Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

Koks geras oras wub.gif
O aš šian visą dieną patalpoj sedėjau mezgiau kojinytes ir močiutę prižiūrėjau unsure.gif
Nieko, rytoj atsigriebsiu rolleyes.gif
Tikiuosi, ryt bus geras oras smile.gif
Atsakyti
Ufff. Toks paruošiamukas pažadino, kad net karšta pasidarė karsta.gif
Atsakyti

Sveikos, ar jums dubens kaulai skiriasi? Nes man pradėjo prieš kelias dienas. Kai daugiau padirbu, pavaikštau tai ojojoj... Per savaitę jau pirštas į duobutes telpa... Vakar net vyras masažą darė, nes pasijudint nebegalėjau.

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
libajaman Su dubens kaulais nieko.Laikykis 4u.gif
barda dar nepabyrejai?smile.gif
Atsakyti
Man vakarais suima skausmas.Bet pilvą kaip prieš mmm maudžia be spazmų. Ryte nieko prabundu.Dukra sirguliuoja tai su pilvuku tariames ramiakas sesė turi pasveikti:)
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2017 05 13, 18:30)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Euterpė" data-cid="71625666" data-time="1494687790">Euterpė, 13 Geg 2017 - 18:03, parašė: Teoriškai visoms mums jau greit gimdymas, tai gal ir logiška, kad nusileidęs pilvas pranašauja artėjantį gimdymą. </blockquote> Taip. Vaikutis isistato į gimdymo takus, kurie yra pakankamai prasiplėtę. Dėl to atsiranda vietos jam dar paaugti. Kiek žinau tai nutinka maždaug apie porą sav prieš įvykius. Gal kai kam gali but kad po truputį leidžiasi.

Na, tikiuosi nebūtinai likus tik porai savaičių... Reikia dar paaugint vaikutį. smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Vakar visa popiete sode prabuvome, tik 21 val. gryzome, nu fantastiskas oras, nieko sode beveik nedariau braskes tik truputi pasiravejau, nedidele ten lysvele o siaip vyrui pirstu visur vadovavau biggrin.gif
Siandien oras pas mus taip pat labai geras, jau pabuvojome parke, veliau dar planuoju maisto vaziuoti uzsipirkti, einu dabar prigulsiu biggrin.gif visoms geros dienos bigsmile.gif
Atsakyti

Oras tai pasaka šy savaitgalį :wub: šiandien buvom delfinariume su šeimyna :rolleyes: smagu, galėtu dabar buti visada tokie orai :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dowiliukasxx: 14 gegužės 2017 - 16:50

Sveikos,

Jooo,oras kaip tikra pavasarį,bet ir lietaus žada😒

Dalinai persikėlėme į antrą aukštą, jau naktele sūnus miegojo savo kambarį o mes savo miegamajame, nesvarbu kad ant čiužinio mes😂 bet tikrajame miegamajame 😍

Į lauką tik siandien įslindau,nebuvo kada.

O damute,kad isispiria į šonus tai net saldu pasidaro😱

Atsakyti

Aš kai mažei užsakiau kombinzoniuką tą meškučio kailinį išsigandusi vėsių orų, tai ir atšilo :) Gal sakau reikia ir sau kokius kailinius nusipirkti, gal vasara ateis greičiau :)

O šiandien tai toks tinginys, nuo terasos sofkutės ant hamako, nuo hamako ant svetainės sofkutės. Nieko daryti nesinori. Penkias piktžoles išroviau ir visas dienos darbas :)

Kitą savaitę biški palis, bet savaitgalį dar gražiau prognozuoja, tai tikėkimės jau nebereiks pūkinės striukės :)

Atsakyti

O pas mus mažas jubiliejus 🤗 Jaunesnioji sesė į antrą dešimtį įkopė. Tai po balių festivalių išsitiesti pagaliau gavau. Drauge atnešė pilvo juostą. Vaje, kaip gyvenimas prašviesėjo!!

Atsakyti

Visos žiūriu šauniai savaitgalius praleidot. Mūsų šeštadienis buvo aktyvus, nuo ryto gręžėm, kabinom karnizus užuolaidom, užsibaigėm baby room'ą (ryt pafotkinsiu), dar norėjom naują linoleumą pasitiest virtuvėj, bet kažkaip viskas daug ilgiau užtruko tai ir nebepradėjom. Turėjom vėl svečių, visi kaip susitarę nori mus aplankyt prieš gimstant leliukui, sakau, o po to jau kai reiks padėt nesirodysit?? Nors smagu, kad turim draugų. Tai ir kepiau vėl visko skaniai, ir dar vakare pas kitų lietuvių draugų varėm eurovizoją pažiūrėt. Šiandien irgi turėjom aktyvią dieną turėt, bet pasikeitė planai, tai ramiai namie. Vyras ruošiasi komandiruotei kitą savaitę, aš apsipirkau, iškepiau picą, dabar ką tik grįžom pasivaikščioję. Irgi kaip smagu, kai taip ramiai galim pasibūti viens su kitu :-) Tik kraujospūdis užkilo kažko, bet po pasivaikščiojimo krenta.Ryt einam pas gydytoją, tuo pačiu paklausiu dėl tirpstančių rankų, skaudančių kojų, nors atsakymą jau kaip ir žinau-nieko negalim padaryti, praeis po gimdymo :-D 
Ai , o su akim tai man buvo visai nekas, vieną naktį išvis negalėjau užmigt, taip skaudėjo pusę kaktos, ir verkiau jau..Ryte nuvariau pas savo šeimos daktarą, išrašė antibijotikų lašint ir vakare tokį baubą išpūčiau :huh2:  :blink: kuris buvo sau smagiai mano ašarų kanale įsitaisęs.. Atleido momentaliai visą spaudimą ir skausmą, miegojau kaip užmušta tą sekančią naktį.. Pfff kokia esu nepakanti skausmui, jetus kaip reiks pagimdyt..  :unsure: 

Atsakyti