Ryt jau mūsų mėnuo!
Ech, vakar tai visiškai nesupratau gydytojos.Šlapimo tyrimas labai prastas buvo, liepė už savaitės vėl atnešt, bet esmė ta, kad po to pradėjo samprotaut, kad gal per mažai saldėsių valgau ir liepė daugiau gyvenimą pasisaldint. O po to pradėjo sau prieštaraut ir sakyt, kad gal kaip tik reikia labai pristabdyt cukrų ir išvis, jei tą dieną suvalgysiu kokį bananą, tai daugiau jokių vaisių, jokių saldėsių negalima.
Tai taip ir likau nesupratus ar man pradėt daugiau saldėsių valgyt, ar kaip tik juos ribot...
Na, bet bent kraują per 2 mėn. pakėliau iki 140.Nebereikės daugiau geležies gert! Mažoji įsistačius galvyte žemyn, matyt ne šiaip sau vis užeina jausmas, kad tuoj tuoj iškris.
Paėmė tepinėlį streptokoko tyrimui ir dar šiaip išskyroms patikrint, nes jų labai padaugėjo - bijau, kad pienligė nesikabintų... Tikiuosi streptoko ats. bus neigiamas ir spėsiu jį sužinot.
Išgirdai tokį kaip ir trakštelėjimą ar pokštelėjimą? Sako, kad tą garsą skleidžia vaiko sąnariukai. Aš kartais pastebiu tuos pokštelėjimus, su sūnum irgi taip būdavo.
140! Oho! Tikrai pasidalink savo paslaptim
Įdomi tavo gydytoja, pati neapsisprendžia, bet kažkaip manau tau nuo to visai ne geriau, kad ji įdomi tokia...
O garsas ten toks pokštelėjimas labiau buvo, bet ir vakar kažką girdėjau. Gal jau šnekėti pradeda
Aha, man irgi gydytoja sakė nubėgus vandenims nesvarbu balti ar žali tiesiai į ligoninę
tai mane žiauriai žiauriai neramina ką daryti.. anytos gimtadienis 11 dieną, mano terminas kaip ir 18-21 d, gyvena jie už geros valandos kelio, artimiausia ligoninė gaunas vistiek mūsų mieste, tai nu *****, man reikia tiesiai į ligoninę dėl antibiotikų, aš bijau važiuoti, o nežinau kaip į tai pažiūrės kiti, sakys dar anksti... užknisa kažkaip kiti galvoja, kad be termino jokių šansų pagimdyti ir tipo nėra ko čia stresuoti, bet o jei??? tada tik save vistiek kaltinti galėčiau
niekas kitas neatsakys už tai.. kaip elgtumėtės jūs merginos?
įdomu dažniausiai į kurią pusę ta paklaida suveikia?
Aš manau nuspręsčiau paskutinę minutę pagal tai kaip jaučiuosi. Gal atrodys, kad dar tikrai negimdysi, tai tada važiuok, bet dabar man atrodo labai sunku kažką pasakyti. Tai tu taip gali ir pasakyti, kad nepažadi dalyvauti, nes dar ir pagimdyt tą dieną gali...
O svorį man kai žiūrėjo tai paskaičiavo pagal galvos apimtį, pilvo dydį ir blauzdos atrodo ilgį. Tai net neįsivaizduoju, kuri kūno dalis gali labiausiai klaidinti? Gal koja, nes jeigu ilgakojis leliukas, bet labai kūdas, tai daug ir nesvers.
Užvalgiau šokolado ir jau jaučiu, kad kruta ponia. Nu pagaliau, nes jau žaidėjau skambint gydytojai, kad labai mažai juda, išsigando matyt, niekas nemėgsta gydytojų