QUOTE(Lilė_supynėse @ 2017 05 17, 09:57)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="libaja" data-cid="71631534" data-time="1495001436"><div><p>Sapnavau kad gimė lėliukas ... kalbantis. Ir mes taip su juo sutariam, ir papu maitinu, o pieno nėr, jis ir sako, duok valgyt. Nu žodžiu, prasideda marazmai

</p></div></blockquote><p></p><p>Oi tie sapnai

ir jų bus tik daugiau,man irgi jau visokie lenda

</p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="perlamutras" data-cid="71631589" data-time="1495002958"><div><p></p><p></p><p>Aš vakar taip mėgavausi gražia diena ir mąsčiau, kad džiaugiuosi, jog leliukas dar pilvely ir kad tikiuos visu mėnesiu anksčiau nepanorės išlįsti, nes dar taip noris pasimėgauti ta tyla, ramybe... iki šiol tai vis tas lėkimas, planai, darbai, ruošimasis ir rodos nespėju net normaliai pasidžiaugti

tai vakar sustabdžiau žavią akimirką, prisėdau ant suoliuko, mėgavaus saulyte ir klausiausi nuostabių gamtos garsų

</p></div></blockquote><p></p><p>Bet ir šiandien pailsėk, nes jau nuo ryto darbuojies!

</p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Tommute" data-cid="71631621" data-time="1495003666"><div><p>O naktelė tai varčiausi kaip vėdaras kaip man karšta buvo!</p></div></blockquote><p></p><p>O taip! Prasidėjo karščiai tai marinuojuos ir aš

</p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="tobuliux" data-cid="71631937" data-time="1495010838"><div><p>Labukas mamukai

pagaliau ir as islindau i dienos sviesa

nuo praeitos savaites susipykau su savimi,emocijom ir mintim

po truputi griztu atgal i normalu laukimo kelia

Nuo pirmadienio nebedirbu,pasiemiau biuleteni nes jau labai per sunku. Liko 3 su trupuciu savaiteles

planuojamas cp, didzioji dalis plano mano,nes taip noriu :)zinau daugelis is jusu nesupras manes,bet bent tikiuosi palaikymo didziaja diena

</p></div></blockquote><p></p><p>Pirmiausia, labai gerai, kad vėl susitaikei su savimi

</p><p>Ir labai gerai, kad pasiėmei biuletenį! Pailsėk

</p><p>Man atrodo, kad labiausiai mes ir turėtume suprasti tavo norus ir pasirinkimus. Kiekviena turi teisę pasirinkti, teorijų tai šimtai yra, bet deja jos ne visada atitinka realybę ir taip kaip mes jaučiamės. O svarbiausia, kad tu būtum laiminga ir jaustumeisi gerai. Ir kaip smagu, jau žinosi iš anksti kada tavo susitikimas su vaikeliu! Aš net pavydžiu

</p>
Birzelio 9d parinko man data,keliomis dienomis anksciau nei terminas

))
O pailset tikrai reikia,atrodo mazius isgere mane visa
Papildyta:
QUOTE(Melione123 @ 2017 05 17, 10:28)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="tobuliux" data-cid="71631937" data-time="1495010838"><div><p>Labukas mamukai

Nuo pirmadienio nebedirbu,pasiemiau biuleteni nes jau labai per sunku. Liko 3 su trupuciu savaiteles

planuojamas cp, didzioji dalis plano mano,nes taip noriu :)zinau daugelis is jusu nesupras manes,bet bent tikiuosi palaikymo didziaja diena

</p></div></blockquote><p>Sveika sugryzusi

manau mes tikrai tave suprantam geriausiai

as jei nebijociau tu visu operaciju ir paskui po operacines bukles irgi noreciau cp. bet pirma bandysiu naturaliai o jei nepavyks vadinas toks mano likimas

o tau smagu zinosi kada susitiksi su savo pilvuko gyventoju

o mes tik spelioti galim ir noreti bet laika ir diena patys maziukai issirinks

</p><p>as pastoviai kepu naktimis tai kaldros kamputi uzsimetu nes visiskai be jos negaliu miegot

</p>
Aciukas uz palaikyma
Papildyta:
QUOTE(karmelaina @ 2017 05 17, 10:34)
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="tobuliux" data-cid="71631937" data-time="1495010838">
<div>
<p>Labukas mamukai

</p>
</div>
</blockquote>
<p>o CP tai čia grynai tavo pasirinkimas, ar yra kažkokių problemų? Soriukas, kad smalsauju

</p>
Normalu,kad smalsu,man ir idomu butu
Pasakysiu taip,gyvenciau Lietuvoje turbut tikrai pati bandyciau gimdyt,nes esu isitikinusi,kad prieziura butu kitokia.
O siaip esu paranojike, bijau visko. Bijau ir cp,bet kazkodel manau,kad mano leliukui taip saugiau. Apie save stengiuosi negalvoti

bet si sprendima priemusi jauciuosi saugesne