Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

Kaip tau gerai, kad tik du kartai :) Man jei mažiau nei keturi, tai jau išsimiegojusi būnu kaip niekad. Bet dažniausiai einu kas valandą - dvi valandas...

Man du kartai tai jau daug, vaikštau šiandien kaip apspangusi, bet gal ir oras dėl to kaltas, apsiniaukę, lyja brrr

Atsakyti
QUOTE(Amberytė @ 2017 05 31, 12:37)
vandene6, o kur tu guli, kokioj ligoninėj?

Trakuose

Blyn, pagalvojau apie love.gif priešpienis kad pasipylė tai visa maikė sušlapo blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vandene6: 31 gegužės 2017 - 12:54

Trakuose

Blyn, pagalvojau apie love.gifpriešpienis kad pasipylė tai visa maikė sušlapo blink.gif

Nu siaučia hormonai  :wub:​ 

Atsakyti
QUOTE(LUUU @ 2017 05 31, 09:27)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="tobuliux" data-cid="71653736" data-time="1496222591"><div><p>Zinok jau bandziau vartotojo įkelta nuotrauka) is tetos medikes sulaukiau sito patatimo vartotojo įkelta nuotraukabet tik pradedu pusti,pilvelio gyvemtojas duodasi kaip pasiutes.... manau,jam nelabai patinka sitas procesas vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Čia balioną, kaip palaikymą dovanojau biggrin.gif Net nežinau, kad reiktų pūsti ir galėtų padėti. Ot ir pataikiau  lotuliukas.gif </p>

Geras sutapimas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

[quote name="Lilė_supynėse" post="71653701" timestamp="1496221845"]Lilė_supynėse, 31 Geg 2017 - 12:10, parašė: Man akušerė liepė taip, kad jei nubėga naktį, bet nėra dažnų sąrėmių ar noro stumti, tai skambinti tik ryte. 

Aš tai nieko nežinau,jei man vandenys pirmiau nubėgs iškart varysiu į ligoninę. :bijau2: Man 60 km iki gimdymo namų,tai ir taip drebėsiu :oh:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karmelaina: 31 gegužės 2017 - 13:40
QUOTE(karmelaina @ 2017 05 31, 11:39)
<p>[quote name="Lilė_supynėse" post="71653701" timestamp="1496221845"]Lilė_supynėse, 31 Geg 2017 - 12:10, parašė: Man akušerė liepė taip, kad jei nubėga naktį, bet nėra dažnų sąrėmių ar noro stumti, tai skambinti tik ryte. </p>
<p> </p>
<p> </p>
<p>Aš tai nieko nežinau,jei man vandenys pirmiau nubėgs iškart varysiu į ligoninę. fear.gif Man 60 km iki gimdymo namų,tai ir taip drebėsiu doh.gif</p>

Man apie 50km smile.gif tai manau,iskart vaziuosim ax.gif
Atsakyti

Vajetus, jeigu tikrai taip augs, tai rimtai mudvi pusės rūbelių neuždėsim. Man dar 4 sav., tai apie 800 g. pliuso :oh: :oh:

Labas visoms :) Dėl rūbelių galiu visas nuraminti - mano dukrytė gimė 57 cm, dedu drabužiukus 50 - 56, ir dar vietos pilnai yra, taip kad manau uždėsit tuos rūbelius saviškiams leliukams tikrai :) Ten matyt palikta rezervo sočiai :)

Atsakyti

Man apie 50km smile.giftai manau,iskart vaziuosim ax.gif

O čia ar tu pasirinkai taip toli ligoninę ar tiesiog nėra arčiau? 

barda! Kaip laikaisi? Kaip mažylė?  :wub:​ 

Atsakyti

O garsas ten toks pokštelėjimas labiau buvo, bet ir vakar kažką girdėjau. Gal jau šnekėti pradeda :lol:

Aš manau nuspręsčiau paskutinę minutę pagal tai kaip jaučiuosi. Gal atrodys, kad dar tikrai negimdysi, tai tada važiuok, bet dabar man atrodo labai sunku kažką pasakyti. Tai tu taip gali ir pasakyti, kad nepažadi dalyvauti, nes dar ir pagimdyt tą dieną gali... :mirksiukas:

O svorį man kai žiūrėjo tai paskaičiavo pagal galvos apimtį, pilvo dydį ir blauzdos atrodo ilgį. Tai net neįsivaizduoju, kuri kūno dalis gali labiausiai klaidinti? Gal koja, nes jeigu ilgakojis leliukas, bet labai kūdas, tai daug ir nesvers. 

Užvalgiau šokolado ir jau jaučiu, kad kruta ponia. Nu pagaliau, nes jau žaidėjau skambint gydytojai, kad labai mažai juda, išsigando matyt, niekas nemėgsta gydytojų :D

Dėl poškėjimo kažkas sako sąnariai traška :D :D :D o aš juokiuosi, nu gi nardo vaikutis :D

Dėl kelionės, nu tai dar tikiu, kad šį savaitgalį neturėčiau gimdyti, tai tikiuosi čia apie šį (tėvo dienos) savaitgalį kalbama buvo, kad važiuoti ir tuo pačiu visas šventes paminėti :) sakysiu tada už, o jei kitą-dar pasvarstysiu :) 

dėl svorio, tai ten joa, įdomiai pagal tuos matavimus :) pas mane kaip ir savaite mažesnė, bet svorį paskaičiavo tokį ne iš mažiausių :D

Man su pirmu ta paklaida suveikė į mažąją pusę. Ir paklaida buvo didesnė nei ~600g. smile.gifT. y. pagal echo pranašavo, kad gims maždaug virš 3,5 kg, o gimė nesverdamas 3 kg.

Kad, žinok, nieko specialiai nedariau - tiesiog Tardyferoną gėriau po vieną tabletę kasdien. Aš kaip tik galvojau, kad hemoglobinas nebus daug pakilęs, nes vos ne kiekvieną kartą užvartodavau pieno produktų nepraėjus kelioms valandoms arba išvis iš karto. O čia, pasirodo, dar ir kaip užkilo. bigsmile.gif
Tada linkiu, kad ryt viskas prasidėtų. 4u.gif
Tai jau taip... Guodžia tai, kad vis tiek jau pats galas - ar valgysiu daugiau saldėsių, ar mažiau, kažin ar jau ką pakeisiu, tai apsimesiu, kad išvis nieko apie tai neminėjo. biggrin.gif

Beje, dėl vandenų nubėgimo. O skubėt kuo greičiau į ligoninę reikia tik tuo atveju, jei išaugo streptokoko bakterija? Ar ir jai neišaugus, vis tiek vandenims nubėgus iš karto reikia į ligoninę važiuot, nebegalima dar kokią valandėlę delst?

Klausiau pusseserės kiek prognozavo ir kiek gimė, tai jai irgi gimė su ta paklaida į mažesnę pusę :) nors dako dažniausiai ta paklaida būna į didesnę, nu jau labai smalsu :)

Nu aš kiek girdėjus, kad nubėgus skaidriems tikrai neverta stresuoti, dar ir sąremių galima palaukti :) o man tai sakė nubėgus vandenims jau būtinai atvažiuoti, o sako paskuj pagal situaciją būna net paleidžia atgal dar :) tai net nežinau :)

Trakuose

Blyn, pagalvojau apie love.gifpriešpienis kad pasipylė tai visa maikė sušlapo blink.gif

o man jau nebebėga :) anksčiau vis po nakties rasdavau vienoj pusėj :) o dabar pakeičiau naktinius ir neberandu :D sakau gal anas audinys dirgindavo? :D

Labas visoms :) Dėl rūbelių galiu visas nuraminti - mano dukrytė gimė 57 cm, dedu drabužiukus 50 - 56, ir dar vietos pilnai yra, taip kad manau uždėsit tuos rūbelius saviškiams leliukams tikrai :) Ten matyt palikta rezervo sočiai :)

kaip Tu laikais? ar atrandat bendrą ritmą su mažaisiais? :)

nu va dėl drabužėlių tai geras :) vadinasi tikrai drąsiai galima 50 dėtis į ligoninę :)

Atsakyti
sveikos,

Po TA as, mergina isitaisius jau zemyn galva, sake be sansu kad apsivers, galva man i kaulus ispraudus, niu patinka jai ten zemai tupeti sau ir tiek smile.gif Gavau siuntima streptokokui atlikti, tai uz geros savaites vaziuosiu. Hemaglobinas tik 103, liepe keisti gelezi.

Kai oras toks tik miegoti ir norisi blink.gif

vandene6 tai kvieskis gydytoja, eikit i dusiuka abu ir va pasiskatinsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lilė_supynėse @ 2017 05 31, 12:24)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="tobuliux" data-cid="71654073" data-time="1496231849"><div><p>Man apie 50km vartotojo įkelta nuotraukatai manau,iskart vaziuosim vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>O čia ar tu pasirinkai taip toli ligoninę ar tiesiog nėra arčiau? </p><p></p><p><strong>barda</strong>! Kaip laikaisi? Kaip mažylė?  wub.gif </p>

Deja nera arciau... gyvenam mazam miesteli|kaimely smile.gif tikiuosi suprasiu jei nubegs vandenys,ne kokiam duse smile.gif)) mano drauge pries keleta menesiu pagimde,tai jos teigimu pirmiausiai saremiai prasidejo,o kur tas vanduo dingo iki siol nesupranta smile.gif))
Atsakyti

Deja nera arciau... gyvenam mazam miesteli|kaimely smile.giftikiuosi suprasiu jei nubegs vandenys,ne kokiam duse smile.gif)) mano drauge pries keleta menesiu pagimde,tai jos teigimu pirmiausiai saremiai prasidejo,o kur tas vanduo dingo iki siol nesupranta smile.gif))

Aš irgi dažnai pagalvoju, o jei nesuprasiu kada nubėga. Arba tas kamštis, pvz naktį į tualetą aš vaikštau autopilotu ir nedegu šviesos, tai ten kas tik nori išbėgti gali ir aš tikrai nepastebėsiu ir net pamiršus ryte būsiu, nes ir taip negaliu pasakyt kiek kartų keliuosi  :unsure:​ 

Atsakyti