Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

Na va ir as po apziuros pasirodo zuikis zemyn galvute isitaises tai net akmuo nuo sitdies nukrito  :yahoo: pilvas auga lygiai su savaitemis  :D kraujo vel paeme nes sake esu labai perbalus bet kad as tokia visa nestuma 😂 Sake gelezis prie ribos tai paziures dar ksrta ar netruksta tai manau si karta tikrai sulauksiu skambucio  :D 

Atsakyti

Labutis mergaites. Ar jum maudzia strenas? Na kaip pries mmm..cia normalu ar sunerimti?

Atsakyti

Vargas man... Atvežė tėtis hematogeno. Aš jį suvalgiau (vos katė neatėmė) ir dabar dar noriu nestuke.gifunsure.gif

Man mama atvežė tris :D tai suvalgiau vieną dieną vieną, o kitą diena likusius du :D šiandien paimčiau ir tris :D

O man vaikystėje kažkas buvo pamelavęs, kad hematogenas yra pagamintas iš jaučio kraujo, tai nuo tada jo ir nemėgstu :D :D :D

:D :D :D kažkada mane veikė tos kalbos, praėjus tam tikram laikui vėl valgau :D

Man patinka kaip mes skaičiuojame svorį :D tualete buvau,o gal ne, oi dar plaukai susegti, bet ir tie juk sveria, vandens stiklinė išgerta :lol: dar savo dvasiniam nusiraminimui paskaičiau, kad organizas specialiai kaupia riebalus nėštumo metu, kad turėt iš ko gaminti pieną, tai po to sausainių nusipirkau  :ax:

Bet tai jis ir gaminamas iš galvijų kraujo  :hmm:​ 

Cha cha cha :D joa, jau jei gėriau stiklinę, tai geriau nesisverti, netikras juk svoris ir tas vanduo daug sveria :D :D :D svertis galima tik ryte, nevalgius ir pasituštinus ir be drabužių :D :D :D

O dėl riebalų aš irgi skaičiau kažką tokio.. bet dar skaičiau, kad ir nėštuminis celiulitas yra kažkoks kitoks nei įprastas? kažin tiesa? jis lengviau dingsta? ar visgi reikės daug daug daug pritūpimų daryti? :D

Atsakyti

Labutis mergaites. Ar jum maudzia strenas? Na kaip pries mmm..cia normalu ar sunerimti?

Labas :nestuke  :4u:  man tai dažnai paskauda, tiek nugaroje tiek priekyje, bet visada praeina. Tai kol kas rimtai į tai nežiūriu :unsure: 

Atsakyti
QUOTE(DjuSoleil @ 2017 05 16, 16:10)
<p>Labutis mergaites. Ar jum maudzia strenas? Na kaip pries mmm..cia normalu ar sunerimti?</p>

Normalu kūnas ruošiasi gimdymui. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(perlamutras @ 2017 05 16, 16:03)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="vandene6" data-cid="71630148" data-time="1494927230"><div><p>Vargas man... Atvežė tėtis hematogeno. Aš jį suvalgiau (vos katė neatėmė) ir dabar dar noriu vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Man mama atvežė tris biggrin.gif tai suvalgiau vieną dieną vieną, o kitą diena likusius du biggrin.gif šiandien paimčiau ir tris biggrin.gif</p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="karmelaina" data-cid="71630237" data-time="1494929420"><div><p>O man vaikystėje kažkas buvo pamelavęs, kad hematogenas yra pagamintas iš jaučio kraujo, tai nuo tada jo ir nemėgstu biggrin.gif </p></div></blockquote><p>kažkada mane veikė tos kalbos, praėjus tam tikram laikui vėl valgau biggrin.gif</p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lilė_supynėse" data-cid="71630369" data-time="1494932356"><div><p>Man patinka kaip mes skaičiuojame svorį biggrin.gif tualete buvau,o gal ne, oi dar plaukai susegti, bet ir tie juk sveria, vandens stiklinė išgerta lotuliukas.gif dar savo dvasiniam nusiraminimui paskaičiau, kad organizas specialiai kaupia riebalus nėštumo metu, kad turėt iš ko gaminti pieną, tai po to sausainių nusipirkau  ax.gif</p><p></p><p></p><p>Bet tai jis ir gaminamas iš galvijų kraujo  hmm.gif​ </p></div></blockquote><p>Cha cha cha biggrin.gif joa, jau jei gėriau stiklinę, tai geriau nesisverti, netikras juk svoris ir tas vanduo daug sveria biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif svertis galima tik ryte, nevalgius ir pasituštinus ir be drabužių biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif</p><p>O dėl riebalų aš irgi skaičiau kažką tokio.. bet dar skaičiau, kad ir nėštuminis celiulitas yra kažkoks kitoks nei įprastas? kažin tiesa? jis lengviau dingsta? ar visgi reikės daug daug daug pritūpimų daryti? biggrin.gif</p>

Man celiulitas atsirado per pirmą nėštumą, kai jau svoris pradėjo sparčiai augt. Kai pagimdžiau ir svoris greit nukrito, dingo ir celiulitas. smile.gif Aš nesportavau, tiesiog maitinant svoris žaibiškai krito. Bet tiek su tais kg, tiek ir su celiulitu, manau, labai individualu kaip kas kris ir kiek pastangų reikės. smile.gif Dabar vėl priaugus svorio celiulito atsirado... Naiviai tikiuosi, kad ir vėl savaime dings. biggrin.gif
Atsakyti

O aš pas save pastebėjau celiulitą ant blauzdų, nu nieko sau :oh: :oh:

Atsakyti

Cha cha cha :D joa, jau jei gėriau stiklinę, tai geriau nesisverti, netikras juk svoris ir tas vanduo daug sveria :D :D :D svertis galima tik ryte, nevalgius ir pasituštinus ir be drabužių :D :D :D

O dėl riebalų aš irgi skaičiau kažką tokio.. bet dar skaičiau, kad ir nėštuminis celiulitas yra kažkoks kitoks nei įprastas? kažin tiesa? jis lengviau dingsta? ar visgi reikės daug daug daug pritūpimų daryti? :D

Kadangi save dabar apžiūrėti iš nugaros sunku, tai aš apsimetu, kad tie papildomi 10 cm yra besiplečiantys klubai ir tiesiog :D

Atsakyti

Skauda ir buna net labai,ruosiasi jau gimdymu klubai ir t.t.O klyno neskauda?

Neuzmirskit panos,kad ir vaisius dabar sparciai auga,tai svorio prideda. Pas mane jis ne kazka auga paskutiniu metu😁😰

Atsakyti
QUOTE(wingele @ 2017 05 16, 18:50)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="DjuSoleil" data-cid="71630699" data-time="1494940203"><div><p>Labutis mergaites. Ar jum maudzia strenas? Na kaip pries mmm..cia normalu ar sunerimti?</p></div></blockquote><p>Skauda ir buna net labai,ruosiasi jau gimdymu klubai ir t.t.O klyno neskauda?</p><p>Neuzmirskit panos,kad ir vaisius dabar sparciai auga,tai svorio prideda. Pas mane jis ne kazka auga paskutiniu metu😁😰</p>

Mano dama kartais atrodo iškris pati ir nereik stenktis lotuliukas.gif kiek žemai ji rausiasi.
Atsakyti

Mano dama kartais atrodo iškris pati ir nereik stenktis lotuliukas.gifkiek žemai ji rausiasi.

Norėtum tu be pastangų, neišdegs :P

Atsakyti
QUOTE(Tommute @ 2017 05 16, 18:05)
Mano dama kartais atrodo iškris pati ir nereik stenktis  lotuliukas.gif kiek žemai ji rausiasi.

Man irgi būna, kad atrodo tuoj tuoj iškris, pati kelią prasiskynus. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti