Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

QUOTE(barda @ 2017 05 11, 15:16)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Tommute" data-cid="71621699" data-time="1494502719">
<div>
<p>Kaip tavo savijauta? Jau kaip ir pasiruošusi tu startui vartotojo įkelta nuotrauka

</p>
</div>
</blockquote>
<p>Ačiū, gerai biggrin.gif Kiek tai įmanoma. Sunku šiaip jau, ypač naktį apsiversti ant kito šono ar iš lovos išlipti. Labai jau laukiu kada gi viskas prasidės ir pasibaigs. Ir bijau. Iš namų eiti nesinori (kaip ir norisi, bet labai daug žvilgsnių sulaukiu)... Tvarkytis noriu, bet klubus kai pradeda skaudėt iškart sustabdo mano tvarkymus. Daug visokių klaustukų, kad tik vyras spėtų iš darbo grįžti, nes su juo kalbėjom, tai sakau jei jau nebegalėsiu tavęs laukti, skambinčiau sesei ar mamai, bent jau kad iki ligoninės nuvežtų ir mažą paimtų, bet jisai kaip ir neleido daugiau niekam skambinti tik jam.. O jam iš darbo tai mažiausiai valanda parvažiuot iki namų.. Žinau jei paskambinsiu kam nors tai bus labai supykęs, o įtampos gimdyme tikrai nenoriu. Bet ir viena namie pagimdyt nenoriu. Žodžiu.</p>

Tavo vyras kietakaktis smile.gif Įsivaizduoju kaip pikta, tokie jo užsispyrimai.Juk antras gimdymas ir greitesnis būna.Linkiu,kad viskas susiklostytų sklandžiai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(perlamutras @ 2017 05 11, 15:36)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="karmelaina" data-cid="71621814" data-time="1494506028"><div><p>Šiandien vėl tos nelemtos rūgštys mane užpuolė, vaje vaje, kiek gi galima cry.gif</p></div></blockquote><p>hmm.. galvoju mane nustojo jos kamuoti... neatkreipiau dėmesio ar sutapo tai su padėties kūdikio pakeitimu smile.gif</p><p>Mane tai sloga iki kelių kamuoja, jau pilna šiukšlinė nosinių biggrin.gif</p>

Man arbatmedis gerai gydo slogą.Nors atrodo tu esi aliejukų asė nėra ko patarinėti smile.gif
Atsakyti

Buvau šiandien apžiūroje, tai mažokas mano pilvas ir leliuką iki 3 kg prognozuoja. Ir konsultacijoje nemažai moterų buvo, tai pasijaučiau tokia maža, vaikelis toks visai :D visoms joms po pažastimi tilpčiau :lol:

Taip keista, padarėme kitų konsultacijų grafiką, tai net ir po termino jau turiu laiką, kurio gal net neprireiks...

Atsakyti

Na, o aš toliau žioplinėju...Vėl sudaužiau stiklinę. Nu velnias, per dekretines ištuštinsiu indų atsargas :blink:

Atsakyti

Buvau šiandien apžiūroje, tai mažokas mano pilvas ir leliuką iki 3 kg prognozuoja. Ir konsultacijoje nemažai moterų buvo, tai pasijaučiau tokia maža, vaikelis toks visai :D visoms joms po pažastimi tilpčiau :lol:

Taip keista, padarėme kitų konsultacijų grafiką, tai net ir po termino jau turiu laiką, kurio gal net neprireiks...

Kas kiek laiko dabar turi lankytis?

Atsakyti
QUOTE(Lilė_supynėse @ 2017 05 11, 18:42)
<p>Buvau šiandien apžiūroje, tai mažokas mano pilvas ir leliuką iki 3 kg prognozuoja. Ir konsultacijoje nemažai moterų buvo, tai pasijaučiau tokia maža, vaikelis toks visai biggrin.gif visoms joms po pažastimi tilpčiau lotuliukas.gif</p><p></p><p>Taip keista, padarėme kitų konsultacijų grafiką, tai net ir po termino jau turiu laiką, kurio gal net neprireiks...</p>

Lengviau bus gimdyt nediduką mažuliuką wub.gif

Papildyta:
QUOTE(karmelaina @ 2017 05 11, 18:43)
<p>Na, o aš toliau žioplinėju...Vėl sudaužiau stiklinę. Nu velnias, per dekretines ištuštinsiu indų atsargas blink.gif
</p>

Vyras galės dovanot servizus mirksiukas.gif
Papildyta:
Kaip jūsų krūtinė?Mano antra diena tokia skausminga,kaip prieš mėnesines būdavo.

Užsikabinau ant Sabaliauskaitės,,silva rerum,,.Negaliu patikėti,kad lt rašytojas mane įtraukė.Paskutinis patikęs buvo R.Granauskas. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tommute: 11 gegužės 2017 - 18:02

Lengviau bus gimdyt nediduką mažuliuką wub.gif

Papildyta:
Vyras galės dovanot servizus mirksiukas.gif
Papildyta:
Kaip jūsų krūtinė?Mano antra diena tokia skausminga,kaip prieš mėnesines būdavo.

Užsikabinau ant Sabaliauskaitės,,silva rerum,,.Negaliu patikėti,kad lt rašytojas mane įtraukė.Paskutinis patikęs buvo R.Granauskas. smile.gif

Iš kur gauni lietuviškų knygų? Ar elektroninius variantus skaitai?

Atsakyti
QUOTE(Lilė_supynėse @ 2017 05 11, 16:42)
<p>Buvau šiandien apžiūroje, tai mažokas mano pilvas ir leliuką iki 3 kg prognozuoja. Ir konsultacijoje nemažai moterų buvo, tai pasijaučiau tokia maža, vaikelis toks visai biggrin.gif visoms joms po pažastimi tilpčiau lotuliukas.gif</p><p></p><p>Taip keista, padarėme kitų konsultacijų grafiką, tai net ir po termino jau turiu laiką, kurio gal net neprireiks...</p>

Ką prognozuoja dar nebūtinai tiesa būna... man dieną iki gimdymo sūnų 3.5kg prognozavo... gimė 4.2 kg 🙈
Atsakyti
QUOTE(karmelaina @ 2017 05 11, 19:17)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Tommute" data-cid="71622186" data-time="1494518342"><div><p>Lengviau bus gimdyt nediduką mažuliuką vartotojo įkelta nuotrauka

Papildyta:
Vyras galės dovanot servizus vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:

Užsikabinau ant Sabaliauskaitės,,silva rerum,,.Negaliu patikėti,kad lt rašytojas mane įtraukė.Paskutinis patikęs buvo R.Granauskas. vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Iš kur gauni lietuviškų knygų? Ar elektroninius variantus skaitai?
</p>

Ir elektronines siunčiuosi ir perku popierines.Dabar elektronine parsisiunčiau. smile.gif Popierines iš antrų rankų perku FB yra grupė.Labiau myliu žinoma popierines wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tommute @ 2017 05 11, 16:59)
Kaip jūsų krūtinė?Mano antra diena tokia skausminga,kaip prieš  mėnesines būdavo.

Maniškė be pakitimų...

Bet užtat pilvas antrą dieną kietėja kaip pasiutęs blink.gif ir tų paruošiamųjų krūvos.. ufff... O jau buvo apstoję... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(raudonoji @ 2017 05 11, 12:46)
o kokius pratimus darai? smile.gif Mums Semeta viena rode, bet gal dar ir kitokiu sakau yra?

Atsistoju keturiom, alkūnėmis į grindis remiuosi, pasiūbuoju, palinguoju į visas puses ir taip 10min 3kart per dieną.

Paruošiamųjų ir pas mane šiom dienom padažnėjo. Ir tokie rimti sakyčiau. Eidama gatve net sustoju nestuke.gif o namuose visus prigrasinu, kad neliestų manęs ax.gif
Atsakyti

Na, o aš toliau žioplinėju...Vėl sudaužiau stiklinę. Nu velnias, per dekretines ištuštinsiu indų atsargas :blink:

Bus proga atsinaujinti  :angel_not: 

Kas kiek laiko dabar turi lankytis?

Kas dvi savaites dabar jau, o birželį kas savaitę. Finišas jau ne už kalnų  :yahoo: 

Papildyta:

Krūtinė beveik visai nejautri, galėtų ir nepajautrėt, būtų lengviau maitinti mokytis.

Ką prognozuoja dar nebūtinai tiesa būna... man dieną iki gimdymo sūnų 3.5kg prognozavo... gimė 4.2 kg 🙈

O taip! Aš irgi tikiuosi, kad bus didesnė, virš 3kg, kaip mama :B  Jaučiu, kad esu nedidelė, tai dėl to ir į mažesnę man pusę žada, bet aš ją pyragėliais pamaitinsiu ir užaugs iki kol reiks gimti  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Tommute @ 2017 05 11, 17:59)
Lengviau bus gimdyt nediduką mažuliuką  wub.gif

Papildyta:

Vyras galės dovanot servizus  mirksiukas.gif
Papildyta:
Kaip jūsų krūtinė?Mano antra diena tokia skausminga,kaip prieš  mėnesines būdavo.

Krūtinė lyg ir tokia pati. Tik pilvas akivaizdžiai žemyn pakrito, taip dabar lengva ir gera. bigsmile.gif Žinau, kad nelogiškai skamba, bet mane būtent ir vargino tas pilvo buvimas aukštai - sėdėjimas būdavo kančia, plius nuolat tempdavo ten kažką ties šonkauliais, rūgštys kildavo... O dabar jėgelė - kad ir žemai, bet šitaip nors ir dar kelis mėnesius galėčiau vaikščiot ir nesiskųst! bigsmile.gif
QUOTE(Prometėja @ 2017 05 11, 18:22)

Tikrai... Man prognozavo maždaug virš 3,5kg, o nesvėrė 3kg. Tai dabar jau nesiklausysiu jokių prognozių. biggrin.gif
Atsakyti