Kaip aš išskalbiau tuos kimono bodžiukus kurie persijuosia. Tai kaip pradėjau sagstyti išlyginus pasimečiau tose knopkese
Galvoju va tau ir lengvumas vaiko neaprenksiu
Tommute, su tortadieniu
Merginos, o tos kurios tiksliai žinot kokia vaikiuko padėtis pilvelyje- kur labiausiai judesius jaučiat?
Mano ponia žemyn galva, tai kai žagsi tai labai apačioje jaučiasi, užpakaliukas kairėje pusėje, kartais kai atsikeliu pamiegojus ant šono matau jos nugaryte, o kojytes po dešiniu šonkauliu pasidėjus, o pirštukais jaučiu, kad ji mano šlapimo pūslę baksnoja, nes neįmanoma jau su tuo tualetu....
Lile- del streptokoko, sake jie nedaro siaip, kad daryt. Jeigu yra indikacijos tada taip. Pvz jeigu nubego vandenys ir per 42 val nepagimdai, nu kazkas tokio. Ziuri vietoj. Tai ir nedarysiu as jo.
Man irgi taip aiškino, bet aš jį vis tiek dėl šventos ramybės daryti noriu.
Oi, žinokit, prisidirbau
![]()
![]()
. Šiandien priešpiet man kažko namuose pasidarė vėsoka, tai užsikūriau židinį, o dabar kepu namuose, net bloga darosi
![]()
![]()
Grįš vyras iš darbo, galvos, kad nuprotėjau mažumėlę. Ir svarbiausia, lauke gan šilta, tai net atidaryti langai nepadeda, nevėsta namai, norėčiau užsipilti šalto vandens kibirą ant galvos
![]()
Drauge manes uzklause anadien, ka su gimtadieniu darysiu, kada svesiu, nes iseina birz 6, antradieni. Nuosirdziai- apie tai siemet isvis net negalvojau. Tas gimtadienis toks nublankes pries ta visa laukima
nu sakau antradieni turbut kavos visus pasikviesiu, prikepsiu pyragu, kaip visada.
Del ranku tirpimo ir koju skausmo tai kaip ir sakiau, viskas praeis po gimdymo.
Koks oras super! Ryt 24 laipsniai
![]()
Einu daryt saltibarsciu
o, tai ir tu birželinukė, kaip faina ![]()
Aš irgi šiandien šaltibarščius dariau
Mano bernužėlis labai mažai juda ir tokie švelnūs pasisukiojimai, nepalyginus su dukrytę, nėra nei karto skaudžiai kažkur įspyres ir pan...
Aš taip mėgstu šaltibarščius, bet kaip jie man rūgštį kelią, nežinau, ar čia sutapimas, ar taip ir yra. Bet reiks vistiek pasidaryti šiom dienom, jie man tikras vasaros simbolis ![]()
Taip
Oi, kaip pralinksminai
![]()
Man buvo savaičių kai priaugau nuo 1 kg iki net 2 kg. o šia savaitę 300 gr. Tai net nežinau nuo ko tai priklauso, valgau atrodo taip pat
Pas mane irgi taip įdomiai, arba šoka stipriai per savaitę, o paskuj tyla ramybė ![]()
Mano irgi neauga kaip pagal vadovėlį. O dar esu visa ištinus, tai tas svoris tinimui pasunkėjus labai šoktelėjo, o dabar beveik nebeauga.
xexe, nu va tikrai ne pagal vadovėlį
Aš irgi nesuprantu. Lygtais dar būna kad apsisuka, paskui vėl atsisuka. Subiniuką kraipo į visas puses.
Aš niekaip nesuprantu kas kur kaip
guzai tik kilnojas per visą pilvą, apčiuopiu visokiausių, bet niekaip nesuprantu kas kur
nes ir būna jie vis kitur vis kitaip
o jau šiandien kad ramybės neranda tai viešpatėliau, skauda net
atrodo lyg viduje būtų pakabinta bokso kriaušė nu ir treniruojas kiaurą parą leliukas, į visas puses guzai šokinėja, kartais iki oro pritrūkimo ![]()
Mano mergyte irgi mazai juda, tokie pasistumdinimai daugiau guziukai issimeta tai viena kuno dali atkisa tai kita, stipriau juda vakarais ir rytais.
Man kai ziurejo ekoskopu 29 savaite buvo galvyte jau isitaisiusi,o jau 32 savaite sedejo, kaip dabar atgaminu prisiminumus jauciau nakti kai vertesi i sedima padeti nes nuo skausmo pabudau pilvas bangavo labaidabar galvoju, kad ji vis dar sedi, nes po kairiu sonkauliu kaip ir buvo rodziusi gydytoja galvyte, tai as jauciu toki apvalu guziuka daznai toje vietoje, o spardo i desni sona, nes buvo kojos desneje puseje, sikniukas apacioje. Pratimus darau, bet niekas kol kas nesikeicia, ekoskopui vaziuosiu 37 savaite, ziuresiu ka sakys, gal jau bus pakeitusi padeti, tik va ji nera aktyvi pas mane kaip pas dauguma vaikuciai tai nezinau kaip ji ta padeti pakeis jei tinginiuke yra
Va, aš vieną naktį irgi jutau baisiai nemalonų skausmelį ir kažkokį tai vaikelio gal judesį, gal apsivertimą, gal dar kažką. Baisiai skaudėjo ir atrodė, kad atsistoti nori vaikis ant manęs, o su galva išlįsti per bambą
Dar klausimėlis, kažkas iš mamyčių sakėt, kad po gimdymo naudos tą patį diržą-korsetą, kaip ir nėštumo metu. Vat man įdomu, gal ir maniškis tokiam reikalui tiktų
. Gal jį apsukti ir tiek?
Nes maniškis toks priekyje siauresnis, užpakaly platesnis, dabar bandžiau apsuktą užsidėti, bet kur tau ant tokio pilvo
![]()
Kur pyragai, kur????reik eit žiūrėt skrydį į Olandiją pigu😂😱
Maniškė tai ir nesupratu kokioj padėtyje,nes vartaliojasi dar ir buna smūgių ir isispyrimu tokių kad net saldu pasidaro 😚
Karmelaina aš ryte kai atsikėliau irgi vos ne židinį norėjau kurtis,bet laimei išlekiau iš namų,bet hormonai kaip veikia, šakės, tai karšta man beproto tai šalta labai. O ir nuotaikų svyravimai - kosmosas. Pas masaziste apsiblioviau, va nenuejau I masazus tris kartus ir radai,visur uzspaudzia.
Darom lazybas del gimdymu, kas pirma,antrta ir toliau gimdys. Man panasiau,kad ne barda pirma bus😁
Dar klausimėlis, kažkas iš mamyčių sakėt, kad po gimdymo naudos tą patį diržą-korsetą, kaip ir nėštumo metu. Vat man įdomu, gal ir maniškis tokiam reikalui tiktų
. Gal jį apsukti ir tiek?
Nes maniškis toks priekyje siauresnis, užpakaly platesnis, dabar bandžiau apsuktą užsidėti, bet kur tau ant tokio pilvo
![]()
![]()
![]()
Aš nusipirkau tą ortopedinį, parekomendavo jie man dydį, tai gavus tiek juokiausi
o po gimdymo pilvas tikrai dar būna toks pats didelis?
nu nes dabar tai tas diržas man labai per mažas žinoma
o po gimdymo jis vistiek minkštesnis gal tampa ir eitų įsprausti ar nelabai? ![]()