Mano katinas po ligos mielas pasidarė. Šiaip puslaukinis buvo. Pamenu kai rašėt kad gaila darbą palikt. Tai vat man dabar tokia keista situacija... Žiūriu paskutiniams renginiams nieks pagalbos neprašo.... Pasirodo nieko man nesakę tyliai pas kolegą nuėjo ir susitarė apie pagalbą... Gerai kad tas kolega mano vyras 😛 Bet jaučiuos nereikalinga tokia 🤥
Man paskui praėjo tas jausmas, ir per dvi savaites atitrūkau nuo darbo, kad dabar jau negalvoju apie jį visai, išsigydžiau
Aš nuo darbo jau atsijungiau
Užtat močiutė ir mama įdarbino vaistų leidimo sesele
Oi pliurpiat nestukes, jaučiasi kad namie o ne darbuose😀
Kosmosas siandien dieną,kai turėčiau švęsti profesinę dieną tai galva laužau ir pralaksciau visa diena su reikalais, ner kada ilsėtis. Dabar pagaliau priguliau.
As mėgstu maistą gaminti vis kažką nauja,bet tam reikia daugiau jėgų ir laiko,ko dabar trūksta 😣
Brrr... man kartais tenka MB suleist... tas garsas kai adata per odą sminga
Tau medalių medaliai,kad dar gali dažti sienas.
Pilvas kažkoks sumažejes atrodo.Nu pažiuriu i veidrodi lyg ne.Bet toks kažkoks kitoks.Arba man vaidenas.
Papildyta:
Aš savo a.a.mamytei leidau. Prisiminiau tą smigimą fuij!
Kokie savaitgalio planai?
Papildyta:
Pamenu kai rašėt kad gaila darbą palikt. Tai vat man dabar tokia keista situacija... Žiūriu paskutiniams renginiams nieks pagalbos neprašo.... Pasirodo nieko man nesakę tyliai pas kolegą nuėjo ir susitarė apie pagalbą... Gerai kad tas kolega mano vyras 😛
Bet jaučiuos nereikalinga tokia 🤥
Vyras irgi pedagogas?
Tau medalių medaliai,kad dar gali dažti sienas.
Pilvas kažkoks sumažejes atrodo.Nu pažiuriu i veidrodi lyg ne.Bet toks kažkoks kitoks.Arba man vaidenas.
Papildyta:
Aš savo a.a.mamytei leidau. Prisiminiau tą smigimą fuij!
Kokie savaitgalio planai?
Mano mama šiandien eidama su manim net susinervino, kad aš lėtai šliaužiu
O vat pilvas tai ir mano kažkoks nebe taip pūpsantis jaučiasi. Veidrodyje lyg ir toks pats...
O mano močiutė vien kaulai ir oda, tai šiokį tokį stresiuką apturėjau kol radau kur durti...
Pavyko man šiaip ne taip apgauti muses, tai vakare nebetaip puolė, nusidažiau pirmu sluoksniu vystymo staliuką. Jaučiu, kad pasidariau narkomanė, taip skaniai dažai kvepėjo, kad jau vyras pamatęs sakė, kad nebeuostyčiau
Tommute ar tu iš FB grupės pasišalinai ar man tik pasirodė?
O vat pilvas tai ir mano kažkoks nebe taip pūpsantis jaučiasi. Veidrodyje lyg ir toks pats...
O mano močiutė vien kaulai ir oda, tai šiokį tokį stresiuką apturėjau kol radau kur durti...
Oj žinau tą jausmą man širdis ir rankos drebėdavo,mylimą žmogų badyt dar juk ne profesionalė!
Kaip tavo patėvis jaučiasi?Vis pamirštu paklausti.Ar kabinasi?
Man vyras vis užmetinejo,,greičiau greičiau eik ,,
Oi pliurpiat nestukes, jaučiasi kad namie o ne darbuose😀
Kosmosas siandien dieną,kai turėčiau švęsti profesinę dieną tai galva laužau ir pralaksciau visa diena su reikalais, ner kada ilsėtis. Dabar pagaliau priguliau.
As mėgstu maistą gaminti vis kažką nauja,bet tam reikia daugiau jėgų ir laiko,ko dabar trūksta 😣
O šiandien kaip nekeista gavosi dvieju profesijų šventė, tai tu kaip suprantu, tos su skaičiukais profesijos atstovė? Tai sveikinu
Oj žinau tą jausmą man širdis ir rankos drebėdavo,mylimą žmogų badyt dar juk ne profesionalė!
O aš nors ir mokiausi slaugytojos specialybės, bet jau seniai dirbu kitą darbą (kaip bebūtų liūdna)
, bet vaistus leisti saviškiams visada sunku. Svetimam tik bakst ir viskas, nu bet saviškiui tai laaaabai sunku... Kaip ir žaizdą kokią sutvarkyt saviškiui