Dieną valgiau morkų tortą, dabar sesė su šokoladiniu tortu atvažiavo.Tai saldu per visus galus
Dieną valgiau morkų tortą, dabar sesė su šokoladiniu tortu atvažiavo.Tai saldu per visus galus
Geriau du tortai ir viena zvake
Aha aš kaip Karlsonas
Trūksta trūksta
Vyras vakar kai pastebėjo, kad įkvepiau ir užlaikiau kvėpavimą- bartis pradėjo. Atseit reikia pradėti iš naujo mokytis kvėpuoti, juk sąrėmio metu kvėpuoti reikės. Na, prieš 11metų tik jo dėka gimdydama kvėpavau taisyklingai
Šiandien buvau suplanavus nuvažiuoti į pamokėlę "pasiruošimas gimdymui su dula", o va, atsikėliau- snarglys iki kelių
O gal pati kepei morku torta? Du receptus esu bandžiusi ir abu nevykę gavosi😣
Labas rytas, naktis siaubinga😭
Vandene6 sveikatytes!
Labas! Kai pamačiau kad vandene6 5:30parašė tai pagalvojau kad jau kažkas... negąsdinkit
Aš irgi nuo 7 nemiegu, atsikėliau, kavos išsiviriau, nes nepatogu gulėt
Mažas miega, mėgaujuos tyla ![]()
Labas rytas ![]()
Man ir naktis buvo tokia nelabai kokia (šilta buvo miegoti po mano vakarykščių "pirčių" ). Bet, kai pagalvoju, jog naktį į tualetą nesikėliau, tai gal visai nieko naktelė ![]()
Mano mažius duodasi nuo pat ryto kaip pasiutęs, bet koks yra, tik noriu nufilmuoti, iš karto ramus... Taip visą rytą spaudinėju mygtuką, įrašyti-stabdyti ir nieko gero nenufilmavau
Reik eit dabar telefoną pratrinti, nes prisifilmavusi jau esu ramaus pilvo vaizdelių pilną telefoną ![]()
Patarkit, kada geriausia pasidaryti paskutinę echoskopiją prieš gimdymą? Noriu užsiregistruoti, bet mėtausi, nežinau, kelintą savaitę rašytis. Paskutinę dariausi 26+4 sav. Dabar man eina 35 sav. Norėčiau dar vieną kartą žvilgtelėti, kas per situacija ![]()
Deja pirkau tortą.Yra vienoj parduotuvej labai skanus man tai perku,labai seniai pati kepiau. rimgaude pyragų kepeja manau turi morkų pyrago receptą kokį super
Už tas sunkias nakteles jums
Deja pirkau tortą.Yra vienoj parduotuvej labai skanus man tai perku,labai seniai pati kepiau. rimgaude pyragų kepeja manau turi morkų pyrago receptą kokį super
Už tas sunkias nakteles jumsAš išsidabinau išsikvepinau eisiu pas akušere i pasimatymą.Namus dar vakar iki 11 aptvarkiau tipo turėtų ateiti ta health visitore.Nu bus matyt ar ji čia atsilankys.
Aš irgi turėčiau eiti šią savaitę pas akušerę, nu bet šiandien kaip tingiu... Tai eisiu gal plaukus nusidažysiu šiandien, o pas ją keliausiu gal rytoj arba poryt ![]()
Dukrai tempa nekrenta tai teks žygiuot pas daktarus
Buvom suplanavę šios sav pabaigoj abu vaikus priduoti seneliams savaitgaliui, mama darbe net laisvų dienų pasiėmė... o kol jie ten viešės padaryt mini remontus vaikų kambaryje, koridoriuje... tai jau matau,kad mūsų planai nuėjo šuniui ant uodegos
Nieko naujo... dažnai su vaikais taip būna... bet abydna vistiek
Ačiū. Jaučiuosi puikiai
Mano vyras į darbą išeina 5, tai kartais duodamas man butuką netyčia pažadina, tai vat ir atsikeliu. Plius šeštą jau vaikus žadinu į mokyklą. Kai juos išleidžiu- vėl stengiuosi numigti
Aš važiuosiu kai bus 36sav