O aš šian visą dieną patalpoj sedėjau mezgiau kojinytes ir močiutę prižiūrėjau
Nieko, rytoj atsigriebsiu
Tikiuosi, ryt bus geras oras
Sveikos,
Jooo,oras kaip tikra pavasarį,bet ir lietaus žada😒
Dalinai persikėlėme į antrą aukštą, jau naktele sūnus miegojo savo kambarį o mes savo miegamajame, nesvarbu kad ant čiužinio mes😂 bet tikrajame miegamajame 😍
Į lauką tik siandien įslindau,nebuvo kada.
O damute,kad isispiria į šonus tai net saldu pasidaro😱
Aš kai mažei užsakiau kombinzoniuką tą meškučio kailinį išsigandusi vėsių orų, tai ir atšilo
Gal sakau reikia ir sau kokius kailinius nusipirkti, gal vasara ateis greičiau ![]()
O šiandien tai toks tinginys, nuo terasos sofkutės ant hamako, nuo hamako ant svetainės sofkutės. Nieko daryti nesinori. Penkias piktžoles išroviau ir visas dienos darbas ![]()
Kitą savaitę biški palis, bet savaitgalį dar gražiau prognozuoja, tai tikėkimės jau nebereiks pūkinės striukės ![]()
Visos žiūriu šauniai savaitgalius praleidot. Mūsų šeštadienis buvo aktyvus, nuo ryto gręžėm, kabinom karnizus užuolaidom, užsibaigėm baby room'ą (ryt pafotkinsiu), dar norėjom naują linoleumą pasitiest virtuvėj, bet kažkaip viskas daug ilgiau užtruko tai ir nebepradėjom. Turėjom vėl svečių, visi kaip susitarę nori mus aplankyt prieš gimstant leliukui, sakau, o po to jau kai reiks padėt nesirodysit?? Nors smagu, kad turim draugų. Tai ir kepiau vėl visko skaniai, ir dar vakare pas kitų lietuvių draugų varėm eurovizoją pažiūrėt. Šiandien irgi turėjom aktyvią dieną turėt, bet pasikeitė planai, tai ramiai namie. Vyras ruošiasi komandiruotei kitą savaitę, aš apsipirkau, iškepiau picą, dabar ką tik grįžom pasivaikščioję. Irgi kaip smagu, kai taip ramiai galim pasibūti viens su kitu :-) Tik kraujospūdis užkilo kažko, bet po pasivaikščiojimo krenta.Ryt einam pas gydytoją, tuo pačiu paklausiu dėl tirpstančių rankų, skaudančių kojų, nors atsakymą jau kaip ir žinau-nieko negalim padaryti, praeis po gimdymo :-D
Ai , o su akim tai man buvo visai nekas, vieną naktį išvis negalėjau užmigt, taip skaudėjo pusę kaktos, ir verkiau jau..Ryte nuvariau pas savo šeimos daktarą, išrašė antibijotikų lašint ir vakare tokį baubą išpūčiau
kuris buvo sau smagiai mano ašarų kanale įsitaisęs.. Atleido momentaliai visą spaudimą ir skausmą, miegojau kaip užmušta tą sekančią naktį.. Pfff kokia esu nepakanti skausmui, jetus kaip reiks pagimdyt..