Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

Mano katinas po ligos mielas pasidarė. Šiaip puslaukinis buvo. Pamenu kai rašėt kad gaila darbą palikt. Tai vat man dabar tokia keista situacija... Žiūriu paskutiniams renginiams nieks pagalbos neprašo.... Pasirodo nieko man nesakę tyliai pas kolegą nuėjo ir susitarė apie pagalbą... Gerai kad tas kolega mano vyras 😛 Bet jaučiuos nereikalinga tokia 🤥
Atsakyti

Mano katinas po ligos mielas pasidarė. Šiaip puslaukinis buvo. Pamenu kai rašėt kad gaila darbą palikt. Tai vat man dabar tokia keista situacija... Žiūriu paskutiniams renginiams nieks pagalbos neprašo.... Pasirodo nieko man nesakę tyliai pas kolegą nuėjo ir susitarė apie pagalbą... Gerai kad tas kolega mano vyras 😛 Bet jaučiuos nereikalinga tokia 🤥

:D :D :D  Man paskui praėjo tas jausmas, ir per dvi savaites atitrūkau nuo darbo, kad dabar jau negalvoju apie jį visai, išsigydžiau :4u:

Atsakyti
Aš žinau kad man net 2 savaičių nereiks. Greičiau pasveiksiu.
Atsakyti
Gerai čia išmąstyta: skaniai nebegaminu biggrin.gif

Aš nuo darbo jau atsijungiau ax.gif šiandien pirma diena kai niekas neskambino ir nieko neklausė smile.gif

Užtat močiutė ir mama įdarbino vaistų leidimo sesele unsure.gif nemėgstu šito darbo unsure.gif

Atsakyti

Oi pliurpiat nestukes, jaučiasi kad namie o ne darbuose😀

Kosmosas siandien dieną,kai turėčiau švęsti profesinę dieną tai galva laužau ir pralaksciau visa diena su reikalais, ner kada ilsėtis. Dabar pagaliau priguliau.

As mėgstu maistą gaminti vis kažką nauja,bet tam reikia daugiau jėgų ir laiko,ko dabar trūksta 😣

Atsakyti
QUOTE(vandene6 @ 2017 05 12, 15:20)

Užtat močiutė ir mama įdarbino vaistų leidimo sesele  unsure.gif  nemėgstu šito darbo  unsure.gif

Brrr... man kartais tenka MB suleist... tas garsas kai adata per odą sminga doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Vargšes sraigės šiandien pajutau kaip šliaužiu biggrin.gif Lilė
Tau medalių medaliai,kad dar gali dažti sienas. first.gif first.gif first.gif first.gif Vyras dažto aš guliu.Sakau ryt padesiu kai batarkė pasikraus biggrin.gif
Pilvas kažkoks sumažejes atrodo.Nu pažiuriu i veidrodi lyg ne.Bet toks kažkoks kitoks.Arba man vaidenas.
Papildyta:
QUOTE(Prometėja @ 2017 05 12, 18:52)
Brrr... man kartais tenka MB suleist... tas garsas kai adata per odą sminga  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Aš savo a.a.mamytei leidau. Prisiminiau tą smigimą fuij!
Kokie savaitgalio planai?
Papildyta:
QUOTE(libaja @ 2017 05 12, 15:48)
Mano katinas po ligos mielas pasidarė. Šiaip puslaukinis buvo.
Pamenu kai rašėt kad gaila darbą palikt. Tai vat man dabar tokia keista situacija... Žiūriu paskutiniams renginiams nieks pagalbos neprašo.... Pasirodo nieko man nesakę tyliai pas kolegą nuėjo ir susitarė apie pagalbą... Gerai kad tas kolega mano vyras 😛
Bet jaučiuos nereikalinga tokia 🤥

Vyras irgi pedagogas?smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tommute: 12 gegužės 2017 - 19:33
QUOTE(Tommute @ 2017 05 12, 20:32)
Vargšes sraigės šiandien pajutau kaip šliaužiu  biggrin.gif Lilė
Tau medalių medaliai,kad dar gali dažti sienas. first.gif  first.gif  first.gif  first.gif Vyras dažto aš guliu.Sakau ryt padesiu kai batarkė pasikraus  biggrin.gif
Pilvas kažkoks sumažejes atrodo.Nu pažiuriu i veidrodi lyg ne.Bet toks kažkoks kitoks.Arba man vaidenas.
Papildyta:

Aš savo a.a.mamytei leidau. Prisiminiau tą smigimą fuij!
Kokie savaitgalio planai?

Mano mama šiandien eidama su manim net susinervino, kad aš lėtai šliaužiu ax.gif biggrin.gif

O vat pilvas tai ir mano kažkoks nebe taip pūpsantis jaučiasi. Veidrodyje lyg ir toks pats... nestuke.gif ir wc dažniau aplankau, ir rūgštys mažiau graužia, nors aš galvojau, kad tai susiję su mažesniu ir taisyklingesniu judėjimu.

O mano močiutė vien kaulai ir oda, tai šiokį tokį stresiuką apturėjau kol radau kur durti... unsure.gif
Atsakyti

Pavyko man šiaip ne taip apgauti muses, tai vakare nebetaip puolė, nusidažiau pirmu sluoksniu vystymo staliuką. Jaučiu, kad pasidariau narkomanė, taip skaniai dažai kvepėjo, kad jau vyras pamatęs sakė, kad nebeuostyčiau :blink: :blink: :blink:

Tommute ar tu iš FB grupės pasišalinai ar man tik pasirodė?

Atsakyti
QUOTE(vandene6 @ 2017 05 12, 20:42)
Mano mama šiandien eidama su manim net susinervino, kad aš lėtai šliaužiu  ax.gif  biggrin.gif

O vat pilvas tai ir mano kažkoks nebe taip pūpsantis jaučiasi. Veidrodyje lyg ir toks pats...  nestuke.gif ir wc dažniau aplankau,  ir rūgštys mažiau graužia, nors aš galvojau, kad tai susiję su mažesniu ir taisyklingesniu judėjimu.

O mano močiutė vien kaulai ir oda, tai šiokį tokį stresiuką apturėjau kol radau kur durti...  unsure.gif

Oj žinau tą jausmą man širdis ir rankos drebėdavo,mylimą žmogų badyt dar juk ne profesionalė!
Kaip tavo patėvis jaučiasi?Vis pamirštu paklausti.Ar kabinasi?
Man vyras vis užmetinejo,,greičiau greičiau eik ,, biggrin.gif
Atsakyti

Oi pliurpiat nestukes, jaučiasi kad namie o ne darbuose😀

Kosmosas siandien dieną,kai turėčiau švęsti profesinę dieną tai galva laužau ir pralaksciau visa diena su reikalais, ner kada ilsėtis. Dabar pagaliau priguliau.

As mėgstu maistą gaminti vis kažką nauja,bet tam reikia daugiau jėgų ir laiko,ko dabar trūksta 😣

O šiandien kaip nekeista gavosi dvieju profesijų šventė, tai tu kaip suprantu, tos su skaičiukais profesijos atstovė? Tai sveikinu :4u:

Atsakyti

Oj žinau tą jausmą man širdis ir rankos drebėdavo,mylimą žmogų badyt dar juk ne profesionalė!

O aš nors ir mokiausi slaugytojos specialybės, bet jau seniai dirbu kitą darbą (kaip bebūtų liūdna) :( , bet vaistus leisti saviškiams visada sunku. Svetimam tik bakst ir viskas, nu bet saviškiui tai laaaabai sunku... Kaip ir žaizdą kokią sutvarkyt saviškiui

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karmelaina: 12 gegužės 2017 - 19:57