Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

QUOTE(DjuSoleil @ 2017 01 08, 10:18)
Sveikules mamules ;)  tai vat ir teks kankintis...gal nuo vasario jau prasysiu kad po 8h statytu,nes nu 12h issedet labai sunku,stengiuos ir pastovet,bet vistiek ne tas  unsure.gif
Del judesiuku tai jauciu juos,bet jie tikrai nera tokie stiprus... wub.gif

Stiprybės darbe 4u.gif
QUOTE(Dzerita36 @ 2017 01 08, 14:13)
Sveikos mamytes nestuke.gif senokai rasiau-atostogaujam Lietuvelej 4u.gif buvau cia pas savo daktaryte-apziurejo,nuramino,kad viskas gerai ir po ilgo tyrinejimo uzgarantavo berniuka  wub.gif Ryt prasides 20 sav-busim viduriuka pasieke 4u.gif
Ketvirtadieni gryztam atgal i uk,pirmadieni jau ten bus scan,ziuresim ka sakys  rolleyes.gif
Visom gero likusio savaitgalio ir geru emociju auginant pilvelius  nestuke.gif

Mėlyniausi sveikinimai kolkas berniukai pirmauja 4u.gif
QUOTE(Garso_Ledi @ 2017 01 08, 20:32)
<p>Sveikos būsimos mamytės, jungiuosi prie Jūsų jei dar nevėlu  4u.gif   laukiuosi pirmagimio  gimdymo data birželio šešioliktą nestuke.gif
</p>

Sveika prisijungus 4u.gif Malonaus bendravimo.Kaip savijauta? mirksiukas.gif

Papildyta:
*Niloticus* pasigyrė kitoje temutėje, o čia neprasinešė gausi lupt huh.gif Mėlyniausi sveikinimai taip pat.Sakė berniuką numatė 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Sabrina2 @ 2017 01 06, 18:29)
Labas visoms! smile.gif  del judesiuku, man dabar 17 sav. jauciu kasdien,  nestiprius, nedaug , bet kasdien.😊 wub.gif  nestuke.gif

Mano spirgius vakar taip gražiai bumsėjo kai atsiguliau gaila vyro nebuvo šalia būtų jau matęs pilvuko pakilimus mažučius. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tobuliux @ 2017 01 09, 01:54)
As kaip tik siandien pirkau naujas liemeneles,tai sikiruota biggrin.gif nuo 32 D iki 36 D perejau biggrin.gif

kas turi A B krutine tai dziaugiasi papilnejimu, o nuo C (kaip ir as) tai visai turbut dziaugsmo nejaucia unsure.gif Bijau ir pagalvoti koks dydis pasidarys, kai maitinti reikes, speju dar padides blink.gif O labiausiai tai nervina, kad reikes naujas liemeneles pirkt, dabar turiu tik viena, kuri man tinka. Antra aisku beda, kad su pigesnem liemenelem neprasisuksiu, nes tos tai negrazios, tai spaudzia, tai duria, tai dar kas - bus gaila pinigu, kai dar tiek stalciuje nuostabiu nebetinkamu liemeneliu guli verysad.gif

Kas cia statistika skaiciuoja? Tai berniuku ir turetu daugiau buti smile.gif siaip gimsta 100 mergaiciu 105 berniukai smile.gif

O mes tai auginam nestuke.gif ir tiek smile.gif viskas gerai, niekuo nesiskundziam smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos nestuke.gif
Mano krutine padidejo tikrai, tokia pilna pasidare, nors dar telpu i savo liemeneles, specialiu nepirkau ax.gif
Naujokei sveika prisijungusi, papasakok daugiau apie save 4u.gif
Kaip jums merginos su nugara, man daznokai skauda vakare po darbu strenas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(raudonoji @ 2017 01 09, 10:52)
kas turi A B krutine tai dziaugiasi papilnejimu, o nuo C (kaip ir as) tai visai turbut dziaugsmo nejaucia  unsure.gif  Bijau ir pagalvoti koks dydis pasidarys, kai maitinti reikes, speju dar padides  blink.gif  O labiausiai tai nervina, kad reikes naujas liemeneles pirkt, dabar turiu tik viena, kuri man tinka. Antra aisku beda, kad su pigesnem liemenelem neprasisuksiu, nes tos tai negrazios, tai spaudzia, tai duria, tai dar kas - bus gaila pinigu, kai dar tiek stalciuje nuostabiu nebetinkamu liemeneliu guli verysad.gif

Kas cia statistika skaiciuoja? Tai berniuku ir turetu daugiau buti smile.gif siaip gimsta 100 mergaiciu 105 berniukai smile.gif

O mes tai auginam  nestuke.gif  ir tiek  smile.gif viskas gerai, niekuo nesiskundziam smile.gif

Turiu omenyje mūsų nėštukių birželinukų forume daugiau berniuku jau paskelbė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raudonoji @ 2017 01 09, 10:52)
Antra aisku beda, kad su pigesnem liemenelem neprasisuksiu, nes tos tai negrazios, tai spaudzia, tai duria, tai dar kas - bus gaila pinigu, kai dar tiek stalciuje nuostabiu nebetinkamu liemeneliu guli verysad.gif

Aš tai žiūrinėjuosi iš Aliexpress ir diržą nėščiosios, ir pogimdyvinį korsetą, ir kelnaites vienkartines...Liemenėlių taip pat yra gražių, o svarbiausiai kainos mažos. negaila bus net jei netiks parsisiuntus.
Atsakyti
Oi, mamytės, kam per daug krūtinės, galit paskolinti man ax.gif , nes visai nepadidėjo, kokia buvo nedidelė B, tokia ir liko blink.gif Bet ir su pirmu nėštumu nedidėjo, tik maitinant buvo ohoho , bet baigiau maitinti, tai subliuško ir liko negražios doh.gif
Atsakyti

Naujokei sveika prisijungusi, papasakok daugiau apie save 4u.gif

Labas  :bis 

Gyvenu Vokietijoje, nuo darbo mane visiškai atlaisvino jau antra savaitė tai kol kas džiaugiuosi laisvu laiku :rolleyes: 

šiaip esu veganė, bet nusprendžiau nėštumo metu maitintis vegetariškai dėl vaikelio. Kraujo tyrimai kol kas nuostabūs. Geriam geležį ir magnį. 

Nesuprantu merginos, kodėl man taip nieko nesimato kaip Jums, nei kraujagyslės, nieko   :unsure: krūtinė padidėjo, bet tik vienu dydžiu. 

Labai dažnai skauda pilvą.. sako dėl gimdos plėtimosi. 

Turiu ir aš klausimą visoms, kiek jūs priaugote svorio jau?  :nestuke  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(Garso_Ledi @ 2017 01 09, 13:22)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Veronija" data-cid="71347616" data-time="1483952189"><div><p>Naujokei sveika prisijungusi, papasakok daugiau apie save vartotojo įkelta nuotrauka

</p></div></blockquote><p>Labas  bis.gif </p><p>Gyvenu Vokietijoje, nuo darbo mane visiškai atlaisvino jau antra savaitė tai kol kas džiaugiuosi laisvu laiku rolleyes.gif </p><p>šiaip esu veganė, bet nusprendžiau nėštumo metu maitintis vegetariškai dėl vaikelio. Kraujo tyrimai kol kas nuostabūs. Geriam geležį ir magnį. </p><p>Nesuprantu merginos, kodėl man taip nieko nesimato kaip Jums, nei kraujagyslės, nieko   unsure.gif krūtinė padidėjo, bet tik vienu dydžiu. </p><p>Labai dažnai skauda pilvą.. sako dėl gimdos plėtimosi. </p><p>Turiu ir aš klausimą<strong></strong> <strong>visoms, kiek jūs priaugote svorio jau? </strong> nestuke.gif  4u.gif </p>

Aš jaus sugebėjau priaugti 5-6 kg. , nors man dar tik 16+2 sav doh.gif
Atsakyti
O aš vat buvau A ir buvau labai patenkinta, o dabar paaugo maždaug dviem dydžiais. Tai toks jausmas kaip būčiau vatos prisikišus, stovi tokie du lotuliukas.gif tik dabar supratau, kodėl didesnes krūtines turinčios moterys negali vaikščiot be liemenuko, dar pradžioj buvau išėjus be porą kartų, tai labai pasigailėjau.

Dėl svorio tai maždaug iki 2,5 kg priaugau, o man dabar 17 sav ir 1 d. Truputėlį jis pakrito po Kalėdų, bet čia matyt nėra ko stebėtis, nes per šventes net susilenkt nebegalėjau kiek buvau prisikimšus maisto. blink.gif

Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2017 01 09, 12:44)
Aš tai žiūrinėjuosi iš Aliexpress ir diržą nėščiosios, ir pogimdyvinį korsetą, ir kelnaites vienkartines...Liemenėlių taip pat yra gražių, o svarbiausiai kainos mažos. negaila bus net jei netiks parsisiuntus.

Aš šiandien nusipirkau anspienius NUK ,I krūtine tų sugeriamų padukų irgi iš NUK.Nežinau tų padukų tik kokybės nes ne visi buvo patvarūs kiek pamenu.Pabandysiu.Na pagal pirmą vaiką tai 2 tikrai reikalingi dalykai buvo man.Na gal šitam jau mokėsiu paduoti jau taisyklingai krūtį neprireiks tų antspienių.Bet atsarga gėdos nedaro biggrin.gif Juolab nedaug kainuoja.
Iš pradžių galvojau pradėti pirktis vėliau, bet po truputi bent techninius tokius smulkius dalykėlius įsigyju.

Atsakyti
QUOTE(Tommute @ 2017 01 09, 16:38)
Aš šiandien nusipirkau anspienius NUK ,I krūtine tų sugeriamų padukų irgi iš NUK.Nežinau tų padukų tik kokybės nes ne visi buvo patvarūs kiek pamenu.Pabandysiu.Na pagal pirmą vaiką tai 2 tikrai reikalingi  dalykai buvo man.Na gal šitam jau mokėsiu paduoti jau taisyklingai krūtį neprireiks tų antspienių.Bet atsarga gėdos nedaro  biggrin.gif Juolab nedaug kainuoja.
Iš pradžių galvojau pradėti pirktis vėliau, bet po truputi bent techninius tokius smulkius dalykėlius įsigyju.

Oho, jau susipirkinėji daiktelius bigsmile.gif
Man dar viskas taip toli atrodo...na moterys su patirtim, gal dar kokių minčių patarimų turit apie kokias prekes jau galvoti galima?
Atsakyti
Merginos kurios dažot plaukus, ar laikos jums dažai? Man antakiai laikydavo 3 savaites, dabar vos savaitę... Bijau dažyt, nes pinigų krūvą išmesiu o tolko nebus.
Atsakyti