Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

QUOTE(tobuliux @ 2017 01 03, 00:25)
Oj kaip idomiai mums moterims smile.gif kurios neturi nori,kurios turi nori mazesnes  biggrin.gif pasaka be galo biggrin.gif

Nu kaip su plaukais biggrin.gif
Atsakyti
Oj kaip idomiai mums moterims smile.gif kurios neturi nori,kurios turi nori mazesnes  biggrin.gif pasaka be galo biggrin.gif

O mano buvo nedidelė, dabar gal irgi plius du dydžiai ir man tai nepatinka. Noriu atgauti savo mažas formas biggrin.gif kažkaip nenatūraliai atrodo...ai nors man iš viso tas nėštuminis kūnas nelabai, niekur nebetelpu, naujų pirkt irgi neapsimoka daug, nes po to bus per dideli. Žodžiu devynis mėnesius praleisiu su tais pačiais rūbais blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lilė_supynėse @ 2017 01 03, 11:14)
O mano buvo nedidelė, dabar gal irgi plius du dydžiai ir man tai nepatinka. Noriu atgauti savo mažas formas biggrin.gif kažkaip nenatūraliai atrodo...ai nors man iš viso tas nėštuminis kūnas nelabai, niekur nebetelpu, naujų pirkt irgi neapsimoka daug, nes po to bus per dideli. Žodžiu devynis mėnesius praleisiu su tais pačiais rūbais blink.gif

Man ir po kol kas nepatinka save tokia matyti smile.gif)) ne visom duota spinduliuoti ir svyteti smile.gif) po kol kas sunku susitaikyti su pakitimais,nes visa gyvenima buvau liekna,tai dabar kiekvienas priaugtas kilogramas man labai matos smile.gif nu bet del savo mazylio kaip nors,po 9 menesiu susitvarkysiu smile.gif))
Atsakyti

man ir mano krutine nepatinka, ir siaip gan nemaza turejau dabar visai didziule ir kiek limeneliu besimatuociau visos spaudzia ties saules rezginiu, padidejo labai stipriai smile.gif

merginos kur pirkot nestukes kelnes ar dzinsus? As vakar visa Akropoli Siauliuose isnarsiau taip nieko ir neradau. Vyksiu i Vilniu 01.21d. tai reikes apsipirkt rubu, nes sunkiai betelpu, nors priaugusi tik 0,5kg. (daug numeciau pradzioje).
Atsakyti
QUOTE(tobuliux @ 2017 01 03, 13:55)
Man ir po kol kas nepatinka save tokia matyti smile.gif)) ne visom duota spinduliuoti ir svyteti smile.gif)  po kol kas sunku susitaikyti su pakitimais,nes visa gyvenima buvau liekna,tai dabar kiekvienas priaugtas kilogramas man labai matos smile.gif nu bet del savo mazylio kaip nors,po 9 menesiu susitvarkysiu smile.gif))

Taip, aš irgi taip galvoju, kad čia vat mano darbas, kurį turiu padaryti, kad turėtume tą mažiuką. O jo ar jos darbas augti ir stiprėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(karmelaina @ 2017 01 02, 12:39)
Sveikos  4u.gif  Kalbat čia apie svorius,brrr, aš nuo nėštumo pradžios jau priaugau beveik 5 kg. nes labai gerą apetitą turiu .Bet dabar per savaitgalį,kol sirgau,numečiau 1 kg.
Šiandien pagaliau jaučiuosi geriau,temperatūros kol kas nėra,gal nesukils ant vakaro.Buvau savo poliklinikoj pas šeimos gydytoją,bet be reikalo...Pečiais pagūžčiojo,negerai,negerai sako. Gulėti,gerti arbatų liepė.Pati tą žinau kuo puikiausiai...Prašiau,kad akušerė paklausytų aparatu širdelę,deja pasakė tik nuo 20 sav. O man dab tik 15+3 ar 2 .Tai grįžau visai nenusiraminusi...Tik gavau biuletenį ir tiek. Tai kelias dieneles dar pailsėsiu,ko labai noriu (kad ir po kelių dienų praleistų lovoje)  unsure.gif

Buvau ligoninej irgi 16- ta savaite puikiausiai pasiklausė širdeles.Arba akušere tingejo ir nemokejo klausyti arba šiaip atsifutbolino... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*Niloticus* @ 2017 01 01, 16:26)
<p>Su naujais mielosios! </p><p>As tai panikoje... persalau - sloga, gerkle, temperatura.. taip bijau, kad ko vaikeliui nenutiktu... internetas pilnas baisiu koplikaciju vaikelio atzvilgiu prirasytas...  cray.gif </p>

Sveikit 4u.gif Mažiau skaitykit ir mažiau nervuokites.Viskas bus ok mirksiukas.gif sveikateles jums!
Papildyta:
Nebežinau ką rašyti.Mintys išbegusios kažkaip.Užejo tvarkymosi etapas man. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2017 01 02, 22:54)
Mano irgi padidėjo, bet kai ji apskritai atsiranda tik tam tikrais gyvenimo periodais tai man gražu. Ir vyras džiaugias 😁

O as visada norejau didesnes krutines, tai kai padidejo - dziaugiuos. O vyraz priesingai sako kad nebepatinka biggrin.gif
Atsakyti
Man krutine taip pat padidejo, greiciau ne padidejo, bet toks jausmas, kad prisipute ir tokia standi, o va speneliu jautrumas vis dar ypatingai didelis, kas jau pradeda erzinti. Kalbejot del svorio, tai +1,5 kg., su mazaja buvau priaugusi 16 kg, tad ir si karta tikiuosi itilpsiu i panasu skaiciu bigsmile.gif
Kazkuri klauset del rubeliu, tai man Kaune dabar issigelbejimas yra H&M, na tikrai kainos nesikandzioja, o va nestukiu kelnes tobulos, ir pedkelnes ten siltas pirkau nestukems.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirstukas29: 04 sausio 2017 - 09:14
Labas rytas 4u.gif Kadangi tinginiauju namuose, tai puiki proga filmams pažiūrėti. Visai kirba mintis pasiimti biuletenį iki savaitės galo, bet jau nebegaliu, darbas spaudžiau ax.gif echhh. Man patinka patinginiauti. Bet ryt jau slinksiu į darbą...Ačiūdie, šiaip ne taip išsikapsčiau iš ligos, tik kosulys labai dar vargina, tai valgau imbierą su medumi, tikiuosi, praeis

[quote=Tommute,2017 01 03, 19:44]
Buvau ligoninej irgi 16- ta savaite puikiausiai pasiklausė širdeles.Arba akušere tingejo ir nemokejo klausyti arba šiaip atsifutbolino... mirksiukas.gif
Papildyta:
Va va, atrodo, kad sunku buvo pabandyti paklausyti, pilnai tikiu, kad būtų išklausę verysad.gif Tingėjo užsiimti ir tiek. Net nebandė. Nusivyliau. Bet ko norėti, provincija verysad.gif
Atsakyti
As tai kosuli ir perstejancia gerkle gyciau inhaliacijomis. Tai kaip ir vaikas sedejau maksimaliai apsikabinusi garintuva ir lyg viskas praejo per kelias dienas. Tikiuosi neatkristi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirstukas29: 04 sausio 2017 - 11:15

O kaip auga pilvuziukai? ;) ar jau pastebi kiti? ;)

Atsakyti
QUOTE(perlamutras @ 2017 01 04, 11:35)
<p>O kaip auga pilvuziukai? ;) ar jau pastebi kiti? ;)</p>

I mano pasižiuri ir sako ,,nu truputi jau matos,,.Man tai normaliai matos tiek kiek reikia.Sakau nenorekit tokio kaip 9men jau dabar.Ant galo iš vis nepasiridenčiau biggrin.gif
Atsakyti