Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

Labukas mamukai smile.gifpagaliau ir as islindau i dienos sviesa smile.gifnuo praeitos savaites susipykau su savimi,emocijom ir mintim smile.gifpo truputi griztu atgal i normalu laukimo kelia smile.gif
Nuo pirmadienio nebedirbu,pasiemiau biuleteni nes jau labai per sunku. Liko 3 su trupuciu savaiteles smile.gifplanuojamas cp, didzioji dalis plano mano,nes taip noriu :)zinau daugelis is jusu nesupras manes,bet bent tikiuosi palaikymo didziaja diena 4u.gif

Sveika sugryzusi  :4u:  manau mes tikrai tave suprantam geriausiai :4u:  as jei nebijociau tu visu operaciju ir paskui po operacines bukles irgi noreciau cp. bet pirma bandysiu naturaliai o jei nepavyks vadinas toks mano likimas  :B o tau smagu zinosi kada susitiksi su savo pilvuko gyventoju  :nestuke o mes tik spelioti galim ir noreti bet laika ir diena patys maziukai issirinks  :D 

as pastoviai kepu naktimis tai kaldros kamputi uzsimetu nes visiskai be jos negaliu miegot  :D 

Atsakyti

Labukas mamukai smile.gifpagaliau ir as islindau i dienos sviesa smile.gifnuo praeitos savaites susipykau su savimi,emocijom ir mintim smile.gifpo truputi griztu atgal i normalu laukimo kelia smile.gif
Nuo pirmadienio nebedirbu,pasiemiau biuleteni nes jau labai per sunku. Liko 3 su trupuciu savaiteles smile.gifplanuojamas cp, didzioji dalis plano mano,nes taip noriu :)zinau daugelis is jusu nesupras manes,bet bent tikiuosi palaikymo didziaja diena 4u.gif

o CP tai čia grynai tavo pasirinkimas, ar yra kažkokių problemų? Soriukas, kad smalsauju :ax:

Atsakyti

Labas :4u: 

norėjau pasiteirauti jūsų. Suprantu, kad normalu kai truputį trūksta oro, bet mane tai kankina nuolat, negaliu nei sedėti nei gulėti, nei tiesiai nei kreivai, nuolat trūksta oro ir dūstu. Ar reikėtų sunerimti, kaip manot? 

Atsakyti

norėjau pasiteirauti jūsų. Suprantu, kad normalu kai truputį trūksta oro, bet mane tai kankina nuolat, negaliu nei sedėti nei gulėti, nei tiesiai nei kreivai, nuolat trūksta oro ir dūstu. Ar reikėtų sunerimti, kaip manot? 

Man irgi taip būna, kad nerandu sau vietos kaip trūksta oro, bet man čia sakė, kad normalu. Na tikrai neturiu daug vietos aš tam vaikeliui. Manau dar ir padėtis jo daug ką reiškia. Bet jeigu neramu, tai būtinai pasikalbėk su gydytoja :4u: 

Atsakyti

Man irgi taip būna, kad nerandu sau vietos kaip trūksta oro, bet man čia sakė, kad normalu. Na tikrai neturiu daug vietos aš tam vaikeliui. Manau dar ir padėtis jo daug ką reiškia. Bet jeigu neramu, tai būtinai pasikalbėk su gydytoja :4u:

Man ir labai trūksta oro, ypač greitesniu (jei taip galima pavadinti dabartinį mano vaikščiojimą) ėjimu paėjus. Šeimos gydytoja man sakė, kad greičiausiai dėl žemo hemoglobino tokia savijauta, bet kas čia žino :hmm:

Atsakyti

Nuo kitos savaitės eisim kartu vaikštinėti su šuniukėm 😉

Butinai :D reikia susipazinti :D

Atsakyti

Kai pasakiau ginekologui, kad dūstu, labai sunerimo ir liepė pas kardiologą pasirodyti. Nes jo žmonai buvo panašiai, tai nustatė kažkokią širdies ligą ir vaikiuką anksčiau laiko išprašė, CP darė. Man nieko blogo nerado, tik hemaglobiną mažą, dėl jo ir dusau.

Pasirodyk geriau kardiologui.

Atsakyti

Čia jau tavo apsisprendimas, tad linkiu, kad viskas būtų gerai!

Aš labai bijau CP, nes pirmą gimdant ir darant epidūrą paaiškėjo, kad pas mane kažkas ne taip su nervais nugaroj, kaip pas kitus, tai galėjo pažeisti. Laimei nepažeidė nieko, bet bijau aš to epidūro labiau nei natūralaus gimdymo :)

Atsakyti
Visiškai pritariu haemoglobinas Kai mažas dustama.Man ir taip buvo.
Mano dabar hemoglobinas 111.Sakyčiau normaliai kaip nėščiai.
Papildyta:
QUOTE(DjuSoleil @ 2017 05 17, 15:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="libaja" data-cid="71631289" data-time="1494963943"><div><p>Nuo kitos savaitės eisim kartu vaikštinėti su šuniukėm 😉</p></div></blockquote><p>Butinai biggrin.gif reikia susipazinti biggrin.gif
</p>

Kaip jums faina.Baltai pavydžiu.Gaila Melione123 ir Dzerita36 toli gyvena nuo manes.Bet jei kada busit Kent -Londono pusej visad prašom pas mane 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tommute: 17 gegužės 2017 - 14:52

Oi, kankinsim, kasdieną klausinėsim :D :D :D

tu tai suneli supuosi ir nebus kada manes kankint :liezuvis:

Atsakyti
QUOTE(Lilė_supynėse @ 2017 05 17, 09:57)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="libaja" data-cid="71631534" data-time="1495001436"><div><p>Sapnavau kad gimė lėliukas ... kalbantis. Ir mes taip su juo sutariam, ir papu maitinu, o pieno nėr, jis ir sako, duok valgyt. Nu žodžiu, prasideda marazmai biggrin.gif</p></div></blockquote><p></p><p>Oi tie sapnai biggrin.gif ir jų bus tik daugiau,man irgi jau visokie lenda lotuliukas.gif</p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="perlamutras" data-cid="71631589" data-time="1495002958"><div><p></p><p></p><p>Aš vakar taip mėgavausi gražia diena ir mąsčiau, kad džiaugiuosi, jog leliukas dar pilvely ir kad tikiuos visu mėnesiu anksčiau nepanorės išlįsti, nes dar taip noris pasimėgauti ta tyla, ramybe... iki šiol tai vis tas lėkimas, planai, darbai, ruošimasis ir rodos nespėju net normaliai pasidžiaugti smile.gif tai vakar  sustabdžiau žavią akimirką, prisėdau ant suoliuko, mėgavaus saulyte ir klausiausi nuostabių gamtos garsų smile.gif</p></div></blockquote><p></p><p>Bet ir šiandien pailsėk, nes jau nuo ryto darbuojies!  ax.gif </p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Tommute" data-cid="71631621" data-time="1495003666"><div><p>O naktelė tai varčiausi kaip vėdaras kaip man karšta buvo!</p></div></blockquote><p></p><p>O taip! Prasidėjo karščiai tai marinuojuos ir aš karsta.gif </p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="tobuliux" data-cid="71631937" data-time="1495010838"><div><p>Labukas mamukai vartotojo įkelta nuotraukapagaliau ir as islindau i dienos sviesa vartotojo įkelta nuotraukanuo praeitos savaites susipykau su savimi,emocijom ir mintim vartotojo įkelta nuotraukapo truputi griztu atgal i normalu laukimo kelia vartotojo įkelta nuotrauka
Nuo pirmadienio nebedirbu,pasiemiau biuleteni nes jau labai per sunku. Liko 3 su trupuciu savaiteles vartotojo įkelta nuotraukaplanuojamas cp, didzioji dalis plano mano,nes taip noriu :)zinau daugelis is jusu nesupras manes,bet bent tikiuosi palaikymo didziaja diena vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Pirmiausia, labai gerai, kad vėl susitaikei su savimi  4u.gif </p><p>Ir labai gerai, kad pasiėmei biuletenį! Pailsėk smile.gif</p><p>Man atrodo, kad labiausiai mes ir turėtume suprasti tavo norus ir pasirinkimus. Kiekviena turi teisę pasirinkti, teorijų tai šimtai yra, bet deja jos ne visada atitinka realybę ir taip kaip mes jaučiamės. O svarbiausia, kad tu būtum laiminga ir jaustumeisi gerai. Ir kaip smagu, jau žinosi iš anksti kada tavo susitikimas su vaikeliu! Aš net pavydžiu wub.gif </p>

Birzelio 9d parinko man data,keliomis dienomis anksciau nei terminas smile.gif))
O pailset tikrai reikia,atrodo mazius isgere mane visa ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Melione123 @ 2017 05 17, 10:28)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="tobuliux" data-cid="71631937" data-time="1495010838"><div><p>Labukas mamukai vartotojo įkelta nuotraukapagaliau ir as islindau i dienos sviesa vartotojo įkelta nuotraukanuo praeitos savaites susipykau su savimi,emocijom ir mintim vartotojo įkelta nuotraukapo truputi griztu atgal i normalu laukimo kelia vartotojo įkelta nuotrauka
Nuo pirmadienio nebedirbu,pasiemiau biuleteni nes jau labai per sunku. Liko 3 su trupuciu savaiteles vartotojo įkelta nuotraukaplanuojamas cp, didzioji dalis plano mano,nes taip noriu :)zinau daugelis is jusu nesupras manes,bet bent tikiuosi palaikymo didziaja diena vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Sveika sugryzusi  4u.gif  manau mes tikrai tave suprantam geriausiai 4u.gif  as jei nebijociau tu visu operaciju ir paskui po operacines bukles irgi noreciau cp. bet pirma bandysiu naturaliai o jei nepavyks vadinas toks mano likimas  cool.gif o tau smagu zinosi kada susitiksi su savo pilvuko gyventoju  nestuke.gif o mes tik spelioti galim ir noreti bet laika ir diena patys maziukai issirinks  biggrin.gif </p><p>as pastoviai kepu naktimis tai kaldros kamputi uzsimetu nes visiskai be jos negaliu miegot  biggrin.gif </p>

Aciukas uz palaikyma 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(karmelaina @ 2017 05 17, 10:34)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="tobuliux" data-cid="71631937" data-time="1495010838">
<div>
<p>Labukas mamukai vartotojo įkelta nuotraukapagaliau ir as islindau i dienos sviesa vartotojo įkelta nuotraukanuo praeitos savaites susipykau su savimi,emocijom ir mintim vartotojo įkelta nuotraukapo truputi griztu atgal i normalu laukimo kelia vartotojo įkelta nuotrauka

Nuo pirmadienio nebedirbu,pasiemiau biuleteni nes jau labai per sunku. Liko 3 su trupuciu savaiteles vartotojo įkelta nuotraukaplanuojamas cp, didzioji dalis plano mano,nes taip noriu :)zinau daugelis is jusu nesupras manes,bet bent tikiuosi palaikymo didziaja diena vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>o CP tai čia grynai tavo pasirinkimas, ar yra kažkokių problemų? Soriukas, kad smalsauju ax.gif</p>

Normalu,kad smalsu,man ir idomu butu smile.gif
Pasakysiu taip,gyvenciau Lietuvoje turbut tikrai pati bandyciau gimdyt,nes esu isitikinusi,kad prieziura butu kitokia.
O siaip esu paranojike, bijau visko. Bijau ir cp,bet kazkodel manau,kad mano leliukui taip saugiau. Apie save stengiuosi negalvoti smile.gif bet si sprendima priemusi jauciuosi saugesne smile.gif
Atsakyti

Normalu,kad smalsu,man ir idomu butu smile.gif
Pasakysiu taip,gyvenciau Lietuvoje turbut tikrai pati bandyciau gimdyt,nes esu isitikinusi,kad prieziura butu kitokia.
O siaip esu paranojike, bijau visko. Bijau ir cp,bet kazkodel manau,kad mano leliukui taip saugiau. Apie save stengiuosi negalvoti smile.gifbet si sprendima priemusi jauciuosi saugesne smile.gif

:4u: :4u: :4u:  Viskas bus gerai

Atsakyti