Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

Oj ne koks jausmas su tuo aukštu spaudimu.Stebėk,kad neužkiltu daugiau.Mano šį nėštumą kaip ir nieko kolkas su juo.Tfu tfu.

Bet taip keista, kad iš pat ryto toks, nespėjus dar nė pajudėti labiau... Jaučiu karštis veikia, nes šiandien bus labai šilta, įtariu.

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

man siandien darbinga diena kaip niekad, kol upas nepraejo tvarkausi, skalbiu rubelius pagaliau biggrin.gif turetu greitai viskas dziuti, nes oras puikus ax.gif
Mano krutine tik siek tiek padidejo i senas liemenele telpu, 75B, bet man tie lankai po krutine jau verzia,isirezia skaudziai ilgiaiu pavaikstant, tai as jau koki menesi nesioju sportines liemeneles, kur tu lamku nera po apacia, tai geris jos man tikrai biggrin.gif

Oj stebek spaudima Karmelaina, man toks kaip tavo butu jau ne kas, mano siandien 95-71 zemas mano visada
Tik va mano kojos patine nuolat, vakar vakare ypac buvo unsure.gif galiu nesioti tik vienus kedukus, i kitus batelius kojos netelpa blink.gif dar nesimatavau basuciu pernyksciau, tikiuosi tiks jos man
Atsakyti

Labas rytas  :D 

Aš šįryt prabudau nuo mėšlungio kojoj, jau kaip šokau iš lovos! Kai esu viena, labai bijau, kad nesutrauktų taip, kad nebepadėčiau sau. Tai greit šokau, nespejo net suimt dorai tas mėšlungis. 

Bet taip keista, kad iš pat ryto toks, nespėjus dar nė pajudėti labiau... Jaučiu karštis veikia, nes šiandien bus labai šilta, įtariu.

Buvo man irgi nei iš šio nei iš to užkilęs, 155/85 buvo max, ir visury nakties. O gydytoja sakė, kad būna, ir iki 160/90 nieko daryt nereikia., Aš iš karto jaučiu, kad pakyla, nes galvą skauda. Tai tu būk ramiai, kad daugiau nekiltų, gaivinkis ir neperkaisk. Bjaurus dalykas nes nenumuši taip paprastai be vaistų..

Labas rytas 4u.gif
Atsikeliau 6 ryto.alkana kaip villas biggrin.gifIr su tais prabudimais save baru nu kodėl tu nemiegi.Vėliau oj kaip gailėsies biggrin.gif

Visos gailėsimės, bet sako, kad miego nei į priekį nei atgal neužmiegosi :-D tuo save guodžiu, nes naktys nėr mano draugės  :) 

Tik va mano kojos patine nuolat, vakar vakare ypac buvo unsure.gifgaliu nesioti tik vienus kedukus, i kitus batelius kojos netelpa blink.gifdar nesimatavau basuciu pernyksciau, tikiuosi tiks jos man

Mano irgi tik vieni kedukai tinka.. Balerinos iš pernai atrodo juokingai ir spaudžia, rodos kas dvi bandutes į  batus būtų sukišę :-D Ką reiks daryt, kai bus tikrai šilta, šlepkės per pirštą??? :oh:​ 

Atsakyti

Labas iš ryto smile.gif

Aš šįryt labai panašiai smile.giftik pagalvojau- aj, dieną pamiegosiu.
Bet tai šiandien tik pagalvojau, kad dabar dieną miegu labai kietu miegu- nei sms, nei mesendžeris nepažadina manęs- tik skambučiai smile.gifilsisi organizmas kol gali smile.gif

Geros dienelės visoms 4u.gif

Oi aš kaip save graušiu už tą nemiegą ateityje, kad deramai neišsimiegojau, bet nu visai manęs jis netraukia :) vyras juokiasi iš manęs, einam miegoti ir aš jau laukiu ryto, kad galėčiau keltis :D 

Bet šiandien nusprendžiau pasilepinti :) nueisiu pasikirpti plaukus, kad būtų sveikesni, tada užsirašiau SPA pedikiūrui ir jei dar liks laiko SPA manikiūrą padarys :) 

Tik šįryt išgėriau kavos be kofeino, bijau kad nebūčiau padarius klaidos, paskuj gali žemas spaudimas dieną pagadinti :)))

Atsakyti

Buvo man irgi nei iš šio nei iš to užkilęs, 155/85 buvo max, ir visury nakties. O gydytoja sakė, kad būna, ir iki 160/90 nieko daryt nereikia., Aš iš karto jaučiu, kad pakyla, nes galvą skauda. Tai tu būk ramiai, kad daugiau nekiltų, gaivinkis ir neperkaisk. Bjaurus dalykas nes nenumuši taip paprastai be vaistų..

Ar tik nebus spaudimas pakilęs nuo tų kompresinių kojinių :D :D :D  (čia juokauju žinoma :rolleyes: )

Atsakyti

Laba. Vakar sloga baisine prasidėjo,siandjen ciaudeju akys varva,galva plysta. Pavyko pirma karta užmigt dar vyrams mano išvažiavus ryte,tai gal persimiegojau😀 šuo kaukti pradejo-pazadino.

Pirma mintis prabudus-noriu braskiu,tresniu,arbuzo!!!!!bet nekesiu siandjen kojos su tokia savijauta.

Del Rukymo,pazystu kas parukydavo nestumo metu,ale knygose skaite kad negerai mesti,bus sokas, baugina mane tokios rukores.

Atsakyti

Aš šįryt prabudau nuo mėšlungio kojoj, jau kaip šokau iš lovos! Kai esu viena, labai bijau, kad nesutrauktų taip, kad nebepadėčiau sau. Tai greit šokau, nespejo net suimt dorai tas mėšlungis. 

Šiaip nereik šokinėt nuo mėšlungio :rolleyes: Užtenka pasivertus ant nugaros stipriai pėdą į lovą prispaust. Užsimiegojus šokdama gali didesnės bėdos pasidaryt.

Su spaudimu reikia kovot jeigu jau 140/90. 160 nebelauk, nes... tai pavojinga.

Atsakyti

Šiaip nereik šokinėt nuo mėšlungio :rolleyes: Užtenka pasivertus ant nugaros stipriai pėdą į lovą prispaust. Užsimiegojus šokdama gali didesnės bėdos pasidaryt.

Su spaudimu reikia kovot jeigu jau 140/90. 160 nebelauk, nes... tai pavojinga.

Kažkaip neveikia man tas pėdos paspaudimas, turi arba kažkas stipriai man pirštus kojos atlaužt, arba pati atsistojus ant žemės riest į viršų. Nes blogiausia, kad traukia ne tik blauzdas, bet ir šlaunis. 

Dėl kraujospūio aš irgi taip manau, kad reikia susirūpint nuo 140/90, bet jiems čia nepaaiškinsi, dar sako aparatai tie naminiai paklaidą turi, nors aš tiesiog jaučiu jeigu kyla, nereik nė aparato.. Bet stebiu save ir protingai mąstau, kiltų o ne kristų, tikrai važiuočiau į priimamajį.

Šiandien varau pas draugę, jos berniuką bandysiu prižiūrėt, kai ji pakuosis. Išsikrausto į Lt nesulaukę mūsų mažylio, bet ką dabar, jiems bus daug geriau ten :-)  :lietuva: 

Ir dar užsirašiau akupunktūrai, kad ale paruoštų gimdymui, pirmas vizitas jau pirmadienį. Ha, žiūrėsim, kaip paruoš  :D  :B 

Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2017 05 19, 07:54)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="rimgaude" data-cid="71635078" data-time="1495137210"><div><p>Nu apie 30 manau. Tiesiog nelabai atsakinga mama ir tiek..
</p></div></blockquote><p>Dažniausiai protas ateina su amžium, bet dažnai amžius ateina ir vienas.... (FB citata)
</p><p></p><p>Kai su vyresniąja trečdalį nėštumo ligoninėj praleidau prisižiūrėjau visokių įdomybių. Pvz. 22 metų mama laukėsi 4 vaiko. Pradėjo nuo 15 metų. Daugiau nepasakosiu ką mačiau, bet kartot nenorėčiau.... verysad.gif
</p>

Aš dar iki šiol pamenu, kai pirmo laukiausi ir akušerijos skyriuj, prie įėjimo, kur atvažiuoja/išvažiuoja nėščiosios ir gimdyvės, buvo plakatai, skatinantys nerūkyt nėščiąsias ir nežalot taip savo vaikų. Tada su vyru nusistebėję klausėm gydytojos kam tokioj vietoj tokie plakatai - juk kažin ar čia atvykusios moterys rūko. Tai gydytoja sakė, kad oi, dar kiek privažiuoja tokių, kurios ir su didžiausiais pilvais rūko, ir ką tik pagimdžiusios kūdikiams į veidus dūmus pučia... Ir išvis taip kraupiai, sako, atrodo - stovi su pilvais prie tų plakatų, kuriuose surašyta visa info kaip jos kenkia ne tik sau, bet ir kūdikiams, ir rūko tiesiog čia pat, prie tų plakatų... blink.gif Na ką galima pasakyt - jau tikrai nebegali apie tokias kalbant teigti, kad jos tiesiog neinformuotos ir nežino ką daro... unsure.gif
Papildyta:
Ooo, žiūriu šiandien liniuotė rodo, kad liko tik 30 dienų. bigsmile.gif Kaip greit laikas bėga! Reikia gal jau tašę baigt krautis... Dabar tik sumečiau gal prieš kelias dienas į ją viską, ką vaistinėj pirkau ir toliau apsimetu, kad dar daug laiko liko ir nėr ko skubėt rūbus kraut. biggrin.gif
Atsakyti

Ką reiks daryt, kai bus tikrai šilta, šlepkės per pirštą??? :oh:​ 

Aš jau su šlepkėm kelinta diena, kaip patogu :) Pedikiūrą pasidariau, vaikas sako ir šlepkės tavo gražios, ir raudoni nagai gerai atrodo. Vyras auga :)

Mano krūtinė su kiekvienu vaiku vis padidėja. Jau norėčiau, kad nebedidėtų, nes sunku, reikia, kad būtų gerai prilaikančios liemenėlės, o jų labai gražių nerandu arba nepatogios. 

Ir rūkalių aš nemėgstu. Kai jauna buvau, buvo vienodai, o dabar labai ta smarvė nervuoja. Pas mus aplinkoj iš viso labai mažai rūkančių. Tai man nesuvokiama kaip galima prie vaikų rūkyti, o jau besilaukiant rūkyti, tai iš viso man nusikaltimas atrodo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LUUU: 19 gegužės 2017 - 10:59

Mane rūkalų kvapas purto, neisivaizduoju kokia turi būti psihinės būklės ir mastymo moteris,kuri rukytų laukiantis vaikelio  :unsure: kai pagalvoju,kiek daug ko atsisakom del vaikelio ir viska padarytumėm kad tik jie sveiki gimtų, o čia gimdymo namuose ruko, nesuprantu ir nesuprasiu tokiu moteru... :unsure: 

Šiandien dukrytės neleidau i darželį, prasiilgimom savaitgalį :)  tai panelė atsikelė tik puse 10, o aš nuo puse 6 gyva, vakare laukia baliukas, teks atlaikyti :D 

Atsakyti

Tik va mano kojos patine nuolat, vakar vakare ypac buvo unsure.gifgaliu nesioti tik vienus kedukus, i kitus batelius kojos netelpa blink.gifdar nesimatavau basuciu pernyksciau, tikiuosi tiks jos man

Mano irgi kojas sutinę, niekas nebetinka beveik...aš anksčiau ir galvojau, kodėl nėščios vaikšto su kokiais kedukais ar tom per pirštą, juk galėtų stiliuką palaikyti, dabar supratau, kad kai niekur koja nebetelpa ir pėdas skauda dzin tas stiliukas :blink:

.

Šiandien varau pas draugę, jos berniuką bandysiu prižiūrėt, kai ji pakuosis. Išsikrausto į Lt nesulaukę mūsų mažylio, bet ką dabar, jiems bus daug geriau ten :-)  :lietuva:

Ir dar užsirašiau akupunktūrai, kad ale paruoštų gimdymui, pirmas vizitas jau pirmadienį. Ha, žiūrėsim, kaip paruoš  :D  :B

Bus tau praktika pas draugę :) kaip aš jiems pavydžiu! Mums liko dar nepilni du metai ir tada namoooo!!!

Pastebėjau, kad čia labai populiari akupunktūra. Įdomu kaip  ten tave ruoš tam gimdymui? Turėsi papasakot! :D

Ooo, žiūriu šiandien liniuotė rodo, kad liko tik 30 dienų. bigsmile.gifKaip greit laikas bėga! Reikia gal jau tašę baigt krautis... Dabar tik sumečiau gal prieš kelias dienas į ją viską, ką vaistinėj pirkau ir toliau apsimetu, kad dar daug laiko liko ir nėr ko skubėt rūbus kraut. biggrin.gif

Vaje :blink:  mūsų terminai juk sutampa....tik 30? Oi vaikyti...ir ko aš tada stebiuosi, kad man čia viską tempia, spaudžia, duria, skauda :bijau2:

Atsakyti