As jauciu, kad gulint ligoninej nuo gulimo rezimo isstambejau, net pilvas labiau issisoko, bus idomu grizus pasisvert
nu labai smagu tas didesnis pupsiukas, bet tuo paciu galvoju gal ir leciau galeciau augt svori, ziuriu i sonus plestis pagreiti pagaunu ![]()
QUOTE(Euterpė @ 2017 01 04, 14:31)
Man irgi sausio 20d. echo. Tikiuosi, nesugalvos slapstytis ir pasirodys savo lytį visu gražumu.
Neįsivaizduoju kaip kitos turi tiek kantrybės ir net specialiai lyties iki pat galo nesužino. Mane smalsumas tiesiog žudytų!
Aš ir nenorečiau speceliai siurprizo laukti
Aš dar šią savaitę būsiu įjungusi tinginio rėžimą, gydytoja dar liepė į darbą neskubėt ir šią sav pailsėt
Tai ir ilsiuosi kaip priklauso
Oi, kaip bus, kai priprasiu
Mano pilvas dar nėra toks pastebimas, ypač kai laisvesnius rūbus nešioju. Tik atrodau (ir esu) pastorėjusi.
O apie kraitelį tai dar tikrai negalvoju. Dabar mano svarbiausias reikalas - kitą savaitę pasidaryti VVT, sulaukti rezultatų, o tada jau bus matyt
Dabar sėdžiu išsivirusi nerealios košės, baigiu visą katilą suvalgyti
Košytė - tai ta perlinių kruopų su bulvių tarkiais, atimkit kas nors iš manęs lėkštę 
Papildyta:
Jei tik yra galimybė, tai pailsėk būtinai
Mano pilvas dar nėra toks pastebimas, ypač kai laisvesnius rūbus nešioju. Tik atrodau (ir esu) pastorėjusi.
O apie kraitelį tai dar tikrai negalvoju. Dabar mano svarbiausias reikalas - kitą savaitę pasidaryti VVT, sulaukti rezultatų, o tada jau bus matyt
Papildyta:
QUOTE(Tommute @ 2017 01 04, 16:23)
Jaučiuosi slabakiauskas.2 dienas inirtingai padirbau ir viskas tik gult dabar noris 
Jei tik yra galimybė, tai pailsėk būtinai
QUOTE(karmelaina @ 2017 01 04, 16:54)
Košytė - tai ta perlinių kruopų su bulvių tarkiais, atimkit kas nors iš manęs lėkštę 
O man ji nepatiko... Dukra suši prigamino, tai gerai prikirtau.
QUOTE(Tommute @ 2017 01 04, 18:29)
Oi, aš ją taip mėgstu, bet dabar ko gero, greitai nebenorėsiu
QUOTE(Tommute @ 2017 01 04, 16:07)
Na o as busiu is tu kurie specialiai neziures lyties vaikiuko ir nieko nezinosiu iki gimimo
QUOTE(libaja @ 2017 01 04, 19:15)
O man ji nepatiko... Dukra suši prigamino, tai gerai prikirtau.
Dėl skonio nesiginčyjama
Papildyta:
QUOTE(Linute87 @ 2017 01 04, 19:16)
Na o as busiu is tu kurie specialiai neziures lyties vaikiuko ir nieko nezinosiu iki gimimo
kazkaip jau susitaikiau su ta mintim 
OGO, tai bent kantrybė
QUOTE(karmelaina @ 2017 01 04, 19:15)
Oi, aš ją taip mėgstu, bet dabar ko gero, greitai nebenorėsiu
Kadangi vyro namie nebuvo, jam valgyt nereikėjo pataisyt, tai pasidariau, ko noriu...O jis labai nemėgsta jos, tai prisikirtau viena 
Aš iš iš vis košiu nevalgau šiuo metu.Lelius protestuoja 😀Suvalgiau kažkuria diena dribsniu sausu su šviežiom uogom.Tai buvo pasiekimas!
QUOTE(Tommute @ 2017 01 04, 19:20)
Aš iš iš vis košiu nevalgau šiuo metu.Lelius protestuoja 😀Suvalgiau kažkuria diena dribsniu sausu su šviežiom uogom.Tai buvo pasiekimas! 
Aš šiaip košių irgi nevalgau, čia buvo išimtis šiokia tokia. Aš jų esu atsivalgiusi, kai vyresnėlis mažas buvo. Tai matyt, ir jam ir man jų buvo per daug, nes dabar jis irgi jų nevalgo
QUOTE(karmelaina @ 2017 01 04, 19:25)
Aš šiaip košių irgi nevalgau, čia buvo išimtis šiokia tokia. Aš jų esu atsivalgiusi, kai vyresnėlis mažas buvo. Tai matyt, ir jam ir man jų buvo per daug, nes dabar jis irgi jų nevalgo 
Manoji irgi makaronus,ryžius juos kaip garnyra daugiau tik valgo.Daugiau nieko.Musu visa familija ne košine turbut.