Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

As jauciu, kad gulint ligoninej nuo gulimo rezimo isstambejau, net pilvas labiau issisoko, bus idomu grizus pasisvert :) nu labai smagu tas didesnis pupsiukas, bet tuo paciu galvoju gal ir leciau galeciau augt svori, ziuriu i sonus plestis pagreiti pagaunu :D

Atsakyti
QUOTE(Euterpė @ 2017 01 04, 14:31)
Man irgi sausio 20d. echo. Tikiuosi, nesugalvos slapstytis ir pasirodys savo lytį visu gražumu. biggrin.gif Neįsivaizduoju kaip kitos turi tiek kantrybės ir net specialiai lyties iki pat galo nesužino. Mane smalsumas tiesiog žudytų! biggrin.gif

Aš ir nenorečiau speceliai siurprizo laukti biggrin.gif Man turi buti viskas maždaug numatyta smile.gif
Atsakyti
Jaučiuosi slabakiauskas.2 dienas inirtingai padirbau ir viskas tik gult dabar noris blink.gif
Atsakyti
Aš dar šią savaitę būsiu įjungusi tinginio rėžimą, gydytoja dar liepė į darbą neskubėt ir šią sav pailsėt bigsmile.gif Tai ir ilsiuosi kaip priklauso ax.gif Oi, kaip bus, kai priprasiu blink.gif
Mano pilvas dar nėra toks pastebimas, ypač kai laisvesnius rūbus nešioju. Tik atrodau (ir esu) pastorėjusi. ax.gif
O apie kraitelį tai dar tikrai negalvoju. Dabar mano svarbiausias reikalas - kitą savaitę pasidaryti VVT, sulaukti rezultatų, o tada jau bus matyt 4u.gif
Dabar sėdžiu išsivirusi nerealios košės, baigiu visą katilą suvalgyti bigsmile.gif Košytė - tai ta perlinių kruopų su bulvių tarkiais, atimkit kas nors iš manęs lėkštę ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Tommute @ 2017 01 04, 16:23)
Jaučiuosi slabakiauskas.2 dienas inirtingai padirbau ir  viskas tik gult dabar noris  blink.gif

Jei tik yra galimybė, tai pailsėk būtinai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karmelaina @ 2017 01 04, 16:54)
Dabar sėdžiu išsivirusi nerealios košės, baigiu visą katilą suvalgyti  bigsmile.gif  Košytė - tai ta perlinių kruopų su bulvių tarkiais, atimkit kas nors iš manęs lėkštę.

Tikra žemaitiška koše.Aš neesu ragavusi,bet žinau,kad tokia yra. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(karmelaina @ 2017 01 04, 16:54)
Dabar sėdžiu išsivirusi nerealios košės, baigiu visą katilą suvalgyti  bigsmile.gif  Košytė - tai ta perlinių kruopų su bulvių tarkiais, atimkit kas nors iš manęs lėkštę  ax.gif

O man ji nepatiko... Dukra suši prigamino, tai gerai prikirtau.
Atsakyti
QUOTE(Tommute @ 2017 01 04, 18:29)
Tikra žemaitiška koše.Aš neesu ragavusi,bet žinau,kad tokia yra. biggrin.gif

Oi, aš ją taip mėgstu, bet dabar ko gero, greitai nebenorėsiu biggrin.gif Kadangi vyro namie nebuvo, jam valgyt nereikėjo pataisyt, tai pasidariau, ko noriu...O jis labai nemėgsta jos, tai prisikirtau viena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tommute @ 2017 01 04, 16:07)
Aš ir nenorečiau speceliai siurprizo laukti  biggrin.gif Man turi buti viskas maždaug numatyta  smile.gif

Na o as busiu is tu kurie specialiai neziures lyties vaikiuko ir nieko nezinosiu iki gimimo ax.gif kazkaip jau susitaikiau su ta mintim tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2017 01 04, 19:15)
O man ji nepatiko... Dukra suši prigamino, tai gerai prikirtau.

Dėl skonio nesiginčyjama biggrin.gif biggrin.gif O suši irgi neblogai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Linute87 @ 2017 01 04, 19:16)
Na o as busiu is tu kurie specialiai neziures lyties vaikiuko ir nieko nezinosiu iki gimimo  ax.gif kazkaip jau susitaikiau su ta mintim  tongue.gif

OGO, tai bent kantrybė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karmelaina @ 2017 01 04, 19:15)
Oi, aš ją taip mėgstu, bet dabar ko gero, greitai nebenorėsiu  biggrin.gif Kadangi vyro namie nebuvo, jam valgyt nereikėjo pataisyt, tai pasidariau, ko noriu...O jis labai nemėgsta jos, tai prisikirtau viena  biggrin.gif

Aš iš iš vis košiu nevalgau šiuo metu.Lelius protestuoja 😀Suvalgiau kažkuria diena dribsniu sausu su šviežiom uogom.Tai buvo pasiekimas! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tommute @ 2017 01 04, 19:20)
Aš iš iš vis košiu nevalgau šiuo metu.Lelius protestuoja 😀Suvalgiau kažkuria diena dribsniu sausu su šviežiom uogom.Tai buvo pasiekimas!  biggrin.gif

Aš šiaip košių irgi nevalgau, čia buvo išimtis šiokia tokia. Aš jų esu atsivalgiusi, kai vyresnėlis mažas buvo. Tai matyt, ir jam ir man jų buvo per daug, nes dabar jis irgi jų nevalgo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(karmelaina @ 2017 01 04, 19:25)
Aš šiaip košių irgi nevalgau, čia buvo išimtis šiokia tokia. Aš jų esu atsivalgiusi, kai vyresnėlis mažas buvo. Tai matyt, ir jam ir man jų buvo per daug, nes dabar jis irgi jų nevalgo biggrin.gif

Manoji irgi makaronus,ryžius juos kaip garnyra daugiau tik valgo.Daugiau nieko.Musu visa familija ne košine turbut. biggrin.gif
Atsakyti