Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

QUOTE(rimgaude @ 2017 05 15, 21:28)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Tommute" data-cid="71629030" data-time="1494865015"><div><p>Tu vaišinga moteris !reiktų mum visoms i svečius tų pyragų pas tave ! tongue.gif</p></div></blockquote><p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="wingele" data-cid="71629045" data-time="1494865900"><div><p>Kur pyragai, kur????reik eit žiūrėt skrydį į Olandiją pigu😂😱</p></div></blockquote><p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="karmelaina" data-cid="71629054" data-time="1494866446"><div><p>Apie tuos pyragus, tai ir man pirma tokia pat mintis buvo biggrin.gif</p></div></blockquote><p></p><p>Kaip butu nerealiai smagu! Prikepciau visko pagal norus, su gliutenu, be gliuteno, su cukrum ar be. Tommutei koki torta triauksti  birthday.gif  </p><p></p><p></p><p>As ramiai dar sia savaite prabut, kojas sukryziavus  laugh.gif  siandien gydytoja taip graziai pasake: yra du veiksniai kada gimdyti. Jeigu yra medicinones indikacijos tada skatinama arba daromas cp, kitas variantas jeigu leliukas nusprendzia, kad jam butu geriau but nebe pilvely, o list lauk. </p><p>Dazniausiai renkasi beibiai heart.gif​ </p>

Dieną valgiau morkų tortą, dabar sesė su šokoladiniu tortu atvažiavo.Tai saldu per visus galus biggrin.gif
Atsakyti

Geriau du tortai ir viena zvake  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(rimgaude @ 2017 05 16, 00:08)
<p>Geriau du tortai ir viena zvake  biggrin.gif​ </p>

Aha aš kaip Karlsonas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2017 05 15, 21:03)
Klausykit, o jums tie paruošiamieji kai būna tai irgi oro pritrūksta? Nes man šiandien tokie keli iš eilės kai spustelėjo....  Tikrai pora įkvepimų sutaupiau.

Trūksta trūksta mirksiukas.gif
Vyras vakar kai pastebėjo, kad įkvepiau ir užlaikiau kvėpavimą- bartis pradėjo. Atseit reikia pradėti iš naujo mokytis kvėpuoti, juk sąrėmio metu kvėpuoti reikės. Na, prieš 11metų tik jo dėka gimdydama kvėpavau taisyklingai wub.gif Jei tik jis nusisukdavo tuoj pat pamesdavau ritmą ir skausmas atrodydavo stipresnis ax.gif

Šiandien buvau suplanavus nuvažiuoti į pamokėlę "pasiruošimas gimdymui su dula", o va, atsikėliau- snarglys iki kelių unsure.gif negerai gi būtų važiuoti dalintis bacilomis unsure.gif cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vandene6: 16 gegužės 2017 - 04:45

Dieną valgiau morkų tortą, dabar sesė su šokoladiniu tortu atvažiavo.Tai saldu per visus galus biggrin.gif

O gal pati kepei morku torta? Du receptus esu bandžiusi ir abu nevykę gavosi😣

Labas rytas, naktis siaubinga😭

Vandene6 sveikatytes! 

Atsakyti

Labas! Kai pamačiau kad vandene6 5:30parašė tai pagalvojau kad jau kažkas... negąsdinkit :) 

Aš irgi nuo 7 nemiegu, atsikėliau, kavos išsiviriau, nes nepatogu gulėt :D Mažas miega, mėgaujuos tyla :)

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Man ir naktis buvo tokia nelabai kokia (šilta buvo miegoti po mano vakarykščių "pirčių" ). Bet, kai pagalvoju, jog naktį į tualetą nesikėliau, tai gal visai nieko naktelė :B

Mano mažius duodasi nuo pat ryto kaip pasiutęs, bet koks yra, tik noriu nufilmuoti, iš karto ramus... Taip visą rytą spaudinėju mygtuką, įrašyti-stabdyti ir nieko gero nenufilmavau :cry2:  Reik eit dabar telefoną pratrinti, nes prisifilmavusi jau esu ramaus pilvo vaizdelių pilną telefoną :oh:

Atsakyti

Patarkit, kada geriausia pasidaryti paskutinę echoskopiją prieš gimdymą? Noriu užsiregistruoti, bet mėtausi, nežinau, kelintą savaitę rašytis. Paskutinę dariausi 26+4 sav. Dabar man eina 35 sav. Norėčiau dar vieną kartą žvilgtelėti, kas per situacija :hmm:

Atsakyti
QUOTE(wingele @ 2017 05 16, 08:02)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Tommute" data-cid="71629375" data-time="1494877837"><div><p>Dieną valgiau morkų tortą, dabar sesė su šokoladiniu tortu atvažiavo.Tai saldu per visus galus vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>O gal pati kepei morku torta? Du receptus esu bandžiusi ir abu nevykę gavosi😣</p><p>Labas rytas, naktis siaubinga😭</p><p>Vandene6 sveikatytes! </p>

Deja pirkau tortą.Yra vienoj parduotuvej labai skanus man tai perku,labai seniai pati kepiau. rimgaude pyragų kepeja manau turi morkų pyrago receptą kokį super smile.gif
Už tas sunkias nakteles jums 4u.gif Aš išsidabinau išsikvepinau eisiu pas akušere i pasimatymą.Namus dar vakar iki 11 aptvarkiau tipo turėtų ateiti ta health visitore.Nu bus matyt ar ji čia atsilankys.
Atsakyti

Deja pirkau tortą.Yra vienoj parduotuvej labai skanus man tai perku,labai seniai pati kepiau. rimgaude pyragų kepeja manau turi morkų pyrago receptą kokį super smile.gif
Už tas sunkias nakteles jums 4u.gifAš išsidabinau išsikvepinau eisiu pas akušere i pasimatymą.Namus dar vakar iki 11 aptvarkiau tipo turėtų ateiti ta health visitore.Nu bus matyt ar ji čia atsilankys.

Aš irgi turėčiau eiti šią savaitę pas akušerę, nu bet šiandien kaip tingiu... Tai eisiu gal plaukus nusidažysiu šiandien, o pas ją keliausiu gal rytoj arba poryt :B

Atsakyti
Labas rytas!

Dukrai tempa nekrenta tai teks žygiuot pas daktarus doh.gif
Buvom suplanavę šios sav pabaigoj abu vaikus priduoti seneliams savaitgaliui, mama darbe net laisvų dienų pasiėmė... o kol jie ten viešės padaryt mini remontus vaikų kambaryje, koridoriuje... tai jau matau,kad mūsų planai nuėjo šuniui ant uodegos unsure.gif

Nieko naujo... dažnai su vaikais taip būna... bet abydna vistiek unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prometėja: 16 gegužės 2017 - 08:54
QUOTE(wingele @ 2017 05 16, 08:02)
Vandene6 sveikatytes! </p>

Ačiū. Jaučiuosi puikiai bigsmile.gif tik nosis varva. Prisitepiau arbatmedžiu ir guliu.

QUOTE(barda @ 2017 05 16, 08:28)
<p>Labas! Kai pamačiau kad vandene6 5:30parašė tai pagalvojau kad jau kažkas... negąsdinkit smile.gif </p><p>Aš irgi nuo 7 nemiegu, atsikėliau, kavos išsiviriau, nes nepatogu gulėt biggrin.gif Mažas miega, mėgaujuos tyla smile.gif</p>

Mano vyras į darbą išeina 5, tai kartais duodamas man butuką netyčia pažadina, tai vat ir atsikeliu. Plius šeštą jau vaikus žadinu į mokyklą. Kai juos išleidžiu- vėl stengiuosi numigti ax.gif

QUOTE(karmelaina @ 2017 05 16, 09:29)
<p>Patarkit, kada geriausia pasidaryti paskutinę echoskopiją prieš gimdymą? Noriu užsiregistruoti, bet mėtausi, nežinau, kelintą savaitę rašytis. Paskutinę dariausi 26+4 sav. Dabar man eina 35 sav. Norėčiau dar vieną kartą žvilgtelėti, kas per situacija hmm.gif</p>

Aš važiuosiu kai bus 36sav
Atsakyti