O garsas ten toks pokštelėjimas labiau buvo, bet ir vakar kažką girdėjau. Gal jau šnekėti pradeda 
Aš manau nuspręsčiau paskutinę minutę pagal tai kaip jaučiuosi. Gal atrodys, kad dar tikrai negimdysi, tai tada važiuok, bet dabar man atrodo labai sunku kažką pasakyti. Tai tu taip gali ir pasakyti, kad nepažadi dalyvauti, nes dar ir pagimdyt tą dieną gali... 
O svorį man kai žiūrėjo tai paskaičiavo pagal galvos apimtį, pilvo dydį ir blauzdos atrodo ilgį. Tai net neįsivaizduoju, kuri kūno dalis gali labiausiai klaidinti? Gal koja, nes jeigu ilgakojis leliukas, bet labai kūdas, tai daug ir nesvers.
Užvalgiau šokolado ir jau jaučiu, kad kruta ponia. Nu pagaliau, nes jau žaidėjau skambint gydytojai, kad labai mažai juda, išsigando matyt, niekas nemėgsta gydytojų 
Dėl poškėjimo kažkas sako sąnariai traška
o aš juokiuosi, nu gi nardo vaikutis 
Dėl kelionės, nu tai dar tikiu, kad šį savaitgalį neturėčiau gimdyti, tai tikiuosi čia apie šį (tėvo dienos) savaitgalį kalbama buvo, kad važiuoti ir tuo pačiu visas šventes paminėti
sakysiu tada už, o jei kitą-dar pasvarstysiu
dėl svorio, tai ten joa, įdomiai pagal tuos matavimus
pas mane kaip ir savaite mažesnė, bet svorį paskaičiavo tokį ne iš mažiausių 
Man su pirmu ta paklaida suveikė į mažąją pusę. Ir paklaida buvo didesnė nei ~600g.
T. y. pagal echo pranašavo, kad gims maždaug virš 3,5 kg, o gimė nesverdamas 3 kg.
Kad, žinok, nieko specialiai nedariau - tiesiog Tardyferoną gėriau po vieną tabletę kasdien. Aš kaip tik galvojau, kad hemoglobinas nebus daug pakilęs, nes vos ne kiekvieną kartą užvartodavau pieno produktų nepraėjus kelioms valandoms arba išvis iš karto. O čia, pasirodo, dar ir kaip užkilo. 
Tada linkiu, kad ryt viskas prasidėtų. 
Tai jau taip... Guodžia tai, kad vis tiek jau pats galas - ar valgysiu daugiau saldėsių, ar mažiau, kažin ar jau ką pakeisiu, tai apsimesiu, kad išvis nieko apie tai neminėjo. 
Beje, dėl vandenų nubėgimo. O skubėt kuo greičiau į ligoninę reikia tik tuo atveju, jei išaugo streptokoko bakterija? Ar ir jai neišaugus, vis tiek vandenims nubėgus iš karto reikia į ligoninę važiuot, nebegalima dar kokią valandėlę delst?
Klausiau pusseserės kiek prognozavo ir kiek gimė, tai jai irgi gimė su ta paklaida į mažesnę pusę
nors dako dažniausiai ta paklaida būna į didesnę, nu jau labai smalsu 
Nu aš kiek girdėjus, kad nubėgus skaidriems tikrai neverta stresuoti, dar ir sąremių galima palaukti
o man tai sakė nubėgus vandenims jau būtinai atvažiuoti, o sako paskuj pagal situaciją būna net paleidžia atgal dar
tai net nežinau 
Trakuose
Blyn, pagalvojau apie
priešpienis kad pasipylė tai visa maikė sušlapo 
o man jau nebebėga
anksčiau vis po nakties rasdavau vienoj pusėj
o dabar pakeičiau naktinius ir neberandu
sakau gal anas audinys dirgindavo? 
kaip Tu laikais? ar atrandat bendrą ritmą su mažaisiais? 
nu va dėl drabužėlių tai geras
vadinasi tikrai drąsiai galima 50 dėtis į ligoninę