Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

Ryt jau mūsų mėnuo! bigsmile.gif

Ech, vakar tai visiškai nesupratau gydytojos. biggrin.gifŠlapimo tyrimas labai prastas buvo, liepė už savaitės vėl atnešt, bet esmė ta, kad po to pradėjo samprotaut, kad gal per mažai saldėsių valgau ir liepė daugiau gyvenimą pasisaldint. O po to pradėjo sau prieštaraut ir sakyt, kad gal kaip tik reikia labai pristabdyt cukrų ir išvis, jei tą dieną suvalgysiu kokį bananą, tai daugiau jokių vaisių, jokių saldėsių negalima. biggrin.gifTai taip ir likau nesupratus ar man pradėt daugiau saldėsių valgyt, ar kaip tik juos ribot...

Na, bet bent kraują per 2 mėn. pakėliau iki 140. bigsmile.gifNebereikės daugiau geležies gert! Mažoji įsistačius galvyte žemyn, matyt ne šiaip sau vis užeina jausmas, kad tuoj tuoj iškris. biggrin.gifPaėmė tepinėlį streptokoko tyrimui ir dar šiaip išskyroms patikrint, nes jų labai padaugėjo - bijau, kad pienligė nesikabintų... Tikiuosi streptoko ats. bus neigiamas ir spėsiu jį sužinot. unsure.gif

Išgirdai tokį kaip ir trakštelėjimą ar pokštelėjimą? Sako, kad tą garsą skleidžia vaiko sąnariukai. Aš kartais pastebiu tuos pokštelėjimus, su sūnum irgi taip būdavo. mirksiukas.gif

140! Oho! Tikrai pasidalink savo paslaptim  :bigsmile: 

Įdomi tavo gydytoja, pati neapsisprendžia, bet kažkaip manau tau nuo to visai ne geriau, kad ji įdomi tokia... :oh: 

O garsas ten toks pokštelėjimas labiau buvo, bet ir vakar kažką girdėjau. Gal jau šnekėti pradeda :lol: 

Aha, man irgi gydytoja sakė nubėgus vandenims nesvarbu balti ar žali tiesiai į ligoninę :) tai mane žiauriai žiauriai neramina ką daryti.. anytos gimtadienis 11 dieną, mano terminas kaip ir 18-21 d, gyvena jie už geros valandos kelio, artimiausia ligoninė gaunas vistiek mūsų mieste, tai nu *****, man reikia tiesiai į ligoninę dėl antibiotikų, aš bijau važiuoti, o nežinau kaip į tai pažiūrės kiti, sakys dar anksti... užknisa kažkaip kiti galvoja, kad be termino jokių šansų pagimdyti ir tipo nėra ko čia stresuoti, bet o jei??? tada tik save vistiek kaltinti galėčiau :) niekas kitas neatsakys už tai.. kaip elgtumėtės jūs merginos? 

įdomu dažniausiai į kurią pusę ta paklaida suveikia? :)

Aš manau nuspręsčiau paskutinę minutę pagal tai kaip jaučiuosi. Gal atrodys, kad dar tikrai negimdysi, tai tada važiuok, bet dabar man atrodo labai sunku kažką pasakyti. Tai tu taip gali ir pasakyti, kad nepažadi dalyvauti, nes dar ir pagimdyt tą dieną gali... :mirksiukas: 

O svorį man kai žiūrėjo tai paskaičiavo pagal galvos apimtį, pilvo dydį ir blauzdos atrodo ilgį. Tai net neįsivaizduoju, kuri kūno dalis gali labiausiai klaidinti? Gal koja, nes jeigu ilgakojis leliukas, bet labai kūdas, tai daug ir nesvers. 

Užvalgiau šokolado ir jau jaučiu, kad kruta ponia. Nu pagaliau, nes jau žaidėjau skambint gydytojai, kad labai mažai juda, išsigando matyt, niekas nemėgsta gydytojų :D 

Atsakyti
QUOTE(perlamutras @ 2017 05 31, 09:56)
įdomu dažniausiai į kurią pusę ta paklaida suveikia? smile.gif

oho, ką darei, kad taip užkilo? smile.gif</p>

Man su pirmu ta paklaida suveikė į mažąją pusę. Ir paklaida buvo didesnė nei ~600g. smile.gif T. y. pagal echo pranašavo, kad gims maždaug virš 3,5 kg, o gimė nesverdamas 3 kg.

Kad, žinok, nieko specialiai nedariau - tiesiog Tardyferoną gėriau po vieną tabletę kasdien. Aš kaip tik galvojau, kad hemoglobinas nebus daug pakilęs, nes vos ne kiekvieną kartą užvartodavau pieno produktų nepraėjus kelioms valandoms arba išvis iš karto. O čia, pasirodo, dar ir kaip užkilo. bigsmile.gif
QUOTE(vandene6 @ 2017 05 31, 10:30)
Noriu rytojaus sulaukti ir tada gimdyt  ax.gif  ir dar labai užsimaniau vyro  ax.gif  visą nėštumą nereikėjo  ax.gif

Tada linkiu, kad ryt viskas prasidėtų. 4u.gif
QUOTE(Lilė_supynėse @ 2017 05 31, 10:41)
Įdomi tavo gydytoja, pati neapsisprendžia, bet kažkaip manau tau nuo to visai ne geriau, kad ji įdomi tokia... doh.gif </p><p></p><p>O garsas ten toks pokštelėjimas labiau buvo, bet ir vakar kažką girdėjau. Gal jau šnekėti pradeda lotuliukas.gif

Tai jau taip... Guodžia tai, kad vis tiek jau pats galas - ar valgysiu daugiau saldėsių, ar mažiau, kažin ar jau ką pakeisiu, tai apsimesiu, kad išvis nieko apie tai neminėjo. biggrin.gif

Beje, dėl vandenų nubėgimo. O skubėt kuo greičiau į ligoninę reikia tik tuo atveju, jei išaugo streptokoko bakterija? Ar ir jai neišaugus, vis tiek vandenims nubėgus iš karto reikia į ligoninę važiuot, nebegalima dar kokią valandėlę delst?
Atsakyti

Aš jau kelintą naktį keliuosi sysiuko po porą kartų,nesulaukusi ryto. Tai paskui jaučiuosi tokia neišmiegojusi. 

Kaip tau gerai, kad tik du kartai :) Man jei mažiau nei keturi, tai jau išsimiegojusi būnu kaip niekad. Bet dažniausiai einu kas valandą - dvi valandas...

Gimdyt dar nenoriu, nes vis dar baisi sloga kankina, noriu bent kažkiek apsveikti unsure.gif

va ir aš norėčiau dar slogą išsigydyti. Bet taip dažnėja tie paruošiamieji. Tikiuosi dar patupės mergina, kol susitvarkys vivos slogos ir gerklės.

Oi, kaip aš nekenčiu, kai reikia šlapimą tyrimams nešt... O dabar, kaip tyčia, labai prasti tyrimo atsakymai buvo, tai antradienį ir vėl turėsiu nešt. Jau kone meldžiuosi, kad antradienio rytą kokie vandenys nubėgtų ir nebereikėtų šitos procedūros... biggrin.gifGerai skamba - geriau gimdyčiau nei šlapimą tyrimui surinkčiau. biggrin.gifbiggrin.gif

Tai, kad toks lengvas gimdymas tau ir būtų, kaip šlapimo nunešimas  :4u: 

Noriu rytojaus sulaukti ir tada gimdyt ax.gifir dar labai užsimaniau vyro ax.gifvisą nėštumą nereikėjo ax.gif

Tikrai jau, net organizmas sako, kad reikia natūraliai pasiskatinti  :rolleyes:  Turbūt ilgai ir neužtruks ateiti gimdymas.

Atsakyti
Labukas mamukai smile.gif

Vakar pralaukem pilnas 3 valandas priimamajame smile.gif bet bent sesele pasikviete pasake,kad eitume papietaut ir griztume po valandos,nes uztruks laukimas smile.gif tai kazkaip isedejau smile.gif
Diagnoze ta pati kaip ir 2015 metais. Uzdegimo nera, kiso kazkokias vielas i nosi biggrin.gif ne pats maloniausias procesas. Manau patikrino tikrai gerai. Uzsiblokave mano nosies ir ausies kanalai,o tarp ju skystis susikaupes..... nieko dabar daryt ir vartot negalima perdaug nescia. Vis tiketis,kad praeis savaime. Po gimdymo nusipirkti otrivin. Ir pas seimos gydytoja gauti siuntima i kita ligonine operacijai,kurios metu pasalina susikaupusi skysti. Patare padaryt tai kuo greiciau,nes eiles dideles,o jei per ta laika savaime praeis woulia smile.gif ir sito reikalo kaltininke nosies pertvara....kuri nelygi. Tai reiks mastyt ir apie nosies op jeo kartosis sita zaraza. Bet siai dienai man svarbiausia sulaukt sveiko sunelio ir atgaut klausa biggrin.gif
Atsakyti

Beje, dėl vandenų nubėgimo. O skubėt kuo greičiau į ligoninę reikia tik tuo atveju, jei išaugo streptokoko bakterija? Ar ir jai neišaugus, vis tiek vandenims nubėgus iš karto reikia į ligoninę važiuot, nebegalima dar kokią valandėlę delst?

Nereikia skubėti, jei vandenys skaidrūs. Aš daug reikalų dar atlikau, kai vandenys nubėgo, po kokios valandos - pusantros buvau ligoninėj. Ir tai dar per anksti, nusibodo ligoninėj :)

Atsakyti

Man akušerė liepė taip, kad jei nubėga naktį, bet nėra dažnų sąrėmių ar noro stumti, tai skambinti tik ryte. Realiai jei nėra dažnai pasikartojančių sąrėmių, kad nėra reikalo važiuoti, nes dar gali ilgai ir nuobodžiai užtrukti, bet jei jauti, kad viskas stiprėja greitai, tai tada jau nėra ko laukt.

Atsakyti

Labukas mamukai smile.gif

Vakar pralaukem pilnas 3 valandas priimamajame smile.gifbet bent sesele pasikviete pasake,kad eitume papietaut ir griztume po valandos,nes uztruks laukimas smile.giftai kazkaip isedejau smile.gif
Diagnoze ta pati kaip ir 2015 metais. Uzdegimo nera, kiso kazkokias vielas i nosi biggrin.gifne pats maloniausias procesas. Manau patikrino tikrai gerai. Uzsiblokave mano nosies ir ausies kanalai,o tarp ju skystis susikaupes..... nieko dabar daryt ir vartot negalima perdaug nescia. Vis tiketis,kad praeis savaime. Po gimdymo nusipirkti otrivin. Ir pas seimos gydytoja gauti siuntima i kita ligonine operacijai,kurios metu pasalina susikaupusi skysti. Patare padaryt tai kuo greiciau,nes eiles dideles,o jei per ta laika savaime praeis woulia smile.gifir sito reikalo kaltininke nosies pertvara....kuri nelygi. Tai reiks mastyt ir apie nosies op jeo kartosis sita zaraza. Bet siai dienai man svarbiausia sulaukt sveiko sunelio ir atgaut klausa biggrin.gif

Imk balioną, kad atsikimštų pati ausis  :4u:​ 

Atsakyti

kas del leliuku svorio, tai paklaidos oij kokios gali buti :) mano mazaja prognozavo apie 4 kg du skirtingi gydytojai, o gime mergina 3060 g., pamenu sakau o 3600 g., o mane taiso, oij ne ne, cia mazute, tik 3060 g. :hmm: 

Atsakyti
QUOTE(LUUU @ 2017 05 31, 09:12)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="tobuliux" data-cid="71653676" data-time="1496221036"><div><p>Labukas mamukai vartotojo įkelta nuotrauka

Vakar pralaukem pilnas 3 valandas priimamajame vartotojo įkelta nuotraukabet bent sesele pasikviete pasake,kad eitume papietaut ir griztume po valandos,nes uztruks laukimas vartotojo įkelta nuotraukatai kazkaip isedejau vartotojo įkelta nuotrauka
Diagnoze ta pati kaip ir 2015 metais. Uzdegimo nera, kiso kazkokias vielas i nosi vartotojo įkelta nuotraukane pats maloniausias procesas. Manau patikrino tikrai gerai. Uzsiblokave mano nosies ir ausies kanalai,o tarp ju skystis susikaupes..... nieko dabar daryt ir vartot negalima perdaug nescia. Vis tiketis,kad praeis savaime. Po gimdymo nusipirkti otrivin. Ir pas seimos gydytoja gauti siuntima i kita ligonine operacijai,kurios metu pasalina susikaupusi skysti. Patare padaryt tai kuo greiciau,nes eiles dideles,o jei per ta laika savaime praeis woulia vartotojo įkelta nuotraukair sito reikalo kaltininke nosies pertvara....kuri nelygi. Tai reiks mastyt ir apie nosies op jeo kartosis sita zaraza. Bet siai dienai man svarbiausia sulaukt sveiko sunelio ir atgaut klausa vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Imk balioną, kad atsikimštų pati ausis  4u.gif </p>

Zinok jau bandziau smile.gif) is tetos medikes sulaukiau sito patatimo smile.gif bet tik pradedu pusti,pilvelio gyvemtojas duodasi kaip pasiutes.... manau,jam nelabai patinka sitas procesas verysad.gif
Atsakyti

Zinok jau bandziau smile.gif) is tetos medikes sulaukiau sito patatimo smile.gifbet tik pradedu pusti,pilvelio gyvemtojas duodasi kaip pasiutes.... manau,jam nelabai patinka sitas procesas verysad.gif

Čia balioną, kaip palaikymą dovanojau :D Net nežinau, kad reiktų pūsti ir galėtų padėti. Ot ir pataikiau  :lol:​ 

Atsakyti
vandene6, o kur tu guli, kokioj ligoninėj?
Atsakyti

Kažkaip nemažai priplepėjot, kol aš užsiėmusi buvau :B Važiavau į polikliniką pas akušerę, deja, ji susirgo ir bent jau šią savaitę, gal net ir kitą darbe nebus :cry2: . Taip kad tyrimo streptokokui nepridaviau, kraujo ir šlapimo atsakymų nesužinojau...
Ta proga, kad jau buvau netoli darbo, tai užsukau padėti mane pavaduojančiai merginai atlikti šį bei tą svarbaus :B Tai ir išbuvau ten iki pat pietų.  Žinokit, kaip išalkau, kad net silpna darosi. Ryju viską iš eilės ir dar noriu :blink:

Euterpe oho, kad pataisei savo kraujuką. Kaip tvirto vyro dabar kraujas :angel_not:

Atsakyti