Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

QUOTE(barda @ 2017 05 19, 16:49)
<p>Labas:) pagaliau vyras nuo šiandien atostogose, ramu dėl gimdymo jau:) Tai patarkit kokių skatinimosi būdų, ananasą ir meilės naktis žinau, bet gal dar kokių yra? hmm.gif​ </p>

Mum sexiukas padejo. smile.gif Del anansų skaičiau reiktų kokius 7 suvalgyt,kad kažką jis padartų biggrin.gif Išeikit ilgam pasivaikščiojimui.
Papildyta:
QUOTE(Euterpė @ 2017 05 19, 18:44)
Žinok su pirmu ko tik nedariau (tik alko negėriau) - niekas nepadėjo. biggrin.gif Jei jau nebus lemta anksčiau pagimdyt, tai niekas nepadės.

Pritariu 4u.gif
Papildyta:
Man Šiandien hormonų emocijos.Viena mama mokyklos laukesi,atrodo jai gimdyt tik po kokių 2-3 men pagal pilvą dydį.Šiandien žiùrių vežimeliu laiminga stumias. biggrin.gif Nu kaip dėjau bliaut nežinia ko!
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Sakau vyrui nu ką Nors tą rūkalė dar nėščia man palaiko vizualinę kompaniją biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tommute: 19 gegužės 2017 - 20:33
Sveikos,

Pasiskaičiau kokiom nuotaikom gyvenat,-tai pas mane panašiai,-nemiga totali kankina,-šį ryta irgi mėšlungis koją sutraukė blink.gif negana to panašu,kad pienligė prasidėjo blink.gif kitą sav turėčiau eit streptokokui tepinėlį priduot... tai o bet kad tačiau... reikia man db būtinai kokių ovulių nuo tos pienligės pavartot... kažin neišsikraipys nuo jų rezultatai?
Atsakyti

Tommute o kodel taves facebooke nebera?  :4u: 

Weleda produktam dabar akcija tad jei ko reikia ir patinka ju produktai pasiziurek gal ka rasi  :4u: as jau apsipirkau  :angel2: 

Atsakyti

Prisiminiau, kad vienoj prezentacijoj nerealų kokteilį geriau: indelis šaldytų ananasų suplaktas su 0.5 litro šampės. Toks baltas tirštas šaltas reikalas. Superinis.

Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2017 05 19, 21:14)
<p>Prisiminiau, kad vienoj prezentacijoj nerealų kokteilį geriau: indelis šaldytų ananasų suplaktas su 0.5 litro šampės. Toks baltas tirštas šaltas reikalas. Superinis.</p>

Kas Kaune gyvenat plakat vežat tokį kokteiliuką bardai nuo
mūsų visų 😆
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tommute: 19 gegužės 2017 - 21:13

Tommute o kodel taves facebooke nebera?  :4u:

Tomute apsimeta, kad klausimu apie fb nemato :D

Atsakyti

Tomute apsimeta, kad klausimu apie fb nemato :D

Aha jau ne pirma as klausiu  :hmm: 

Atsakyti

Kas Kaune gyvenat plakat vežat tokį kokteiliuką bardai nuo
mūsų visų 😆

Ohhh kaip noriuuu... jau vyras partempė ananasą :) Šiaip Alitos nealkoholinis šampanas lb neblogo skonio, turbūt tiktų į tą kokteilį....  :super:​ 

Atsakyti

Aha jau ne pirma as klausiu  :hmm:

Aš jau irgi pastebėjau, ji matyt galvoja, kad jai pavyks nuo mūsų išsisukti  :mastau:​ 

Atsakyti

Rytas prasidėjo nuo žinių... 😢 Išėjo bobutė... O mes kaip tyčia net neturim laiko nuvažiuot.... Ryt reiks susisukt kažkaip... Turėsiu apie 400 km nuvairuot...

Atsakyti

Rytas prasidėjo nuo žinių... 😢 Išėjo bobutė... O mes kaip tyčia net neturim laiko nuvažiuot.... Ryt reiks susisukt kažkaip... Turėsiu apie 400 km nuvairuot...

Uzuojauta!

Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2017 05 20, 07:12)
<p>Rytas prasidėjo nuo žinių... 😢 Išėjo bobutė... O mes kaip tyčia net neturim laiko nuvažiuot.... Ryt reiks susisukt kažkaip... Turėsiu apie 400 km nuvairuot...</p>

Užuojauta verysad.gif
Atsakyti