, per dekretines ištuštinsiu indų atsargas
Bus proga atsinaujinti
Kas kiek laiko dabar turi lankytis?
Kas dvi savaites dabar jau, o birželį kas savaitę. Finišas jau ne už kalnų
Papildyta:
Kaip jūsų krūtinė?Mano antra diena tokia skausminga,kaip prieš mėnesines būdavo.
Užsikabinau ant Sabaliauskaitės,,silva rerum,,.Negaliu patikėti,kad lt rašytojas mane įtraukė.Paskutinis patikęs buvo R.Granauskas.
Krūtinė beveik visai nejautri, galėtų ir nepajautrėt, būtų lengviau maitinti mokytis.
Ką prognozuoja dar nebūtinai tiesa būna... man dieną iki gimdymo sūnų 3.5kg prognozavo... gimė 4.2 kg 🙈
O taip! Aš irgi tikiuosi, kad bus didesnė, virš 3kg, kaip mama
Jaučiu, kad esu nedidelė, tai dėl to ir į mažesnę man pusę žada, bet aš ją pyragėliais pamaitinsiu ir užaugs iki kol reiks gimti